- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
Spanish007 #7853 üzenetére
már bocs, de minek fénykép?
Lefényképezi a teli dobozt, ott a kép, kiveszi a telót... másik oldalon ugyanez fordítva, kiveszi, lefényképezi az üres dobozt, ott a kép... itt már becsszó nem ér semmit, fénykép sem... ha a postaigazgató aláíta volna, hogy mit ad fel, esetleg -
Kostis74
csendes tag
válasz
Üdv uraim és hölgyeim!
Én az szóban forgó úrral a napokban bizniszeltem!
Tökéletes terméket kaptam tőle!
Azt hiszem mert 1hisztis pókhálós idegbeteg nő ír azt nemfeltétlen kell komolyan venni!
Én nemakarom az urat védeni csak hasonló emberekkel összehozott a sors és bizony nem könnyű velül zöld ágra vergődni!
Tehátén csak jót tudok elmondani a Tagról sőt 1 cimborám is üzletelt vele és neki sem volt semmi gondja!Tehát ha itt lenne olyan mint a Vaterán akkor csak pozitív!!! -
henry1998
csendes tag
válasz
Szia!
Szerinted videót is kellet volna csinálnom?
A fénykép szerinted mit bizonyított volna?
Ne viccelj már, hát kiröhögnének vele a rendőrségen, ha arra kerülne a sor!
De nem fog!
Én a telefont elküldtem, kész, pont!
Aki mást látott a dobozban, hamisan tanuzik!
Üdv. -
greatchaos
addikt
válasz
Spanish007 #7836 üzenetére
nézd meg a csomagon a postára adás bélyegzőjét. az nem fog hazudni...
-
válasz
Spanish007 #7836 üzenetére
Legalább ez (ha nehezen is, de...) megoldódott.
-
Tomate
veterán
válasz
Spanish007 #7629 üzenetére
Ezt a választ kaptam IWIW-en: nem értem h miről van szó most láttam az üzeneteimet nem is ismerlek titeket miről van szó?
Neked válaszolt már?
-
Tomate
veterán
válasz
Spanish007 #7627 üzenetére
Hohohohohó!Fent van vaterán is! De már onnan is kizárták. Vatera kiadja az infókat, egyszer vettem egy órát 20-on valahány pénzért és a gari a sráchoz szólt, de azóta kidobták az oldalról. Írtam egy levelet a vaterának, hogy kéne az adata a gyereknek, mert időközben elveszett és kiadtak mindent. Csak el kell olvasni az értékeléseket amiket kapott, itt is megpróbált átverni pár arcot...
-
válasz
Spanish007 #7580 üzenetére
Azért ez elég csúnya átverés. Már az árak miatt is csodálkozom...
Ahogy írták is, a 7300GS mindennel együtt 5k, a tuner 3,5k, ez már 8,5 ezer forint. 8600GTS-t már 11k-ért is találni, passzív hűtéssel 13k-nál többet nem ér. Viszont Te még utaltál neki pluszban 8500Ft-ot, ami 17 ezer forint
!
Aztán visszacseréltetnéd és felajánlott helyette egy MSI 7900GTO-t, ami barátok között is (garitól függően) 14-15k. A héten vettem 2 év garival 15k-ért. Veled meg még +4000Ft-ot ráfizettetett volna. 21k-ért már 8800GTS 320MB-t vagy Radeon HD3850-et kapsz.A zúgó tekercsre pedig elég egy zsugorcső, valamint nem garanciális probléma (legalább is eddig még senki nem vette ezért vissza a kártyát).
Csúnyán átvertek... Már csak az árak miatt is.
A szám amit írtál 06-30 432-11-86 az egy céghez tartozik, megnézheted te is a T-Mobile számkeresőjében.
Sok sikert az ügyben!
-
balazs_t
tag
válasz
Spanish007 #7614 üzenetére
Atirattivó - Takács AttilaHmm... lássuk csak... Ez egy kicsit fantáziadúsabb feladvány, de azért nem megoldhatatlan.
Tekintve hogy a képek alapján egy (legalábbis külsőleg) magára elég sokat adó, mondhatjuk úgyis hogy hiú emberről van szó, valószínüleg szereti sztárolni magát, próbál a társaság középpontjában lenni. Ez ugye vélhetőleg befolyásolja a névválasztását is. Tehát nem elképzelhetetlen, hogy valami olyan jelzővel illeti magát, ami tükrözi, hogy milyen szeretne lenni, vagy hogy hogyan látja saját magát álmaiban.
Ha megnézzük a szót az első 3 karakter ugye egyértelmű viszont ha jobban figyelünk felfedezhető egy másik idegen szó is ami ráillik az előző leírásra. Az "attrattivo" szó olaszul annyit tesz vonzó attraktív (de nekem a 3. tetszik a legjobban) LEBILINCSELŐInnen gondolom már mindenki ki tudja találni, hogy hogyan születhetett ez az "elmés" kis nickname egyetlen betű kicserélésével!
Üdv.
Columbo -
eziskamu
addikt
válasz
Spanish007 #7620 üzenetére
Nem 6. , hanem 6 csak simán, már nem emléxem rájuk, csak arra, hogy az egyik osztálytársamtól kelett elkérni, mert elvesztettem. Utánna meg be is bukott a rendszer, mi meg maradtunk országos ifjúsági szervezet nélkül (pontosabban az úttörő szövetség még utánna is létezett/létezik, asszem a kisdobosok is oda tartoztak ) . Onnan tudom, mert a tesi tanárunk nagyon propagálta, valamint egészségügyi táborban voltam 96-ban csillebércen, amit az úttörő szövetség támogatott, de azt egy doki ajánlotta nekem.
-
eziskamu
addikt
válasz
Spanish007 #7617 üzenetére
fiatalabb mint 22, és kolis Budán
-
eziskamu
addikt
válasz
Spanish007 #7616 üzenetére
Ő tartozik nekem (nem is pénzzel, hanem régi cuccokkal, de értékük nem haladja meg az 1000-et, kárpótlás lett volna, már leírtam itt régebben), egyébként nem keresném
, vagy most a párttagságira gondolsz?
Kisdobosságom óta nem tartoztam hivatalosan politikai szervezethez, de akkor a kisdobosok 6 pontját elvesztettem, azóta már bevalhatóan szándékosan
-
eziskamu
addikt
válasz
Spanish007 #7614 üzenetére
A Colombóról jutott eszembe. Van ugye az a pitiáner 1000 forintnyi problémám az állítólag PH-s Fodor Sanyival. Az IWIW-en addig kutattam amíg ilyen kapcsolati gráfokat elemezve eljutottam Heves megyéig, azon belül is leginkább Gyöngyösig. Ma reggel meg épp más ügyben kezdtem el Gyöngyösről adatokat gyűjteni, erre kiderül, a Szabad madaras Fodor Gábor (a politikus, nem a fekete pontos
) pont gyöngyösi. Lehet hogy rokonok
? Na mindegy, a Szadeszel úgy sincs kedvem levelezni
-
Kobe
veterán
válasz
Spanish007 #7612 üzenetére
nekem a nikcje inkább Tóvári Rita ra emlékeztet mint név.....hátha nőjét így hivjéák vagy valami
-
wipes
senior tag
válasz
Spanish007 #7609 üzenetére
-
udi
őstag
válasz
Spanish007 #7609 üzenetére
elvileg bármilyen akár ujonc is adhat pozitiv értékelést.ez a szivás
a kariról meg dobtam privit,mert lehet hogy tudok segiteni -
balazs_t
tag
válasz
Spanish007 #7599 üzenetére
"ez valami becenév közöttük.Atirattivó/alittAhtávro."
alittAhtávro H ---> Horváth Attila visszafelé ?))
-
sasa311
veterán
válasz
Spanish007 #7602 üzenetére
Ne húzd fel magad és ne fenyegetőzz, kb semmi értelme.
Elmész, feljelented, barátunknak olyan fizetési hajlandósága lesz ahogy az első egyenruhás bekopogtat hozzá, hogy azt te el se tudod képzelni :-)
A rendőrség meg szerintem nem PH!-s használt áron számolja egy videókari árát, úgyhogy ne izgulj, 20K felett van az
-
udi
őstag
válasz
Spanish007 #7599 üzenetére
Ezek a képek mindent elárulnak.Ez egy F*SZFEJ még ha nem is ő az akkor is van baja
-
Tomate
veterán
válasz
Spanish007 #7595 üzenetére
Gizda faszfej. Egyszer engem is átvert már egy ilyen diszkós köcsög pár ropival... Ha újoncnak adok el vagy veszek, soha nem engedek. Én tudom magamról, hogy megbízható vagyok
Vagy elfogadja vagy nem. (szoktam küldeni vaterás nicket ahol 117+értékelésem van. Ezek után azért megbíznak nagyjából) Küldtem én is a gyereknek iwiw-en egy üzit, érezze, hogy szorul a hurok....
-
VinoRosso
veterán
válasz
Spanish007 #7594 üzenetére
honnét tudod hogy ő az? Az adatlapján győrinek van feltüntetve.
-
^Clown
addikt
válasz
Spanish007 #7586 üzenetére
Tényleg nincs mese, irány a rendőrség!
-
Macka
veterán
válasz
Hihetetlen,egyre dúrvább dolgokat mernek itt megcsinálni.
Amúgy a Rendőrség holmap is "nyitva" lesz. -
kaller1
veterán
válasz
Jól teszed.Tisztán látszik,hogy a jó szándéknak még csak a jelét sem mutatja.
-
kaller1
veterán
válasz
Spanish007 #7582 üzenetére
Ez már megint dúrva...
Hova várnál vele?Felhívod és kinyomja a telefont,röhej.Holnap még tennék egy próbát,hogy elérjem,aztán hétfőn irány a yard.És már megint egy újonc,kitöltetlen adatlappal(ha ki van töltve,az sem garancia semmire,nade akkor is....)
-
sasa311
veterán
válasz
Nos ha leveleztetek meg utaltál, akkor tudod a nevét, címét.
Ha továbbra sem tudod elérni telefonon akkor még talán 100 ft-ot megér, hogy küldesz neki egy prioritásos sima levelet, amiben megírod, hogy vagy felhív 48 órán belül vagy bemész a rendőrségre az utalásos és postai papírokkal és feljelented lopásért.Ha jól értem ezt küldted neki:
1db Asus EN7300TC512Mb-os videókarit mindennel együtt
1db PixelView Tv/Fm Tunerkártyát.
+8500ft-ot utaltam a számlájára.
Gigabyte 8600gts
+4000 ftEz az érték már bőven meghaladja a "20.000 forintos határt". A rendőrség nagyon szívesen fog foglalkozni az ügyeddel, mert van név, cím, telefon, bankadat, pillanatok alatt nyakoncsípik a csávót és nekik javul a statisztikájuk kb. nulla energiabefektetéssel.
Fogyasztóvédelem teljesen felejtős, ez bűncselekmény ami a rendőrségre tartozik.
-
válasz
hozzáteszem elsöbbségivel 2 nap volt,(pedig elsőbbségivel másnap ott van a cucc akárhol is legyen az illető) őőőő... Ha délelőtt 10ig feladja, akkor a Posta megkísérli a másnapi kézbesítést. Ha csak du 3kor adta fel, akkor nem fog odaérni a címzetthez másnap. Szóval ezt ne ródd fel neki.
Ennek ellenére ne hagyd magad! Sok sikert
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest