- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
limabp
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
adde hazug csaló a szememben,ma sem jött meg az elmlített csere cucc.A fenygetések privátban ezek után nevetségesek,hazugság hazugság hátán.Fel lett adva ajálva stb.Feljelentelek,meg bajod esik és társai mondatait teljesen feleslegesen írta mikor tudta hogy nem postázott nekem semmit.
Nos őt kellene innen banolni mert át akart verni,csak résen voltam és nem hagytam magam becsapni.
-
limabp
csendes tag
A vaterán személyes tiltólistára vett holott beírtam volna hogy tudja hírdetni az elcserélt cuccot!!!!!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
szörnyű számomra.
26-án frissen feladott hírdetések!!!!
Szóval átvert!!!!!!
-
limabp
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Lett volna egy cserém egy úriemberrel,ami nem jött létre mert úgy érzem át akart verni.
adde felhasználóval vigyázzatok!Leírom a sztorit.
Van egy N80-as nokiám amit meghírdettem itt a ph-n.írt ez a felhasználó hogy cserélek e vele.Mondtam hogy jó legyen.Először is írtam hogy amint megjön a cucc küldöm a telót,erre ő ááá kizárt küldjük egyszerre.Mondtam hogy ilyen nincs,te akarsz cserélni vagy küldöd és ha megjött küldöm én is vagy hagyjuk.
Közben kiderült hogy egy jó barátja nekem is barátom és így ismerjük egymást.
Mondom jól van akkor mehet az egyszerre feladás.
Tegnap 12:00 fele mondtam neki hogy Én feladtam,erre ő Én is,mondom jó akkor fotózza le a bizonylatot és Én is ezt teszem.Nem válaszolt 1 órán keresztül mire rákérdeztem.
Írja hogy nem tudta hamarosan küldi,na ez délután 17:00 óráig nem történt meg.A Futárszolgálatot azzonnal lemondtam,el ne vigyék a csomagot inkáb bukom a költséget minthogy a telefonom+8000ft ot.Hála istennek sikerült lemondani.Ma rákérdeztem hogy mi van a cuccal azt mondta itt kell lennie,persze hogy lenne itt ha nem lett feladva.
Állítólag elsőbbségivel feladta tegnap azt ma ha törik ha szakad meg kellett volna kapnom,de a postás nem hozott semmit.Postát felhívtam rákérdeztem a névre és semmit sem tudnak ilyen levélről vagy csomagról.Hát így jártam eddig,most meg a kitiltássommal fenyeget meg a rendőrséggel,hogy ő feladta bla bla bla.Szóbahozott egy másik portált is ahol minősítésben ő egy kicsit le van hordva többek között egy ilyen is van hogy elutaltam a pénzt hol van a cucc,erre ő feladta...
Hát nem tudom kissé zavaros nekem,de ha bármi folytán a posta téved,vagy késik holnap első dolgom lesz hogy ezt jelzem.De nem hiszem mivel a posta szabályzatában benne van hogy az elsőbbségi A+B nap az az 1 nap alatt meg kell jönnie.Tisztelettel lima köszönöm a figyelmet.
-
limabp
csendes tag
Helló!
Visszakanyarodnék egy korábbi hozzásolásomhoz:[link]
Nos a történet ott ért véget hogy írtam neki,hogy gart nem vállaltam de ha tudok segítek,azóta nem reagált,most ismét írtam neki hogy van egy másik 19-es lcd ha gondolja arra kicserélem és felejtsük el a nézeteltérést.Holott igazam van,de mégis ha tudok segítek.
Kiváncsian várom hogy válaszol e a segítségre,ha nem akkor innentől engem nem érdekel a dolog minden lehetséges segítő lépést megtettem.....
üdv mindenkinek.
-
limabp
csendes tag
válasz
Nikitan #8749 üzenetére
A törlés nem függ össze a bocsánatkéréssel.A Ph-nak vannak alapszabályai azt megszegted a bemásolással.Holott a varriálásokat nézve Én is vissza léptem volna ha nem kell nagyon a játék.De attól még nem reális hogy most aki ezt a topicot nézi mindenki tudja a telefonszámokat,és az anyagi helyzeteit más embereknek.
-
limabp
csendes tag
Nem fogjátok elhinni,végre kaptam választ!
Szóval a fekete kosz az nincs viszont abból lett PIROS hangsúlyozom Piros pixelhiba.Számomra az hihetetlen hogy épp egy piros hibát ne láttunk volna meg ketten is.Mondjuk nekem jó a szemem a feketét nemtom összekeverni a pirossal.
Ez az egyik a másik meg hogy olyanokat állít amin elájultam.
A monitort cseréltem egy másik monitorral együtt egy laptopra +kpre.
Ezt elmeséltem neki,meg azt is hogy egy samsung moncsit cseréltem ki a xeroxra és nem bántam meg,ezzel ő azt hitte hogy két történetet állítok szóval lebuktam mert hazug vagyok.Nem értem
Másik meg az hogy a fiam nevén árulok,ez is furcsa neki.Már bocsánat a fiam 3,5-éves,hogy árulhatnék az ő nevén vagy nevében már nem is tudom.Örület,na mindegy végtére is nem tudok mit megoldani,ja még valami azt írta hogy azért nem jelentkezett eddig mert tesztelte
Mert hogy a szoftvert 10 órán át kell futtatni. Órán nem naponEz történt velem........
Itt az eredeti privi szövege:
[ Módosította: Racecam ]
-
limabp
csendes tag
válasz
tupacamaru #8720 üzenetére
Mostmár tudom,de eddig Én csak világitani láttam fekete pixelhibával még nem találkoztam.
-
limabp
csendes tag
Olyan fontos neki a megoldás hogy már bejelenkezett 2-szer és válaszra sem méltatott,érdekes fazon.
-
limabp
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #8712 üzenetére
Tökéletesen igazad van,telefonon már az időpontot is le tudtuk volna egyeztetni a szemrevételezésre.Így meg várok a válaszára mert 1-2 naponta ír az ember,mint eddig is.Hát sajnos ez van,remélem hogy rendben lezajlik a dolog.A cserét visszacsinálni már nem tudom úgysem mert a cseretermék már nincs meg.
-
limabp
csendes tag
Köszönöm a választ.
Előre megbeszéltem vele hogy semmilyen garanciát nem vállalok,mert használt dologról van szó.A próbagart természetesen vállaltam,tesztelt is mint már írtam.Ha más helyen lesz nem veszem vissza ha meg a kosz természetesen kitisztítom.A csere feltételeit elfogadta egyébként úgyhogy nem is kellene ezzel foglalkoznom.Csak nem vagyok szélhámos és ezért reagáltam neki egyből.Viszont érdekes az hogy 7 nap kellett neki garanciának is és épp a 7. napon bejelenti hogy rossz a monitor.
,na mindegy meglátjuk én rugalmas volt rögtön írtam neki hogy hozza vissza és megnézem.
Mégvalami,az is érdekes hogy az oldalon üzenget holott a privátokba rögtön a második privi a telszámom.hmm
-
limabp
csendes tag
Helló mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.
Nemrégiben elcseréltem egy Lcd monitort kb 1 hete.Amire cseréltem az papíros garanciás volt,az enyém nem.Nem vállaltam semmi garanciát,mert azt mondtam a cserélő úriembernek hogy jöjjön el és annyi tesztet futtat és olyat amilyet akar.Előtte természetesen leteszteltem én is egy eizo progival.Semmilyen hiba nem volt,és akkor sem amikor az úriember tesztelte.Egy xerox lcdről van szó annak ilyen müanyag előlap van az lcd előtt,azon belül volt némi piszok ez tisztán látszott.Meg is jegyeztem hogy 2 csavarral le lehet szedni és kipucolni.A piszok fekete szinű volt,ami semmiképpen sem lehet pixelhiba.Most durván egy hét után írt hogy jól átvágtam így megy úgy mert amire azt mondtam hogy piszok az pixelhiba volt.És kissebb fenyegetés gyanánt írta hogy nem tudja még hogy csinál e valamit tőlem függ,na most ezt nem tudom mire értette.Segítséget szeretnék kérni hogy ilyenkor mit lehet tenni.
A csere ídőpontja: 2008-09-13
EZT ÍRTA:
********[ Módosította: Racecam ]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest