- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
válasz
coyote55 #6358 üzenetére
Na jó ennek a két képnek az összehasonlítgatása úgy sem derít fényt semmire.
A kék árnyalatú kép rettentő rossz, és ilyen szempontból tényleg nem lehet összehasonlítani a gizda által készített fotóval. Első ránézésre tényleg olyan, mintha a kavicssli által készített képen a készülék teléjesen karcmentes lenne, de figyelmesebben nézve azon is van 1-2 sötétebb árnyalat.(#6360) I_Am: pontosan ..
-
Mr X
veterán
válasz
coyote55 #6269 üzenetére
Nem ismerem a konkrét alkatrészt, de az a mikrokapcsoló lehet, hogy PTH alkatrész volt, akkor pedig illik nem kiszakadnia. A másik pedig, hogy oldalirányú feszítés ugyanannyi éri (ha nem nyomják erősebben, mint amennyi a mikrokapcsoló zárt állapotba hozásához kell), mint a saját gombjával, tekintve, hogy a mozgásirány ugyanaz, felülről lefelé.
Ha csak nem volt nagyon ónhiányos az a forrasztás, azért nem olyan könnyű letörni egy SMT aklatrészt egy panelról.
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz
coyote55 #6252 üzenetére
Szumma szummárum: az a véleményem, hogy közösen viseljétek a kárt
ez a te véleményed mint kivülálló
az enyém meg az mint az előző hszba isirtam hogy tényekkel nem tudja felállitani hogy mi baja van csak szavakkal eltelt már lassan 4 nap azóta...Szumma szummárum az én véleményem meg az hogy ez van!
Eddig azon kivül hogy csak a szervizesek megnézték hogy mi van vele meg mi az állitólagos baja semmit nem irt le illetve mondott!Majd jön mindjárt hogy holnapra a fotók itt lesznek!Én azért a belinkelt PÜ-kból amiket le is lehet tölteni az összes PÜ-t (mod engedélyezéssel) abból is sokminden kiderül! illetve e fotókról!
ki olvasta a PÜket!? amit lehet tölteni mert felraktama netre?
-
kavicssli
addikt
válasz
coyote55 #6248 üzenetére
mert nem tudom te hogy vagy vele de én állitom hogy kicseréltük volna a SIM karit bele az övét megmutatm hogy kell bakapcsolni és voilááá
(vagyis ő kapcsolta volna be nem én)A te kezedben is meghalhatott volna akár...nem?
Érdekes nállam még utánna 2 napig tökéletesen müködött! még a kamerája is!feladtam megjött a feladóhoz és utánna elbaszódott de őgy állitas szerinte felszakdt a fóláitól kezdve minden!
-
kavicssli
addikt
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest