- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
Ez azért nem teljesen igaz. Nyilván a Debian csomagok futnak minden x86-os arch-on, de itt forrásból fordított dologról van szó. Gentoo alatt pl. be lehet állítani, hogy P4-re optimalizáljon, így az a bináris Athlon-on nem fut. Vagy ott az MPlayer is. Simán el tudnám képzelni, hogy egy adott kernelt is a CPU-ra ráoptimalizál a fordító, hiszen - gondolom én - ez gyorsabb futást eredményezne.
-
ngabor2
nagyúr
lassan elmosódik a ''kezdő'' és a ''profi'' disztrib közötti különbség. például nemrég telepítettem egy gépre debiant, és majdcsakhogynem kattingatós, pontosabban enter-enter-es telepítés volt.
valóban kipróbáltam az ubuntut, jó egynek, de mivel sikerült ismét, inmár másodjára életet lehelnem a félholt sid-be (ami már inkább 3.5 éves, eredetileg friss woody volt, tehát 2002 júniusi), ezért asszem egy darabig maradok annál.
és most kifecsegek egy kis msn-titkot az ubunturól. ugyebár köztudottan debian alapú, és azzal teljesen kompatibilis a cucc. ez számomra, debian-userként azt jelentette, hogy mindent parancssorból próbáljak megoldani, mert bár nehéz eleinte, viszont cserébe roppant hatékony. miután némi msn-ezés után se tudtuk kikapcsolni parancssorból a felugró cd-író ablakot, ekkor mondta Sianis a választ: menüből, gui-n keresztül lehet kikapcsolni...
az uhuból elég régi a legfrissebb kiadás. a suse-t olyanoknak ajánlanám, akik nem is akarnak disztrót váltani, mert eléggé ''egyéni'', és ez sokszor nem előny. debiant az elszántaknak, ubuntut bárkinek ajánlok. a gentoot csak olyanoknak, akik parancssoron élneka slackware-ról nem tudok nyilatkozni. a fedora, mandriva egy másik világ, nem rossz, de nem egészen ebbe a sorba tartoznak, márcsak a csomagkezelő miatt se. ugyebár ezek 1 tőről, a redhattól származnak. annak idején a mandrake olyan redhat volt, amibe a kde-t integrálták a gnome mellett/helyett. aztán egy kicsit távolodott is, és saját útját járta. később a redhat elüzletiesedett, de maradt egy támogatott, szabad disztrib belőle, a fedora. ennek a kiadásai a core 3, most pedig épp a 4.
[Szerkesztve] -
CsY
aktív tag
ez izlés dolga... de elvileg helyes, mjuk én egy álmos hajnali3 orakor már fsck ztam rw n is és semmi baja nem lett (de ajánlott ro-n)
meg reiserfstool -t jobban szeretem... a maisk jo megoldas ha live cd röl teszed ezeket...
télleg.. ha egyik winyam haldoklik raid5 ben, és bepakolom az ujat, akkor pontosan az előző vinyot fogja visszapakolni bitröl bitre, vagy filerendszerszinten nem ugyanaz lesz? -
CsY
aktív tag
ezek sztem alap dolgok. lehet van benne kis rendszergazdai rész is, de sajnos akárhogy nézem nem mezei nyomdmegagombotésjólesz embereket akarok felvenni.
és ezeket nem tudni fejből...nah jó az összes kapcsoló nekem sem megy, de ezek napi szinten használatosak (beragadt nyomtatási sor, leválasztott network drive stb) és nagyon nincs kedvem az informatika alapjairól előadást tartani.
-
CsY
aktív tag
hehe
nekem a kedvencem az alap dos os parancsok...
pl hogyan mappelsz be command prompt alól egy jelszóval védett tárhelyet...ez 99% ban bukta... pedig sajnos nem mindig jó a windows mappelése...
net use i: /delete
net use i: \\blabla\it ''pswd'' /user:username
másik... mivel nézed meg azt, hogy a szerveren mekkora a terheltség/mi foglalja legjobban az erőforrásokat.. nah erre mki a ps ax és egyebeket mondja, de ott a mondat masodik fele.. top
vagy a masik... konzolt odarak, belogin neki és: nah mit nyomtatnak most?
ilyesmik... alap kérdések de sajnos fősulin semmi ilyesmit nem tanitanak... én utolsó évben ezért hagytam ott fősulit... amit megtanultam az informatikából, azt magamnak köszönhetem és miért adjak ezért pénzt? h még nagyobb audit vegyen belőle a tanárbácsi ? tűrjem el azt, hogy műszaki ábrázolásból rendszeresen összefirkálja a pénzért rajzoltatot beadandókat...meg megvágjon... áhhh magyar oktatás gagyi.... -
ngabor2
nagyúr
Ha 64-bites kernelt rak, akkor eleve 64-bites libc kellene alá. Meg 64-bites környezet, tehát az egész rendszert újra kellene rakni, asszem nem olyan egyszerű az átállás. Oké, a 32-bites is fennmaradhat, csak kiegészítésként megy fel a 64 bit. Igazából még nem mertem nekikezdeni ilyen játéknak, talán majd karácsony környékén, ha rengeteg időm lesz...
A hiányosságok száma pedig valóban magas, pl. az MPayer kodekek is 32-bitesek, bár mintha már lehetne 64-bitesre fordítottal is videót lejátszani. Régebben ez nagy probléma volt, ez volt elsődlegesen, ami elriasztott. -
ngabor2
nagyúr
Épp a NAGY Ubuntu-guru mondja ezt?
De értelmes kérdés, hogy ne csak offoljak:
valaki használt már Linux alatt, 2.4-es kernellel ITE IT8212F chipes raid kártyát? Nem a raid fontos, hanem az, hogy az optikai meghajtót (dvd-író) tudja-e rendesen kezelni, valamint életre kelthető-e egyáltalán. A google-n nagyon vegyes találatokat kaptam a ''megy rendesen''-től a ''fel se ismeri a rendszer''-ig. Erre alapozva nem merem megvenni.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Az nvidia kártyák 2.6-os kernel alá belövésére rákereshetsz, arra úgyis szükséged lesz.
Nem tudok róla, hogy lenne akármi baj az nvidiával, se mint chipset, se mint videokártya.
Remélem kevés kérdésed lesz, mert hamar összejön,de várom a kérdéseket a szokásos csatornákon (fórum, msn).
Közben megkaptam a választ a frissítési freki lekérdezésére: xvidtune. Nem kifejezetten gnome, sima, jó öreg X-es progi. Ha csak az érték érdekel, akkor ne állítgass benne semmit.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Az A64-gyel szerintem semmi probléma nem lesz (háló, hang, USB, szenzorok, stb). A vga-ból is valószínűleg kijön a 3D, bár 2.6-tal összehozni legutóbb nem volt egyszerű a driverét.
Az, hogy az lspci valamit lát, és a nevét ki tudja olvasni a firmware-ből, még sajnos nem jelenti azt, hogy működni is fog. Így voltam nagyon sokáig egy hálókártyával, ezért kellett másik kártya, de aztán bekerült a driver a kernelbe.
A valódi felbontást pedig talán az X logjából lehet kiszedni... bár most én se találom benne
100MHz... akarod írni 100Hz. Ha a monitor bírja, akkor megoldható. Driver a www.nvidia.com oldalon, de gondolom már megtaláltad. A 2.6-hoz igazításnak google-zz utána.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
figyelj, szerintem nem kell semmiféle speckó driver egy ilyenhez. van egy sejtésem, hogy memóriachip nélküli ''pendrive''-ként viselkednek, csak épp belül csatlakoznak az usb-re...
nahh, legközelebb, ha nyíregyi tali lesz, hozd magaddal, ránézek, hátha kiokoskodunk valamit... (meg egy épp aktuális ubuntut, amivel használni akarod)
a frissítésre nem tudok mit mondani(ez egy ilyen nap), főleg gnome alatt. nekem a monitor írja ki...
-
escie
őstag
nincs ötletem, ezt a te dolgod lesz megoldani. elég új rendszer ez még, kiforratlan, amolyan ''örülj, ha működik''. ennek ellenére általában működik, de nálam is 50%-os hatékonysággal. egyik gépen megy, másikon nem.
egyebet nem tudsz tenni, mint debug-debug-debug... próbáld nézegetni a logokat, próbáld meg a hald monitormódját, olvass, olvass, olvass.
én is napok óta küzdök vele, gondolom megérted, ha most nem tudok figyelmet szakítani párhuzamosan, ráadásul távolról...még nincs semmi rutinom ezzel a rendszerrel, hogy segíteni tudnék érdemben. örülhetek, ha a saját gépen sikerül végre megcsinálni.
biztos van az ubuntu fórumon valami topik erre...
_szeritem_, az ilyen kártyaolvasók nem csinálnak mást, mint usb-mass-storageként jelenítik meg a beledugott kártyákat.
próbáld ki:
(kártya bedug, kicsit vár)
dmesg
az utlsó sorok közt ott lesz az infó, felismerte-e a kártyát. valószínűnek tartom /dev/sda vagy /dev/sda1 -et lazán be tudod mountolni. (így nevezi el a mass-storage cuccokat) persze ez csak akkor él, ha beigazolódik a hipotézisem, és valóban usb-mass storage-ként jelenik meg a rendszerben a kártya... -
escie
őstag
hal,
hardware abstraction layer...
amúgy nem vagyok nagy koponya, én is szenvedek vele gentoo alatt rendesen. az egyik gépemen tökéletesen megy, a másikon szenvedek vele.
amúgy a dbus+hal+ivman kombinációnak az a lényege, hogy automatikusan mountol, ha valami bekerült a rendszerbe; cd-t beraktál, pendrive-ot rádugtál, stb...
gnome alatt a gnome volume managerrel (vagy mivel) használják általában, vagy az ivman-nal. e kettő ugyanazt a célt látja el.
nálam úgy működik, de szerintem másnál is, hogy az fstabba csak a mindig felmountolásra kerülő partíciókat rakom, és a többit a hal ''írja bele''(fstab-sync).
tehát a lényeg, hogyha látja a hal a readert, akkor ha beleraksz egy kártyát, mountolnia kéne
a.) az ivmannak, ha fent van. ( /media alá)
b.) a gnome volume managernek, ha gnome-ot használsz...
javaslom nézd meg az /etc/fstab file-t, belekerültek-e olyan bejegyzések, amik a reader-hez kapcsolódnak... kipróbáltad már kártyával? mit reagál rá? bemountolja a /media alá?
(szerk.: a cardbus controller az más tészta, szerintem a pcmcia slotokhoz van köze)
itt egy gnome-hoz való howto, habár gentoo-s, szerintem ki lehet indulni belőle...
[Szerkesztve] -
GD
őstag
érthető
ezért nem is magánpénzből veszem hanem cég-re a lapot ..megbosszúllak
A. mc kérdések:
- hogy lehet a másik nem aktív ablakba u.oda ugrani, mint az aktívba?
totalcommanderbe ugye a meghajtó ábrákon rápöttyintek a szomszéd ablak u.az meghajtójára és kész..
biztos tudja az mc is vmi bill. kombinációval.. már megőrülök a sok ki-be mappa stb.. láma vagyok tudom
- hogy lehet megmondani mc-nek ha enterezek egy file-ra, hogy pl avikat mplayer nyissa meg, jpg-t gtumbs stb.. (ismét a tc példa a file /-hozzárendelés módszer)
B. gnome kérdés
gthumbs-ba a könyvjelzőket le lehet csalni látható helyre? hogy ne kelljen menübe mászni? -
ngabor2
nagyúr
A csávóka nem ért hozzá, én akarnék valami konstruktívval előrukkolni. A rendszer bírja a 2Mbitet is, tapasztalatom szerint (egy időben nem volt korlát, 200kB/s fel, le, sőt, néha 300 is ment simán). Csak a mostani rendszerben nem tud állítólag 512/512-t kiosztani. Szerződést akar módosítani. De megmondom neki, hogy nem lesz így jó...
Mondjuk aszinkronba is belemennék, de pl. úgy, ha 512/512 helyett min. 1024/256-ot ad (az egyik a fele, a másik a duplája). Vagy ha 512/128-at ad, akkor csökkentse tovább a havidíjat, vagy adjon valami pluszt mellé. Különben nekem nem éri meg, és neki kell felbontania a hűségnyilatkozatot... ő bukik. Úgy tűnik, csúnyán maga alá piszkított, vagy legalábbis alápiszkítottak.pedig amúgy elég korrekt lenne.
-
Vilmoskorte
tag
Ehhem, akkor nem értem. Bár nekem nincs ubuntu, maradok a sarge-nál. Nekem ezek vannak fent:
apache install
apache-common install
apache-doc install
apache-perl install
apache-ssl install
apache2-utils install
libapache-mod-perl install
libapache-mod-php4 install
libdbd-mysql-perl install
libmysqlclient12 install
libmysqlclient14 install
mysql-admin install
mysql-admin-common install
mysql-client install
mysql-common install
mysql-server install
php4-mysql install
libapache-mod-php4 install
php4 install
php4-cli install
php4-common install
php4-gd install
php4-mysql install
php4-pear install
phpmyadmin install
Grat az írásért -
-
TrollBalint
addikt
Nem tudom milyen az nvidia kártya Linux alatt, de, hogy az Ati nem az igazi, az biztos. Szerintem simán tud annyit, mint linux alatt, mint win alatt.
Valaki tudna nekem segiteni, VPN beállitásba? aki ért az Openvpn vagy a pptp -hez? mert én még kezdő vagyok és nem megy (viszont akik itt vannak a környéken linux guruk, azoknak sem)
-
ngabor2
nagyúr
Legfeljebb játékot találsz kevesebbet...
Az nVidia oldaláról leszeded hozzá a modult (előre fordított a lényegi része, csak az ''illesztést'' fordítja, de kell hozzá a fenn levő kernel forráskódja, vagy legalább a header fájlok), felteszed, és múködik. Egy darabig volt nV kártyám, de maradtam az ATi-nál (játékok nélkül).
Régebben volt gondja a 2.6-os kernelsorozattal, de van hozzá patch, ill. lehet, hogy azóta megoldódott. -
CsY
aktív tag
addig semmi bajom egy ujonccal, mig nem beszél hülyeségeket...és ez enyhén az volt...
Ha szószerint veszem a régi linuxos szabályokat/szabványokat csak a debian maradt meg nála... Anno a 7es redhat volt (ha jok az emlékeim) aki először eltért ettől a szabványtól... Utánna kövveték a többiek.. Szóval egyáltalán nem nehéz...
Abban igazad van, h akkor kezdtem linuxozni, mikor még maximum irc-s helpek és man ok voltak...és türelmetlen is vagyok... hisz megszoktam, h először man, majd google és utánna teszek fel kérdéseket... A 30 éve linuxozik ra csak ennyit...
''A Linux fejlesztésének kezdetén Linus Torvalds a 80386 processzor védett módú (protected mode), feladat-váltó (task-switching) lehetõségeivel szeretett volna megismerkedni. Ez kb. 1991 nyarának elején lehetett. A pontos dátumra maga a szerzõ sem emlékszik, de amikor egyszer megkérdezték, mikor van a Linux születésnapja, azt mondta, hogy nem tudja megmondani, de egy e-mail tanúsága szerint július 3-án már a POSIX szabvány után érdeklõdött, így akkor már biztos futott az alaprendszer.''
ez 14 év ha jól számolom... ahhoz, h az unix hoz képest más...az tuti...
Amugy van egy mondás...
a jó rendszergazda ráér netezni, játszani stb... mert megy a hálózata... mig a rossz rendszergazda egész nap fut, rohan...hibátjavít... -
ReJim
őstag
bash-3.00# OFF -on
escie említette a katedrális és bazárt, hogy nagyon jó könyv...mi a te véleményed? mert lehet nekem is elkéne olvasnom...
''hogy milyen volt a régi HTML nagykorsak''
tegnap nemvolt normális rendszerem, nekiáltam netezni links-el, xtermből... hát egy élmény volt...(jobb mint 4-es netscape-el)(kár hogy nem tudta elkezelni a sütiket..
)
bash-3.00# OFF -off
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Ez a legujabb ubuntu?
Ubuntu 5.10 (Breezy Badger) Colony CD 2
Vagy milyen nevet keressek?
Ezt találtam: Bővebben: link
gondolom itt a második (AMD 32bit)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Való igaz. A grub-ot nem ismerem, 2x megszivatott, azóta, és előtte is lilo-t használok.
Tehát nem elég a grub-ot visszatenni, kell bele win-es bejegyzés, ahogy az idézett link is mutatja. Néhány disztribben alapból benne van ez a bejegyzés (esetleg kikommentezve), némelyiknél nincs. -
-
ngabor2
nagyúr
Ubuntu akkor! Gyorsan fent van, kell a net, de a kiegészítő dolgokhoz, nem feltétlenül a telepítéshez.
Igen, szerintem neki is épp ez a problémája. Net nélkül egy angol alapverziót tud telepíteni 1 cd-ről mind Ubuntu, mind Debian esetén. Próbáltam mindkettőt, sőt egy tévedés miatt ismét pakolhatok fel egy rendszertMég szerencse, hogy nem mélyültem bele a testreszabásba.
-
Forest_roby
őstag
A 'debian alaprendszer konfigurálása' -ában van egy olyan menüpont, hogy 'parancsértelmező futtatása' gondolom ez az, de ha belépek ebbe és bemountolom vhogy at iso-t, akkor hogy lépek vissza?
ill. a winyó-t amin vannak az iso-k, azt is be kell mountolni?
elérési utakat légysziiiiiii!!!! -
ReJim
őstag
esd-m aszem van...
Bővebben: link erről van szó, ugye? -
ReJim
őstag
''Jah és ha már xmms tud menni arts-n vagy min, akkor tedd fel annak dev csomagját, és fordítsd újra az mplayert...ha van egy működő hangcsatornád, akkor vele kéne próbálkozni...''
sajna nem értek ezekhez a kimeneti meghajtókhoz, én mindigis alsa-t használtam (egy mezei integrált hangkeltőm van), csak ha szólt az xmms, és elindítottam még egy mp3-at, ami meg másik lejátszóban indult el, akkor onnantól kezdve az xmms-el nem tudtam lejátszani semmitátkellet váltanom oss-re vagy mire, aztán kilépni, visszalépni átváltani alsa-ra... meg ilyenekkel általában helyre jöt....
a dvd-s segítségedet meg nem értem... végülis végignéztem egy dvd-t 1.2es uhuval. (ami nálma nem valami stabil)
a slakimon meg hiába fordítok libdvd-s mplayert, ha egyszer még felcsatolni sem tudom, mert nem látja..
aszem megvárom míg megjön escie-bácsi.. meg lehet uhu partíciót lezúzom, a slakit meg újra, aztán kernel forgat... -
escie
őstag
félreértettél.
két nap alatt még nem állpodik meg az ember. néhány év, mire kialakul a ''disztró-preferenciája''.
ki kell próbáljon az ember egypár dolgot, mire megáll valahol. ha mégis elsőre megtalálja az igazit, az jó, bár előre nem tudható, hogy megtalálta. viszont így ''műveletlen'' marad... nem ismeri meg a többi disztró lelkivilágát, hozzáállását.
kezdtem uhuval. voltak kitérők, mandrake, suse, stb... aztán elegem lett az össze-vissza dependelésből, lett slaki, de még idén gentoo, ha minden igaz.
egy idő után nem kívánja az ember, hogy fogják a kezét, suse, ubuntu, mandrake, stb módra, és a szabadság mellett dönt, annak összes hátulütőjével, és előnyével. hogy nagyképű legyek, fel kell nőni a slakihoz, anélkül hogy bántanék egy disztrót is.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
''rengetek angol segítség van hozzá, no megy akad némi magyar is.''
''itt van a kutya elásva... persze nem igazából...''
szóval az angol tudásom nem valami jó...
meg ha már kétszer megírtam a slakit, meg ígértem escienekinkább megpróbálom... mert szinte tuti biztos, hogy én vagyok hülye, vagy a gépem a szar...
segítség kell, meg felkeresem az szle-t..
aztán majd mást próbálok ha nem sikerül.. (mondjuk valamelyik BSD-t aztán az Ubuntut)
bocsiremélem nincs harag
mod: meg igazából engem sosem érdekltek a TOP, meg híres, meg divat, meg ''ezajó!'' dolgok... inkább mazoista vagyok.. szenvedek
[Szerkesztve] -
AlBundy
aktív tag
Sajnos nem nagyon frissítik, egyébként ennek az oldalnak a fordítása: Bővebben: link
-
AlBundy
aktív tag
Itt már elkezték, Bővebben: link
És van Ubuntu topic a PH-n is: Bővebben: link -
Sianis
addikt
-
operator10
senior tag
Sajna nem műxik így sem semmi.Van alsaplayer, meg minden de nem működnek.Pedig érzem hogy hajszálnyira a megoldás
Megpróbálok minden alsa-s cuccost újrarakni.Most viszont nagyobb gond is van.Elfelejtettem a parancsot amivel megtudom nézni milyen particioim vannak.Mountolni szeretnék, de így nem megy
A ''mount'' parancsal csak a dvdrw-t látom.pedig ugyebár tudnom kéne a particiókat is
Meg már a mount ''parancsban'' sem vagyok biztos.Hogy is van? PL: mount /dev/sda1/mnt ? Ha jól emlékszem?Vagy valami hasonló
-
operator10
senior tag
-
operator10
senior tag
így sem engedi szerkeszteni, mivel ''nem én vagyok a file tulajdonosa'' mondjuk ez világos.De! Hogy hol tudnám akkor rootként megnyitni? Synapticban jelöltem a ''unverse'' ''multiverse'' kapcsolókat.Minden alsa-s dolgot feltelepítettem.Megjalent menűben a hangerő szabályzó ikon de nem működik
-
operator10
senior tag
Értem, próbálkozom.
Rendszer/beállítások alatt van egy ''hangszóró'' ikonom csak.De ott semmi nekem való opciot nem lehet állítaniJobra fent csak synaptic ikonja van.Most éppen frissítem a cuccost, de amint vége rápróbálok erre az alsa-ra.Rem sikerül.Végr lenne egy fullos Linuxom, teljesen működő konfigom
Viszont az ESD-ről még nem halottam bevallomAz+míííííííí
-
operator10
senior tag
Előre is
Rögtön lenne is pár kérdésem, mielőtt fölrántom a winyora ubuntu komámat
Hol találok Ubuntuhoz, valami linket vagy oldalt ahol pl: Hangkártya, illetve nyomtató drivereket találok?Esetleg valami leírás az ati kártyám beállításához?Mert ugye sajna az ati egy elég sarkalatos pont a linuxokban
Egyenlőre csak ennyi lenne.Álok is neki telepíteni
Ja.Ubuntuban a Hoary 5.4 a legutolsó verzio ami stabil???????????
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
Húha
ubuntum/kubuntum már volt, van.Ki szerettem volna probálni ezt a Baglyot is.De ezekszerint nem nagyon megyNem nyomtam semmit el/félre.Pont ez bosszant engem is .De egyébként is azt írja hogy mindenképpen betelepül az mbr-be.
Ó istenem mi tévő legyek
Várja a Suse 9.3-ra? Eddig nekem az volt az egyetlen Linux amivel nemvolt semmi gondom -
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Légies iPhone halvány színei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest