- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Terminator_
tag
válasz
greatchaos #8828 üzenetére
Nem vettem a fáradtságot a válaszra,mert:
1.Nem is figyletem hogy van ilyen téma
2.Nem lettem tájékoztatva az elmarasztaló értékelésről.
3.Mindent megbeszéltünk priviben.És az pozitív kimenetelű volt.
Miért is nézegettem volna magam után mikor mindenkivel maximálisan korrekten járok el.
Nos mindegy ez már történelem törölni úgysem törölnek semmit.egy dolgot tudok hogy nem Retekegér kolléga az akki megéltélhet a kis várakozásával,ha most esne le a fiam az ágyról most is bárkit megváratnék!
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #8606 üzenetére
Hurrá! Sikerült elkerülnöm - nemíromleanevétmertmegjelenikaztánlesznekemnemulass - -t
De neked nem sikerült .
-
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #8603 üzenetére
megkérdeztem hogy te vitted-e fel.
jó tényleg hagyjuk,semmi értelme.
vicc-------------------
-
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #8593 üzenetére
én csak az értelmiségi szintre utaltam,nehogy már összehasonlitsd azt hogy nem linkelem be a számlatörténetemet,azzal hogy utazol x km-ert és 50ft-ért egy csörgetést nem tudsz megejteni.
Nem rendeztétek,szegény kis gyermek panaszait eljátszva végülis nem írtad be magadnak a feketét.---ennyi volt a story
Jó köszöntem vigyél be mondom még 3-at,legyen már 10
Kíváncsi lennék közületek hány ember adott már kölcsön itt a ph-n akár x összeget.-mert én kisegítés céljából megtettem nem is egyszer.
ezzel csak azt akarom mondani,azért az hogy én legyek a top2. legrosszabb üzletelő,na azért ez mutatja a vicc kategóriát.de legyen úgy ahogy te,ti akarjátok.
-
törölt tag
válasz
greatchaos #8585 üzenetére
Számomra viszont kb 2 év termése.
Csak ugye ő azt állította, hogy alig használt. A hétvégi 12 óra, pedig nagyüzemi termés, gondolom céges telóval. -
udi
őstag
válasz
greatchaos #8533 üzenetére
még végigolvasni is bonyolult....
-
Satan_Claus
őstag
válasz
greatchaos #8530 üzenetére
De aki trágyát ad, már nem csak azt mondhatja, hogy a vevő rontotta el, hanem, hogy a köztes személy "törte el".
-
Realradical
őstag
válasz
greatchaos #8521 üzenetére
Hát úgy néz ki , hogy ez süllyesztőbe kerül...az érdeklődés túlontúl alacsony, hogy megérje a szívást míg összehozza az ember.
-
tibigym
tag
válasz
greatchaos #8450 üzenetére
Meglepődve olvastam ezt, de mindegy. Én úgy gondolom nem hibáztam, mert írtam neked egy pü-t: amibe számlaszámot kérek. Azóta választ nem kaptam Sőt nem tudok Pü-t küldeni neked..
Nyilván mindenki neked hisz majd ,de igazából ez sem számít.
Kicsit azért sziven ütött, hogy csalónak állítottál be, de veszett több is mohácsnál.
Ja és NEM ÉN REGELTEM AZT A 0 NAPOS REGET MISZTER "rá is kérdeztem, a modkerben" Nem vagyok ilyen pitiáner!!!
Az elmult Két napban elvittem ezt és ezt
Nyugodtan kérdezz rá, hogy mennyire felelőtlenül igérgetek.
De semmi gond az élet nem fenékig........ -
henry1998
csendes tag
válasz
greatchaos #8462 üzenetére
Figyelem őt, aki pü-zik neki, annak írok én is.
Nem akarok vitát, elég volt! De nagyon bosszant!
Az a teló teljesen tropa!
Amúgy a Vaterán is árulja! -
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #8130 üzenetére
és még akkor is csak félve
#8128 Ndruu: haha! ideje volt, Winner_hun úgy tűnik nyelvtanból inaktiválta magát
, végre valaki tán felveszi a stafétát
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #8032 üzenetére
hát igen.bár tény hogy sokan nem tudják mit ér a cuccuk és ezért kiirják hogy dobáljatok az árakkal de sajnos ez a kevesebb.
megint más ha azt irja hogy 5nap mulva topikzárás és a legmagasabb licit viszi és ráadásul ki is irja hogy hol tart a licit.
de amikor magas rangban lévő uriember áratlanul hirdet majd rákérdezek a topikban hogy mennyi majd privben egy nevetséges ajánlatot dob és én ezt röhögve fogadom az már vicc.Ja és megemlitem hogy ezt mért nem lehet topikban na az is
Bár van még egy kifogás talán.Nekem is sok hirdetésem van és egyszerübb ha privit küldenek mintha mindenhova 4-5hszt kell váltanom.
Bár nekem kinnt vannak az árak -
Lindemann
tag
válasz
szerintem a licitáltatással semmi baj nincs. Nekem is van egy eladó cuccom most, amire kiírtam, hogy priviben és a fórumban is várom az ajánlatokat. Tök mindegy ki hol küldi csak küldje
udi: hát igen.. az a gusztustalan verzió amikor priviben kapsz csak árat.. Sokan nézik játszóháznak a ph-t.. -
paulka
tag
válasz
Megértelek Titeket, de nekem pl van egy eladó hangszóró-párom (ez itt a reklám helye
) és fingom sincs, hogy mennyit kérhetnék érte, így odaírtam, hogy várom az ajánlatokat, de egyáltalán nem azért mert lehúzni akarnék bárkit is. Peace!
-
johniee
senior tag
válasz
greatchaos #3962 üzenetére
Hogy lehet valaki ennyire gyökér?
-
kaller1
veterán
válasz
greatchaos #7863 üzenetére
ferkow11 és Kostis74 nem ugyan az a személy,ezt kijelenthetem...
-
sasa311
veterán
válasz
greatchaos #7834 üzenetére
Azért az csak tipp
-
Johnny
senior tag
válasz
greatchaos #7829 üzenetére
Én nem látok a linken képet. Bennem van a hiba ?
Megnéztem volna szívesen, a delikvens itt lakik tőlem vagy 400 m-re. -
Shy
tag
válasz
greatchaos #7829 üzenetére
Azért halkan megjegyezném, hogy ez a PH szegénységi bizonyítványa is részben, hogy ilyenek baxxhatják át meg fenyegethetik a normál péházókat..
-
norb55
őstag
válasz
greatchaos #7822 üzenetére
vigyázz!!
én nem azt mondtam hogy 10K-t szerzek vissza hanem ami ráment idő sőt ha
mindent amit lehetne kifizettetnék vele.
raskolnikoff mindenkinek megvan a maga védelme én is ilyen vagyok különben.
csak akkór postázok ha előre feladják a pézt vagy a csomagot addig tárgytalan részemről bármilyen biznisz
-
norb55
őstag
válasz
greatchaos #7818 üzenetére
igen most nem a külalakra koncentrálok.
a lényeg az ,hogy pl: ha te elakarsz adni valamit akkór várd meg még a péz megjön. utána elküldöd a csomagot postán.
ha viszont más akar eladni küldje el a csomagot és utána kifizeted.
ennyi a történet.
ha meg a 10K-s cuccal átver akkór megérdemli én mindig azt mondom költse gyógyszerra
de képes volnák utánajárni még akkor is ha pézbe kerűl mert utána biztos kifizettetném vele.üdv:norbi
-
norb55
őstag
válasz
greatchaos #7809 üzenetére
én meg azt mondom megvan a bizalom.
ott a címem nyugodtan utánajárhatsz él és bármikór megtalálsz rajta.
ezek után ha te feladod nekem a 30K-s csomagot akkór nem tehetem meg hogy elbujkálja mert a rendőrség simán a nomomra akad
ha meg má otttartunk akkór kérdezem én
megérte mindez a részemről hogy nemadom fel a pézt?nálad meg ott a bizonyíték hogy feladtad
Ez a legkorektebb szerintem
Én nem buktam semmin mindig megtaláltuk azt az utat hogy elintézzuk.
Téged meg sajnállakde mindig vannak bunkó és tapintatlan emberek ilyen a világ sajnos.
ezé ez a legjobb módja mindennek
pl: te feladod a csomagot postán, nekem megérkezik és egyből eltudom küldeni a pézt. viszont előtte megtudom nézni hogy azt külted-e el ami a csomagba volt -ha nem az amire számítottam akkór nem küldök pézt és visszaadom amit küldtél utána nincs min reklamálni
Ezért kellene minden PH-s felhasználonak a pontos címét kiírni
üdv:Norbi
-
henry1998
csendes tag
válasz
greatchaos #7731 üzenetére
Na látod, látod!
Éppen ezért nem NŐI néven PH-zok!
Hogy ti, fiúk is szóbaálljatok velem, ha netán
valamit venni, vagy eladni szeretnék! -
henry1998
csendes tag
válasz
greatchaos #7726 üzenetére
henry= Henry a kisfiam kedvenc focistája
1998 pedig a születési éve -
válasz
greatchaos #7523 üzenetére
Ez a Herman Gyula ? Én kérem valamelyik térdkalácsát plíííz
henry: mond meg a címét, van pár ismerősöm arrafele, de ha felvágom az agyam, akkor lemegyek mocival, és kevláros kesztyűvel
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
greatchaos #7525 üzenetére
Lassan meg lehetne környékezni itt a jogász fórumtársat, hogy vállalja el az ügyeteket, annyian vagytok sajna...
Jogász fórumtárs remélem tudja, hogy rá gondolok -
válasz
greatchaos #7523 üzenetére
A jóatyám' fordítaná arccal a föld felé, az ilyen gané embereket.
-
Sundesz
addikt
válasz
greatchaos #7521 üzenetére
5K-val, egy régi maxtor vinyó volt. Tudnék olyan cifra dolgokat írni róla, de az nem ide illő lenne. Sokat okultam a dologból és most végre tudom hol lehet utána nézni a csaló felhasználóknak, amit mégegyszer köszönök Neked.
A második tipp talált.
Megmondom őszíntén, az ilyen embereknek eltörném a kezét, és akkor még finom megoldást választottam. De tényleg ez lenne a minimum.
-
VinoRosso
veterán
válasz
greatchaos #7352 üzenetére
nah jó de akkor monst gondold végigmi a másik út, ha az eladó feladja a cuccát előre postán. Itt max utánvétes dolog jöhet szóba az meg +2-3k súlytól függően. Különben meg akkor lehetne jönni azzal, hogy a felelőtelen eladó, aki előre postázza a terméket...am már elég sok adásvételem volt itt a ph-n, ilyen gondom még sosem volt. Olyan már volt, hogy nem a meghirdetett termáket kaptam, de az személyes átvétel volt, és úgy sem lehetett megállapítani.
-
Macka
veterán
válasz
greatchaos #7157 üzenetére
Tudom, én éppen ezért nem üzletelek vele. Pedig nekem is írt, hogy keressem, ha kell 4850-es.
-
edipqe
senior tag
válasz
greatchaos #7016 üzenetére
igen a tanulság ott van mindkettőnknek.
már nem ragaszkodom a feketéhez.
Kicsit megnyugodtam lelkileg mikor tegnap elvitték a dolgokat.
Részemről FIN.
-
DigitXT
félisten
válasz
kommunikációs hiba
Meg akartad te venni azokat a cuccokat?Ha ugyanis igen, és ilyen sokat utaztál is értük, érthetetlen miért nem beszéltél az eladóval időben? Ha nem lett volna tétje (idő és pénz), akkor talán megérteném a durcáskodó hozzáállást, miszerint "te azt vártad, hogy majd ő hív, de nem hívott, akkor így járt", de így nem. Nagyon nem.
(Másik oldalról viszont ha meg vagyok csörgetve, akkor visszahívom, pláne, ha ez az én érdekem is: hja kérem, nem kell nullára fogyasztani az egyenleget, hátha egyszer sürgősen kell valami.
Régen én is jártam így, azóta 500 Ft környékén mindig rátöltöttem, elég sz*r érzés, amikor tudod, hogy kéne telefonálni, de nem lehet.)
Mindenesetre az látszik, hogy parttalan és lassan elég unalmassá váló ez a vita: szerintem véssetek be szépen mindkettőtöknek egy feketét (ahogy mások írták "balfékségért"), és ezzel aztán le is van zárva.
-
Weaver
senior tag
válasz
ah... nem a wifin volt a hangsúly, hanem a notin. gy.k.: notira van zseton, egy hívásra meg nincs...
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #7007 üzenetére
Csak egy tanács,ameddig valamelyikötök nem hagyja abba a saját maga igazának a bizonyitását addig nem lesz vége a dolognak.Majdnem mindenki azt mondta hogy közös a butaság tehát legyen már vége.
Nem dedós szinten vagytok,ne lássa már ezt egy lehetséges későbbi vevőtök.
Szoval legyen vége a tanulság sztem megvolt mindkét részről... -
Speed®
titán
válasz
greatchaos #7001 üzenetére
1000 oka lehet, hogy nem hívott\nem válaszolt, így, hogy utólag tudjuk mi, persze lehet puffogni, de akkor és ott szerintem te kellett volna aktívabb legyél.
Persze, nekem is főne a fejem a felesleges út miatt, de éppen ezért: ha már ott voltál naffaluban egy retkes hívás nem fért bele a saját érdekedben??
Nemár..mintha nem találkoztál még volna ilyen passzív eladóval.
Mindketten pöcsök voltatok, de feketét az eladónak nem adnék. -
Weaver
senior tag
válasz
greatchaos #7001 üzenetére
szvsz hagyjátok a sunyiba (fekete nélkül), de tanuljatok az esetből mind a ketten. részemről inkább neked adok igazat, de te is lehettél volna rámenősebb. a másik fél meg lehetett volna aktívabb, mert az csak 1 dolog, h otthon vár a egész nap.
-
Calibos
addikt
válasz
greatchaos #6986 üzenetére
Ha te vagy a vevő akkor miért nem lehet rendesen felhívni (nem csak megcsörgetni kell)
50-forinton spórolás most annyit ért hogy mindketten feketét érdemelnétek -
edipqe
senior tag
válasz
érdekes módona kik most veszik darabjaiban a dolgokat már összesen 4 szer hívtak....
részemről ennyi. -
Speed®
titán
válasz
Azzal b@sztad el, hogy nem hívtad fel csörgés helyett. Te, a VEVŐ. Ennyi.
-
edipqe
senior tag
válasz
greatchaos #6982 üzenetére
olvass vissza.
akartalak hívni a munkahelyemről, de mivel te nem tudtál biztosat mondani, hogy mikor jössz ezért otthon maradtam.
Otthonról nem tudtalak hívni, és elméleti szinten megemlítettem hogy otthonról nem volt szükség arra hogy hívjalak mert itthon voltam, tehát nem kerülhettük el 1mást. Leesett?
Itt már tényleg nem tudok mit mondani, remélem az olvasók megértették a szitut még ha te nem is.
-
edipqe
senior tag
válasz
greatchaos #6963 üzenetére
1, te voltál a vevő, te akartál venni.
2, te jöttél házhoz1+2= lehet h nyertél volna vele ha használod a telefonod.
Félreérted, tudom (gondolom) hogy nem direkt voltál láma. Teljesen világos. De tekintve, hogy te vettél volna, és te jöttél hozzám, lehet h fel kellett volna hívnod (a negyed másodperces csörgetést nem nevezném annak). Tudod ha vkihez megyek akit még életemben nem láttam akkor 1 dolgot biztos megteszek hogy létrejöjjön az üzlet:
FELHíVOM HA OTT VAGYOK AHOL A MEGBESZÉLTEK SZERINT LENNEM KELL!ezt remélem megérted végre, ha nem a többiek érteni fogják.
-
edipqe
senior tag
válasz
greatchaos #6961 üzenetére
nem egyeztünk meg hanem beszélgettünk.
a amegcsörgetés fillérsporolős csörgé volt, itt volt a telóm kb 18 centire és mire felvettem azonnal lerakta.
a tegnapi cégből felhívlak után te még írtál h lényegében nem tudod h mikor tudsz beugrani. ezért nem mentem ma dolgozni miattad.
amikor wifi-t talált greatchaos rá 1,5 percre már ment is a válasz hogy nem tudom hívni, de jöhet nyugodtan.
az meg hogy vki felnőtt fejjel nem gondol arra hogy a zeladót fel kéne hívni az eléggé elképesztő. Nem számítottam rá. Aki ennyire gyenge kommunikációs skillekkel rendelkezik azt meg kéne szürnöm legközelebb.
1 szer csörgött meg kb negyed másodpercre.
az hogy miket akart mondani természetesen enm érdekelt, mert vártam rá egy egész napot és a telefont nem volt képes megemelni. Nekem az jött le hogy az uccsó fillért is ki akarja sporolni, eszembe se jutott, hogy nem tudja, hogy a telefon azért van hogy használja.
Nekem nem volt egységem ezért nem hívtam. Buktam egy teljes napot a projekteimmel!arról esett szó hogy lehet hogy elkéretőzöm és majd vhogy megoldom.
ha az elejétől tudtad h nem tudsz vagy nem akarsz kommunikálni miért nem mondtad?
továbbra is ragaszkodom a fekete ponthoz!
-
Macka
veterán
válasz
greatchaos #6793 üzenetére
Érdekes, mert a kereső szerint nincsen feketéje.
-
littlelion21
addikt
válasz
greatchaos #6513 üzenetére
Gondolom innen...
-
gizda
senior tag
válasz
greatchaos #6092 üzenetére
BOCS,DE NAGYON IDEGES VAGYOK!
Olyanokat írt rólam az eladó ami nem fedi a valóságot!Szerintem senki nem hagyná magát és minden követ megmozgatna.Ezt teszem én is!
Hiányzik a bekapcsoló gombja,de az eladó szerint ettől simán lehet használni és állítása szerint ő így használta.Viszont nem lehet bekapcsolni.egyszerűen nincs ott semmi,amit valamivel is meg lehetne nyomni,hogy induljon.A munkahelyemen bevittem a szervizbe és ott a szervizes kolléga azt mondta ezt lehetetlen bekapcsolni,mert ez "kuka",javíthatatlan.Le van törve valami része a bekapcsoló gombján kívül,amit mivel nincs is meg,nem is lehet visszaforrasztani sem.
Nem vagyok szervizes,de kb 8éve csak Sony Ericsson-om van.
-
gizda
senior tag
válasz
greatchaos #6077 üzenetére
De mivel azt írta,hogy nem kéne hagyni lemeríteni.Ebben az esetben már felmerül a kérdés,hogy miért?????Netán ha lemerül vagy mivel kivette belőle a kártyáját/ amire várta az sms-t a banktól,hogy megtörtént a befizetés a számlájára/ kikapcsolta,de visszakapcsolni már lehetetlen még a szervizben sem!!!.
-
jokeman
aktív tag
válasz
greatchaos #6075 üzenetére
Ha teljesen felépülök és lessz szabadidöm elintézem a gyereket.
De feleségem azt mondta ne bosszuskodjak, mert rajtunk csattan.
Fogok én még találkozni vele egy sötét sikátorban ha a sors is ugy akarja.
-
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #6075 üzenetére
Volt már rá több példa is, ha mind a két fél beleegyezet
Vagy lemaradtam valamiről?
#6079: Ja értem. Most már ezt is tudom
-
gizda
senior tag
válasz
greatchaos #6069 üzenetére
sajnálom,de csak így tudom én is megvédeni az érdekeimet.Mivel az elad is hozzátok fordult,nekem nincs titkolni valóm. Szeretnék megoldást találni,mert nekem is pénz a pénz.A becsületem pedig mindennél többet ér! Megvan minden privát beszélgetés,befizetési bizonylat,minden.Csak segítsen már valaki megoldást találni.
-
Hawk1979
őstag
válasz
greatchaos #6010 üzenetére
Eladó a becsületem ~2000 forintért.Érdeklődni priviben lehet....
Persze,a végén az sül ki a dologból,hogy én nyúltam le a pénzt.Remek. -
tothl
addikt
válasz
greatchaos #5970 üzenetére
Ezt az autobalesetes dolgot egyszer velem is eljatszottak egy cdlejatszo-csereberes, nemjolmukodes kiderules visszacsere igenyles reszemrol biznisszel, meg sajnaltam is a sracot, de most mar gyanakszom hogy csak fol lettem ultetve.
Ugy tunik ez slagerszoveg. Mindegy, aki ilyen eszkozokhoz folyamodik annak csak annyit mondok, hogy nehogy valora valjon..... -
Stylewars_kp
őstag
válasz
greatchaos #5877 üzenetére
Annyival van neki szerencséje ,hogy ő hamarabb "köpött" be itt mintén őt... de ha visszaolvastok látjátok h ennek a coultartdnak már volt több problémája más emberekkel is... kicsit furcsálom!
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #5861 üzenetére
Szerencsére
Várható frissités inaktívak nélkül?? -
Tom-e
aktív tag
válasz
greatchaos #5854 üzenetére
20E Ft hozzávetőlegesen.
Amúgy most, hogy írtad - hogy még jó, hogy nem adtam fel - esett le, hogy ma fél 11-kor írta, hogy csak holnap tud utalni, de az ügy gyorsítása érdekében ha tudom, küldjem ma a kártyákat.
Mert eredetileg úgy volt, hogy én küldök két kártyát, ő cserébe egyet, plusz előre utalja a különbözetet, ami amint megjelent volna a számlámon, küldtem volna a két VGA-t.Szóval most válik világossá, hogy lehet, hogy itt nem is csupán arról van szó, hogy szemét módon lesz*rta a megállapodásunkat, hanem esetleg egy csalót is kifogtam volna?
Tudom, nem illik ezzel dobálózni, de ha délelőtt még azt írja, hogy küldjem a kártyákat - amire azt válaszolom, hogy először utaljon, ahogy megegyeztünk pár napja - most pedig a válaszom olvasása után azt írja, hogy adódott egy jobb üzlet, akkor eléggé sanszos a dolog.. -
válasz
greatchaos #5854 üzenetére
nem olyan biztos, lehet hogy éppen azért állt el a biznisztől az uriember, mert nem volt kedve tovább várni
. Szvsz, ha nálam is tökölnek, és beesik egy jobb vevő nem igazán gondolkodom akkor, persze szólok az érintett félnek, hogy bocsi lemeradtál...
-
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #5821 üzenetére
Igen, vki már szólt nem?
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
greatchaos #5803 üzenetére
Sajnos bankon belül is csak munkaidő alatt.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #5799 üzenetére
Nekem is ilyen szaga van a dolognak
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5682 üzenetére
tudod, KrenAtesz+I_am:ph lista
Csak ne legyen ebből is keveredés....
-
KrAt
veterán
válasz
greatchaos #5682 üzenetére
I_Am projektje, én az elején segítettem neki gyűjteni a neveket, meg mostis nyitva tartom a szemem, amikor tudom
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5658 üzenetére
Én már nem merem felvinni a feketéket;még akkor sem ha egyértelműen kéri a kolléga xy-nak a hszben...
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #5658 üzenetére
greatchaos: Huhh már megilyedtem
Cayman: Már nem is próbálkozom többet....
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #5653 üzenetére
Tehát akkor ezekszerint ebből a topicból már nem kerülnek pontok a megbízhatósági oldalra? Mert ha ez így van, akkor magának a topicnak már nem sok értelme lenne...
-
Gorneck
legenda
válasz
greatchaos #5580 üzenetére
Nem. Én mondtam befejeztem ezt a vitát...vagy nem is tom mit...a szegénységi bizonyítvány kiállt róla és az elég...
-
Weaver
senior tag
válasz
greatchaos #5501 üzenetére
a múltkor is már vki lázadt miatta, de akkor ki lett hozva döntetlenre. az volt a 10.
-
válasz
greatchaos #5508 üzenetére
az a legkevesebb.
beltram: nincs semmilyen besározás, pusztán a tényeket írtam le.
és akkor külön neked is megismétlem: semmilyen igényem nincs, nem tudom honnan szeded.
annyit szeretnék, ha más vigyázna, hogy ne essen az én hibámba. erről szól a topik. -
mirrmur
aktív tag
válasz
greatchaos #5508 üzenetére
közben beszéltem vele, belátja hogy így egy hét után eléggé necces a dolog, mondtam neki hogy nem várhatja hogy 1 hét után bármit is visszaadjak neki. Nagyon szivesen segitek a Road Pcnél a kártérités igénylésébe de ezen kivül eszem ágában sincs bármit is visszaadni. Tudomásul vette. Meglepően korrekt ember.
-
mirrmur
aktív tag
válasz
greatchaos #5505 üzenetére
3 npos próbagarit besz. meg.
-
mirrmur
aktív tag
válasz
greatchaos #5502 üzenetére
ember. én nem vagdalkozok, egészen egyszerűen NEM ÉRTEK HOZZÁ oké? nekem egy doboz amiből kijön a game. Nem is érdekelt soha a konzolok világa. A firmwarét is azért irtam mert gugli a "te" barátod ezt dobta rá első körben. LEHET hogy szétrázódott nem tudom menet közben, és mivel a R*ad P*rcel*nek van csomagbiztije, így elvileg kártalanitanak minket. Én csak azzal nem értek egyet hogy több! mint egy hét után jelentkezik be. Ok?. Ennyi.
-
Weaver
senior tag
válasz
greatchaos #5485 üzenetére
az világos, hogy adott rá az illető 1 hó garit. mondod, ebből látszik, hogy jó cuccokat adott el. és akkor 1 év után miért nem jók? lejárt a szavatosságuk, vagy mi !?
viszont ebben a formában már tényleg nincs mit tenni, ki kellett volna próbálni őket rögtön, ahogy 5teve is mondta...
-
válasz
greatchaos #5485 üzenetére
nem adtam feketét. olvasd el a topik címét.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #5443 üzenetére
Én is nagyon remélem hogy nem így lesz
(kb. olyan mintha egy országban kormányváltás után kiengednék az összes rabot a börtönből... hogy mindenki 0-ról induljon)
Na jó nem a legjobb hasonlat -
udi
őstag
válasz
Remélem hogy nem igy lesz...
-
old gray
addikt
válasz
A reakcióm, ha tényleg így lesz:
Magyarul hiába voltam végletekig korrekt eddig, az új rendszernek köszönhetően egy csapásra u.annyira megbízható leszek egy esetleges vásárló szemében mint egy eddig 0db sikeres üzletet magáénak tudható akárki. Mondhatom szép jövő....
A köv. lépés meg az lesz, ha új rang-rendszer lesz kialakítva; mindenki taknyos újoncként kezd vagy mi?
(hasonlat)
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #5425 üzenetére
Sztem sajnos nem most jutottunk el oda...
Ez csak a folyamat vége -
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #5425 üzenetére
Az nem is baj, van alternatív topic...
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5319 üzenetére
igazad volt...
-
Mr X
veterán
válasz
greatchaos #5319 üzenetére
Azon múlik, hogy kinek van igaza, hogy meg volt-e beszélve a találkozó, vagy nem. Nekem az eddigiekből ez nem derült ki egyértelműen.
-
johniee
senior tag
válasz
greatchaos #5316 üzenetére
Egy biztos. Haverra tuti nem bízom ezentúl az ilyen dolgokat
.
Vagy postázok vagy beviszem én Pestre személyesen. Engem is kiakasztott, hogy most sem volt képes bevinni 3. alkalommal seTörlöm is a Topikot 1 időre, mivel én 2 hétig nem fogok ráérni.
És még én szívjak miatta
-
djtoomi
addikt
válasz
greatchaos #5300 üzenetére
Elismerem hogy hibázok, és azt is elismerem, hogy össze vissza beszél, hogy kell, neki, nem kell, neki, vagy mivan...
Meg a másik, miután írtam ide, akkor jutott eszembe, hogy arról szó sem esett, hogy lejön gödöllőre, azt mondtasm, hogy ha lejön, akkor olcsóbb is, és bármikor jöhet szinte, de hogy lejön, emg megvan szervezve...Pffff.... -
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5259 üzenetére
Az a része nemhivatalos dolog. Az alapelv a júzer felelőssége a fekete kiosztásával, ha jól rémlik.
És e miatt vannak a folyamatos polémiák, amik ki is végezték ezt a topikot...ha tévedésből kerül fel, akkor természetesen igen. :
. Rosszul is állna a lista, ha nem lehetne adminisztrátorkodni
.. tudod...
-
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #5259 üzenetére
ezt én megértem,csak írtam neked is te azt mondtad nem te vitted fel. írtam poffsoft-nak is ő is azt mondta hogy nem ő vitte fel.-akkor ki volt?
figyelj engem nem a fekete vagy piros pont zavar.-hanem hogy el sem olvastátok gondolom,hogy többször is leírtam nyilvánosba hogy a gari él,csak itt pécsen tudom elintézni,és cserélés után visszajuttatom.ennyi erővel tudod kérhetnék egy fekete pontot Poffsoft-nak is mert:
ide nyilvánosba beírtad hogy valamikor neki gondja volt velem,mert azt hitte hogy vaterás magi-vagy ki vagyok.erre reagáltam akkor hogyhát nem biztos hogy úgy van ez és vkivel esetleg összekever.
és nekem kellett rá 1 hónapra írni hogy mégiscsak bocsánatot kellene kérni,mert alaptalant állított. -
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #5249 üzenetére
Komolyan ez hihetetlen.
miközben 3-szor leírtam hogy küldje le-és egyszer sem reagált rá,tehát neki ez nem felelt meg,azaz adjuramisten de rögtön kellett volna ezt gondolom megoldani,hogy ő beszambázik a nagykerbe,és fél pillanat alatt,hopp ki is cserélték.
szerintetek ez így működik?
és majd gondolod hogy ő ezután,beírja hogy nemjár.Máskor is felülbíráljátok a pontokat nem,meg mindig beleszóltok hogy ezért,meg azért nem jár.--------valahogy ez már aznap be lett kb-ra vésve:-)
Fura. ebben mi a negatívum????--privátban is,és itt is leírtam,hogy küldje le kicseréltetem neki gyorsabban is,és küldöm is vissza. -
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #5249 üzenetére
persze elvileg nem tudunk pontot törölni, mint tudjuk
-
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #5247 üzenetére
Igen,de nem igazán értem tudod,hogy mire fel írtátok be a fekete pontot.
nyílvánosan leírtam a fórumban kb 3-szor,vagy 4-szer hogy küldje le,és kicseréltetem neki,és küldöm is vissza.
az 1 dolog hogy a gart rosszúl tudtam,de ettől még talán nem jár a feketpont.-ezt probáltam nektek leírni privátban,de vhogy nem akartátok megérteni.
egyáltalán nem zárkóztam el a gariztatással kapcsolatban,hisz én is boltban vettem,ergo ha nem adtam volna el,akkor nekem is ugyanúgy gariztatták volna.----azaz engem ezzel kár nem ért volna,maximum a visszaposta,amit elvből nem kértem volna el tőle.
De mindegy ,hagyjuk látom üres fülekre talál a pontozással kapcsolatos problémám,illetve eggyesek elfogultsága,ha valaki leírja a "fekete" szót,akkor az jár is. -
Hammon Serra
senior tag
válasz
greatchaos #5176 üzenetére
Nem 100-an ülnek mellettük nyugi -
fodi-nka
tag
válasz
greatchaos #4799 üzenetére
Cseréltem vele egy VGA-t amikor persze alkudott. Azt mondtam hogy rendben, mehet ez a számomra nem túl kedvező üzlet akkor ha (amint előzőleg "10000%-ra" bizonygatta) megveszi a CoolerMaster Sphere procihűtőmet húsvét után a meghirdetett 7K-s áron.
Most írtam neki hogy akkor mehet pénteken az üzlet ahogy megállapodtunk. Mostanra persze átgondolta és azt mondja hogy ígérete ellenére max 5K-t adna érte, de azt sem biztos.
Mikor szembesítettem a megállapodással ezzel indokolta: "Figy nálam annyit ment (az álatalam eladott VGA-ra utal) hogy lényegtelen. Már rég nem az van meg szal magasról teszek rá."
Remek hozzáállás. Persze az is bosszantó ha csak simán félreteszem neki és úgy hagy cserben, de az mikor pénzt is bukom a megbízhatatlanságán, már több mint bosszantó... -
I_Am
veterán
válasz
greatchaos #4794 üzenetére
chaos fejezd be. Nem érted mit hogyan írok és okoskodsz megint.
A viselkedés, az, hogy meghurcoltok szó szerint bárkit az ami olyan mint amit a csőcselék szokott.
Amugy a meghurcolásban élenjáró vagy ahogyan a kötözködésekben is. Miért nem mész inkább nyomozónak. Soha egyszer sem láttam, hogy függetlenül és mindkét felet megkérdezve állítottál volna valamit a megoldásra törekedve. Nem! Te valaki mellett letettet a voksod és támadtad, kiforgattad a másik felet.Vedd már észre magad!
De ha ennyire sérti az önérzeted a dolog, akkor megkövetlek és elnézésed kérem amiért nem értetted a dolog lényegi mondanivalóját.
tudod, mondatértelmezés. Egymás után írt szavak összefüggése. És ha nem vetted volna észre, akkor odaírtam, hogy lassan kezd ez az érzésem lenni. És igen, kitartok azon mondat mellett, hogy az objektív megoldás helyett a vitára törekedtek, egyre mélyebben, akár szavakat kiragadva, csak hogy vita legyen. Egyoldalú viták. És ez már nem normális emberi viselkedés. Ez az egyszerű meghurcolása bárkinek.
És ez a totyik már régóta és egyre jobban ebbe az irányba megy el. Alig pár hónapja pont Te voltál a célpont. Érdekes, akkor észrevetted és meg is sértődtél, de más szemében a szálkát, magadéban a gerendát sem veszed észre. Restecpa.
-
I_Am
veterán
válasz
greatchaos #4787 üzenetére
Ha nem érted a bújtatást, akkor felesleges beszélgetnünk róla.
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4782 üzenetére
Hogyne reagálnék, hisz rólam szól a hozzászólásod, ha még nem is nekem címezted..
Egyébként azt írsz, amit akarsz, de engem légyszi hanyagolj a hozzászólásaidban...fogalmazz általánosságban..
Nekem meg az nem tetszik, hogy te voltál az egyedüli, aki 1 oldalúan nézte a dolgot és megpróbált lejáratni....ezekután a véleményed meg egyáltalán nem érdekel....
Attól, hogy jogot kaptál anno a topicban..nem azt jelenti, hogy bármit megengedhetsz magadnak...kértem a téma legyen befejezve...erre tovább megy..jön egy hozzászólás és te ezt ütteted és személyeskedsz továbbra is...
Aztán itt a témát tényleg fejezzük be...és kérlek..válaszra sem méltass..
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4778 üzenetére
Figyelj már ide...fejezd már be a velem szembeni személyeskedésed...
Semmi mást nem veszek észre csak azt,hogy engem próbálsz lejáratni amióta a téma felvetődött...állandóan a gart említed és, hogy én milyen inkorrekt vagyok..ha ennyire értetlen vagy sajnállak:A gar próbagar volt(nem 3 nap,nem 1 hét..stb)..a próbagar nálam annyit jelent,hogy amikor a vevő kézhezkapja a terméket aznap kipróbálja és jelzi ha gond van..ehelyett szólt a 4.napon (ha inkorrekt lennék nem is foglalkoztam volna a visszabizniszeléssel).....
A másik dolog,hogy a kutyát nem érdekli, te kitől mit veszel..de velem szemben légyszi fogd vissza magad és hanyagold a felém irányuló negatív kritikád....könnyen beszélsz más zsebére...ha a ph top40 akárhányadik aktív emberének ennyit ér a szava, akkor köszi..ez a megbízhatósági lista sem ér semmit...
A témát x hozzászólással ezelőtt befejeztem, ezek után ne ez legyen már a téma..főleg ne az én becsületemet próbáljátok már eljátszani...
-
Rhino666
addikt
válasz
greatchaos #4764 üzenetére
Ja, dugja fel magának a kitépett lengőbordáit...
-
Soni
tag
válasz
greatchaos #4771 üzenetére
Nem lett volna horribilis szerintem 4k,a négy revoltec bordáért,legalábbis nekem megért volna 1k-t darabja.Amennyiben tényleg Revoltec,2
ényleg bontatlan,nem karcos,és nem hiányzik a hővezető ragacs kb fele.Az illető egyébként elnézést kért a posta helyett,ugyanis neki(ő adta fel)azt mondták a postán,hogy kb 500-600 ft lesz a küldemény.Az "új bontatlan" pedig ezt jelenti,hogy "Ami a ramokat illeti,hogy szerinted nem újak erre azt tudom mondani,hogy fél éve itt álltak a polcon és lehet az "idő" járt el felettük,de ez nem azt jelentik,hogy nem újak.
2db-nak igaz elkeveredett a csomagolása,de szerintem ez a legkevesebb".Igen fél év hosszú idő még néhány réz bordának is,ezalatt kicsomagolták magukat,és annyira unatkozhattak,hogy egymást próbálván hűteni össze karmolták(karcolták)magukat és letépték az említett ragacsot egymásról.
3:Ez szintén korrekt volt tőle:"Teljesen ugyanolyan ,mint a revoltec,de ezért elnézést kérek,ha revoltec párti vagy.".Lehet Titán bordákat kellett volna keresnem,és akkor Revoltec lett volna a zacsiban.Elnézést kérni tud az illető,de azt azért nem ajánlotta fel,hogy vissza vásárolja a bordákat,ezzel tisztázva a félre értéseket és a nevét.De mint már írtam,nem haragszom rá,ezeket csak azért írtam,hogy a személyes üzletet részesítsétek előnyben vele szemben.Mindenkinek sok sikert a további üzletekhez! -
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4746 üzenetére
"ezt értem, viszon akkor értelmetlen a garid, hiszen nem rossz a termék. akkor minek veszed vissza?"
Mit mondott wajk??
lehet a gépében azért nem megy, mert nem kompatibilis a gépével..a próbagar miről szól?..teszt és kész...nincs 3 nap..nincs 1 hét
miért veszem vissza?én abban egyeztem meg vele(mivel nem tudja használni), hogy eladom neki és abból visszakapja a pénzét...erre azt írta egyik privijében,nem szeretné,miután visszaküldi a ramokat,ha azt mondanám, hogy rosszak..neki meg sem ideje sem energiája eladni..erre te mit reagálnál?..miért kell ezt felvetni egyáltalán..innentől kezdve mondtam...csak úgy bizniszelem el neki a ramokat, ha hibátlanul jönnek vissza...
Szóval én segítőkész vagyok..csak én sem akarom megszívni...
"válaszolj egy kérdésemre:
veszek tőled egy procit (megegyeztünk, hogy antituning proci) aztán te vállasz próbagarit. nálam be sem indul. visszaküldöm gariba, mivel nem jó, ezért vagy nem veszed vissza, mert csak jó terméket fogadsz vissza, vagy visszaveszed, aztán tapasztalod, hogy hoppá, tényleg rossz. akkor mit csinálsz? - kifizetteted mégis? erre válaszolj kérlek"Nézd aki ismer tudja, hogy én rosszat sosem adok el...ha adott egy alaplap, vagy proci,stb...szétszerelem a saját gépem és bele a tesztelendő alkatrész teszt,oprendszer...hajás 1-2 hétig és max akkor adom el...
amiről te beszélsz...az max akkor képzelhető el, ha valaki teszteletlenül ad el valamit...
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4740 üzenetére
Igen az feltétel nálam, hogy hibátlanul jöjjön vissza...
Minek Ivanh??...leírtam x hozzászólással ezelőtt...vasárnap óta más ram ketyeg a gépemben..magyarul hány ramot tartsak itthon??,ivanh meg közvetlen átveszi...ennyi az esetleges szerepe ivanh-nak...
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4738 üzenetére
Légyszi..ne akarj már olyat rám erőltetni, amire nem vagyok vevő...
A hozzászólásaidból csak az jön le..hogy én milyen bunkó vagyok..meg olyan szemét(nem kell szószerint érteni)..mert gariba én nem veszem vissza...
ha azért bunkó, f@sz vagyok, mert csak akkor vagyok hajlandó visszabizniszelni, ha sértetlen és hibátlanul jön vissza a memoria, akkor a szemedben legyek az....
Nem akarom bántani wajkot és ez nem kimondottan rá vonatkozik...de hány olyan esetről hallottál már itt a ph-n, hogy valaki elküldött egy jó cuccot és a vevő visszaküldte, hogy rossz??...közben a vevő akarva/akaratlan cseszte el...egy memóriának elég annyi, hogy ad neki egy plusz feszt és kész...-na ez megint nem azt jelenti, hogy wajk feszeket emelt volna-...(akinek nem inge nem veszi magára)...
Egyébként ha te csak így vissszaveszel dolgokat, hogy elküldesz valamit jóként és utána esetleg visszakapod rosszként(minde-mellé egy próbagariról volt szó)...akkor üzletelj így...
A lényeg..leírom neked is és itt a témát lezárom...ha pisti átveszi a ramokat és nála műxik tökéletesen..megvan oldva a probléma..ha pistivel wajk nem üzleteli el..visszajön hozzám, letesztelem és, ha ugyanúgy működik, mint, ahogy vasárnap kivettem a gépemből...akkor visszabizniszelem én wajk-el, hogy ne érje veszteség...
-
Picco
addikt
válasz
greatchaos #4740 üzenetére
vagy a csomagolas nem antisztatikus zacsi volt es veletlen kisules...
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #4725 üzenetére
MemTestben hibázó memóval neki sem állok további progikkal szenvedni..
messy kisasszony, 4 héttel az üzlet után 11.én eltűnt PHról (legalábbis ezzel a nickkel..), iwiwen sikerült elcsípnem (hálás köszönet Caymannak a rámerőszakolt meghívóért, mégiscsak jó volt valamire..) és kérdőre vonnom. Azt a választ kaptam, hogy 9-21hig melózik és majd 5.én rendezi a cehhet, bocsika. Ezzel nem is lett volna semmi baj, csakhogy miért kell sumákolni meg mellébeszélni
Rádbízom a döntést, ami a negatívot illeti, én bevágnám. Nem szeretem ha hülyére vesznek..
Picco
A CL2.5es 400asok fesze 2.6V asszem JEDEC szerint. A nálam lévő 333masok is 2.5ösek alapból. Más kérdés, hogy 2.75ön 433/CL3ban mennek
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...