- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SpeedR
őstag
válasz
GeryPc #14814 üzenetére
Alaplap(!!) hibás gépet szerettem volna venni a képernyő miatt, nem pedig alaplap+képernyő hibást. A képernyőre pedig az írtad hogy hibátlan.
Ha idézel, akkor pedig pontosan tedd légyszíves:
"A kérdés az, hogy óhajtod-e rendezni valamilyen módon a dolgot (némi árleszállítással pl.), vagy kéred a fekete pontot?"Nem hiszem, hogy ezzel bármi sértőt kérdeztem volna. Egy esélyt adtam arra, hogy jóvátedd azt hogy átvertél, mielőtt kikérem neked a jogos feketét.
-
SpeedR
őstag
válasz
GeryPc #14810 üzenetére
Látom a ferdítéshez nagyon értesz.
A kérdésem a kijelzővel kapcsolatban szó szerint így hangzott: "Érdeklődnék, hogy a T41p-nek milyen állapotú a kijelzője..." Tehát az állapota volt a kérdés, nem az hogy működik-e egyáltalán. A válasz pedig ez volt: "minden hibátlan benne így a kijelző is,alappal van vmi bibi csak." Neked egy több helyen kopott, foltos kijelző hibátlannak számít? Attól hogy lassan 6 éves a gép attól még lehet hibátlan a kijelzője. Rendszeresen veszek ennél öregebb gépeket is hibátlan kijelzővel. A hiba megállapításához nem kell megbontani, elég felnyitni a képernyőt, de ezzel te is tisztában vagy, úgyhogy nem értem miért ferdítesz.
Az 5000Ft-ot pedig a ram-ért és a dvd-ért cserébe engedted. Nem hiszem, hogy olyan húde nagyot alkudtam volna ezzel.Ultimátum, zsarolás, fenyegetés? Jézusom, te hol láttál tőlem ilyet? Tisztában vagy vele, hogy mit jelentenek ezek a fogalmak? A kérdésem annyi volt, hogy óhajtod-e rendezni valamilyen módon a dolgot, vagy kéred a feketét. Erre te értelmes válasz helyett faszozással válaszoltál, az együttműködési szándék legapróbb jele nélkül.
-
törölt tag
válasz
GeryPc #10062 üzenetére
Hello Dárenbézer, ez esetben annyit kérnék a tagtól, hogy az ő figyelmetlensége miatt kell postáznod a vinyót, annak a költségét elkérném, és semmi károd nem származik az egészből, végül is, vinyó nélkül beszéltétek meg.
Szerintem emiatt nem biztos hogy feketét kellene adni, nem volt volt lehúzás, átbaszás, vagy szándékosság.Üdv
Sanyi -
pityu6
tag
amúgy a dobozt is külön szereztem hozzá,nem járt hozzá,csak cd,meg azok a könyvek.ennyi.
az fdd egy másik GB laptól származik,amihez kettőt kaptam.
a másik GB lapomból talán nem adom oda a sata kábelt,meg a többi cuccot.....
részemről ennyi,másnak szívesen válaszolok,de Neked....a privát üzeneteid után,inkább egy fűszállal beszélgetek,mint veled.....
na viszlát -
pityu6
tag
most komolyan azt hiszed,hogy kivettem belőle valamit?
esetleg ne fizessem ki még pluszban a 6k-t????
az elsőbbségi címkéről meg annyi,hogy mikor feladtam,le akarta venni a postás,de mondtam Neki,ne vegye le,mert Én is így kaptam,egy hasonló levelet.Valószínüleg Ő vette le,vagy más postás,de azzal adtam fel,mert arról volt szó!
amúgy meg remélem leesett,hogy NEM vertelek át!! -
-
pityu6
tag
milyen 1 hónap?
térjél már észhez,1 hete használom a lapod,kedden megjött,és akkor mondtam,hogy hétfőn feladom,mert addig nem voltam otthon.
azt mondtad,oké,de hétfő a vége.Feladtam hétfőn,most meg várj.
Te sem gondoltad komolyan,hogy kifizettem 3k,elküldtem a lapom,és akkor szórakozol velem,hogy nincs ott,meg ilyenek,aztán még fizessek 6k.
álmodj királylány.... -
schwartz
addikt
"Már rég kellene ph-ra egy olyan funkció hogy tagkereső hogy az ilyeneket gyorsan meg lehetne találni és kiszűrni"
Itt van a kereso, de az a f@sz meg nem kerult fel ra sajnos. Es ahogy Speed(R) is mondta, a kitiltas nem sokat er, ujra regel es megy tovabb minden. Lasd nr. one in blacklist...
-
Speed®
titán
Nem kell késelni, el lehet érni más úton is, hogy visszavegye. Elég ütni.. xD
Ha ennyire eltűnt a tag, de a nője normális, rajta keresztül kell eljutni hozzá.
Ha nagyon nem hajlamos a visszavételre, tuti van más cucca otthon.
Az ilyenekről minimum az odavissza költséget lehúznám bambistól..
De nem részletezem, mert jön a Mikuláncs oszt pofán leszek kapva. -
I_Am
veterán
228 szakmai hozzászólást Te annak gondolsz? Szerintem térjünk vissza a dologra majd 5k felett.
És azt is látom, hogy nem az első eset a pályafutásod során. Már lettél figyelmeztetve személyeskedés miatt.
Továbbiakra meg annyit, hogy mindenki azt látja belőled amit ide leírsz.
Moderációra pedig annyit, hogy pont miattatok és a vitás ügyek miatt vagyunk, ergo akkor avatkozunk bele, amikor úgy érezzük, hogy be kell.
-
Krissz22
senior tag
Nem tudom miért esik nehezedre beismerni, hogy hibáztál. Úgy hirdetttél egy alaplapot, hogy "minden tartozéka megvan", amiből teljesült a doboz (nagyon fontos tartozék), egy vékonyka leírás (ez nem a hivatalos vastag könyve) és 1db cd (amit a netről letölthetek). És mikor találkozunk és kérdem, hogy hol a többi tartozéka, kiabálsz velem...majd mikor rájöttél, hogy így nem fogom megvenni, KÖSZÖNÉS nélkül bepattansz az autóba és elhajtasz.
-
Zolee11
senior tag
ha nem tudnám miről van szó nem szoltam volna a témához, mert képzeld el olyan hülye vagyok, hogy tudok olvasni is, és írni is, nem mást kértem meg, hogy elolvassa és írjon helyettem.
de te olyan művelt vagy így a 4. egyetemed után, hogy megtanultál már szépen beszélni. megsugom neked teljesen ingyen minden tartozékával, hogy aki így (ilyen szavakat használ) beszél mint te nyíilvános helyen, az nem az értelmiségi osztályba tartozikMOD: OFF
-
Zolee11
senior tag
-
Krissz22
senior tag
Te miről beszélsz? Úgy hirdettél egy alaplapot, hogy "minden tartozéka megvan" és ez igencsak nem teljesűlt, mert egy telepítő lemez, a vékonyabb leírás és egy doboz volt hozzá. És még te vagy felháborodva?
Az ilyen privátjaiddal pedig kímélj meg, mert ez nem a PH-hoz való:
"még fejbe is ******** ha meglátnálak"
"jolvan b.zi gyerek *********.t"A kipontozott részt pedig mindenki elképzelheti...Részemről ilyen stílusú és mentalitású emberrel? biztosan nem üzletelnék.
[ Módosította: I_Am ]
-
rawe
tag
huuu hál istennek nekem nem voltak ilyen élményeim(bármint a szavatos fogalmazást illeti) de márt több mint 30 proci cserén tulvagyok meg több száz sikeres tranzakción.
ennek ellenére pont mai nap kapom az infót hogy a legjobb barátomat átverték
a bolont egy "Print Scrn" tranzakcios kép után kiadott egy Steam accot ami nem is az övé volt csak megkapta hogy eladjaafrikaiakkal vigyázzatok ma kapram egy levelet Expressz.hu hirdetésemre jelentkezik az idiot
Dear seller, I'm mr ericpeter from canada and I want to make an offer for your Item plz let me know the cost,i want to ship it to one of my store in west africa and the shipping cost ..so that i can make the payment via bank to bank money transfer to your account..also mail me back via my mail address bellow (ericpeter2007@yahoo.com)
ezt irta hát tudod mikor küldök neki bármit is jöjjön érte a kopasztalpú
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest