- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
Mr.Peter #15478 üzenetére
Valóban nem tudtam időben postára juttatni a kábelt, mivel írtam a kollégának, hogy küldje el SMS-be a címét mert megyek a postára és úgy még fel tudom adni, utána már nem mert utazok el. Az sms nem jött, nem tudtam feladni én meg másnap elutaztam nyaralni. Majd mikor hazaértem pár nap múlva postára adtam, viszont akkor meg már Ő nem volt otthon. A kábelt megkapta (be volt csomagolva, nem nyitom ki egyenként az összeset megnézni van-e valami probléma vele mert még soha nem volt) Állítólag hibás volt és nem működött. Furán álltam a helyzet előtt mert ilyen még nem volt, hogy hibás volt és nem is működött. Küldtem saját költségemen egy újat. (nem volt semmi baja) de most is írta, hogy a sem működik neki ahogy szeretné. Erre csak azt tudom reagálni, hogy user error mert még senki nem mondta, hogy hibás lenne vagy nem működne neki és egy pár darabot (25-30) már eladtam, szóval ezért érdekes.
-
Tomate
veterán
válasz
::Trunks:: #15399 üzenetére
Közzéteheted az egész privát levelezést megengedem legalább meglátja mindenki itt, hogy nem linkeltél semmilyen képet és neked HDMI-DVI átalakító kellett és én azt is küldtem és még ha félre is értettük egymást rögtön postáztam egy másikat neked ami jó volt. Szerintem ez a hozzáállás. Az meg, hogy én kérdezek rád 2 hónap után, hogy élsz-e még vagy mi van az nem az én mentalitásomat tükrözi. Ha nem írok rád és nem jutsz eszembe akkor Te sem írsz. Erről szentül meg vagyok győződve.
-
Tomate
veterán
Nem szokásom másokat besározni, de ::Trunks::
kolléga kihúzta a gyufát. Azt írta szeretne venni egy hdmi->dvi átalakítót. Küldtem is neki egyet, majd kiderült, hogy neki dvi->hdmi átalakító kell. Elküldtem neki azonnal a másikat, (saját költségen) holott Ő mondta el f*szul mi kell neki. azzal a feltétellel, hogy a másikat visszaküldi. 2 hónapja küldi. Állítólag dogozik és nem ér rá az én átalakítómmal foglalkozni. (aki július 13 óta nem volt postán az vagy nem kap csekkeket, vagy elmegyógyban van vagy lesz*rja a másikat) Nem az az 500Ft-os átalakító zavar, mert d*gja fel magának, hanem a mentalitás. Én mind a 2 átalakítót gyorsan küldtem, vissza meg nem kaptam semmit. Még választ sem hogy megérkezett. -
Tomate
veterán
trueflash kollégával jàrtam pórul. 3ra beszéltünk meg találkozót és sehol nem volt. Ph-ra nem írt, hogy nem jön. Telefonálni nem telefonàlt, én meg csak álltam mint egy f*sz... Ilyenkor sajnálom, hogy én még a buszhoz is futottam, hogy pontos legyek. Èn adtam volna el neki egy canon infra kioldót.
Szerk.: Trueflash neve javítva. - Grafiqs
[ Módosította: Grafiqs ]
-
Tomate
veterán
válasz
Tomate #13742 üzenetére
A fogyatékos gyökér (enemy19) itt pózol facebookon. Ráadásul nem is titkolja, hogy egy patkány...
-
Tomate
veterán
enemy19 sajnos megkárosította egyik rokonomat "szerény" 40.000Ft-al. El lett neki utalva a pénz még tavaly és azóta semmi nem történt. Láttam, hogy mást is átvert már. Sajnos ezúttal Ő (bár nem érdemli meg a nagybetűt ez a féreg) húzza a rövidebbet és meg lesz fogva. Akiket még átvert azoknak írok privátot és megpróbáljuk az Ő káraikat is rendezni. Van, hogy egy darabig megy ez az átb*szás, de ha egy ilyen féreg rossz emberbe botlik sajnos megüti magát. Remélem olvassa a patkány ezeket a sorokat. Elnézést az indulatos hozzászólásért, de azért vannak határok amiket az emberünk durván átlépett és kihozott a sodromból. Csak ennyit akartam köszönöm! Privátok repülnek az illetékeseknek.
-
Tomate
veterán
válasz
gtamate2 #9767 üzenetére
Te buta vagy?
Miért nem akkor adtad oda neki a pénzt, mikor kezedbe nyomja a procct? 35.000 kredit kicsit sok tanulópénznek, de okosan kéne csinálni. Ráadásul pár napos újonc az arc. (nem mintha ettől függne) Ez olyan mint amikor osztálytársam boltolt a cigányokkal lacházán. Oda adta a srácnak a 35e-es Sonyericsonját + 20pénzt hogy majd kap egy N95-öt. Azóta is kapja
-
Tomate
veterán
válasz
Spanish007 #7629 üzenetére
Ezt a választ kaptam IWIW-en: nem értem h miről van szó most láttam az üzeneteimet nem is ismerlek titeket miről van szó?
Neked válaszolt már?
-
Tomate
veterán
válasz
Spanish007 #7627 üzenetére
Hohohohohó!Fent van vaterán is! De már onnan is kizárták. Vatera kiadja az infókat, egyszer vettem egy órát 20-on valahány pénzért és a gari a sráchoz szólt, de azóta kidobták az oldalról. Írtam egy levelet a vaterának, hogy kéne az adata a gyereknek, mert időközben elveszett és kiadtak mindent. Csak el kell olvasni az értékeléseket amiket kapott, itt is megpróbált átverni pár arcot...
-
Tomate
veterán
válasz
Spanish007 #7595 üzenetére
Gizda faszfej. Egyszer engem is átvert már egy ilyen diszkós köcsög pár ropival... Ha újoncnak adok el vagy veszek, soha nem engedek. Én tudom magamról, hogy megbízható vagyok
Vagy elfogadja vagy nem. (szoktam küldeni vaterás nicket ahol 117+értékelésem van. Ezek után azért megbíznak nagyjából) Küldtem én is a gyereknek iwiw-en egy üzit, érezze, hogy szorul a hurok....
-
Tomate
veterán
sKOT kollégával, vigyázni kell, csak szerintem a károsult, nem tudja, hogy itt lehet jelenteni. Bár mitől lenne attól jobb neki?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Logitech G600 MMO gamer egér – gombokból nem lesz hiány
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest