- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz
Nikitan #8737 üzenetére
Akárhogy is van, kérd a törlését, mert ebből még bajod lehet.
Itt: Moderátort keresek!
Így sem szabad, csak akkor lehet "nyilvánosságra" hozni a priviket, ha mindkét fél beleegyezik!
-
Timocicu
senior tag
A jóhiszeműség az átka mindennek!
Sajnos, mint az utóbbi időben itt olvashatjuk is elég sokan bedőlnek azoknak, akik ezt ki is használják. D e valamilyen szinten csak meg kell bízni a másik emberben. Különben ...
Az a baj, azt nem lehet tudni, hogy hová fajul még el minden? Ahogy látom nemhogy kevesebb, inkább sokkal több ilyen eset csalásos eset fordul elő.
-
Timocicu
senior tag
Tényleg ne bántsátok már henry1998-at!
Ha segíteni nem tudtok, legalább ne piszkáljátok, van neki épp elég baja!
Legalább azt vegyétek figyelembe, hogy NŐ!
-
Timocicu
senior tag
Vatera?
Az eladó felteszi amit eladni szeretne, Te tehetsz fel neki kérdéseket, de minden a vaterán keresztül megy, az összes üzenetet látja mindenki. Az adatait, azaz a nevét, telefonszámát és az e-mail címét csak akkor kapod meg, ha Te vagy az aukció nyertese.
Eddig a teszveszen meg lehetett aukción kívül is egyezni, mivel az eladó közvetlen kapta a címére a vevőtől küldött üzenetet a teszveszen keresztül. De pár napja ezt megváltoztatták és ugyanaz a helyzet, mint a veterán! Abban az esetben kapod meg az eladó adatait, ha Te nyerted az aukciót. Csak itt megadják nevét, telefonszámát, e-mail-címét és a lakcímét is!mod: megelőztek!
Lassú voltam!
-
Timocicu
senior tag
-
Timocicu
senior tag
válasz
Scoobyka #6714 üzenetére
Húha! Ezt nem szabad!
Csak mindkét fél beleegyezésével esetleg. Itt töröltesd!
-
Timocicu
senior tag
Én próbáltam rákeresni iwiw-en.Találtam is egy gyanúsat! Herman Gyula 79-es születésű,elméletileg akkor 28éves mint a Ryan 28 regjében. Kukkantsatok rá. 248 ismerőse van és informatikával foglalkozik, ahogy írja. Ja és ő Herman, nem Hermann. De mint láttam, így is úgy is írtátok a hsz-okban ezért írom le ahogy rátaláltok,ha ő az akit kerestek. Sajnos képe nincs fent. E-mail címe alapján viszont nem találtam volna meg.
-
Timocicu
senior tag
válasz
bergusz #6224 üzenetére
Hát ez is szép!
Na ennyit a piros pontról
Nem hinném,hogy ezekután az már annyira számít,hogy valakinek csak egy van vagy netán pár darabbal több.
Lehet valakinek bármennyi,de attól senki nem hibátlan!!! Ez is ezt bizonyítja!!!!!
-
Timocicu
senior tag
válasz
RoyalFlush #6218 üzenetére
Szerintem túlságosan is megbízott az eladóban. Vesztére!
Teszem hozzá a piros pontok sem jelent mindent!
Valószínűnek tartom,hogy nem feltétlenül mindenki az üzletelés miatt regisztrált ide be!
Például én sem csak kifejezetten ezért! -
Timocicu
senior tag
válasz
RoyalFlush #6212 üzenetére
Amit jelent!
Fele-fele.Viseljék együtt.Mivel nem hinném,hogy bármelyik hibája is bebizonyítható.
Szépen adja vissza fele árát a telefonnak az eladó.Fifti-fifti.
Mivel az utolsó kikapcsolásnál ugyanúgy történhetett hiba,mint az első bekapcsolásnál.Nem?Így mindketten károsodnak és tanulnak az esetből.Legközelebbi adás-vétel során sokkal körültekintőbbek lesznek és azt hiszem,mindenki aki ezt az esetet elolvasta,mindegyikünknek tanulságul szolgál!
Igaz,gondolom,nem ez az első és nem is az utolsó eset,hogy valaki így jár!
-
Timocicu
senior tag
Ja! Végül is neked is biztos megérné, megveszel egy telefont úgy,hogy működik,közben mégsem és még vegyél vele alaplapot 5000-7000-ért, plusz vidd szervizbe,azért is fizess ,hogy megcsinálják.Holott arról volt szó,hogy hiányzik a bekapcsoló gombja.Ráadásul 40-44-körül már kapsz vadi újat garival.
-
Timocicu
senior tag
-
Timocicu
senior tag
Már ne is haragudj,de azért mert ismersz valakit,miért állítod,hogy nem lenne képes rá?Ő nem tévedhet? Véletlenül sem?Ott voltál mikor becsomagolta a készüléket? Azért mert a másik felet nem ismered és neki nem volt annyi eladása/tegyük fel ragaszkodó típus a telójához/ már biztos,hogy Ő a hibás?
Tegyük fel,egy ugyanolyan,de másik készülék van a képen! hmmm?
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest