- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
CsY
aktív tag
ez izlés dolga... de elvileg helyes, mjuk én egy álmos hajnali3 orakor már fsck ztam rw n is és semmi baja nem lett (de ajánlott ro-n)
meg reiserfstool -t jobban szeretem... a maisk jo megoldas ha live cd röl teszed ezeket...
télleg.. ha egyik winyam haldoklik raid5 ben, és bepakolom az ujat, akkor pontosan az előző vinyot fogja visszapakolni bitröl bitre, vagy filerendszerszinten nem ugyanaz lesz? -
CsY
aktív tag
ezek sztem alap dolgok. lehet van benne kis rendszergazdai rész is, de sajnos akárhogy nézem nem mezei nyomdmegagombotésjólesz embereket akarok felvenni.
és ezeket nem tudni fejből...nah jó az összes kapcsoló nekem sem megy, de ezek napi szinten használatosak (beragadt nyomtatási sor, leválasztott network drive stb) és nagyon nincs kedvem az informatika alapjairól előadást tartani.
-
CsY
aktív tag
aki nem birja a stresszt, a hajtást és azt, hogy megkövetelem a tudást, akkor ne menjen rendszergazdának... szvsz ez van.
az arrogancia != a nemtudomelviselni a butaságot al -
CsY
aktív tag
hehe
nekem a kedvencem az alap dos os parancsok...
pl hogyan mappelsz be command prompt alól egy jelszóval védett tárhelyet...ez 99% ban bukta... pedig sajnos nem mindig jó a windows mappelése...
net use i: /delete
net use i: \\blabla\it ''pswd'' /user:username
másik... mivel nézed meg azt, hogy a szerveren mekkora a terheltség/mi foglalja legjobban az erőforrásokat.. nah erre mki a ps ax és egyebeket mondja, de ott a mondat masodik fele.. top
vagy a masik... konzolt odarak, belogin neki és: nah mit nyomtatnak most?
ilyesmik... alap kérdések de sajnos fősulin semmi ilyesmit nem tanitanak... én utolsó évben ezért hagytam ott fősulit... amit megtanultam az informatikából, azt magamnak köszönhetem és miért adjak ezért pénzt? h még nagyobb audit vegyen belőle a tanárbácsi ? tűrjem el azt, hogy műszaki ábrázolásból rendszeresen összefirkálja a pénzért rajzoltatot beadandókat...meg megvágjon... áhhh magyar oktatás gagyi.... -
CsY
aktív tag
válasz
emitter #4632 üzenetére
szerinted miért nem olvassák? talán azért mert a gyakorlottab linuxosoknak is elszáll az agyuk attól, hogy nem tudtok manualt olvasgatni... talán próbáld meg a man -parancsnév- megoldást...
a másik.. mivel a toipc neve is nagy linux topic, nemhiszem h disztrófüggő dolgokkal kéne foglalkozni. Amikor én kezdtem, akkor is elküldtek a francba, hogy ha olyat kérdeztem ami jól van dokumentálva.... és ti folyamatosan ezt teszitek... pici angoltudással bmit meg lehet csinálni...
nem mersz a kernel forráshoz nyúlni? para? ott a gyári kernel, azt nemtudod elrontani! rakj rá olvasási jogot és vedd le az írásit...igy még le sem tudod törölni...
az ilyen embereknek ajánlanám az
echo y | rm -f /
parancsot... ez autoatikusana legjobb teljesitmenyre allitja be a kernelt...
''Tanulok Linuxot, egy UHU-val egész jól elvagyok, többek közt mert tananyag a DNS, MAIL, WEB-szerver. ''
akkor maradj az uhu nál... nagysikerű magyar disztribúció... és ha DNS,MAIL-t, WEB-et ha be tudsz állitani akkor nehogy mar mas fogjon ki rajtad... fura módon pl egy bind vagy egy exim beállitása picit nehezebb a problémáidnál.
tanulj linuxot ugy, kis barátom, hogy felteszed, elqrod, megjavitod... ne igy, hogy hulyesegeket kerdezel...
áhhh... igen...erröl ugattam... elárasztják a jó topikokat a noob-ok, lámák, luzerek, ki hogy szereti jobban... -
CsY
aktív tag
válasz
#57764352 #4620 üzenetére
mint már előbb is mondtam... a linux egy ostoba, gagyi, fejletlen még operációs rendszernek sem nevezhető valami...
winyót kezelni? te beteg vagy... mi itt mindanninyan forrásból forditunk programokat, megirjuk őket. Én pl az X servert irtam át, mert nem ment az ati X800GTO-n.
Ember... azert mert te béna vagy, nem jelenti azt, hogy a linux az... picit keress már rá valami google féle keresőben a problémádra...esetleg bios frissites, különböző kapcsolókkal inditott telepitö, esettleg windows ba be a winya, particiot csinal (2-t!!!!!) és fat ra formáz, majd be linuxba és megnéz mi történt...
érdekes... nekem szervereken van a linux, és a scsi-raid5 kombót is simán, erőlködés nélkül kezeli...pedig nem egy mezei, paraszt szerverek...
RTFM, MANUAL, MAN, HELP, GOOGLE -
CsY
aktív tag
Szóval: lehet-e AMD Athlon 64-bites processzort futtató számitógépre
hogyan futtat egy számítógép egy processzort??? -
CsY
aktív tag
és most leszek nagyképűbunkókötsög:
to (#4598) emitter
miért nem tanulsz meg angolul? azaza ööööö miért akarsz linuxot (egy általában angol nyelven kiválóan dokumentált oprendszert) használni? ??
kis barátom... neked van a windows.
to (#4611) papagaj
igen, szétégeti a processzorod és annyira felfogja tornázni a memóriád DMA csatornáját, hogy az is eléggé veszélybe kerül. Ezek után különféle flag eket állít be az alaplapodra és szétdurrantja a kondikat. Mikor ezekkel végzett, akkor +32.565434V ot küld a tápról a winyóra és a többi meghajtóra. Ne hyagj soha CD-t benne, mert akkor fizikailag te is károsodsz.
nekem meg szétdurran az agyam, hogy mennyire lesüllyedt ez a topic... szerettem idejárni, olvasgatni, segíteni... de a sok idióta számítástechnikai antitalentum elveszi a kedvem a dolgoktól. -
CsY
aktív tag
nah joreggelt...
elég régen kérdeztem egy squid-ldap group authentikaciot, senkinek nem volt ötlete, megosztom a megoldást...
ldap van van egy internet group, az ahhoz rendelt usereket (akik a peoples ou ban vannak) engedi ki.
auth_param basic program /usr/lib/squid/ldap_auth -b ''ou=peoples,dc=example,dc=hu'' -D ''cn=admin,dc=hu'' -w ''jelszo'' -f uid=%s -h 127.0.0.1 -v 3
external_acl_type InetGroup %LOGIN /usr/lib/squid/squid_ldap_group -h 127.0.0.1 -F \(uid=%s\) -B ''ou=peoples,dc=example,dc=hu'' -b ''ou=groups,dc=example,dc=hu'' -f \(\&\(objectClass=posixGroup\)\(\&\(memberUid=%u\)\(cn=%g\)\)\) -D ''cn=admin,dc=hu'' -w jelszo -v 3
nah ez kellene nekem samba-val...5let? a lenyeg h csak azokat az usereket engedje bizonyos mappakba, akik az ldap ban bizonyos csoportokhoz vannak rendelve...
[Szerkesztve] -
CsY
aktív tag
echo ''iwconfig wlan0 up'' > /etc/init.d/bootoloaskorindulok
chmod +x /etc/init.d/bootoloaskorindulok
update-rc.d /etc/init.d/bootoloaskorindulok default
es ezt a file-t mar szerkesztheted utanna ahogy szeretned.
masik emberkenek:
''Mert nem tudom, hogy SuSE-ről váltsak -e Ubuntura, vagy ne, vagy inkább használjak Debiant?''
kis barátom... suse utan debian olyan, mint pelenka után öltöny. Miert hiszik azt az emberek, hogy a debian mjdnem suse? a debian a linuxok linuxa. Nehéz, sokszor bonyolult. de a Szabványt teremtő kifejezés illik rá. Alapból fapados, de hozzáértéssel pihepuha tollpárna lesz belőle. Nekem a mai napig az Isten, igaz mostanaban megcsalom ubuntuval, hisz családban marad...de lusta vagyok már debiannal harcolni
megöregedtem -
CsY
aktív tag
akkor nezek bent vmi kvm switch et... de vajon mi lehet a baj?
(mar XP felkerult, de van meg szabad winyo a gépben)
-
CsY
aktív tag
én már próbáltam mindent sztem....
jah és a ps2 billentyűzet nem megy
lspci -t és dmesg et nehezen tudok ugy kuldeni, h telepiteni sem tudok, hisz akkor mar nincs keyboard... de megprobalok keresni egy livecd-t, hatha... -
CsY
aktív tag
nah kérnék tőletek 5leteket...
van egy HP dc7600 as asztali vasam. 2,3GHz HT, 4*256 dual chanel ddr el, 2*250b samsung satat winyával, hp nemtomhányas lightscribe fullosmindentudok dvd karcolóval, sapphire x800 as ati karival...
windows alatt faca, Freebsd megy. Debian installkor kernel panik. kubuntu felmegy ha kikapcsolom acpi-t, de installkor már nincs vagy az esetek 99%ban nincs billentyüzet,tehat felrakni sem tudom.
Mit nézzek, mivel probalkozzam? memtest nem ad hibat, win alatt 6-7 e pontot kapok 3d mark ban, nagyon jol mukodik.
masik winyoval ugyanez, ram ot is cseréltem, videjokari nélkül is ez, szal sztem mindent próbáltam. dmesg et, lscpci t nemtok adni...
valaki adjon vmi 5letet pls... én lassan feladom és ezen a vason sajnos win lecc ha nemtalálok megoldást.... -
CsY
aktív tag
hmmm...
netezek, netezek, latok ujabb microsoft kiadvanyt, h menniyvel gyorsabb a w2k3 szerver, mint azonos redhat...
nah mivel registered redhat userek vagyunk (oracle miatt), gyorsan installaltam is egyet, meg egy friss w2k3 at is.. talaltam papirocskat, mit hogyan lottek be, en is megcsinaltam.
sima ftp-n a redhat 43,2% al volt gyorsabb... és nem is tuningoltam... raktam ugyanarra vasra ubuntu t is, tuning neki, sajat kernel, stbstbstb igy több, mint 70%... hajra microsoft -
CsY
aktív tag
# Generated by iptables-save v1.3.1 on Fri Oct 21 15:21:54 2005
*mangle
:PREROUTING ACCEPT [2497:834932]
:INPUT ACCEPT [2477:831704]
:FORWARD ACCEPT [19:3172]
:OUTPUT ACCEPT [2598:846827]
:POSTROUTING ACCEPT [2617:849999]
COMMIT
# Completed on Fri Oct 21 15:21:54 2005
*nat
:PREROUTING ACCEPT [6:789]
:POSTROUTING ACCEPT [74:4434]
:OUTPUT ACCEPT [69:3693]
-A PREROUTING -p tcp -m tcp --dport 80 -j REDIRECT --to-ports 8081 COMMIT
*filter
:INPUT ACCEPT [2477:831704]
:FORWARD ACCEPT [19:3172]
:OUTPUT ACCEPT [2598:846827]
COMMIT
# Completed on Fri Oct 21 15:21:54 2005 -
CsY
aktív tag
áááááááááááááááááá
segitsen nekem valaki.
Csináltam egy transparent proxy-t, jo is volt, de lett egy aramszunet es elszallt az iptables cuccos...
visszatettem ugyanazt, de nemmegy sajnosREROUTING ACCEPT [2497:834932]
:INPUT ACCEPT [2477:831704]ORWARD ACCEPT [19:3172]
UTPUT ACCEPT [2598:846827]
OSTROUTING ACCEPT [2617:849999]
COMMIT
*natREROUTING ACCEPT [6:789]
OSTROUTING ACCEPT [74:4434]
UTPUT ACCEPT [69:3693]
-A PREROUTING -p tcp -m tcp --dport 80 -j REDIRECT --to-ports 8080 COMMIT
*filter
:INPUT ACCEPT [2477:831704]ORWARD ACCEPT [19:3172]
UTPUT ACCEPT [2598:846827]
COMMIT
elvileg ennek a parancsa:
iptables -A PREROUTING -t nat -m tcp -p tcp --dport 80 -j REDIRECT
--to-port 8080
de nem megy... hiaba loggolom, a syslog sem mutat semmit. 5let? -
CsY
aktív tag
gyerekek..lenne egy kérdésem... elég gáz kérdés, de bevallom, hogy elfelejtettem
A helyzet az, hogy tvnetworkos vagyok, nagyon jó csak néha szakad... PPPoE n keresztül ad... hol kell /és hogy azt beállitani, h szakadás esetén automatikusan addig tárcsázzon, amig nincs kapcsolat? (Ubuntu)
Előre is thx -
CsY
aktív tag
jaja használom... de nekem huhhh...nemtom melyik wireless driver van és ubuntut használok... ezen és ezzel gond nélkül megy...
megneztem.. ath_hal ath_pci a modul amit betölt... ez alapbol benne van ubuntuban...
mjuk nekem t40 csy edition ibm em van(picit hekkeltem az alap konfigon
az r50 et nemnagyon vágom, nekem az tul nagy...
mondd melyik disztribet hasznalod es megprobalok segiteni...esetleg ha vhol ssh n elérem, még be is lövöm
[Szerkesztve] -
CsY
aktív tag
nah kintvan uj ubuntu, lehet frissiteni
-
CsY
aktív tag
-
CsY
aktív tag
a nagy linux topicot miért hiszi mki disztribproblémák topicnak?
-
CsY
aktív tag
valaki multkor leirta, hogyan csinalt initrd -t...irja le ujra pls... nem akar menni....
-
CsY
aktív tag
láttátok az új, 2.6.13.2 es kernelt? nagyon durva jo dolgok vannak benne
-
CsY
aktív tag
UP
-
CsY
aktív tag
hogy probalod mountolni?
-
CsY
aktív tag
valaki akinek van gmail os accja, kuldjon nekem egy meghivot a csy@vipmail.hu ra pls... thx
-
CsY
aktív tag
UP
-
CsY
aktív tag
# Samba config file created using SWAT
# from 172.21.253.123 (172.21.253.123)
# Date: 2005/09/12 09:03:31
# Global parameters
[global]
netbios name = IHK-SAMBA
server string = %h server (Samba)
update encrypted = Yes
obey pam restrictions = Yes
passdb backend = tdbsam, guest
pam password change = Yes
passwd program = /usr/bin/passwd %u
passwd chat = *Enter\snew\sUNIX\spassword:* %n\n *Retype\snew\sUNIX\spassword:* %n\n .
unix password sync = Yes
syslog = 0
log file = /var/log/samba/log.%m
max log size = 1000
load printers = No
preferred master = No
local master = No
domain master = No
dns proxy = No
ldap ssl = no
panic action = /usr/share/samba/panic-action %d
invalid users = root
valid users = csy, robika, gabona
admin users = csy, robika, gabona
[homes]
comment = Home Directories
read only = No
create mask = 0700
directory mask = 0700
browseable = No
[printers]
comment = All Printers
path = /tmp
create mask = 0700
printable = Yes
browseable = No
[print$]
comment = Printer Drivers
path = /var/lib/samba/printers
[IT]
comment = IT-share
path = /home/it
read only = No
only user = Yes
hide unreadable = Yes -
CsY
aktív tag
válasz
Vilmoskorte #2826 üzenetére
várom az 5leted e nem túl elegáns megoldás helyett.
Van ahol ifup-nál másolodik át, meg ilyenek. de ez a legegyszerűbb megoldás. -
CsY
aktív tag
válasz
luciferc #2810 üzenetére
sztem neked nem kell linux...
hisz megszoktad a windows os felületet stbstbstb... ne kritizálj....csináld meg magadnak a skin-t és akkor majd használd...
ha erre sem vagy képes, akkor minek nked linux? érdekes...én párhuzamosan 3 teljesen különböző oprencert használok, mégis mindig tudom mi, hol van...
ha meg vki windows rol tér át, akkor nem az lesz a legnagyobb problémája, h miért nem úgy néz ki a progi, mint amit megszokott.
ez szőrszálhasogatás.... -
CsY
aktív tag
http://hup.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=9566&mode=nested
Az Opera Software ASA bejelentette, hogy ma 10 éves. Ebből az alkalomból vissza szeretne adni valamit a közösségnek... ezért ingyen osztja most az Opera regisztrációt...
ha rögtön a cimre akartok menni...
http://my.opera.com/community/party/reg.dml
adnak linux kodot is... have a nice day -
CsY
aktív tag
hat nemtom... nekem anno lilo-m volt...csak rengeteget szivtam vele...föleg mikor rendszeresen elfelejtettem kernelforgatás után lilo-t mondani...
a lilo nagyon jó volt...pár évvel ezelőtt... azóta szerintem a grub kinőtte, lehet tisztelni, mint nagy öreg, de számomra múlt lett... semmilyen körülmények közt sem vagyok hajlandó lilo-t használni...de ez csak az én véleményem...
have a nice day...igyatok sok sört/bort, nehoogy kiszáradjatok ;) -
CsY
aktív tag
akkor meséld csak el, h a winyó melyik particióján mi van... meg h milyen filerendszert használsz...
amugy adok egy 5letet... ubuntuban benne van a kernelkonfig...én ha lusta vagyok ezt atmasolom .config néven a forditandó kernelhez, csak megmódositgatom, kimazsolázom....
have a nice day...
van egy 55mm es hama uj uv szűrőm fényképezőhöz..elcserélném új 52mm re... -
CsY
aktív tag
válasz
ngabor2 #2631 üzenetére
elvileg vhol a winben is bennevan a resolv...
dhcp miert baj? nekem itthon van egy olyan gep, ami csak a netet osztja meg, es 2 masik geppel megyek ra, de dhcp-n... beallitottam h milyen mac hez milyen ip-t kapjak es kesz..igy hazamegyek melobol es ha vmiert dhcp n hagytam a gepet, akkor is kapok ip-t, ha a fix ip m van, akkor meg megint siman megy...
de te tudod... -
CsY
aktív tag
válasz
ngabor2 #2625 üzenetére
ezeket az értékeket elvileg a dhcp n megkapod... nekem is felülirná, de read only vá tettem, mert van pár saját dns szerver is benne.
keress dns szervereket és manuálisan rakd bele, majd szedd le a jogosultságokat... igy esetleg egy ifdown sem árthat neki.
a 2 cim amiket adtam a freestart dns szerverei... (nem reklámként -
-
CsY
aktív tag
válasz
ngabor2 #2596 üzenetére
egy dolgot nem értek...
most mit kötöttél össze mivel????
de itt egy iptables script...
#!/bin/sh
#
rm -f /var/run/iptables_i_hope.pid
echo -e ''\n\nAlapveto Internetmegosztas inditasa ..\n''
IPT=''/sbin/iptables''
EXT=''eth1''
INT=''eth0''
DNS=''172.21.253.10 213.197.64.210''
echo '' Kulso eszkoz: $EXT''
echo '' Belso eszkoz: $INT''
echo '' Ip tovabbitas engedelyezese..''
echo ''1'' > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
echo '' DynamicAddr engedelyezese..''
echo ''1'' > /proc/sys/net/ipv4/ip_dynaddr
#
echo '' Alapveto atiranyitasok beallitasa..''
$IPT -F
$IPT -P INPUT ACCEPT
$IPT -P OUTPUT ACCEPT
$IPT -P FORWARD ACCEPT
$IPT -t nat -F
echo '' Atiranyitas engedelyezese a $INT eszkozon''
#ha fut squid ez kell, ha nem akkor #elé
$IPT -A PREROUTING -t nat -i $INT -p tcp --dport 80 -j REDIRECT --to-port 8080
echo ''Pid file ''
touch /var/run/iptables_i_hope.pid
echo -e ''KESZ.\n''
Rejim... ok -
CsY
aktív tag
válasz
ngabor2 #2501 üzenetére
nemgond
néha nekem is produkál érdekes dolgokat... pl most röhögtem nagyot... windows alatta vmware alatta ubuntu... kernelforgatás, vmi hulye hibaval kiakad a kesz kernel.. ftp vel atnyomom otthonra, grub.conf, nöm odaül és mondja mit ir ki...
gond nélkül boot... ki érti ezt? -
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2479 üzenetére
mára ~120 user...
80%laptop 20%asztali
28 szerver... 40% windows 60% linux (2db redhat, többi debian és ubuntu)
kis hálózat? -
CsY
aktív tag
A Linux igenis felhasználó-barát. Nem tudatlan-barát és nem idióta-barát.
-Linus Torvalds- -
CsY
aktív tag
ááá...találtam egy tök jó linus idézetet...
picit magamra ismerek
Sóvárogsz a Minix-1.1 szép napjai után, amikor a férfiak igazi férfiak voltak, és mindenki maga írta a saját eszközmeghajtóját? Egy szép project nélkül vagy, és épp fened a fogad egy operációs rendszerre, amit igényeidnek megfelelõen alakíthatsz? Frusztrálónak találod, ha minden mûködik Minix alatt? ...Akkor ez a levél lehet hogy pont neked szól.
Ahogy egy hónapja említettem, egy szabad Minix-szerûségen dolgozom AT-386 számítógépre. Végülis elérkeztem egy olyan állapotra, amikor ez egyátalán használható (bár ez függhet attól, mit akarsz), és a program forráskódját szélesebb körben tervezem szétosztani. Ez még csak a 0.02-es változat, de sikeresen futtattam a bash, gcc, gnu-make, gnu-sed, compress, stb. programokat alatta. -
CsY
aktív tag
addig semmi bajom egy ujonccal, mig nem beszél hülyeségeket...és ez enyhén az volt...
Ha szószerint veszem a régi linuxos szabályokat/szabványokat csak a debian maradt meg nála... Anno a 7es redhat volt (ha jok az emlékeim) aki először eltért ettől a szabványtól... Utánna kövveték a többiek.. Szóval egyáltalán nem nehéz...
Abban igazad van, h akkor kezdtem linuxozni, mikor még maximum irc-s helpek és man ok voltak...és türelmetlen is vagyok... hisz megszoktam, h először man, majd google és utánna teszek fel kérdéseket... A 30 éve linuxozik ra csak ennyit...
''A Linux fejlesztésének kezdetén Linus Torvalds a 80386 processzor védett módú (protected mode), feladat-váltó (task-switching) lehetõségeivel szeretett volna megismerkedni. Ez kb. 1991 nyarának elején lehetett. A pontos dátumra maga a szerzõ sem emlékszik, de amikor egyszer megkérdezték, mikor van a Linux születésnapja, azt mondta, hogy nem tudja megmondani, de egy e-mail tanúsága szerint július 3-án már a POSIX szabvány után érdeklõdött, így akkor már biztos futott az alaprendszer.''
ez 14 év ha jól számolom... ahhoz, h az unix hoz képest más...az tuti...
Amugy van egy mondás...
a jó rendszergazda ráér netezni, játszani stb... mert megy a hálózata... mig a rossz rendszergazda egész nap fut, rohan...hibátjavít... -
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2464 üzenetére
---off---
Forest_roby... te életedben nem linuxoztál, én már több éve...mondhatnám a lassan egy évtizede-t is... És minő meglepő...linuxos rendszergazda vagyok...
Ahogy kedvenc moderátorunk is megmondta, a debian az a szabvány teremtő. Arról nem a csapat tehet, h a sok gagyi linux klón nemtudja betartani az alap szabályokat... pl konfigok az /etc/ be stbatb...
Minek szántad akkor, ha ne
m fikázásnak?
Vérprofi...miért nem ő segit neked?? ennyit a vérprofiságáról... 2 éve linuxozik... akkor biztos spanok linus-al...
És nem nézlek le...de sztem menj a linux kezdő topicba... vagy az XP-be...
Figy... adok egy 5letet... RTFM/MAN/google!!!! és akkor nem foglak fikázni, leszólni...
---off---
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Apple MacBook
- Interactive Brokers társalgó
- Windows 11
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest