- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
norbee2244
senior tag
nekem 3 órámba telt ameddigre valameddigre oda keveredtem volna
ez a tömegközlekedés..nem szeretek vitatkozni elfogadom a fekete pontot csak rosszul esik hogy saját hibámon kívül ez így jött össze
utólag is sajnálom mulderpapa nem így szerettem volna az üzletet
történnek sajnos ilyen meglepetések -
norbee2244
senior tag
már elnézést h közbe szólok,de telefonban direkt mondtam h nem tudok oda érni mert egybén problémáim is adódtak + 1500 forintom bánta...szerintem eddig volt 5-6 üzletem itt phn mindegyik összejött..mindenkinek lehetnek rossz napjai és elkerülhetnéd az ugatást "norb55" köszönöm
ui.: nem flamenak ment csak véleménynyilvánítás fikázni meg nem szép dolog a másikat
-
raskolnikoff
őstag
tudom, de én inkább buknék 2 hetet és 5 ezer forintot minthogy postázzam vagy átveréskor azt érezzem hogy megint mekkora hülye voltam hogy adtam még egy esélyt. sajnos én nem bízom postán keresztül senkiben.
én így védekezem. ha szarabbul járok akkor szarabbul járok és inkább magammal tolok ki felelősen minthogy mással felelőtlenül. a topik címére reagálva pedig: Mindenkivel érdemes vigyázni. Ennyi...
-
greatchaos
addikt
elég rosszul van tördelve, nem derül ki minden esetben, hogy melyik nekem jön és melyik nem...
na most tételezzük fel, hogy 10k-s cuccot nem fizet ki x y-nak. erre y a postát azért választotta, mert soknak tartotta a 300km-t monjuk, ami a két lakhely között volt. most feljelenti, esetleg elmegy, időt és pénz nem sajnálva. bőven több költsége lesz, mint a 10k.
részemről, ha eladok, akkor a postára a termék csak akkor kerül, amikor már a számlán a cach. ettől csak visszatérő vendégek esetén térek el, ahol kialakult már a kölcsönös bizalom
ha pedig vásárolok, akkor megnézem kitől veszek. fanatikus tag alatt nem is utalok, amíg nincs nálam a cumó. akinek meg ez nem tetszik, azzal nem bizniszelek. ilyen egyszerű.
Aktív témák
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest