- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
Teng
aktív tag
A kedves modáretoroknak jelenzném, hogy egyes emberek rontják a PH jóhírét, per pill Az előttem szóló Mikádó nevő taggal vannak problémaim nekem is, úgynézki bírósági ügy lesz belőle, mert engem is úgymond behúzott... egy 18éves gyerekről van szó, ha fiatalabb lenne a szüleit vennék elő, de mivel nagykorú így őt fogják elég komolyan elővenni... Szerény véleményem szerint valamit lépni kellene az ilyen embereke ellen, mert hosszútávon ez így nemlesz jó... se nekem se másnak... Már egyszer itt leírtam a konkrét esetet. most nem akarom megint szajkózni [az eset] ugyhogy belinkeltem
-
borg315
aktív tag
bár nekem most kedvezőtlen, mégis azt gondolom, h helyes az h privit nem lehet nyilvánossá tenni. az admin úgyis belenézhet, ha a másik fél megkérdőjelezi a leírtakat.
klasszikus amúgy a probléma: privát szféra vs. biztonság (ld. utcai térfigyelő kamerák). úgy gondolom, h esettípusonként érdemes mérlegelni; pld. a privik védelmével egyetértek, de a térfigyelő kamerákat is jó ötletnek tartom. mind1, hosszú lenne egy vita, menjünk máshova ha ezt akarjuk csócsálni
-
-
Attix82
addikt
-
ricsi99
addikt
Pedig szerintem csak a yard segithet... nekem is volt vele 1 csúnya ügyem, ha visszaolvasol meg is találod, csak akkor volt hajlandó mozdulni mikor megirtam neki hogy "most indulok el ebben a percben a yardra feljelentést tenni"
Részlegesen meg is téritette a károm (kb 70%-át) ugyhogy zártam vele a vitát ,de ha egyszer összefutok vele tuti visszatérünk rá és "megvitatom" vele a részleteket....
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest