- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
_Petya_
őstag
válasz
Jester01 #5004 üzenetére
Üdv!
Próbálkozom a convert-el, de gondok vannak pl. a 3-as számjeggyel, azt soha nem ismeri fel. Pl. [link]
Ezen kívül vannak olyan képek, aminek a háttere színes: [link][link], ezeknél próbáltam a -monochrome és -white-threshold kapcsolókat, de nem sikerült eredményt elérni. Rá tudnál nézni, te biztos jobban ismered az ImageMagick-et...
Még két kép van, amit nem tudok felismeretni: [link] és [link] (ezekből is csak a dátum kellene, de a betűket számnak, a számaokat betűnek látja). Mit csináljak?
Előre is köszi a segítséget!
Petya
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
válasz
Jester01 #4986 üzenetére
Igen, napocska, a SOHO űrtávcső felvételén. Több hasonló kép is van, és a rajtuk lévő dátum-iodő alapján kell őket katalogizálni, ezért kell kiszedni belőle a szöveget. Amit te linkeltél, az működik, de pl a 3-as számjegyet nem ismeri meg... a módszert értem, kicroppolod a dátumot, invertálod, és úgy már meglátja az OCR. A probléma viszont az, hogy vannak olyan képek, amiknek a héttere nem fehete, hanem színes, és feketével van rajta a szöveg. Ezesetben sem invertálva, sem normálisan nem tud semmit kiolvasni.. próbálkozom még valami feketefehér konverzióval, illetve valami olyasnivel, ami növeli a képen a kontrasztot...
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Egy képből szeretném gocr-el kiszedni a rajta lévő szöveget. Erről a képről lenne szó:
[link]
(illetve több hasonlóról)
A gocr -i latest.gif -C ''0123456789/:'' parancs semmi értelmeset nem ad ki. Valaki próbált már ilyesmit?
Petya
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
Üdv!
Szerintetek ezzel a paranccsal mi a gond? Én nem látok benne hibát, de syntax error...
if [ ( -e $dirt/saved.$ext ) -a ( `diff -s $dirt/saved.$ext $dirt/$filenev | awk {'print $1'}` = ''Files'' ) ];
Vagyis: ha létezik a $dirt/saved.$ext symlink, és ez a $dirt/$filenev -re mutat, akkor csinálunk valamit..
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Shellscript írásához kérnék segítséget.
Egy if-elágazást szeretnék, a cmp -s file1 file2 return code-ja alapján.
if `cmp -s file1 file2`
then
ezt csinaljuk ha a ket file megegyezik
else
ezt, ha kulonbozoek
fi
Ez így jó? Csak mert valamiért rosszul működik a script, és másra nem tudok gondolni...
Esetleg a `` jelek helyett más kellene?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Néhány kérdésem lenne:
- Adott egy linuxos gép, amelynek az órája UTC szerint jár. Ez a gép mérési adatokat gyűjt, és samba-n keresztül megosztja azokat microsoft network hálózaton, ahol a windows kliensek elérhetik az adatokat. Ebben az esetben okoz-e gondot, hogy a gépek órája másként jár?
- Periodikusan, n percenként szeretnék lefuttatni egy adott scriptet. cron-ból meg tudom oldani, hogy adott időpillanatban lefusson a script, de az n percenkénti futtatásról nem találtam semmit. Megoldható a feledat kulturáltan is? (Szerintem az nem kulturált, hogy a crontabot teleszemetelem jó sok bejegyzéssel, egész napra..)
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
T. Almeida #4870 üzenetére
Megtennéd, hogy kipróbálod?
bjcups -P PIXMAIP1500 valami.bmp
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
T. Almeida #4864 üzenetére
Nyomtatáskot te milyen beállítófelületet látsz? Olyat, mintha a bjcups-al nyomtatnál parancssorból?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
T. Almeida #4864 üzenetére
HP Külső nyomtatószerverek..
Biztos ezt akartad linkelni?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
T. Almeida #4836 üzenetére
Mi az a JetDirect?
Egyébként arra már rájöttem, hogy ha így nyomtatok:
bjcups -P PIXMAIP1500 valami.bmp
Akkor az általam elvárt módon működik. Azt szeretném, hogy minden programból való nyomtatás során ez a parancs hívódjon meg. Gondolom a CUPS-ba kell belenyúlni, de hova?
Petya -
_Petya_
őstag
Nos, próbálkozom az ip1500-al.. A leírás szerint ezt kellene beírnom:
lpadmin -p PIXMAIP1500 -m canonpixmaip1500.ppd -v canon_usb:/dev/usb/lp0 -E
lpadmin -d PIXMAIP1500
A probléma az, hogy az lpadmin parancsot nem ismeri a debian. A Cupsys fent van, és fut. Biztos valami egyszerű hiba, csak nem jövök rá...
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
T. Almeida #4829 üzenetére
Ha feltetted, tapasztalatokat please...
-
_Petya_
őstag
válasz
T. Almeida #4827 üzenetére
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Canon ip1500-as nyomtatót szeretnék beizzítani Debian sarge alatt. Két lehetőséget hallottam: turboprint (pénzért, vagy talán van free kiadás is, de az beleír a kinyomtatott doksiba, ha jól tudom), vagy a canon saját drivere. Melyiket érdemes feltenni?
(linuxprinting.org-on semmi nincs az ip sorozató canon-okról..)
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Vilmoskorte #4713 üzenetére
Namost, nekem debian sarge kellene. De ssh-n keresztül már csak egy felállt rendszert tudsz menedzselni, amin nem árt, ha van hálózat is. Odáig hogyan akarsz eljutni?
Ez a kérdésem... ha máshogy nem megy, akkor ráirányítok egy webcam-et a monitorra, és írom az illetőnek msn-en, hogy mit írjon...
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Távoli gépre kellene telepítenem egy Debiant, lehetőleg úgy, hogy a távoli gépnél minél kevesebbet kelljen tenni (ottani segéderő nem ért a linuxhoz, egyáltalán). Kerestem a google-ben, de a ''debian install over ssh'' kifejezésre nem adott semmi értelmes találatot. Van valakinek ötlete?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
ngabor2 #4668 üzenetére
Köszönöm, a végén még megvalósítható lesz, amit kitaláltam... már csak egy dolog kell. Tud olyat a wget, hogy ellenőrzi egy, a weben található képfile méretét és timestampjét, anélkül hogy letöltené? Azt kellene csinálnom, hogy ha a weben lévő kép újabb, mint a gépemen lévő, akkor letölti. (timestamp és méret ellenőrzés, ha valamelyik különböző, akkor letölti, ha egyformák, akkor nem) Ez így működőképes?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Lenne néhány kérdésem:
Tudok cron-ból úgy futtatni scripteket, hogy egyik user sincs bejelentkezve? Ha nem, akkor hogyan tudom megoldani, hogy egy user autamatikusabn bejelentkezzen konzolról? Bejelentkezés nélkül a futó scriptek tudnak a lemezre írni?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Feltettem backports-ról egy csomagot, így: [link]
Ez pár napja volt, de érdekes módom most is onnan szedett le az apt egy csomagot(libxinerama1), pedig az nem is volt engedélyezve az /etc/apt/preferences-ben. Miért van ez? Okozhat gondot?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
dr_strange #4641 üzenetére
Be van állítva a drupal-ban, hogy ne engedje magát cache-elni
de kipróbáltam a cache ürítést, semmi változás.
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
T. Almeida #4396 üzenetére
Köszönöm az UP-ot
Eddig én is eljutottam, csak az a kérdés, hogyan állapítsam meg, hogy milyen csomagokat kell letöltenem?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Debian alatt szeretném megvalósítani az apt-get install, update, upgrade parancsokat, de úgy, hogy egy másik gépről hozom át a csomaglistát, illetve magukat a csomagokat is. (magyarázat: albérletben lakom, lejár a netszerződés, nem tudom, mikor lesz itt újra net, de közben is kell telepítenem programokat, illetve frissen kell tartanom a debian-omat..)
Tehát: hogyan lehet ezt megcsinálni? A másik gépen lehet windows is? (egyetemi gépterem, win only...)
Petya -
_Petya_
őstag
#442-re valami ötlet?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
IrDA portot szeretnék beállítani Debian alatt. Abit NF7 alaplapom van, home-brew TFDS4500 alapú infraporttal. Mivel a port házi gyártmány, egyáltalán nem biztos, hogy működik... hogyan kezdjek hozzá?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Dosbox-ban szeretném valahogy elérni azt, hogy induláskor az alábbi két parancsot amutomatikusan hajtsa végre:mount d /path/to/dos/program
d:
Hogyan tudom ezt megcsinálni?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
MP3 tag szerkesztő programot keresek. Mit tudtok ajánlani?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
snowflake #3599 üzenetére
Üdv!
Most a másik gépről írok, ide is szeretném feltenni a lirc-et, itt is debian van, de itt saját kernel-t fordítottam. Így: [link] szeretném csinálni, de
8) Should I try to automatically build the modules? => Yes
itt ha yes-t nyomok, akkor azt mondja érvénytelen a kernelforrás (pedig ott van, és a verziója is jó)
Az alsó make-kpkg-s részt meg nem értem... lehet úgy kellene csinálnom?
Amúgy: Pinnacle PCTV távirányítóm van nekem is, de azt mondják a LIRC-hez nem jó a saját vevője, ezért építettem magam egyet (Home-Brew, TSOP1738-al), ttyS0-n van.
Forrásból nem szertném telepíteni, nem akarom összeszemetelni a rendszeremet.
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
snowflake #3579 üzenetére
nem látja a /dev/lirc eszközt, pedig ott van
Ezt írtam, létezik a /dev/lirc, a jogosultságai is rendben, mégsem látja. /etc/init.d/lirc start/stop megy, nem ad vissza hibát. Próbálnám a mode2-t, de nem látja a /dev/lirc-et. (Ha fut a lircd, akkor persze azért nem megy, ha leállítom, akkor meg nem látja a device-t)
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
A LIRC-et szeretném sarge alatt beállítani, ez alapján: [link] (lent, a Debian-os rész)
8) Should I try to automatically build the modules? => Yes
Itt azt mondja, hogy not a valid kernel source tree.., pedig ott a kernelforrás, ahol keresi. Azt olvastam, forrásból telepítve működik, de nem akarom teleszemetelni gépemet, eg ha forrásból teszem fel, akkot utána már nem frissül.. Próbáltam így:apt-get source lirc
de így meg nem fut le a ./configure script, ami nekem kellene. Szerintetek hogy csináljam?
Másik kérdés:
SB Live! 5.1 -em van. Minden boot után elfelejti a beállításait, nincs hangeszköz. Lefuttatom az alsaconf-ot, akkor tökéletesen megy, de csak az első rebootig, mert akkor megint elfelejti. Van valami ötletetek?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Vilmoskorte #3422 üzenetére
A hup-on volt szó erről, egy kb 10000 pixel széles kép okozza, ha van fent adblock, tiltsd le ezt a képet, és megjavul. Mindjárt megkeserem neked a kép linkjét.
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
A következő lenne a gondom:
mrtg-t telepítettem a gépemre, csak a localhost forgalmát, és cpu-használatát monitorozom vele. Az a baj, hogy ha a gép ki van kapcsolva, akkor arra az időre a leállás előtti utolsá értéket rajzolja, így:
Bővebben: link
(17:00-20:30-ig volt kikapcsolva)
Azt szeretném, ha arra az időre 0-t rajzolna ki. Megoldható?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Amikor jelentkezik a hiba, átlépsz valamelyik konzolra (Ctrl-Alt-F1..F6) és ott beírod:dmesg | less
dmesg: kiírja a kernel ring buffer tartalmát, vagyis a kernel (hiba)üzeneteit
|: utasítások összefűzése, lásd progalap ill. oprendszerek jegyzet
less: azért kell, hogy ne fusson le az egész egyszerre (több oldalnyi a stuff), és lehessen benne fel-le nyilakkal scrollozni.
Tehát a kiírt szövegben keresel valami hibára utaló részt, és beírod ide nekünk
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Vilmoskorte #2825 üzenetére
Üdv!
Nem találom az a doksit, amit a hup-os kereső kidob, teljesen üres.
Amúgy szerinted jó ötlet sid-et használni? Nincs sok szívás vele?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Senki nem tud ebben segíteni?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Tudna valaki segíteni?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Forest_roby #2283 üzenetére
Üdv!
Nos, én is épp itt tartok a debian rendszerem telepítésével, én is keresek további leírást, ha találok belinkelem ide, re remélem a kollégák is segítenek neked (nekünk
)
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Forest_roby #2280 üzenetére
Üdv!
Ez remélem megfelelő..
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Debian sarge.ot próbálok telepíteni a gépemre, még csak az alaprendszer van fent. Néhány percenként pittyen a speaker, és a következő üzenet jelenik meg a konzolon:
irq 7: nobody cared!
.....
itt van mindenfele stuff, most nem irom le, ha kell majd linkelem...
.....
Disabling IRQ #7
Message from syslogd@hostname at .....
hostname kernel: Disabling IRQ #7
Ez néhány percenként újra kiíródik. Mi okozza ezt?
Petya
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
válasz
tierbatyo #2172 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom, de most épp az a gép a halálán van, 55 fok körül van a procihőmérséklet, és lefagyogat...
Más: Új merevlemezt szeretnék venni, hogyan tudok a linux rendszert újratelepítés nélkül átmásolni az új merevlemezte? (át is kell méretezni a partíciókat)
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
tierbatyo #2167 üzenetére
Így van, pontosan ezt. Ezeket töltöttem le:
texmf/tex/generic/magyar/magyar.ldf
texmf/tex/generic/magyar/huhyph3.tex
texmf/tex/generic/magyar/huhyphc.tex
texmf/tex/generic/magyar/huhyphf.tex
texmf/hbin/lafmtgen.pl
texmf/hbin/ccs_extract.pl
texmf/hbin/husort.pl
texmf/xindy/lang/magyar/magyarp.xdy
texmf/bibtex/bst/hubib/huplain.bst
Így windows (miktex/texniccenter) alatt tökéletesen fordul, de linux alatt atex filenév
paranccsal hibaüzenetek jönnek csak, nem tudja értelemzni az első sorokat.
Petya -
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Van itt TeX-hez értő kolléga?
A probléma a követekző: Netről leszedtem a magyar nyelvű dokumentumok készítéséhez szükséges cuccokat, windows-on a miktex-texniccenter kombóval sikerült is rendesen lefuttatni ezt a doksit:
\documentclass[a4paper]{article}
\usepackage{t1enc}
\usepackage[latin2]{inputenc}
\def\magyarOptions{defaults=prettiest}
\usepackage[magyar]{babel}
\hoffset = -1in
\voffset = -1in
\oddsidemargin = 2.5cm
\topmargin = 2.0cm
\textwidth = 15.8cm
\textheight = 23.0cm
\renewcommand{\baselinestretch}{1.1}
\usepackage{graphics}
\usepackage{citesort}
\begin{document}
\end{document}
Namármost, ezt szeretném elkövetni linuxon is, a texmf-be bemásoltam ugyanazt, amit a windows-osba is (magyarítás), de a tex fordító kiakad már az első soroknál. Mi lehet a hiba? (a /usb/share/texmf-be másoltam be csak) Ja, amúgy Fedora 3-at használok.
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Szeretném az fsck-t futtatni egy filerendszeren, de ugye nem lehet akkor, ha fel van mountolva, ezért elindítottam a gépet rescue disc-ről, ezt próbáltam:
fsck /dev/hda1
de ez csak kiír egy sort, hogy clean meg ilyesmi. Én olyat szeretnék, hogy ellenőrizze le a lemez felületi hibáit is. Ezt hogyan tudom megtenni?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
dr_strange #1639 üzenetére
Azt hogy kell? Hol tudom lecserélni? A Fedora-hoz nincs rpm-ben sawfish.
eterm-et nem tudok feltenni, olyan csomagokra dependel, amiket sehol nem lehet megtalálni. aterm pedig megy, azt sikerül is megcsináli keret nélkülire devilspie-al, ezért nem értem, hogy a gnome-terminalt miért nem lehet... Az aterm jó lenne, de az meg nem támogatja az UTF-8-at. Még egy kérdés: hogy tudom azt megoldani, hogy induláskor a numlock be legyen kapcsolva?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
dr_strange #1637 üzenetére
A gnome-terminalt is lehet sawfish alatt, csak a 2-es gnome-tól metacity van helyette...
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
Üdv!
Gnome alatt próbálom megoldani, hogy a gnome-terminal-nak ne legyen kerete. Találtam hozzá a devilspie nevű programot, bármilyen másik ablakot tudok keert nélkülivé tenni, de a gnome-terminal-t nem. Ez miért van? Valaki ismeri a devilspie-t?
(Erre a problémára valaki mondta az eterm-et, de azt nem tudom feltenni fedora3/gnome alá...)
Petya -
_Petya_
őstag
Valaki tudna segíteni?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
_Petya_ #1450 üzenetére
Nos, nézem az eterm doksit, megtaláltam az átlátszóságot, és a keret nélküli működést, már csak a többit kellene megtalálnom, tudtok segíteni?
Placement tab: Depth = -1 This keeps the background shell in the
background not allowing it to come forward above other windows.
Focus tab: Raise on focus = no, nothing else checked
Appearance tab: Frame type = none. This gets rid of the border.
State tab: Ignored=yes, Sticky=yes (puts the terminal in all
workspaces), Window list skip=yes
Ezeknek mi a megfelelője eterm-ben?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
steveetm #1426 üzenetére
Ahhoz, hogy egy ablaknak ne legyen kerete:
5) Shut off the borders and other window configuration. Here's some of
that advanced window manager functionality that Metacity lacks.
Start your Gnome-terminal.
Bring up the configuration manager for sawfish:
Gnome Menu --> Preferences --> Windows
Go to the Matched Windows tab and add a Matcher. Select matcher by
Name (in the left drop down) and hit the grab button.
Click on your gnome-terminal. You should now have a matcher by Name
called ^bkgrnd$ or whatever your window title is.
Here's how I configured the ''actions'' tabs:
Placement tab: Depth = -1 This keeps the background shell in the
background not allowing it to come forward above other windows.
Focus tab: Raise on focus = no, nothing else checked
Appearance tab: Frame type = none. This gets rid of the border.
State tab: Ignored=yes, Sticky=yes (puts the terminal in all
workspaces), Window list skip=yes
Other tab: Nothing checked
Petya -
_Petya_
őstag
Udv!
Egy masik topicban irtam ezt: Bővebben: link
Ehhez tehát sawfish ablakkezelő kell, nekem viszont metacity van. Hogyan tudom feltenni a sawfish-t, és leszedni a metacity-t? A fedora disztribben nincs sawfish rpm-ben...
Petya -
_Petya_
őstag
Most egy ECS k7S5A-m van, de le kell cserélnem hamarosan, mert az alaplap fagyogat. Újra kell telepítnem a linuxot, ha alaplapot cserélek? (Fedora 3, rendszeresen frissítve)
Mi van, ha valami (hang, háló, stb.) nem megy az újjal? Hol, hogyan tudok drivert szerezni hozzá? És azt a drivert hogy adom be a kudzu-nak?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Hogyan tudom megállapítani, hogy egy adott alaplap (Asus A7N8X-X) működni fog-e linux alatt? Gondolok itt hang, hálókari, USB, ilyesmire, volt már rá példa, hogy egy audio chipet nem tudtam linux alatt használni. Esetleg van valakinek ilyen lapja?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
A Fedora 3 mennyire viseli el a hardver változásokat? Van egy elég jól beállított rendszerem, nem akarom újratelepíteni, de az alaplapom fagy, állandóan szarakodik, ki kell cserélnem. Tehát: alaplapcserétől a linux is ugyanúgy összeomlik, mint egy windows?
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
loszerafin #105 üzenetére
Igazából nem tudom pontosan, a feladat szerint szavakat kell keresni egy szövegben, gondoltam regulásis kifejezésekkel szebb lenne megoldani. Itt egy példa, remélem a tanárom nem haragszik meg, ha felteszem:
Feladat:
Tfh. az orosz nevek mind nagybetűvel kezdődnek, és ''vics''-re végződnek. Írjunk programot, ami kiírja az Anna Kareninában<itt egy link van a szövegre> szereplő orosz neveket.
echo Mit keressek?
read SZO
awk '{
for ( i = 1; i <= NF; i++ ) {
if ( $(i) ~ /^[A-Z][a-z]*vics$/ ) print $i
}
}' annakarenina.txt
Ezt kellene módosítani úgy, hogy:
- a // között ne csak fixen beírt regexp legyen, hanem a $SZO tartalma
- ne a szavakat írja ki, csak számolja össze őket
Petya -
_Petya_
őstag
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Megint belefutottam egy awk-s problémába.
awk '{
for ( i = 1; i <= NF; i++ ) {
if ( $(i) ~ /$SZO/ ) szam++
}
}
END {print szam}' $FILE
Tehát a $FILE-ban szeretném keresni a $SZO-ban lévő reguláris kifejezést... A fenti kód rossz, mert így nem megy. Egyáltalán lehet ilyet? Ha igen, hogyan?
Petya -
_Petya_
őstag
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Oprendszerek kötprogit meg tudod úgy is írni, ha beSSH-zol a kabinetbe...
Töltsd le a WinSCP-t, azzal tudod egyszerűen elérni a home könyvtáradat, és a pub-ot. Van benne putty.exe, azzal be tudsz jelentkezni, ott lesz előtted egy linux parancssor.
Ha nem tudsz kapcsolódni, küldj mailt, nem akarom ide beírni a szerver címét, ahova be lehet jelenzkezni...
Petya -
_Petya_
őstag
/usr/bin/mrtg /etc/mrtg.cfg
visszaadja a promptot.
Crontabba nem tettem be, apace-ot se tettem még fel, előbb szeretném látni a képeket, amiker generál...
Annála gépnél legközelebb péntek este leszek, akkor kipróbálom.
Indexmaker-t nem csináltam, mert csak 1 routert akarok monitorozni.
Petya
[Szerkesztve] -
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Az mrtg-t egyszerűen nem tudom működésre bírni. Úgy tűnik, hogy az snmpwalk sem mindig megy, sőt inkáb hol megy, hol nem. A cfgmakerrel is csak inőnként sikerül megcsinálni a configot. Utána az mrtg-t futtatva semmit nem látok, csak visszaadja a promptot. Egyáltalán mit kellene neki csinálni? Elvileg GIF-eket valahova... de sehol nem látok ilyet. Valaki segítsen!
Petya
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest