- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
GD
őstag
azért ennyire ne lépjétek át a kérdésem..ékezetet a magyarnak, azt a szittya nemjóját
-
GD
őstag
régi és sokat rágott kérdés, akinek nincs türelme ne olvassa..
de ugye végső megoldás a halál (alien3 vagy mi)
szóval, az ékezet, utf8 vs 8859-2 kódolás harcban mi a legjobb megoldás?
mind ablakozó mind konzolablak szinten
sajnos majdnem minden általam használt disztribnél előkerül a kérdés és mindíg csak küzdés és barkácsolás árán lehet elérni vmi részleges vagy fél-egész-sikert..
merugye a windows meg az ő ntfs, fat32 partíciója történet..
betűtípus választása, reconfigure, avagy fstab opcióknál állítani..satöbbi
tudom, pl az ubuntu fórum sokat foglalkozott a kérdéssel, ám van akinél működik, van akinél nem, mindneki máshogy próbál eljutni a jó megoldáshoz.. biztos létezik 1 féle ami mindenhol működik
most pl az új fedora core 5 test2-őt raktam fel és máris látom hogy gázok vannak..
xmms is lebutul ha repo-ból van felrakva menü-ékezetek tragikus..
pedig, úgy néz ki elég tuti disztrib verzió lesz, érezhető gyorsulás az előzőhöz képest ugyan azon a gépen, nagyon pörög gnome-val
köszi aki hozzászól előre is, egyszer szeretném már ezt a sztem mások által is megtapasztalt problémát jól megoldani
Ripley-nek is csak a 8. klónja sikerült jól -
GD
őstag
válasz
Vilmoskorte #4926 üzenetére
próbáld meg az nvidia beállításaiba a vsync és egyebek kiszedését..
avagy más böngésző.. pl galeon.. -
GD
őstag
persze lehet régebbi gcc-t rakni akkor lefordul, de az a64-et csak athlon xp-nak ismeri úgy fel.. gondolom jobb ha a valós procira van optimalizálva a fordításkor.. bár..ez sem 64bit még így sem..
gui.conf nincs..
fedora alatt viszont most próbáltam és ott meg hiába van xv kimenet és hiába rakom be a config-ba, user és root-é ba is, + a /etc/mplayer/mplayer.config-ba, kép az nincs.. -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #4914 üzenetére
nos a cvs valamikor leszedhető volt tar.gz-ben, szerencsére, mert a legutolsó kiadás nem fordul 4-es gcc-vel, a disable-gcc-version kapcsoló pedig többnyire sikertelen..
config-file persze van, egy root-nak és egy user-nak is, de nincs benne vo=xv, sőt ha belerakom, mivel nincs ilyen kimenetem, be is hal a mplayer..
azt nekérdezd miért nincs xv kimenetem.. már fél éve szenvedtem ezzel de nem tudom felidézni miket is kavartam..
szal valahol elrejtve egy alap kimenet biztos van?
rákeresek erre a gui.conf-ra, igaz nekem nem volt a gui engedélyezve fordításkor.. -
GD
őstag
hogy tudom kivallatni az mplayert hogy mi az alap video kimenetem?
config file-ba nincs benne, nálam mplayer.conf file nincs
mplayer -vo help -re kiírja az összeset, nincs xv de valamivel mégis megy..
másik kérdés hogy a cvs mióta nem letölthető a webről tar.gz-ban?
van rá mód hogy cvs-t ilyen formában valahonnét leszedjek?
a cvs parancssorban használatát nem nagyun tudom hogy mire jó.. mármint biztos lehúzza magát a netről meg frisítgeti de nem akar működni az oldalon található leírás alapján -
GD
őstag
legjobb tudomásom szerint hacsak nem te magad gyomláltad át az alapértelmezésben települő csomagokat, egy gnome vagy kde-nek lennie kellene..
nem lehet hogy telepítéskor ügyeskedtél a csomaglistában?
a vga-d nem egy extra bizarr, legalább 800X600@60-ban elkellene indulnia valami grafikus környezetnek a fentiekből..
legbarátságosabb számomra a fedora csomag beállíthatósága telepítéskor, legértelmetlenebb meg a suse.. de ez szubjektív, mandirvát egyszer raktam fel, a kettő között volt valahol..
de asszem már telepítéskor volt ''grafikus'' megjelenítés is..
(tévedések részemről :nemkizárt) -
GD
őstag
akinél megy a user alól a cd-dvd automount ''asztalra'' (azaz /media/cdizé) az dobjon már meg egy fstab sorral összehasonlítás kedvéért.. köszi
-
GD
őstag
nem látom értelmét további frankó dumákkal nyüstölni egymást..
se vége se hossza nem lenne, és mivel neked lehet itt több befolyásod van, engem hajítanánk ki, jobb dolgom is van minthogy vadnyugati szócsatákat vívjak koleszos szlengbe ász főiskolás-egyetemista népekkel..
azért ''kezdtem'' el mer csípte a szemem a stílus és hogy jóvaüjjéa hátsósorba módon átlépsz rajtam..
vedd úgy hogy feladtam.. érdektelen
szorítkozzunk a topik lényegére, majd mindíg hozzáteszem hogy ''nembiztos'' én ''ígytudom de hüjevagyok hozzá'' meg ''eztolvastam neten de nincs rajta pecsét'' ha hozzá merek még szólni valamihez
szúszá, písz és sok csoki -
GD
őstag
ezzel a konfiggal ha nem is hasít de elmegy minden általam ismert=próbált disztrib is ha kell..
azért egy min 256-os sd-ramot a Jézuskától érdemes lenne igényelni
vmi hw piac topikba biztos találsz ..sokat jelent
lehet az uhu nem volt a legjobb választás..
javasolt: Ubuntu, Fedora[Szerkesztve]
-
GD
őstag
hogy néz ki a fagyás? képernyőn minden van csak semmi se mozdul?
biztos ami biztos egy mem-test nem ártana, lehet a linux az a ram részt irja-olvassa gyakrabban ami talán hibás ellenben a win jól tűri..
az uhu frissítéseket felraktad?
hanyas firefox van fent?
routered van? fix belső ip? vagy dhcp?
van vmi hardware bizarr téma? pl sys-es chipset integrált lan-al?
ezek után majd lehet kezdeni a logokat nézni..
bár akár azzal is lehet kezdeni..
hopp és közben látom :sys... nincs jó tapasztalatom a sys vs linux terén, mások is mondták akik nálam okosabbak[Szerkesztve]
-
GD
őstag
1. ülsz a nagy linux tudásod tetején, és ahelyett hogy elmagyaráznád, az elején, nekem földi halandónak, inkább ''jaj haggyuk már'' fölényes és kioktató stílusban lekezelően leállítasz.
nemtudom neked milyen tanáraid vagy szüleid vannak, voltak, ha téged is így kezeltek, megértem..ezt láttad magad előtt.
biztos hogy többet tudsz mint én a linuxról, de ha ezt ebben a stílusban közvetíted a világ felé, hamar eléred a nagyképű és arogáns fokozatot..
2.
én kérek elnézést hogy egy problémára nem ugyan az a ötlet, megoldás (működő vagy nem működő) jut eszembe mint neked
3. az escie féle jogrendszerben hányszor kell mea culpa-zni egy tévedésért? mikor évül el?
esetleg aktát vezetsz rólam? akár megtisztelő is lehetne, de inkább beteges..
neked minden tévedésed felhánytorgatják születésed óta? (qemu)
4. a hozzállásom nem ellentmondást nem tűrő, csak nem vetted a fáradságot hogy magyarázz, érvelj, esetleg vitázz és ne vitatkozz..
5. ellenben a személyeskedés jól megy..
6. részemről nem érdekel tovább, ha kérhetlek csak ugord át a hsz-t amit én írok ezenetúl -
GD
őstag
télleg más mert nemcsak látná hanem jogosultságokkal és megfelelő kiegészítéssel managelni is tudná a full gépet
higgadtság rulez..
a következő kérdése egy hét múlva az lesz hogy dejó lenne managelni is távolról a webserver-t futtató gépét teljesen..
értettem az eredeti kérdését, csak többet tudó megoldást javasoltam rá..
(bár ha a tűzfala se-ki se-be akkor nemsokra megy vele..)
ha meg nemcsak magának, hanem a világnak akarja mutogatni a webét, és semmi mást nem akar,majd szaladozik a két gép között mint a töketlen kutya, akkor télleg nem kell a vpn vagy bármi más távoli asztal, akármi ssh, vagy mittom én
kezdem azt hinni hogy új nevet kell regisztrálnom hogy ne legyen minden hsz-em leordibálva általad
nálam sokkal nagyobb blődségeket írogatnak mások, nekik mérnem tartasz kiselőadást?
pontosan hol tévedtem? és mivel belinkeltem én is a vpn-ről egy szösszenetet, gondolhatod hogy elolvastam.. és előtte is tudtam mire jó -
GD
őstag
[link]
''A VPN létrehozásakor alapvetően kétféle megoldás közül választhatunk. Elsőként a viszonylag könnyen telepíthető és konfigurálható PPTP-t (Point-to-Point-Protocol) vesszük szemügyre.
A PPTP a PPP protokoll Microsoft által készített továbbfejlesztése. Előnye a könnyű kliens-oldali telepíthetőség, rugalmasság, valamint a kapcsolat NAT-olhatósága, vagyis egy címfordítást végző tűzfalon is átvihető a tunnel''
tekintsünk el attól hogy ms fejlesztés, és akkor még mindíg él a kérdés hogy mérnemjó? -
GD
őstag
válasz
Forest_roby #4143 üzenetére
Ubuntu nemsokat teketóriázik, teszi amit ő gondol, ebben kicsit önfejű
viszont kb 5 parancsal miden fordító felrakható
synaptic-al még grafikusan is pár pipa..
ha a source-ba benne van a cd,dvd, még net sem kell
amúgy: apt-get install build-essential
google: ubuntu wiki (magyar oldalakon) -
GD
őstag
válasz
Forest_roby #4135 üzenetére
a kollégának az a elképzelése hogy kézzel soha semilyen függőséget nem kell majd neki telepíten linux alatt.. kicsit utópisztikus..
sok dolgot megtudnak oldani a csomagkezelők, de tapasztalatom szerint 10%-ban szükség van a kézzel rakosgatáshoz.. ez ilyen bringa..vagy szereted, elfogadod, vagy --> install win$ -
GD
őstag
válasz
zLegolas #4063 üzenetére
ripp= felvágni = (Jack the ripper /Hasfelmetsző Jack
)
ergo vinyóra felhúzni ,esetleg tömöríteni 4,7Gb-ba de a meglévő dvd formátum megőrzésével, nekem elsősorban ez kellene..
divx-xvid-be ritkán (szinte sose) tömörítek (de nem baj ha tudom hogyan kell..)
itt beszúrnám hogy a dvdripp megnevezés egy divx xvid..stb. tömörített filmnél nem pontos.. mivel a ripp azt jelenti amit fent írtam.. a grab a tömörítés..
az egy dolog hogy dvd a forrás és azt rippelték fel a tömörítés előtt -
GD
őstag
válasz
_Petya_ #4052 üzenetére
kipróbáltam párat de nekem egysem pótolja a tag&rename megszokott dolgait.. én biztos ha sokat kell vele dolgozni inkább wine alól futtatnám..
amúgy az easytag vmi használhatóóságot mutat..nekem elég idegen..
linux alól egyik hiányérzetem a jó ide3 szerkesztő..
a másik a dvd ripper.. -
GD
őstag
wine-al végül is megy, de ha lehet linux megoldást keresnék..
és ha már dvd:rip program
vki tömörített már vele divx,xvid-be? mennyire jó minőséget ad? beállítások mennyire körülményesek? -
GD
őstag
valami olyan dvdrippert keresek ''dvdshrink'' szerűt, ami a műsoros dvd-t átnyomja 4,7Gb-ba nem csak felnyomja hdd-re
dvd:rip jelenleg fentvan, de ezt a módot, funkciót nem találom benne..
csak működő kipróbált ötletet kérek.. -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #4027 üzenetére
egy ilyen leírással már én is találkoztam, igaz Fedora részről, de hogy használni tudjam kellett a rescue mód vagy a live lemez és fel kellett csatolni a rendszert
persze onnan hogy Sata vinyó, teljesen hüje lett szegény, Pata esetén működött
nem teljesen vagyok tisztába ezzel a melyik disztrib rescue alatt hová csatolom fel a rendszert, a Fedora rescue magának preparálta elő, nekem csak egy chroot /mnt/sysimage parancs kellett.. majd egy : grub-install /dev/hda semmi más..
ha ez nem ment akkor ment a grub parancs, majd a grub ''konzoljában'' a továbbiak amit írtál
egyszer már Ubuntu alól is felcsatoltam a rendszert de elhagytam a doksit ahol levolt írva az a 3-4 lépés..
szóval, mi ennek az elegáns menete?
tegyük fel, hda2 a rendszer és felhúztam magam egy live cdvel
? -
GD
őstag
kérdés:
ha más partícióra kerül a rendszer, és a további partíció felosztások is megváltoznak a grub és az fstab újraszerkesztésén kívül kell még vmit állítanom hogy ne prüszköljön a rendszer? -
GD
őstag
válasz
zLegolas #3979 üzenetére
ha lenne az mplayer oldalán whis-list ..akár fel is lehetne rakni.. végül is a közönségnek készül a program, ergo a felhasználók igényeihez kellene kicsit húzni..
az hogy javítgatjuk a bugokat meg kicserélünk ezt-azt nem egy hatalmas mágia..
már aki ért hozzá ( én nem) minden tiszteletem az mplayer project résztvevőké.
de ettől nem lesz használhatóbb a program.. a multimédiába ami a szórakozás ''részhalmaza'' is lehet akár, az ember szórakozásra vágyik, és nem barkácsolásra.. bár van barkács hobbi is
... (ennyi jutott eszembe, többet nemtudok mondani, kérem kapcsolja ki)
valaki váltott mostanság t-onlányról az externet kiesés mentes szolgáltató cserés akciójába? télleg kiesés mentes? -
GD
őstag
nos igen, ez nálam sem kevés izgalmak okozója volt..melyik disztrib-ben van ilyen bajod?
ez az iso és utf olyan érzés mint a dvd-be a + & - ,bármelyik jó lenne csak az egyiket kikellene vonni..
a másikat pedig rendesen felkészíteni a nemzeti karakterekre és minden op rendszerben azt használni -
GD
őstag
Ubuntu rulez!
[link]
1.hely -
GD
őstag
ejnye de finnyás teccik lenni..
én is inkább gnome-ra hajlok de tudása alapján érdemes a progival kivételt tenni (k3b) .. esetleg a gnomebaker-t tudom ajánlani, ő full gnome
avagy ha nem vagy túl warez érzékeny: nerolinux.. letölthető, serial meg véletlen felakad a gépeden..bár én nem fogom kérdezni, te meg ne mond el hogy megveszed vagy sem
xcdroast kicsit fapados nekem, persze, lehet cd-t írni parancssorból is
meg sarlóval aratni -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #3929 üzenetére
firmware frissítést ajánlanék az íródnak ha még nemvolt eddig, lemezek ''szeretésében'' csodákra képes, de vmikor már csináltál vmi firmware dolgot linux alól ha jól emléxem..
több eszköz, több áram, több hő, több zavar..
a dvd író mellé még azon is gondolkodom hogy betegyem e a dvd olvasót ami itt pihen ..
helyem az nekem is van mivel egy TT Shark házam van
kábel nyűgök, hosszú, nemér el, csavarodik, megtöri a ház szellőzést, kerek kábel túl merev..stb..
satát az optikai meghajtókba a népnek! (már létezik, de mikor ér ide?)
pc-be nagyon birom útálni a sok genyakábelt.. meg a hangos ventiket..
kitalálhatnának már vmi olyat hogy beépített kábelcsatornák a házban és nem lóg minden..
nem győzök trükközni a szépség és átláthatóság érdekében..
a másik szégyen hogy megvesz az ember egy 50E Ft-os vga-t és vicc a hűtés rajta.. mint egy MIG olyan hangja van és a hatásfoka meg nulla.. ennyi pénzből nem igaz hogy a gyártó nem tud kicsit odafigyelni.. -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #3923 üzenetére
sztem a beállításoknál kell az írót kiválasztani és 2 db k3b futtatható egyszerre
egyiken az 1. másikon a 2. írót adod meg neki..
most perpill nemtudom megnézni mert hétfőig linuxtalan vagyok technikai okokból
(remélem tovább már nem.. vga garis csere..)
ne óckodjá már, ilyen kis probléma nehogymá kifogjon rajtad
amúgy, mi az értelme a 2 írónak? hová a nagy sietség?
nem hiszem hogy nincs 6 perced egy 8X írást kivárni..
vagy vmi nagyüzemet nyitottál? -
GD
őstag
-
GD
őstag
elmegyek egy napra és áll a bál itt... közétek csapok!
na majd lesz nemsoká vmi jó kis kérdésem oszt nem lesz időtök ilyenekre, kutya banda -
GD
őstag
ejnye, miért nem rw lemezen tetszik gyakorolni
buktá 100ft tanulópénzt
még kezdő cd író korom óta tartom magam ehez..
első yamaha 8X írómat 55E-ért vettük öcsémmel..azért ma adnak egy csúcs A64 procitpár lemezbe belekerült mire rájöttünk hogy a dma hasznos dolog és hogy a nero korai verziói nem kódolnak vissza mp3-at 128kb fölött.. és a win98 dolgai .. régi szép idők
annak is nézz utánna kezel e 2Gb feletti file-kat a growizé
[Szerkesztve] -
GD
őstag
ez a halmozott függőségek miatt sztem olykor kellemetlen lehet.. pl 1 program igényel 5 más csomagot, amiből 2 megint igényel másik 3-at..
mire ezt kibogozod, azt se tudod hol kezdjed.. ki kire épül és kit kell feltenni elsőnek hogy ne legyen panasz és menjen.. legalább is az én felfogásomban és csöpke tudásommal..
szal.. leginkább vérprofiknak való akik belelátnak a bitekbe és tudják ki kivel van rokonságban.. avagy elvetemült neten turkáló egész nap gép előtt ülő szörnyeteg.. -
GD
őstag
egy nagy re5pect a dd parancsnak, tegnap pont egy vinyót kellett tükröznöm, 6 partícióval, persze a nortonghost belehalt a disk2disk-be
aztán jött a jó öreg dd aki ugyan vagy 3 órát eldolgozott a 120 gigás vinyón (kb 80Gb adattal) de még a MBR-t is átnyomta..
egy valami fokozta volna az élményt, ha látok vmi folyamat vagy % jelzést mert vakon voltam végig.. -
GD
őstag
a yum-mal kapcsolatban vannak kudarcaim annak ellenére hogy az egész netet áttúrtam a legjobb szakmai nemzetközi fórumokat is.. és megvan a Fedora referencia könyv is..
pl local gépről update.. hol csinálja hol nem.. sztem ez a része gáz..
ha meg tisztán teszed fel, nagyon sok cuccot kell leszednie..
persze ez attól is függ mennyi csomagod van fent..
továbbá Fedora a sata vinyóra rescue-ból az életbe nem rakta vissza nekem a grub-ot
mandríva mellett szól: benne van az mc, mplayer alapból .. kb ennyit tudok róla
kicsit nekem nem áll kézre a grafikus partícionálója a telepítőben..de ez ízlés dolga -
GD
őstag
válasz
tierbatyo #3755 üzenetére
megoldódott, kicsit win-es megoldás.. restart
kipróbáltam, működik
érdekes hogy a cd auto mount bezavar neki, pl addig nem hajlandó elkezdeni az iso legyártását amig az asztalon láccik hogy mountolva van a lemez..
nyomtam egy jobb klikket rá, hogy írás, erre eltünt a mountolt lemez ikon és elkezdett dolgozni a graveman..
na ezt még okozati nyomozás alá veszem hogy mikor mi teccik neki.. -
GD
őstag
-
GD
őstag
kérnék egy példasort (mivel még sosem csináltam ilyet) iso létrehozására parancssorból
tegyük fel a dvdrom hdc
a létrehozandó file neve proba.iso
hol kell állnom mikor kiadom a parancsot? ékezet, jogosultságok stb?
feltétlen szükséges kapcsolók miegymás
tnx
(és igen, tudom hogy van sok doksi, néztem is, de szeretném tudni konkrét példára, meg hogy milyen kapcsolók legyenek, mielőtt legyártok pár10 selejtes iso-t) -
GD
őstag
válasz
dr_strange #3711 üzenetére
''growisofs'' mesélj erről, ez a mount egyik paramétere vagy miféle?
-
GD
őstag
1. fstab-ba opcióként megadod a iocharset=iso8859-2,umask=0222 opciókat
persze hasznos ha a 8859-2 kódtábla fentvan
2. miért kell iso neked? nerolinux, dvd-video, belehúzod a video_ts mappába a te mappád tartalmát..de lehet a k3b író progi is tudja
3. a 2-est használva ez a kérdés nem aktuális -
GD
őstag
hát ez botrány! azonnal írok nekik hogy lemaradt a nevem!
legtöbb okos hw gyártó sztem alapból keresi a linux fejlesztőket hogy tegyék be az eszközt a rendszer által látható okosságok közé..
zár forrású.. hm.. kapcsolási rajz, chipset hasonlóságok, vmi működés során biztos hagy nyomot amin eltudnak indulni -
GD
őstag
nem cikizni a kicsit
amúgy a webmin az én ötletem, majdnem mintha én írtam volna..lentebb már
tehát: a bináris a forrásból valamely fordító segítségével lefordított futtatható állomány
jó a definicióm?
2.9-es kernel meg úgyis lesz, megelőlegeztem a bizalmat.. vagy a jövőbe látok?
ha már itt tartunk, létezik a fordításnak inverz folyamata? azaz, mikor télleg a binárist fordítod vissza? ennek volna értelme bármire is? csak úgy fikciózok.. -
-
GD
őstag
a java-t eddig is magam fordítottam binárisból, akkor is gáz lesz?
ha az egyéni szimpi progikat binárisból teszem fel akkor elvileg lehet probléma 64bitben?
mplayer-t nem lenne hátrány biztosra tudni mert azt azért sokat használom ugyebár..
a64-re amúgy felmenne a sima 32bites ubuntu is?
úgytudom m$ zixpének mind1, a 32 bites is felmegy és 64bit alól futnak a 32bites progik is.. vagy legalább is egy része.. talán a virtuális cd progikkal hallottam hogy nyűglődnek a 64bits kindóz userek -
GD
őstag
közeljövőben tervezem hogy a64-re váltok, nforce4 ultra deszka alól, kérdésem, van ismer buktató a linux részéről a64 esetén? nvidia pcie lenne a vga
konkrétan majd a mostanra kézreállt és vmennyire kiismert ubuntu-t szeretném 64el nyúzni
továbbá keresek vmi jó doksit vagy leírást, magyar, de lehet angol is a codega és wine használatához -
GD
őstag
a mandriva rpm alapú, ergo a webmin rpm letölt, és szépen egy webszerű felületen minden induló szolgáltatást beállítasz, akár paraméterezve (start&boot rész)
webmin sokmás okosságot is tud, érdemes vetni rá egy pillantást
[link]
magyarul is , kisebb nagyobb hiányosságokkal
hátha helyrerázza -
GD
őstag
néhány korrekt gyártó kivételével a linux-ot és egyéb nem M$ oprendszert nem tekintik számottevő eladási paraméternek egy hardware eszköz vagy más periféria eladásakor ''elég oda a a windóz drájver mást uccse használ a juzer''
de még arra se képes hogy nyílt forrásúvá tegye a drivert hogy tudják fejleszteni mások akik használnák..
sajnos amíg az ms piacvezető és szemléletmód addig ez szélmalomharc szvsz -
GD
őstag
válasz
zLegolas #3616 üzenetére
''csak éppen a fotómasinát a géppel összedugva semmi''
bingó, nekem is állandóan elbaszta az sd kártyámat, és le se tudtam a masinával formázni..
berágtam és vettem egy 20in1 kártyaolvasót 3,5E HUF-ért
innentől minden szép és jó.. időben és idegeskedésben megérte nekem.. -
GD
őstag
nekem a 20in1 kártyaolvasóm tökéletesen automata módon mountol
pendrive dettó
igaz, azt szereti ha u.abba az usb portba dugom mindíg..
nemtom ki végzi de jól csinálja a dolgát -
GD
őstag
tuxcommander nem kezeli a nagy file-okat vagy csak nállam problémázik?
''túl nagy file'' olyan 1 giga fölött már gázos..
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest