Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Dodder
tag
válasz
Janoska26 #11127 üzenetére
achmed kolléga uj néven fut a PH-n! Uj neve:
Tintás Bárns Jobb lessz vigyázni.
Bizonyíték: -
EmberXY
veterán
válasz
Janoska26 #11103 üzenetére
Természetesen elfogadom a véleményedet, lehet elfoglalt valaki, de én akkor sem engedném meg magamnak, hogy a már megbeszélt dolgokat felrúgjam. Nyilván az egész sztorit nem ismerjük, de abban egyetérthetünk, hogy a korrektség előnyt jelenthet a jövőre nézve, nem utolsósorban a becsület, és az etika is fontos.
A rangokkal kapcsolatban pedig: valóban, csak hsz-eket kell gyártani, de mégis van olyan funkció, ami ranghoz kötött. Pl ha valaki már itt van legalább 600 napja, és már annyi hsz-t írt, hogy őstag legalább, akkor lehet saját arcképe, míg másnak, aki csak egyszerű tag, nem lehet személyes avatara. Mégis számít a rang valamicskét. Ha időben jösz, és írkálsz, több jogod van, mint aki később jön...
Minél nagyobb a rangja valakinek, annál "megbízhatóbb és tiszteletreméltóbb" ember látszatát kelti, míg az újoncoknak a legrosszabb. -
EmberXY
veterán
válasz
Janoska26 #11101 üzenetére
Azért én ezt nem teljesen így látom, ahogy te....
A hsz, amire válaszoltál azt is tartalmazza, hogy "2 napig kell a válaszára várni", erre nem reagálsz?
Az egyeztetés pedig az üzlet velejárója, én is mérges lennék, szerintem te is, ha megbeszélsz valamit, egyeztetitek az időpontot, majd hirtelen visszamondja az eladó, mert eladta másnak. Nyilvánvaló, hogy a vevő kifejezte a vételi szándékát, máskülönben nem zavarná az ügy.
Eladóként a pofámról leégne a bőr, ha ilyet tennék, ráadásul még válaszra sem méltatnám az "egyezkedőt", majd csak aztán valamikor.....
Nem tudom, hogy neked (nektek) mi a fogalmad (fogalmatok) a korrekt üzletről, de egészen más véleményen lehetünk.
Lehet az ember rangja akár "atyaúristen@sztárvagyok.com" is, azért az sem utolsó, hogy milyen véleménnyel vannak az eladóról, és hányan. -
válasz
Janoska26 #10728 üzenetére
Nos tehát akkor, sajna meg kell, hogy erősítsem hogy, Asbóth Tibor aki Csögle településen lakik, nem más mint 1 pitiáner csaló, 7500FT-omba került, hogy erre rájöjjek. Természetesen megint csak elérhetetlen napok óta, természetesen semmire sem válaszol, a legutolsó levelében még azt írta, hogy kedden visszautalja a pénzem, azért vártam eddig, mert hátha olyan bankból utalt, aminél több időt vesz igénybe az utalás, de ennyi idő alatt még Vietnámból is ide kellett volna érjen a pénz
. Telefonszáma:06202450322. mondjuk mindig ki van kapcsolva
Nagy ívben kerülje mindenki ha jót akar, sajnálom nagyon az esetet nagyon ritkán utalok előre, neki is csak azért utaltam el, mert eléggé hihetően adta elő, hogy kell neki a pénz, csak nem gondoltam hogy ennyire
2 hete se pénz se posztó, se bizonyíték, hogy valóban feladta volna a procit
-
astib
csendes tag
válasz
Janoska26 #10728 üzenetére
Ez nem egészen így történt,de mindegy!Mivel más fórumról származó bizalmas adatokat közölt nyílvánosan ami ugye tilos én sem eggyeztem bele én fogom megtenni a szükséges lépéseket.Ha valaki óhajtja rendelkezésére bocsájtom(persze személyes adatok nélkül)az eddigi privát levelezésünket.Volt már itt is néhány üzletkötésem.Senkit nem csaptam be.Erről ennyit.
-
jbush
tag
válasz
Janoska26 #10689 üzenetére
Nnnna, már itt is vagyok!
Ezt azért nem hagyom szó nélkül, bár előre leszögezem, nem teljesen alaptalan a bosszú. De azért mégis; a teljesség kedvéért....
Kezdjük az első alkalommal, a VGA-val.
Való igaz; gyalog mentem. Nem azért, mert nem bírok venni egy buszjegyet. Csak éppen nem keveset utazom busszal, és ahol csak megoldható, kerülöm. Az viszont nekem nem tetszett akkor, hogy nem volt képes a Tacskó parkolójából kb. tizenöt-húsz métert megtenni a bejáratáig, ahol el tudtuk volna az üzletet intézni anélkül, hogy az eső a nyakunkba hullott volna.
Második kör. Én alapjáraton a kerházat javasoltam; a delikvensnek nem tetszett. Ezután jött az a hely, ahol találkoznunk kellett volna. Mivel azonban úgy alakult, hogy a hely nem megfelelő, és már nem értem volna oda, mikor hívott, felajánlottam neki a kerházat.
Erre a kedveskedő bejelentkező szlogent követően rögtön üvöltözni kezdett. (Felhívom a figyelmét, vizsgáltassa meg magát orvossal. Aki ilyen, átmenet nélküli módon képes eme két véglet mgjelenítésére, az vagy kezelésre szorul, vagy nőnemű. Kiválaszthatja, melyik igaz rá.) A "csöppet felemeltem a hangom" jelenti nála az üvöltözést, mint azt észrevettem, amely olyan fokú, hogy már attól tartottam, szerencsétlen telefonom hangszórója nem bírja el a rendeltetésszerűnél sokkal magasabb hangerőt, és eltávozik az örök hangkeltőmezőkre. Szerencsére nem tartott sokáig; inkább csak impulzusszerű volt a kitörés, mert gyorsan le is csapta a kagylót.
Az "udvariasan megmondtam" pedig nála a nyomdafestéket nem tűrő szidalmazást jelenti, amelyekből most nem idéznék, ezét elnézést.
Pedg, ha hagyja, akkor felajánlottam volna, hogy (némiképpen megemelt vételár formájában) kárpótolom az elvesztegetett fontos idejéért és azért a néhány deci üzemanyagért, amelyet az autója pluszban elfogyasztott.
" hogy a multkor úgyis Ő gyalogolt": felénk, értelmes emberek közt bevett szokás, hogy az üzlet során egyszer én teszek meg valamit a másik félnek, következő alkalommal meg a másik fél nekem. De hát ugye, én arrogáns stílusú vagyok (nem mondom, hogy nem).
Azt is megjegyezném továbbá, ha az én stílusom arrogáns, akkor egyszer hallgassa vissza felvételről magát, habár a fentebb leírtak tükrében az ő viselkedését inkább egy másik, sokkal.... közönségesebb jelzővel illetném.
Ha pl. a Vaterán kötöttünk volna üzletet, az biztos, hogy már az első után max. semlegeset adok, PH! addikt ide vagy oda.
Erről jut eszembe. Múltkor venni akartam valamit itt; már le is volt beszélve a delikvenssel. Már a számlaszámát vártam, de csak nem küldte. Egy nap múlva ráírtam, hogy most akkor mi van; lesz-e biznisz. A tömör válasz annyi volt: Elkelt. Most akkor én is osztogassak fekete pontokat? Ugyan már, kérem, ne gyerekeskedjünk.
Még egy dolog, és ezzel be is fejezem. Nem vagyok a barátod. Ezt a kifejezést a jövőben éppúgy kerüldd velem kapcsolatban, ha kérhetném, ahogy engem kerülsz, és ahogy én ezen kerülést viszonozni fogom.
Csak ennyit szerettem volna az utolsó szó jogán hozzáfűzni. -
RoyalFlush
őstag
válasz
Janoska26 #9124 üzenetére
Tovább kénytelenek szorítani a nadrágszíjat a számítógéphardver eladásából élők. Nem fokozott nyereségvágy vagy a karácsony közeledte miatt emelkednek ugrásszerűen az árak, hanem a jelenleg kialakult, nehéz gazdasági helyzet, ezzel együtt pedig a forint árfolyamának hullámzása miatt. Úgy tűnik, hogy az idei karácsonyi szezon nem lesz a legjobb időszak hardvervásárlásra, de könnyen lehet, hogy a következő évben még tovább és tovább emelkednek majd az árak, ugyanis a fény még nem látszik az alagút végén. Nagykereskedelmi partnereink szinte folyamatosan módosítani kényszerülnek árlistájukat, akad olyan is, aki napi árfolyam szerint számláz.
-
Lacoska
csendes tag
válasz
Janoska26 #6867 üzenetére
Igen úgyvolt h megveszem a memóriát , csak közben mivel számtech boltban dolgozok , adódott egy jobb vétel 2x2 giga ram 8k-ért , de ha gondolod és én nem vagyok szájhős , meg fogom venni a memóriád , majd valamikor rádírok , sry h ennyire szarul érzed magad , de ez van volt , majd jelentkezem üdv.
-
-
juliabrilke
veterán
válasz
Janoska26 #5700 üzenetére
Az ajánlottal "csak" azt éri, hogy van a feladásáról papírja és ha eltünik, akkor elméletben tudják követni a levelet?
Posta oldalán: "Ha a címzett vagy átvételre jogosult részére a személyes kézbesítési kísérlet nem járt eredménnyel, a küldemény levélszekrény útján kézbesíthető, ennek feltétele, hogy a levélszekrényben a küldemény sérülésmentesen elhelyezhető legyen, valamint illetéktelen személy ne tudjon hozzáférni."
-
f27
senior tag
válasz
Janoska26 #5700 üzenetére
ok igazad van,de egy vacak boríték mindenképen oda szokott érni általába 2 nap alatt! aminek van értéke azt biztosítva szoktam feladni én is mindig
hűlye azért nem vagyok én sem
jaa és ezmellett kiemelt üzleti parnerük vagyok a póstának a szinte napi szinten póstázásvégett! és lám néha enyit ér! -
magi20
senior tag
válasz
Janoska26 #3786 üzenetére
Hehe:-)
mert mindig lealkudtad bazz,azértNála van a cucc,meg a pénzt is megkapta lehet 1-szer lehet 2-szer.mostmár tökmindegy.
Amúgy tudjátok rohadt nagy gondok vannak veletek,sry ha bunkó leszek.
Ma 3 emberrel volt üzletem személyesen,mindenkinek elmondtam.1: mind 3-an azt mondták hogy privit nem vesznek fel,és tudjátok hogy miért?????-és komoly ph-s tagokról van szó,akik cégnél dolgoznak.
mert amikor ki volt írva az adatlapunkon,vannak olyan gátlástalan undorító kis kockák,akik képesek éjjeli 22-órakor felhívni ,és valami faszságot kérdezni.a rekordom azt hiszem hajnali 1 óra 28 perc volt,hogy notit szeretne venni.
Aki képtelen arra hogy kiírassa a számát,hogy én is visszatudjam hívni,mert lehet másnap visszakellett volna 23 órakor például,és akkor a tírpák parasztja rájönne hogy mi is az embernek a baja,azzal ha akkor telefonál.
2: körülbelül visszatérő nagy akikkel jó vigyázni üzletelés során topikos, kb 10-en lehettek,akik mindig képben vannak.
most elkezdtek engem basztatni,miközben nem károsítottalak meg,és 100%-osan te sem voltál hibátlan.-természetesen én sem3:persze amikor beírtam hogy egy taggal nem érdemes üzletelni,és 24-én szenteste hívott,még akkor is én voltam a hibás,miközben meg volt beszélve az átadási időpont,és elötte 1 nappal mondta le.------------Akkor is ki volt a hibás?-én.
természetesen eljut az agyamig,hogy ezt általában olyan emberek írják,mondják akiknek szinte nincsen senkijük,és egy ép-kézlába párkapcsolatuk sem. -az hogy valakinek van arra ideje hogy több órán keresztül kutatja,hogy mikor hova írtam meg léptem be,csak szomorúságra ad okot nekem.-bárcsak nekem is annyi lenne.
amikor valaki elkezd rágalmazni,hogy használt terméket adok el újként,miközben alaptalan,és fingja sincsen az egészről,az meg írtó nagy gáz,hogy rá sem szólnak.------ez is szomorú
az meg főként hogy gátlástanaul beírja mindenki elött lealázva,hogy bannolásom folyamatban van.......ez normális szerintetek?
arra nem gondol,hogy ezzel több tízezer forinttal károsít meg vmilyen formában.nem?-biztos ezt is rosszul gondolom.az meg végképp,hogyha most leírnám hogy 5 -sőt 7 hete várok egy raptor vinyóra ami le lett fixálva,és cserealapot küldtem volna érte,semmit sem reagál az eladó az ég világon,akkor is én lennék a hibás ,tököm tudja miért.-de valamit kitalálnátok.
nézzetek már szét a saját portékátokon is.
te is megkaptad a pénzedet,ott az egér,én akkoris 9000-et utaltam,de ez tökmindegy,otp-nél vannak ilyenek,oké lenyelem,és még én mutassak bizonyítékot?
mire föl?-nem én vagyok minuszban?--komolyan esküszöm ajándékba fogok neked küldeni egyet,nehogy szó érje a ház elejétleírtam sheeternek,tudja hogy nem vagyunk szegények,és itt baszakodjak 4500ft-on?????,
annyira komolytalan,hogy az már fáj.Tipp: menjetek aztán dugjatok egy normálisat ahelyett hogy mást baszogattok.--akinem nem inge nem veszi magára,de ez rosszabb mint a netboard ahova csak nők írnak.
Ez és az egész iromány kb a ma esti 3 emberrel való beszélgetés után iródott meg.
Ha megkérem őket szerintem szívesen hozzáadják a nevüket.
-
fero02
nagyúr
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
Janoska26 #964 üzenetére
Kabe
Re->ui.: Bagoly mondja verébnek..
Végetért a külhoni munka, úgynézki helyben leszek sokáig, most építünk egy műhelyt, ősszel beindul a gyártás. 7kmre a kecótólsirálság
Te, asszem nemkéne ezt a témát itt taglalni, facért írtam be, le sem tagadhatom hogy örülök magamnak mint állat
Lortech @956
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy regvoltrossz nem éppen szivélyes hangnemben lehordta B_lacit és lehazugozta. Én hasonló esetben elhajtottam volna a búsba a delikvenst. Egyébként mondhat bárki bármit, de újoncokkal kizárólag előreutalás esetén kell bizniszelni. Igen ''rasszista'' vagyok, de így legalább megkímélem magam az esetleges kellemetlenségektől.
Más kérdés, hogy néha az ''öregek'' is genyók..de statisztikailag jobb a helyzetük.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest