- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #8875 üzenetére
ezt a topikot nézted már? Gyuri27, Speed(R), nektek is ajánlom ezt a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
udi
őstag
válasz Gaaabeeesz #8928 üzenetére
csinálj róluk pár fényképet ami kb 1 perc és toldd fel ingyenes feltöltö oldalra..
ott lehet látni hogy miről is van szó és akkor tisztább lenne az ügy...
ez már nekem igy sem egyszerü...Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
ferkow11
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #9717 üzenetére
Oké ez tiszta de napokig nem irsz vissza amikor meg a levelet kibontottam egy papirba 500ft volt belecsomagolva a levél érintetlen volt...!Holnap jöhet a 2000!És irok amint megkaptam ide!helo
Akit Buldózernek hívnak...***
-
ferkow11
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #9719 üzenetére
Sztem én voltam aki egyből postázta a megbeszélt terméket és küldtem az azonositó számot egyből..!Na mindegy holnap várom a pénzem!
-
ferkow11
csendes tag
Tudod te is h annyi volt benne... csak azt gondoltad hogy a kis hülyegyerek ugyse tud semmit csinálni! na mindegy befelyeztem holnapig aztán ha nemjön a többit a nagybátyámra bízom!szia
-
Bordoi
őstag
válasz Gaaabeeesz #9722 üzenetére
Megtisztelnétek azzal, hogy olvastok is néha?
A további vitát legyetek szívesek itt intézni.
Köszönöm.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
ferkow11
csendes tag
Itt az ujabb fejlemény az ügyemben!!Azt irta tegnap hogy nemtudja hogy keveredhetett el a pénz de ma utalja midnenkép a számlámra..!Irok neki h na utaltad a pénzem??Erre:"Bocsi de 3 után már zárva volt a bank..." Vicc ez az emer!Ujra csak azt tudom mondani hogy nagyobb értéknél nagyon de nagyon vigyázzatok Gaaabeeesz-al!!!
-
ferkow11
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #9762 üzenetére
Oké... ma sem jött a pénz ahogy azt gondoltam!!2000ft os ember ennyi neki a becsület csináljatok már valamit vele!!!!!IP bann vagy valami titsátok ki innen ezt a szemétládát lehúzós 2ezer ft os ember!!!Légyszives valamit csináljatok vele mielött nagyonn pénzzel lehúz valakit!!!Gaaabeeesz user-ről van szó!
-
ferkow11
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #9777 üzenetére
LoooooL kérem tőle a képet ez a válaszem otthon vagyok igy nehéz lesz..! Teee ha befizeted az én bankmnál a számlámra egyenessen és nem utalod másikról azt max 2perc mulva megkell kapnom ezt ugyanugy fizetted be ahogy a boritékba is beletetted....!!!Te senkiházi tróger te majd most megfogod tanulni...!
-
ferkow11
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #9784 üzenetére
Ok akkor nem ért még rá a kártyámra...!Akkor viszont a mostaniért elnézést!De nemtudom ezt miért nem a megbeszéltek szerint csináltad miért kellett az a pár kedves szó..!Téma befelyezve az én részemről!Remélem hamar ráér a számlámra!sziasztok!Oczu köszi a segítséget!
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Gaaabeeesz #11795 üzenetére
Kanariknak is kérném bevésni a feketét, mert nem hajlandó tárgyalni velem.
Megy ellene a feljelentés!Üdv, Gabesz
-
kanarik
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #11795 üzenetére
Gaaabeeesz urral történt üzletünk története a következö:
Az üzletünk megkötése után jelezte,hogy rossz a vga a gépben.Mondtam ok,kicserélem,vagy visszacsináljuk a bizniszt.Azt mondta,oké.
Másnap kiderült,szétszedte a gépet!! Furcsállottam is,hogy nálam jo volt minden,söt,ki is probálta...erre mondtam,hogy akkor nem vagyok hajlandó tovább tárgyalni az ügyről,pedig visszacsináltam volna elötte!! Mindenről megvan az ÖSSZES sms.
Viszont ö folyamatosan zaklatott (minden hivás és sms megvan a hiváslistámban).
Végül hogy legyen már nyugalmam,felajánlottam neki 10.000 Ft-ot,amit jan.14-én 12.11 perckor el is utaltam,meg is kapta az sms-e alapján.Azota béke és nyugalom.
Ennyi a sztori...ja nem egészen!!
A hirdetésében szereplö laptopban,amit adott cserének az enyém helyett,rossz a dvd rom,amit smsben el is ismert (megvan),valamint nem 256 hanem 128 Mb-os a vga....(hirdetése: http://hardverapro.hu/apro/fujitsu_pa2510_elado_ajandekkal/hsz_1-50.html) viszont én nem voltam hajlando további vitákba bocsájtkozni ezek után ezzel az emberrel...aki szétszedi a gépem,utána meg közli,hogy rossz és cseréljük vissza...
Szoval akkor ki kit vágott át?![ Szerkesztve ]
A jó üzlethez csupán két összetevő kell...te,és én...
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest