- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
loli01 #13039 üzenetére
megjegyzem a privikre most sem volt időd bármit reagálni.
Azon túl, feltéve, hogy az állításod igaz, nem értem hogy-hogy nem érkezett meg a lap azóta sem???
idéznék a 201.08.06-án 22:31:18-kor kelt prividből:
"hello!küldöm a lapot!!!add meg a cimed"(megadtam a címemet)
És az utolsó üzenet tőled 2010-08-07 08:56:00 érkezett, amiből szintén idéznék:
"kedden tudnám feladni ha jo neked! ****
addig még irok pü-ben hogy legyen!" -
poffsoft
veterán
Konkrét anyagi kár nem ért, de egy komolytalan újoncot jelentenék be, vigyázzatok loli01 kollégával.
A hírdetés [link] volt.Privben megegyeztünk, hogy küldi a lapot. Nos, azóta sem a lap nem érkezik, sem reakció az érdeklődéseimre (például, hogy miért zárta időközben a hirdetést).
Kicsit hantaboy is, szerintem fogalma sincs róla, hogy két kattintással meg lehet nézni, mikor volt bejelentkezve utoljára...
azt hiszem, ezzel a nickkel nem viszi már sokra... -
poffsoft
veterán
Üdv!
chris31 kolléga érdemelt ki egy szép kerek feketepontot, ezért az üzletért.
A lényeg a #11-ben van, ill. #14-ben.
Megjegyzem, bár újonc(100 nap fölött), a minősítése eddig 5 piros, 0 fekete volt, ergo nem "megbízhatatlan, vagy bizonytalan" kategória volt nálam. Amúgy Júl. 15. óta a PH!-ról is eltűnt.
Néhány adat, hátha nem tilos:
Krausz Imre
Unicredit: 10918001-00000079-06050003
Tel: +36-30- 6445572 (ezt nem ő adta meg, itt a PH!-n találtam egy hozzászólásában!) -
poffsoft
veterán
válasz
Chipyttababy #12563 üzenetére
Azért ezt a hszsorozatot ön nem igazán gondolta át. Vagy ha ezek alaposan megfontolt gondolatok, akkor én zokogva self-destructolok...
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #8606 üzenetére
Hurrá! Sikerült elkerülnöm - nemíromleanevétmertmegjelenikaztánlesznekemnemulass - -t
De neked nem sikerült .
-
poffsoft
veterán
válasz
fekeandras #8490 üzenetére
nem a két reg volt a fő-fő ok, inkább a csalárdkodás....
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #8130 üzenetére
és még akkor is csak félve
#8128 Ndruu: haha! ideje volt, Winner_hun úgy tűnik nyelvtanból inaktiválta magát
, végre valaki tán felveszi a stafétát
-
poffsoft
veterán
Lassan alcímet is kaphat a topik [cirkusz- boxoljuk le!]
-
poffsoft
veterán
válasz
djculture #7057 üzenetére
Tényleg nem értelek....
Lehet hogy a mikro működési elve miatt nem lehet fémet belerakni, de hidd el, lehet.
Ha nem hiszed, gyere, megmutatom a sajátomon, ne kockáztass otthon
Másrészt érdekelne, hogyan szúrod ki a mikrózás eredményét??? Mik a titkos jelek?
Ugye a cél nem a kondik felrobbantása,a nyák elpárologtatása, a cin újrafuttatása, hanem valamelyik döglődő alkatrész túlvilágra segítése...amúgy meg személy szerint hivatalos szervízestől hallottam a tanácsot, amikor egy döglődő alaplap (100-szor ment, aztán meg nem , aztán megint 100-szor ment, aztán meg megint nem) sokadszor lett visszaadva, mondván nem reprodukálható/azonosítható a hiba, hogy mikrót neki.... bár lehet, ő direkt nem keresett eztán titkos jeleket
ja, és szögezzük le, én csak laikus vagyok e témában, amit az általános fizika nem említ, mindenről meggyőzhető vagyok
on: bocs a nagy off-ért...
-
poffsoft
veterán
[IMG:http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/k046.gif][/IMG]
-
poffsoft
veterán
válasz
poffsoft #6745 üzenetére
[link]
milyen megvetendő vagyok,, ma reggel reagált a kolléga (amellett, hogy zárta a hirdetést). Az üzenet lényege:
ne szemétkedjek, mert egy nyomorult vagyok, és ha elqrtam a videokártyát, az az én bajom, és nemaz ő hibája, hogy nem értek a számítógépekhez (lol) /méééér? Én állítottam valaha is valakinek, hogy értek a számítógépekhez???/ ehhez nem fűznék hozzá semmit, de a kedvenc témámat is természetesen felhozta:
a vidéki parasztok maradjanak a tehenek mellett!
szívem szerint kérném neki a harmadik feketét (ugyanazon üzlet miatt), kizárólag emberi korrektség miatt
Most viszont már nagyon érdekelne fővárosi kollégák véleménye (nevezzük közvéleménykutatásnak): Akinek a bejegyzett állandó lakcíme nem Budapest közigazgatási területéhez kapcsolt, az kizárólag szarvasmarha-tenyésztő szakmunkásként élhet, és keresheti a kenyerét???
/Most azon apró ténytől persze tekintsünk el, hogy piciny falum időközben egyébként a közigazgatástól városi rangot nyert./
-
poffsoft
veterán
válasz
RoyalFlush #6744 üzenetére
hogy mik vannak...[OFF]#6741:priviztem!
[/OFF]
-
poffsoft
veterán
Egy szép nagy feketepontot kérnék tz71
kollégának.Egy hatalmas összegről van szó, egy 6200se/64 mb pcie vidkari, kemény 3k + pk
Minden rendben ment a kártya megérkeztéig, amelyet kipróbálva azonnal kénytelen voltam jelezni, hogy nem működik. mire udvariasan válaszolt két napra rá, hogy 'nem a postán történt vele valami?' Mire válaszoltam, nemtom, de sérülés nem látszott sem a borítékon, sem a karin, és most akkor hogyan tovább. Majd az elkövetkező 10 nap során még ötször, de ötödikre megírtam a titkos infót (ha naponta bejelentkezel, miért nem válaszolsz a privire? Azt kell gondoljam, te pontosan tudtad hogy a kártya nem jó.). Erre válaszolt, hogy biztos meggondoltam magam (lol), és a kari még jó volt mikor küldteés egyébként is hagyjam békén. Erre én megintcsak válaszoltam, hogy szerintem nem korrekt a hozzáállása :
"Vicces vagy.
És ez tartott 11 napig, hogy kigondold?
Mondhatnám hogy meggondoltam magamat, de mivel szar kártyát kaptam, ezt nem meggondolásnak nevezném."Viszont az utolsó privije kiverte nálam a biztit, ezért egy újabb feketét kérnék neki, röviden (nem szó szerint!):
meggondoltam magam, és vissza akarom csak tolni a karit(), vagy én csesztem el, és hazudozok (lol), és valójában én amatőr vagyok a számítógépekhez (
), és senkiházi vidéki paraszt vagyok, aki mindenfélét hazudozik, és hülyének néz másokat
ennyi.
-
poffsoft
veterán
válasz
cowboy_bebop #5772 üzenetére
mostaniban nagyon gördülékenyen mennek a levelek, 2 nap a szintidő....
hülyeség is a priorité ha nem reggel adja fel az ember... -
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5682 üzenetére
tudod, KrenAtesz+I_am:ph lista
Csak ne legyen ebből is keveredés....
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5658 üzenetére
Én már nem merem felvinni a feketéket;még akkor sem ha egyértelműen kéri a kolléga xy-nak a hszben...
-
poffsoft
veterán
válasz
Dr. Romano #5526 üzenetére
szerintem is.
és még mindig kevesen ismerik a phmegbizhatosag-ot, mégha messze nem is tökéletes rendszer... -
poffsoft
veterán
válasz
spectacularr #5368 üzenetére
akkor vezessük be a fefér pontot is, abszolutértékben 0 értékkel.....
itt a képletem is , alul -
poffsoft
veterán
válasz
spectacularr #5341 üzenetére
Azért a semleges pont nem rossz ötlet.....
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5319 üzenetére
igazad volt...
-
poffsoft
veterán
a privikre mondtam, nem a mai hsz-eidre. És a fórum azért van, hogy elmondhassa mindenki a véleményét, ezzel semmi gond nincsen, ne fogd vissza magad!
Most sem mondhatok mást, nem én adtam a feketét, de valóban én írtam be, a továbbiak érdekében várjuk meg a két delikvenst, jó? -
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5259 üzenetére
Az a része nemhivatalos dolog. Az alapelv a júzer felelőssége a fekete kiosztásával, ha jól rémlik.
És e miatt vannak a folyamatos polémiák, amik ki is végezték ezt a topikot...ha tévedésből kerül fel, akkor természetesen igen. :
. Rosszul is állna a lista, ha nem lehetne adminisztrátorkodni
.. tudod...
-
poffsoft
veterán
saját privit idéznék:
poffsoft privát üzenete magi20 számára Törlés 2008-04-13 19:41:05
nem kaptál tőlem negatívot akkor sem, meg annó sem.
Ha úgy érzed, jogosan adsz egy feketepontot, adjál.
Igazad van, nem követtelek meg , csak miután szóltál. Ezért add a második feketét, kérlek!
És jól látod, leginkább a stílussal van baj.Greatchaos javaslata [link]
szerintem megoldaná a problémát.Nem tudom, az illetékeseket /Bagira01 és varga911/ értesítette-e valaki?
Ha nem, megteszem n, ha csak ezért nem tudjuk lezárni az ügyet.
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5249 üzenetére
persze elvileg nem tudunk pontot törölni, mint tudjuk
-
poffsoft
veterán
Ph! megbízhatósági oldal [idáig] frissítve!
Persze ha valaki nem ért egyet valamivel, várom a priviket???
-
poffsoft
veterán
válasz
kornel8585 #5050 üzenetére
Törvényesen nem nagyon. Egyéb utakban meg én nem tudok segíteni...
Mondjuk annyit megérdemelne, hogy legalább a nick-jét beírnád ide. -
poffsoft
veterán
válasz
kornel8585 #5043 üzenetére
egyeztettetek? elérhető? megmagyarázta miért? (mégis mekkora összeg?)
Jelezheted itt is, továbbá itt, és ha 10k ft feletti (asszem) , akkor rendőrségi feljelentést is tehetsz...
-
poffsoft
veterán
Akibooy másodszor megerősítette az igényét a feketére, uh. megkapja Xirtam, amint ismét frissítés lesz.
Akibooy: ha megnézed, még nem volt frissítés a listán, légy türelemmel, lesz.
beltram: Szerintem rangtól függetlenül az értelmes megnyilvánulásokat mindenki szívesen fogadja az egész fórumban....
-
poffsoft
veterán
Ph! megbízhatósági oldal [idáig] frissítve!
Pypec egyenlőre még esélyt kapott....
Speed(R) bőőőrd: a minotaur simán belefér az avatarodba, nem???
-
poffsoft
veterán
Ph! megbízhatósági oldal [idáig] frissítve.
-
poffsoft
veterán
válasz
Gyurcika #4853 üzenetére
törölte, vagy zárta? Mert ha törölte, akkor az nem ő volt, hanem egy moderátor...
Ha zárta, linket tudnál adni? az adatlapja mindenesetre qrva részletes
kb. mikor volt ez a fennakadás?
Azért 1-2 hetet érdemes adni a kollégának, főleg, hogy "csak" erkölcsi a károd, ha jól értettem!ja, 1. hsz-t olvastad?
-
poffsoft
veterán
válasz
#41635072 #4829 üzenetére
"az első, akire tényleg megorroltam, mert 60 napos kis újoncként"
nem a szómenésed miatt újoncozott, hanem a 60 napod miatt az ő 800-ával szemben...
Nem szólnék bele, de a stílusod egy picinység erős. Ha hosszabb terveid vannak a közösségben, kicsit visszavehetnél ...
Persze nem kötelező -
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4609 üzenetére
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4554 üzenetére
könnyű neked...
Az 1. hsz olvasásának fontosságát te se győzd hangsúlyozni, új hsz megírása előtt a kedves kollégáknak
Továbbá (igen, igazából megoldható de) felvitt értékelést nem tudunk módosítani! (csak különleges esetben, különleges jogosultsággal rendelkezők)
Annyit fűznék hozzá, hogy valóban, értékelést az 1. hsz szerint kérjük beírni (
nick : feketepont, mert .....), különben mindig lesznek félreértések!Picco: Bocs, félreérthető voltam, azért ha szükséges, csinálok én javítanivalót dinobot kollégának
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4543 üzenetére
Te szúrtad be, hogy derég óta nem (vagy valami hasonlót)
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4537 üzenetére
sokmindent nem is volt mit.....
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest