- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Forest_roby #4810 üzenetére
lol
azoknak még a windóz is nehéz szvsznemhogy bármilyen linux
játszani meg bármilyen rendszeren meg lehet őket tanítani, csak annyit kell megmutatni, h hol vannak a játékok -
Jester01
veterán
válasz
Forest_roby #4807 üzenetére
Sulix? [link]
-
emitter
őstag
válasz
Forest_roby #4807 üzenetére
hi!
a distrowatch-on ezt találtam: livecd knoppix [link]
de talán gugli többet hozna -
zLegolas
őstag
válasz
Forest_roby #4148 üzenetére
A tanárod elég nagy arcú lehet... aki tiszta szívvel javasol egy nem ''titkárnőknak való'' linuxot egy windózhoz szokott kezdőknek (Pl. Debian, Gentoo), az vagy idióta, vagy nem tudja mit beszél.
Mellesleg ha feltelepítesz egy Borland-ot a windózra, akkor azzal még nem fogsz mindenfélét fejleszteni, csak amit az éppen tud. No és teszi azt pl. ékes Borland C nyelven, aminek vajmi kevés köze van a szabvány ANSII C-hez, ergo valszeg az életben nem fogod tudni máshol használni, mint pl. sokak kedvenc Windózán.
Szal ha tudod mit akarsz, akkor az ahhoz szükséges progikat fel is kell tenni, mese nincs.
Ja, majd el is felejtettem: mibe is kerül neked, ha csak olyan elegánsan és egyszerűen felrakod azt a Borland-ot?
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
válasz
Forest_roby #4139 üzenetére
Az Ubuntu-val az a gáz, hogy alapból elég pucér, neked kell a netről felöltöztetned olyan ruhába, amilyet szeretnél. Ehhez nélkülözhetetlen a gyors net, meg a tudás, hogy mit is akarsz.
Én a SuSE-t ajánlanám, marha sok progija van alapból, a 10.0 Professional egy dual layeres DVD-n 8 GB, ebbe már belefér ez-az. Ezenkívül a Yast (telepítő és csomagkezelő) keresőjébe beírsz amit keresel (pl. Perl, Java, C++) és köpi a lehetőségeket, amik közöűül választasz és slussz... -
Sipi
addikt
válasz
Bocs, nem támadásnak szántam. Csak nem egészen értettem, miért baj az, hogy ha nincs fent valami, akkor telepíteni kell.
A Borland annyiban nem igazán jó példa, hogy az egyetlen programnyelvre vonatkozik. A GCC fordító C, C++, ObjectC, Fortran, Java, és a régebbiek Ada nyelvet tartalmaznak.
Helyesen úgy lenne, hogy ha programot kell Win alatt fejlesztened C, C++ és Object Pascalban, akkor ott is több terméket kell telepíteni. (A libc6 egyébként inkább csak régebbi programoknak kell, ezért nem függőség, nem teszi fel semmi alapban.)
Debianban, ha fejlesztői környezetet választasz ki első lépésben, vagy utána a fejlesztői nagybeállítást, ezek felkerülnek.
És még egyszer: elnézést!
Sipi -
Out
addikt
válasz
Mi az hogy ha nincs hat nincs? Most mondtuk el neked legalabb 3-an, hogy van a telepitocd-n/dvd-n ilyen, csak a telepiteskor meg kell mondani a rendszernek hogy rakja fel, mert neked ez kell es nem kesobb akarsz szenvedni vele
-
GD
őstag
válasz
Forest_roby #4143 üzenetére
Ubuntu nemsokat teketóriázik, teszi amit ő gondol, ebben kicsit önfejű
viszont kb 5 parancsal miden fordító felrakható
synaptic-al még grafikusan is pár pipa..
ha a source-ba benne van a cd,dvd, még net sem kell
amúgy: apt-get install build-essential
google: ubuntu wiki (magyar oldalakon) -
Sipi
addikt
válasz
OK, értem. És szerintem nincs igazad.
Ennyi erővál mindent fel kellene kérdés nélkül telepítenie, mert ki tudja, ki akar Ada-ban vagy Fortranban fejleszteni, ergo az is kell hozzá. Meg ötvenféle editor, stb, mert van, akinek az jön be.
Az említett programok minden disztribúcióban megvannak, lévén ez az alap standard gcc fejlesztői környezet. Nem igazán értem, mi gond van azzal, hogy egy dekstop gépre nem kerül fel automatikusan az esetleg 50 megányi gcc... Amire a legtöbb mai user esetén sosem lesz szükség. Azért sem értem, mert ez egy program, ha kell, telepíted. Ugyanúgy, mint ahogy Windows alatt sincs alapból Borland fejlesztői környezet: ha kell, akkor telepíted.
Egyébként ha forrásból akartad fordítani, valószínűleg sikítozott a hiányzó file-ok miatt. Nagyon valószínűnek tartom, hogy hiányolta a gcc, make és gawk =awk) parancsokat. Ergo, ezeket kell telepíteni.
Minden disztribúció olyan egyébként, hogy ha egy csomaghoz más csomag is kell, akkor automatikusan (vagy rákérdezéssel) felrakja. Azt természetesen nem lehet megoldani, hogy ha gcc-re van szükséged (vagy a fordítandó programnak), akkor automatikusan telepítse is.
Sokszor azért sem települ minden automatikusan, mert ugyanazt a funkciót több program is el tudja látni. A make (GNU make) helyettesítésére is van egy vagy két másik make, de többnyire az első az elterjedt.
Sipi -
ngabor2
nagyúr
válasz
A Debian megkérdezi, ha expert módban telepíted. De szerintem ennyi miatt felesleges legyalulni az Ubuntut.
Az apt-cache search és az apt-get a te barátod...
Azt most hirtelen meg nem mondom, hogy a dpkg-nak melyik az a kapcsolója, amivel meg lehet keresni, hogy egy bizonyos file melyik csomagban van, ha még nincs feltéve, de asszem van ilyen is.
A devel csomagok pedig fejlesztéshez szükséges csomagok. Általában header file-ok, forráskódok.
[Szerkesztve] -
Out
addikt
válasz
Nem biztos hogy igazam van, mivel meg Ubuntut tavolrol se lattam, de feltetelezem hogy azert csak nem irtak meg ugy a telepitot hogy next - next - next - finish :o) A devel csomaggal egy kicsit hulyeseget mondtam, ugyhogy bocs erte, igazabol a forditoprogikra gondoltam, de ha nem volt a telepites folyaman olyan hogy valassz csomagot mit akarsz felrakni akkor tokmindegy :o)
mod: En Fedorat hasznalok, de nem ajanlanam egy teljesen kezdonek, mert lehet elvenne a kedvet a linuxtol par dolog ami alapbol nincs benne es googlezni kellene :o)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Out
addikt
válasz
Az hogy milyen csomag kerul fel alapban a rendszeredre az toled is fugg, nevezetesen attol hogy a telepiteskor mit valasztasz ki, ha nem valasztod ki a devel csomagokat akkor nyilvan nem lesz gcc-d, mert egy mezei juzernek nem kellenek ezek :o)
-
dr_strange
senior tag
válasz
egy hét volt, mire ezek feltelepültek??
egy telepített gentoo mindezeket tartalmazza, mert anélkül nem is működik -
GD
őstag
válasz
Forest_roby #4135 üzenetére
a kollégának az a elképzelése hogy kézzel soha semilyen függőséget nem kell majd neki telepíten linux alatt.. kicsit utópisztikus..
sok dolgot megtudnak oldani a csomagkezelők, de tapasztalatom szerint 10%-ban szükség van a kézzel rakosgatáshoz.. ez ilyen bringa..vagy szereted, elfogadod, vagy --> install win$ -
ngabor2
nagyúr
válasz
Debian? Ubuntu? Vagy amint Sipi mondta: szinte bármelyik más disztrib?
A függőségek kezelése a csomagkezelő dolga, és többek szerint ebben a deb alapú rendszerek nagyon jók.
Ha kell, neked is tudok küldeni 2-dvd-s Debian Sarge-ot, ha érdekel, pü. -
Sipi
addikt
válasz
Bocs, de ebből egy kukkot nem értek... Minden Linux disztribúcióban alapból bennev van az alap fejlesztői rendszer (a GCC collection), editorok, grafikus felület, stb.
Azt pedig nem értem, hogy a gnuplothoz ne kelljen feltenni mást, hogy fusson. Azért legalább egy Xorg plusz egy ablakkezelő nem ártana egy grafikus programnak...
Ráadásul ez miért gond? A disztribúció csomagkezelője majd telepíti, amire szüksége van.
Sipi -
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2486 üzenetére
Toljad felfelé az Ubuntut öreg! Ne itt vágd el a napod, hanem telepíts, olvass, cselekedj, hibázz, olvass, cselekedj, keseredj el, és kérdezd meg!
[Szerkesztve] -
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2479 üzenetére
mára ~120 user...
80%laptop 20%asztali
28 szerver... 40% windows 60% linux (2db redhat, többi debian és ubuntu)
kis hálózat? -
válasz
Forest_roby #2462 üzenetére
oks, ense gatasnak szantam, csak neha kitudok akadni az ilyen evszamos dolgokon, volt mar aki olyat irt h ismer olyat aki 30eve foglalkozik Linuxal stb....
Amugymeg nem hallani kell hanem olvasni a manualt, mert ami abban van az a franko, legalabbis ha aki irta az rendesen kepben volt
A disztribekrol meg csak annyit, hogy enis mar kb az 5. fele Linuxot raktam fel, meg mar volt fent Bsd-is, szal valogatni lehet es kell is szerintem. -
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2464 üzenetére
---off---
Forest_roby... te életedben nem linuxoztál, én már több éve...mondhatnám a lassan egy évtizede-t is... És minő meglepő...linuxos rendszergazda vagyok...
Ahogy kedvenc moderátorunk is megmondta, a debian az a szabvány teremtő. Arról nem a csapat tehet, h a sok gagyi linux klón nemtudja betartani az alap szabályokat... pl konfigok az /etc/ be stbatb...
Minek szántad akkor, ha ne
m fikázásnak?
Vérprofi...miért nem ő segit neked?? ennyit a vérprofiságáról... 2 éve linuxozik... akkor biztos spanok linus-al...
És nem nézlek le...de sztem menj a linux kezdő topicba... vagy az XP-be...
Figy... adok egy 5letet... RTFM/MAN/google!!!! és akkor nem foglak fikázni, leszólni...
---off--- -
WN31RD
addikt
válasz
Forest_roby #2456 üzenetére
Itt álljatok le.
Forest_roby, nem tudhatod, hogy CsY mihez mennyire ért, és, mivel te magad nem értesz hozzá, egyáltalán nem biztos, hogy a szövegkörnyezetnek megfelelően tudod értelmezni, és aztán továbbadni, az ismerősödnek azt a kijelentését, miszerint pl. a Debianban nem ott vannak a dolgok, ahol szoktak.
Szóval hanyagoljuk az ''én apukám erősebb'' érvelési módszert, és CsY, lehetőleg te se szítsd tovább a tüzet. Köszönöm. -
válasz
Forest_roby #2456 üzenetére
Hat szerintem meg aki ''20eve UNIXozik'' az nem webszerverekkel fog jatszani, beleszamitva aztis h ha 20eve nyomja akkor biztos segitett is Ritchienek meg Thompsonnak az elso kernelek egyikeben
-
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2450 üzenetére
nem ott vannak a dolgok ahol szoktak???
wazzze ember... a debian a szabvány teremtő...
arról nem Mr. Murdock és a distrib gárda tehet, h te még életedben nem láttál windowson kivül oprendszert, és mindent a C:\windows\system32 ben keresel... Legalább gondolkodj el azon, amit leirsz (már ha megy).
Nekem a legelső linuxom debian volt... és minő érdekes...pár doksi után felment rendesen, müködött elsőre... csak olvasni kellett hozzá picit...
menj vissza M$ hoz... az való neked... -
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2447 üzenetére
5.04 a legutóbbi stable...októberben jön a 5.10 de egy pillanat majd frissíteni rá, neked mindenképpen 5.04-et ajánlok!
mod:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2445 üzenetére
A Debian egy - jó értelemben vett- profi linux. Ennek ''megfelelően'' nehéz sokmindent beállítani, azt is inkább karakteresen lehet. De ha megvan, akkor lehet használni.
Az Ubuntu egy ''tedd fel és használd'' Linux. Mivel Debianra épül, ezt is nagyon alaposan be lehet állítani, viszont már kezdők is bátran nekiállhatnak.
Elég sok disztrib valamelyik véglet felé megy el, talán valóban az Ubuntu találta meg az arany középutat. Hétvégén majd okosabb leszek én is e téren. -
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2445 üzenetére
Nah akkor még egyet mellé tölteni nem nagy ördöngősség!
Nem mondanám, hogy rossz a Debian, csak valahogy úgy egy helyben áll...nem halad semerre.Telepítője is nehézkes, úgy látom én legalábbis. Miért ne lehetne egyszerű, miért kell mindent azonnal megmondani, hogy akarok?
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2437 üzenetére
1 cd-s az egész, a többit meg telepítés után működő netkapcsolattal, és az Ubuntu Kalauz segítségével elintézheted, de minden van alapból ami kellhet...Firefox, szövegszerkesztő...de ami kellhat csomgaolva megvan, csak tényleg olvass Kalauzt és minden kitisztul...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2437 üzenetére
Az Ubuntuből 1 cd van, a többi nincs meg külön ISO-ban. Vagy van dvd-image is, ezen érthető módon több cucc van, de csak torrenttel szedhető le.
Ha tudsz netről bárhol letölteni, akkor a korábban ajánlott módszerrel megoldható a fejlesztése. A hétvégén én is át fogok állni rá.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2434 üzenetére
Még én se próbáltam, ezért csak vakon tippelek.
Az ISO-kat fel kell mountolni loopként (azaz úgy néz ki, mintha egy cd-t mountolnál fel, de ez a cd képként van a vinyón):
mount /ahol/a/cdimage/van/cd01 /mnt/img01 -o loop
mount /ahol/a/cdimage/van/cd02 /mnt/img02 -o loop
.
.
minden image-dzsel. Szép sorban lesz 14 ''különálló'' filerendszer. Remélem ennyit fel tud mountolni, régebben asszem 8 loop device volt engedélyezve, remélem azóta változott.
Utána a telepítőben kiválasztod a filerendszert, és megmutatod neki sorba a cuccot. Hogy csak a debian kt-t, vagy a Packages.gz-t keresi, azt nem tudom. -
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2434 üzenetére
Nem próbálkoznál meg Ubuntuval esetleg? Én abban készségesen segítek, telepítés teljesen egyszerű, ott a magyar leírás is, és én is itt vagyok, ha kérdésed van! Debian lesz az is ettől ne félj! Csak sokkal egyszerűbb, nem ilyen körülményes...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2414 üzenetére
Innen a fájlrendszer. Letöltöd a cuccokat, és loopként mountolod (lásd Sianis leírását), és megadod neki, mint forrás.
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2413 üzenetére
Egyszerű, ha Ubuntu akkor! Gyorsan fent van, kell a net, de a kiegészítő dolgokhoz, nem feltétlenül a telepítéshez. Ubuntu egy Debian Linux alapjában véve, csak gyorsabb a fejlesztése, és a frissítése. Az Ubuntu Kalauzban olvashatsz erről kicsit bővebben, és rengetek segítség van ott a kezdőknek!
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2411 üzenetére
Nem telepítettem soha Debian-t megmondom őszintén. Ha kezdőnek érzed magad, de mégis Debian-szerű (nagyon közeli) Linuxot akarsz, akkor inkább Ubuntu. Nem reklámozni akarok, semmi hasznon nincs belőle, magadnak spórolsz meg talán sok vesződséget.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2405 üzenetére
Hirtelen ránézve valóban az. De egy kicsit elmagyarázva már érthetőbb lesz. Most lépek haza, de este még benézek, és ha kérdésed van, akkor elmagyarázom.
Esetleg ha fenn van a Kopete, vagy a gaim, vegyél fel msn-re, úgy gyorsabb a segítség. -
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2404 üzenetére
ha van egy konzolod, akkor meglehet, amúgy nem hiszem...
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2400 üzenetére
Bár Ubuntu, azért mégis Debian.
Én készítettem, szal használjátok!
Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2400 üzenetére
Olvastam valahol, hogy valaki csak mountolta az image-eket, és úgy is meg tudta etetni a rendszerrel. Az apt-nak talán van file módja is a cdrom, ftp, http mellett. Ha a Packages.gz-t el tudja érni, onnantól nyert ügyed van. Persze nettel valóban kényelmesebb, de én is évekig használtam net nélkül.
Egyszer valahol kérdeztem, hogy egy pool kt-rendszerről hogyan lehet Packages-t csinálni, sajnos nem jött válasz. Itt tudja valaki? Mert ez nagyon sokat jelenthetne neked is, legalábbis helyfoglalás szempontjából.
Ja, még valami. Én is az 1. cd-ről telepítettem, aztán netről a többit. De mikor az elsőt telepítettem, akkor se volt netem. Nagyjából tudtam, milyen csomagok kellenek, a köv. módszert csináltam:
kedvenc ftp-tükrömről leszedtem a megfelelő Packages.gz-t, és miután apt-get update-tel megtudtam, hogy milyen néven keresné, olyan néven oda is adtam neki. Majd:
apt-get install csomag1 csomag2 --print-uris -qq | cut -d ''''' -f2 >> dl.txt
Ezt azokra a csomagokra megcsinálod, amik kellenek, a végén kapsz egy dl.txt file-t, amiben a letöltendő csomagok elérhetőségei vannak. Esetleg egy sort | uniq párost még ráengedsz, majd elkocogsz a nethez ezzel a file-lal, begyűjtessz egy wget-et, és megeteted vele:
wget -i dl.txt -o out.txt
Ez szépen leszedi a file-okat, visszaviszed a Debianhoz, mindet belapátolsz a /var/cache/apt/packages alá, és mehet is az apt-get install csomag1 csomag2 (sorba, amiket előzőleg akartál). Időnként egy apt-get update/upgrade páros se árt, teljesen hasonló felállással. Nálam működött, nettől mesze így egyszerűbb telepíteni.
[Szerkesztve] -
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2294 üzenetére
sztem a screenshot ban ott van az ablakkezelő... jah... nemmegy a képről olvasás?
-
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2291 üzenetére
megspóroltál volna minimum 5 hsz-t ha a google-t használod... nekem majdnem elsőnek dobta a hup os tutorial-t...
és ne várd azt, h itt, helyben screenshot-okkal fogjuk segiteni a debian installod... főled ugy, h az alap dolgokat sem tod egyedül megkeresni... A linuxos társadalomban még a google- ra küldés egy enyhe dolog... majd mikor azt tanácsolom egy alap problémára, h RTFM akkor jöhecc az én segitek szöveggel...
Most viszont szereztél nekem egy funny napot... hogyan kell grafikus rendszert telepiteni...
ha elolvasod rendesen azt a man-t akkor arra is rájössz. ergo, még erre is lusta voltál... tőlem tehát ne várj helpet....
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
válasz
Forest_roby #2283 üzenetére
Üdv!
Nos, én is épp itt tartok a debian rendszerem telepítésével, én is keresek további leírást, ha találok belinkelem ide, re remélem a kollégák is segítenek neked (nekünk
)
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Forest_roby #2280 üzenetére
Üdv!
Ez remélem megfelelő..
Petya -
steveetm
őstag
válasz
Forest_roby #2278 üzenetére
az első két link teljesen korrekt volt, a googlehez meg jobb lesz ha hozzászoksz. Főleg ha azt is megmondják hogy mit írjál be neki.
Üdv.: steveetm -
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2267 üzenetére
ezek kipróbált stuffok érthető?
te jöttél láma kérdéssel, ne csodálkozz ha lelámáznak...
aki életében nem telepitett debian-t, az miért ezzel kezdi??? BlackPanther, UHU, Suse, Mandriva a neked való... majd ha fejből nyomsz 2-300 konzol parancsot akkor kezdj debianozni.... -
stanci
aktív tag
válasz
Forest_roby #2267 üzenetére
Szerintem egy kicsit vegyél vissza ugyanis elég sértő a stílusod.
''Legyél laza!'' azt is mondhatnám.
Opredszert rosszul feltelepíteni nem igen lehet, maximum nem működik minden amit akartál. -
CsY
aktív tag
válasz
Forest_roby #2265 üzenetére
szabilinux.hu
hup.hu
google.hu keresés debian+install+magyar -
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby #2264 üzenetére
Elkezdtem a letöltését a Linux Debian 3.1 r0 -nak
(i386/iso-cd mappában van)
Ez akkor jó?
Az összes cd kell a telepítéshez?(14db)
Honnan tudok telepítéshez magyar faq-t szerezni? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby #2250 üzenetére
Én tegnap telepítettem fel kb. fél óra alatt egy ''alap'' Debian-t hamarosan jön a testreszabás (Siddé, és a kiegészítő csomagok felpakolása). Ha a parancssortól sem félsz, akkor ez kell neked. Én is full grafikusan nyomom, igaz, mindig ott figyel egy terminál, amibe a parancsokat tudom írni, ha kell. Sokkal egyszerűbb egy df-et beírni, ha meg akarom tudni, hogy melyik partíción mennyi hely van, mint akármelyik grafikus progiban egerészni...
Többek szerint a Deb a legprofibb Linux, én is régóta használom, én is ezt mondom. Ráadásul már tlepíteni is egyszerű, expert módban is.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Horgász topik
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest