- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Margaréta #12391 üzenetére
Semmilyen konkrétumot nem írsz le a dologgal kapcsolatban csak nagy vonalakban vázolsz valamit és ezek mellett elvárod, hogy azonnal elhiggye bárki amit állítasz, egy olyan bazárosról, aki napi szinten több üzletet köt mint bárki más együttvéve a hardveraprón.
Erre fel kérdeztem, hogy 0 napos regisztrációval írod mindezt le, és még egy fenyegető megjegyzést odaszúrsz a végére.
Ne várd el, hogy így bárki is komolyan vegyen.
-
I_Am
veterán
Van egy sorszáma minden ramnak, gondolom a matricák csak nem lettek lekapargatva róla...
Ha ez rajta van, amivel az árukészleten belül is azonosítják őket, akkor a rendszerben meg lehet nézni, hogy bent van-e még raktárkészleten, vagy le lett róla húzva. Ha le lett húzva, akkor általában a nyilvántartó rendszerek kapcsolják azt is miért, tehát ha vásárolva lett akkor a számlát. Igy nem kell semmilyen papír a garihoz. Ezt egyik bolt sem mondja el, mert kicsit macerás utána járni a rendszeren belül. De kötelességük, ha a vevő bemegy.
Amennyiben lopott az áru, akkor legalább az eladó megkapja a jussát, ha már arra képtelen volt, hogy segítő jobbot nyújtson miután átvert valakit.
-
I_Am
veterán
válasz
Insolent #12289 üzenetére
18-án irtam neki és linkeltem a hozzászólásod. Kérdezte, hogy mit reagáljon a dologgal kapcsolatban. Írtam neki, hogy a ramok garanciáztatását. Azóta nem lépett be.
Amennyiben tényleg az Iponban lett véve a ram, úgy a sorszáma alapján bármikor előkeríthető a rendszerükből, igy ha vásárolva lett akkor a garancia érvényesíthető számla nélkül is. Amennyiben "mentett áru" akkor is megéri bemenni, mert legalább elkapják az illetőt.
-
I_Am
veterán
válasz
Insolent #12275 üzenetére
Minden pillanatban reakciót vár valaki?
Tudom, hogy mindenki türelmetlen, de mit vártok? Nem fogunk minden lépést kommentálni amig valami haladás nincs egy üggyel. Írtam privit a srácnak, válaszban megkérdezte, hogy a hozzászólásoddal kapcsolatban mit kellene csinálnia? Írtam neki, hogy gariztatni a ramokat. Még nem válaszolt és nem reagált.
-
I_Am
veterán
válasz
xenonn #12121 üzenetére
Ha már komplett gépet szándékozok venni, akkor rászánom az időt, akár 2-3 órát is, hogy tesztelhessem az eladó jelenlétében.
Nem egy tuning procit adtam itt el a PH!-n. Házhoz vittem és még válogathatott is a vevő melyik kell neki a stabilitástesztek és húzhatóság alapján.
Szóval az érvelésed kicsit sántít Attila. Az eladó részéről érthető, hogy akár egész nap teszteket tolt rajta, hiszen biztosra akart menni, hogy jó és stabil gépet ad át. Viszont a Te oldaladról a reakcók sántítanak.
-
I_Am
veterán
válasz
sasa134 #12039 üzenetére
Mint azt akkor is írtam igen, egy ember az összes nick. Köszi, hogy szólsz, de rajta van a listámon a srác, igy figyelemmel követem mit tevékenykedik.
lalimano-t is kiraktam véglegesen, igy akit örökös vagy lalimano megkárosított az tibi842-t bombázza, illetve ide is írja be a dolgot, mert szeretnék tudni én is a dolgokról.
Köszönöm.
-
I_Am
veterán
válasz
fecos2 #12030 üzenetére
Írtam privit az illetőnek, addig is megvontam a hírdetési jogát.
Lujgi-nak is ment privi és mivel már nem egy bejelentés érkezett ellene, javaslom a károsultaknak, hogy amennyiben pár napon belül nem jelentkezik vegyék fel egymással a kapcsolatot és tegyenek ellene feljelentést.
-
I_Am
veterán
válasz
The Bachelor #12017 üzenetére
Írtam privit a srácnak.
-
I_Am
veterán
válasz
Pr0GrEsSiVe #11974 üzenetére
Nem törölte, én érvénytelenítettem, mert megvontuk a hírdetési jogát, amig nem rendezi a dolgait. Értesítettem is a dolgokról, most pár nap türelmet kérnék, aztán kiderül milyen irányba kell lépni. Már az elv miatt is, hogy itt többen jelezték, hogy átver mindenkit érdemes lenne egy feljelentést megtennetek közösen.
amugy az érvénytelenitett hírdetés linkje
-
I_Am
veterán
Első hozzászólást ki olvasta?
Aki a jelenlegi irogatók közül még egy postot ír szigorúan bünti alá vonom na.
Tessék elolvasni mi lett leírva és csak az érintetteknek hozzászólni, valamint ami nem ide tartozik azzal átfáradni az Üzleti vita topic-ba amit szintén nem véletlenül hoztunk létre.
Tehát, akkor mostantól mérlegelje mindenki, hogy mikor mihez szól hozzá, mert fogom az ostorom és szétcsapok.
-
I_Am
veterán
válasz
Ituriel #9281 üzenetére
Lehet úgy is elküldeni valakit, hogy még moderálni sem kell, de jelen esetben nem erről volt szó. Olyan hasonlattal és szóhasználattal élt Don, hogy még több napos ban is lehetett volna belőle. Egy nap elég volt, hogy lehiggadjon. Nem az indulatával volt baj, hanem a stílussal, ahogyan fogalmazott és amit megfogalmazott.
-
I_Am
veterán
válasz
Dr. Romano #9126 üzenetére
És most, hogy olcsóbb lett a benzin a postaköltséget is emelni kell!
-
I_Am
veterán
válasz
old gray #9083 üzenetére
No comprende!
Te itt sírsz a fórumozók előtt, hogy mennyire rossz Neked, hogy nem teljesítette az adott szavát, amit ráadásul Te is elismertél, hogy szívességből szerette volna megtenni.
És ha valaki a másik fél védelmére kel, akkor már egyből beszólsz?
Most nem moderátorként írom amit írni fogok. Nem sokszor tettem eddig ilyet és vállalni is fogom a felelősséget, ha lesz.
Magasról leszarom, hogy Te mire vagy képes. Azt is leszarom, hogy ki mire képes!
De azt nem várhatod el senkitől, hogy azért mert Te képes vagy félretenni a családod Ő is félretegye! COMPRENDE?
Azért állok most Superman mellett, mert ha Velem történne akárcsak hasonló dolog én is leszarnék mindenkit és minden ígéretem. Mert Anya csak egy van és Apa is és a véred mindennél fontosabb. Ezt vésd az eszedbe. Lehet Te nem így gondolkozol és úgy vagy a dolgokkal, hogy ezt meg azt megteszel még mert Te így érzed helyesnek, de a Te fontossági sorrended, nem egyenlő másokéval!Comprende?
A továbbiakat vagy privátban vagy személyesen egy sör mellett szívesen folytatom, de most ledobta az ékszíjat az agyam ahogy elolvastam a hozzászólásod.
Comprende?
Azért írom ennyiszer, mert ez tolta fel legjobban az agyvizem...
szerk: És akkor tudod mit? Most az én személyes ígéretem jön. Október 31-ével befejezem a jelenlegi projektet amin dolgozom. Addig minden nap dolgoznom kell. De az azt követő héten én magam fogom elintézni a ramjaidat, ha addig Superman nem tudja, hogy lenyugodj végre!
-
I_Am
veterán
válasz
old gray #9066 üzenetére
Talán azért van ideje leírni, mert nem tud mindenkinek, beleértve Neked sem külön-külön válaszolni?
Vagy azért mert Te is azok közé tartozol, akiket megemlít, hogy egyből kérdőre vonják, nem kérdeznek?
Jó ha tudjátok, hogy Supermannek írtam priviben, hogy ha valakinek bárminemű kifogása van jelen helyzetben, akkor hozzám forduljon a kérdéseivel és velem leboxolhatja azokat.
Főleg ilyen esetekben, mikor, mint Te, tudtában van milyen helyzet áll fent Superman életében.
(gondolj már bele, Téged mennyire érdekelne bármi is ha hasonló cipőben járnál. Jaaaa ahoz már ész is kell, bocsánat, én kérek elnézést, leülök magamtól is!)
-
I_Am
veterán
Adott szó. Alapvetően a bizalomról szól. Nem a saját magunkba vetett bizalomról, hanem a leendő vevőéről. Nálam lehet nem üzleteltetek többet (tuti nem
) és mégsem vertek át egyszer sem. A megbeszélés alatt le lehet szűrni a vevő komolyságát és tudtára is lehet adni, hogy mi mennyire komolyan állunk hozzá. Ha ez sikerül, akkor nem kell második lehetőséget és kerülö útvonalakat tervezni, mert az üzlet meg fog köttetni.
-
I_Am
veterán
Az adott szó manapság már semmit nem jelent. Ezért ilyen a piacgazdaság, mert ilyen hozzállású emberek vannak, mint amit leírtál. És ahogy nézem Te is ebbe a csoportba tartozol. Csak a pénz számít, semmi más...
Az élet meg majd jól pofoncsapkod, ha ilyen maradsz, hidd el.
-
I_Am
veterán
válasz
djtooomi #6526 üzenetére
Te figyi, nem úgy volt, hogy elég nyomatékosan leírtam mailben, hogy 1 évig még az aprók közelébe se menj?
Most azonnal bannoljalak és végleg, vagy felfogod végre miről van szó?
Ne akarj azok szintjére kerülni, akiket ha meglátunk azonnal töröljük, mert már 50%-ig ott vagy.
Utolsó figyelmeztetés, ha mostantól számított egy éven belül egyetlen apróhírdetést, vagy csak reakciót meglátok az adatlapod alapján az apróhírdetési rovatban örökre elintézed magad a PH! fórumán!!!
Remélem elég érthető voltam.
Ne is reklamálj, ne is válaszolj, max priviben és annyit, hogy megértetted a dolgot.
Ha meglátom(juk), hogy másik reg-el próbálkozol akkor is véged van.
-
I_Am
veterán
A gomb másképpen áll.
-
I_Am
veterán
válasz
kavicssli #6368 üzenetére
Értem, akkor innentől már tényleg kettőtknek kell megoldani a dolgot és kihagyni belőle a nyilvánosságot, mert nagyon kezd unalmassá válni, hogy mindenki mindenkivel veszekszik.
Oldjátok meg, mindketten törekedjetek a másik fél megértésére és ne zárkózzatok el, egy esetleges közös javíttatás elől sem.
Ha kell, akkor van T-nél olyan szervizes ismerősöm, aki nem fog lehúzni és még gombot is kaptok hozzá.
-
I_Am
veterán
válasz
kavicssli #6364 üzenetére
Semmi, csak általa láthatóvá válnak dolgok az életlen képeken is.
Karcos a Te képeden is a telo a gomb mellett. Az, hogy mennyire már nem annyira tisztázható ki.
Viszont ez most nem érdekes, az érdekes az, hogy van-e olyan képed amin látszik a gomb is? Mármint nem az eredeti állapot, hanem olyan szögből készített kép, mint a vevő általi.
szerk: mert nem az az érdekes, mennyire karcos, hanem, hogy a gomb milyen szögben áll, illetve mennyire sérült, esetleg ki van-e mozdulva, mint a vevő általi képeken.
Bár teljesen pártatlanul meg merem már előre mondani, hogy nem lesz.
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
RoyalFlush #6350 üzenetére
Mostanáig nem akartam beleszólni, de ott vannak azokon is, csak nem ennyire látványosan. Csak a kék árnyalatait kell kicsit figyelni. Sőt a bekapcsológombon is ott a vonalnál az a sérülés, ami az új képen is. Más szög, semmi mélységélesség.
-
I_Am
veterán
De egy választ odanyöghetett volna, hogy bocs de 2.7-ért nem érdekel.
6k az út Egerbe, meg még üzlet is volt mondjuk 10k értékben és 200 Ft-on kiakad valaki.
Én ezen szoktam nevetni. Főleg, hogy még a válaszra sem telt, hogy annyiért már drága, mert nem marad turbo rágóra. -
I_Am
veterán
228 szakmai hozzászólást Te annak gondolsz? Szerintem térjünk vissza a dologra majd 5k felett.
És azt is látom, hogy nem az első eset a pályafutásod során. Már lettél figyelmeztetve személyeskedés miatt.
Továbbiakra meg annyit, hogy mindenki azt látja belőled amit ide leírsz.
Moderációra pedig annyit, hogy pont miattatok és a vitás ügyek miatt vagyunk, ergo akkor avatkozunk bele, amikor úgy érezzük, hogy be kell.
-
I_Am
veterán
válasz
Dr. Romano #5930 üzenetére
De tudja.
-
I_Am
veterán
válasz
Dr. Romano #5927 üzenetére
Nem teheti meg, de már ez is visszatartó erő.
-
I_Am
veterán
Átrágtuk modikkal és megválunk djtoomi-tól.
De most már tényleg rend legyen. Nem kérünk köszönőleveleket és hozzászólásokat sem.
Tisztelet minden aprósnak és üzletelőnek, további sok sikeres üzletet.
-
-
I_Am
veterán
válasz
spectacularr #5329 üzenetére
Akkor sajnos a szervezéstől és mindentől függetlenül ne adj feketét. Amíg nincsenek konkrétumok lefixálva ne lehet senkitől sem elvárni, hogy alkalmazkodjon. Innentől lehet a másik fél részéről hanyagság, nemtörődomség, bármilyen indok, nem várható el az alkalmazkodás.
Lassan csak belejön majd tomi is az üzletelésbe.
-
I_Am
veterán
válasz
spectacularr #5327 üzenetére
De mivel nem válaszolt már tudtad, hogy hiába mész.
Én is mondtam már másnak, hogy egy nap ráérek, de ha nem volt időm vagy energiám, lehetőségem válaszolni, hogy aznap mikor, akkor hiába jött. (persze, ha telefonon elért mindig ugy igazitottam, hogy megoldjuk, de ez már egyéni jóságosságomnak tudható be
)
-
I_Am
veterán
válasz
spectacularr #5318 üzenetére
Ahogy olvasom nem volt konkrét időpont lefixálva, de még nap sem amikor meg volt beszélve, hogy Te mész?
-
I_Am
veterán
A jelenlegi totyikot elkezdem átnyálazni és kigyűjteni a felhasználókat.
-
I_Am
veterán
válasz
greatchaos #4794 üzenetére
chaos fejezd be. Nem érted mit hogyan írok és okoskodsz megint.
A viselkedés, az, hogy meghurcoltok szó szerint bárkit az ami olyan mint amit a csőcselék szokott.
Amugy a meghurcolásban élenjáró vagy ahogyan a kötözködésekben is. Miért nem mész inkább nyomozónak. Soha egyszer sem láttam, hogy függetlenül és mindkét felet megkérdezve állítottál volna valamit a megoldásra törekedve. Nem! Te valaki mellett letettet a voksod és támadtad, kiforgattad a másik felet.Vedd már észre magad!
De ha ennyire sérti az önérzeted a dolog, akkor megkövetlek és elnézésed kérem amiért nem értetted a dolog lényegi mondanivalóját.
tudod, mondatértelmezés. Egymás után írt szavak összefüggése. És ha nem vetted volna észre, akkor odaírtam, hogy lassan kezd ez az érzésem lenni. És igen, kitartok azon mondat mellett, hogy az objektív megoldás helyett a vitára törekedtek, egyre mélyebben, akár szavakat kiragadva, csak hogy vita legyen. Egyoldalú viták. És ez már nem normális emberi viselkedés. Ez az egyszerű meghurcolása bárkinek.
És ez a totyik már régóta és egyre jobban ebbe az irányba megy el. Alig pár hónapja pont Te voltál a célpont. Érdekes, akkor észrevetted és meg is sértődtél, de más szemében a szálkát, magadéban a gerendát sem veszed észre. Restecpa.
-
I_Am
veterán
válasz
greatchaos #4787 üzenetére
Ha nem érted a bújtatást, akkor felesleges beszélgetnünk róla.
-
I_Am
veterán
Érdekes, az eladóknak manapság már nincs igaz szavuk!
Ne higgyünk el senkinek semmit, teljesen felesleges a lista, hiszen az győz és amellé áll a csőcselék aki előbb ír ide.
Lassan kezd ilyesmi érzésem lenni.
Teljesen értelmetlen sok esetben a vita, főleg olyanok vitája akiknek közük sincs az adott üzlethez.
csak egy kérdésem van az érintett felekhez:
ebben a hozzászólásban idézett privi részletek igazak, tehát wajk írta őket vagy sem?
-
I_Am
veterán
válasz
Hammon Serra #4428 üzenetére
Több mint 3 évig nem járt a PH!-n. Előtte sem örvendett nagy népszerűségnek.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest