- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
tierbatyo #4954 üzenetére
Már miért ne futna? Képzeld el, hogy egy bináris csomag amit leszedsz netről nem indulna a gépeden. Egyedül architektúra függő lehet egy dolog, x86-osok között semmiképpen nem léphet fel ilyen dolog, ez bizony erősen sértené az ANSI C elveit, ahol a hordozhatóság megtartása nagyon nagyon fontos.
-
Sianis
addikt
válasz
burgatshow #4838 üzenetére
Szerintem az lesz a baja, hogy mikor fordítottad, nem észlete, így nem is került bele. És arra is érdemes figyelni, hogy fordításkor a *-dev csomagok szoktak kelleni, nem pedig a már kész könyvtárak. Ezek a leggyakoribb esetek, én saját tapasztalatomból tudom, hogy a fejlesztői csomagok szoktak kelleni. Próbáld meg újraforgatni, szerintem összejön...
-
Sianis
addikt
válasz
ragazzo #4678 üzenetére
UHU azért jó kezdésnek, mert teljesen magyar, nagyon sok program alapból van telepítve. Jó kezdésnek, mert saját anyanyelveden könnyebben el tudod mondani, hogy mi a bajod, és érthetőbben (''szájbarágósabban'') tudják elmondani a megoldást. Egy kis rutin megszerzése után, már tudsz majd lazán programokat telepíteni, megbarátkozol a parnacssorral, nem okoz gondot csomagból telepítés, mert ugye ha függőségi hibába nyúlsz tudod, hogy mit kell olvasni, hogy feloldd ezeket. Ezek után az Ubuntu tud barátságos lenni, vagy éppen nem, lsd ngabor is most barátkozik vele, volt egy 3 éves sid a gépén, kihegyezve teljesen neki, és most elég sok minden új neki Ubuntu-ban, de hát a jó pap holtig tanul ugyebár. Hogy a kérdésre válaszoljak, UHU azért lehet elsőre jobb, mint a többi, mert barátságosabb...persze mikor fejlődsz, észrevehetsz benne olyan korlátokat, amik esetleg zavarni fognak, és emiatt cserélsz. Az is megeshet, hogy teljesen magadévá tudod tenni, minden úgy megy majd ahogy akarod, és így nem érzed kényszerét a cserének, mint ahogy pl a barátod/ismerősöd is tette ezt valószínűleg.
Én pl azért nem használok UHU 1.2-t, mert külsős, USB meghajtóról nem tudom feltenni. Kb 1-1,5 hónapig leveleztem a fejlesztőkkel, és nem sikerült megcsinálni. Hogy miért? Az nekik is rejtély volt, pedig az egyik fejlesztővel IM-en keresztül készítettünk el egy különleges UHU telepítőt, de azzal sem akart menni. Én pl ezért tartok most Ubuntu-n ott ahol, de mikor látok egy UHU-t, én már szoktam látni , magamnak korlátot, ami nem bizots, hogy az UHU hibája, de mégis némi ''korlát''. -
Sianis
addikt
válasz
Vilmoskorte #4673 üzenetére
He-he! Lesz már nekem támpontom, hogyha végzek, akkor kiket zaklassak pályakezdőként. Mondjuk még messze vagyok tőle...de legalább látom, hogy vannak olyan cégek ahol nem megy a leflegmázás, van követelmény, de legalább azt követelik ami kell...
. Tényleg, amúgy ti vállaltok pályakezdőket, esetleg nyári gyakorlatosokat? Mert pl én szívesen megnézém hogyan működik a rendszermenedzsment komolyabban, csak hát ugye hol? Itthon meg kicsit khm nehéz összehozni egy rendszert...
-
Sianis
addikt
Amennyire jól tudom az NTFS már nem bittérképet tart számon, Unix/Linux sem, hanem talán láncolt listánkon tartja számon a különböző féle blokkokat. Ha ez a lista valamiért sérült , nem tudom miért, akkor behalhat, csak nem tudom miért. Szerintem az okokat a RAID-ban kell keresni, illetve az NTFS pontos viselkedésében.
-
Sianis
addikt
Ez már a raid dolga, ha a superblockot is másolja, illetve az i-listát is, akkor ugyanannak kell lennie...na de hogy most a raid5 hogyan működik...bár mivel hardveres dolog, ezért gyanítom, hogy a superblockot is másolja.
[link]
Ezt találtam így gyorsba. '' Tartalék-meghajtók hiba esetén átvehetik a sérült lemez szerepét.'' . Ez viszont tényleg csak akkor valósítható meg, ha a superblock és az i-lista minden lemezen egyezik, akkor viszont a filerendszer is egyezik, legalábbis az én elméleti meglátosom szerint.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
na jó...azért a top parancsot én is ismerem...
Mondjuk, ha egy ilyen felvételire kéne mennem, akkor ilyesmi parancsokat biztos átnéznék, meg ugye nem is próbálnék egy rw-ként mountolt root partíciót anélkül fsck-zni, hogy nem lépek init 1- be és ro-ként újra nem mountolnál. Ugye ez a helyes eljárás, hogyha helyre kell tenni a superblockot, ráadásul, ha a root partícióról van szó?
-
Sianis
addikt
Hihi, hát ezeken én is elvéreznék, de ezek inkább rendszergazdai ismeretek...
Ahogy egy tényleg okos, és bölcs tanárom mondta:
''A 100.000 FT órabérű rendszergazda fejből tud minden parancsot, a jó rendszergazda pedig tudja, hogy hová kell nyúlni, hol kell keresni...'' - Szerintem van benne igazság. -
Sianis
addikt
válasz
emitter #4632 üzenetére
Nekem is ipw2200 van telepítve! Követtem a telepítő leírásait, megnyugtatlak, hogy semmit nem kell a kernelben túrkálni, egyszerűen a drivert cseréli ki úgy, hogy alkalomadtán a WPA_SUPPLICANT tudjon vele mit kezdeni. Most nem volt türelmem végigolvasni az egészet, de úgy rélmik, hogy az egész 2 scriptől áll, meg feltesz néhány kérdést...amire értelemszerűen válaszolni kell. Amúgy meg bátorség nélkül nincs győzelem, tessék bátornak lenni, lesz még Linux reinstall-od nem kell aggódni...
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Gnome-ban Hálózat figyelő kis alkalmazásnál, ami jelzi a be-, kimenő forgalmat, hogyan tiltható le, hogy mutassa a wifi jelerősségét? Amúgy is rosszul mér, és még csúnya is. Van erre valami mód? -
Sianis
addikt
Legyen szép a hétfőtök!
[link] -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
ngabor2 :MSI K8T-Neo2-F alaplap, 3000- Winchester proci, Samsung 765MB monitor, Inno3D 6600 GT VGA. Ezekre lesz beüzemelve egy Ubuntu 5.10, escie adta az utolsó löketet, mindennemű kapcsolatom megszakítására a Windows-al. Lassacskán, de csak áttérek csak Linux-ra. Ha esetleg lesz 1-2 játék ami cedega-val nem akar menni, akkor csinálok egy 10 GB-os partíciót, hogy mégiscsak tudjak játszani, de remélem kevés játékkal kell majd ezt megtennem.
escie :Komolyan nem tudom, hogy mi van vele, de amit ngabor2-vel is találtunk, az kissé lesújtó volt. Lehet, hogy tényleg megtalálja, hogy miről van szó, csak nem tudja kezelni. A pendrive kezelés lazán megy (mivel van), ehát ha úgy működne, akkor vinné, de úgy tűnik nem megy.
ReJim :Ez is sír valami függőségért, de még csak nem is látom, hogy mi kéne neki.Nekem valami általánosabb program kéne, az X nyilvántartja valahol, hogy mennyi a frissítése.
Samsung + Nvidia párossal lehetséges amúgy a 100 MHZ-es frissítés? -
Sianis
addikt
A probléma, hogy a gyártó tesz rá. Több Linuxos levelére sem válaszoltak ezigáig, hogy drivert szeretnének, szóval nem hiszem, hogy lesz előle valami. Végülis a gép üzemel, ha ez menne, akkor teljesen boldog lennék, de ez sajna nem a Linux hibája...ez van...szemetek a gyártók is.
Egyszer úgyis eljön az idő, mikor minden menni fog, most azért szurkolok, hogy az A64-emen menjen minden rendesen.
Amúgy Gnome alatt hogyan nézhető meg a tényleges monitorfrissítési sebesség?
ui: Köszi az eddigi help-et...
[Szerkesztve] -
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Elsősorban escie-nek, másodsorban mindenkinek.
A HAL device manager látja a 4 in 1 readert...mind Memory Card Reader, mind Cardbus Controller-ként. Ezután mi a következő lépés? Hogyan tudok bele életet lehelni? Mert nem találok sem a /dev-ban sem pedig ezzel a device-manager-el nem látok semmi infót, hogy mit kéne felcsatolni, és hova....valami ötlet? -
Sianis
addikt
Aláírom!
Escie mester látott már valami a ''linuxból''. Én csaktudok tudása előtt, sehol sem vagyok hozzá képest. Nem akarom én őt védeni, mert megtudja magát ( főleg élőben
), de ez tényleg igaz, hogy sokat tud, főleg egy kezdőhöz képest.
Ne vedd ezt ellenséges szándéknak, csak tudod pl: VMWare nem érhető el ingyenesen, és valakinek nem jön be a szó nélkül a warez. -
Sianis
addikt
ecie még emlékszik egy nagyon csúnya káromkodásomra...nos az az eyik kedves szersztőjüknek szólt, aki megíratott velem egy ciket (beletelt nem egy napba) és utánna azt mondta, hogy most vette észre, hogy már valaki lefoglalta az Ubuntu témakört 10 hónapra...így lerázott...kissé kiakadtam...
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #3456 üzenetére
ÓÓÓóóó a hálózat beállítás!
Emlkészem hogy 2 hete egy éjszakám ment rá, hogy belőjem a Wifi-t és a WPA-PSK-tHiába a kényelemnek, és a biztonságnak ára van...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #3454 üzenetére
Aki komolyabban akar foglalkozni vele, annak meg kell tanulni, sőt meg kell szeretni terminálban dolgozni, mert a komolyabb dolgok csak ott jönnek elő....mindenre nem lehet írni grafikus programot, bár scriptet szinte mindenre...
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #3451 üzenetére
He-he! Én sokat szoktam nyomulni grafikusban és csak sima terminál alapon is!
Ha az emeber csak programozni, vagy scriptet akar írni, akkor csak megzavarja a sok csilli villi, kell néha egy kicsit a MS-esek nagy ellensége a parancssoros felület!
Edzi az agyat, a tudást...nem tunyulsz el kattngatóssá....
-
Sianis
addikt
válasz
Vilmoskorte #3441 üzenetére
Ez a csomag, egybőlvisz mindent! Azonnal működő honlap, MySQL admin stb. Bár aki esetleg tud segíteni MYSQL belövésében az szólhatna, mert kezdő vagyok ilyen téren...
-
Sianis
addikt
válasz
Vilmoskorte #3435 üzenetére
Tényleg? Én csináltam...csinálom...
Amúgy ez nincs benne, legalábbis én nem készítettem ilyet, azért érdekelne, mert ha összejön a szerver belövése, akkor csinálok róla valami leírást.... -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Linux alatt, hogy megy ez az Apache+PHP+MySQL dolog? Nem sokat értek hozzá, apahe-t még be tudom lőni, de PHP + MySQL-el mi a helyzet? Ezeket is össze kell dolgozni Apache-val vagy egyszerűen feltelepítem és együtt máris dolgoznak?
Találtam egy ilyet: [link] Ismeri valaki? -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Most akarok venni új VGA kártyát. Egy nVidia-ra gondoltam, tényleg annyira jó a linux alatti támogatottsága? Tényleg tud annyit 3D-ben, mint Win alatt? Egy 6600 -ra esetleg egy 6600 GT-re gondoltam... -
Sianis
addikt
Nos, hogy kicsit szélesítsem a látókört, de ne Frei félén:
Alapjában véve, mindenki biztosnságban van. Ezek a jogvédő szervek, ha mondják is nem ránk, átlagra vadásznak, hanem a nagy halat pecázzák. Beszéltem már személyesen BSA-s emberrel, és ő mondta, hogy azokra mennek, aki ebből bizony komolyat profitál, aki eladja, nem csak megnézi, archiválja, hanem zsebre is tesz. Őket keresik, őket kutatják. Persze, hogy néha téves a cím, de mégis ott az illegális dolog, ez mindenhol így van, de valójában minimális a valószínűsége annak, hogy te egyszer ellenőrzés alá fogsz kerülni. Csinálhatnánk felmérést itt PH!, hogy a ~40k felhasználó közül, mennyinél volt már ilyen ellenőrzés...meglepődnél, hogy mennyire alacsony, szerintem konvergál a 0-hoz. -
Sianis
addikt
válasz
ragazzo #3345 üzenetére
Esküdözni mindenki tud.
Nos, szerintem mindenképpen biztonságosabb egy megfelelően frissített Linux + Firefox kombóval bankozni, mint egy esetlegesen warez, nem frissített, Internet Explorer alól. Ez egyéni vélemény, semmi rosszallás nincs benne, csak úgy érzem Mozilla gyakrabban foltozgat, mint a Microsoft, ennek ellenére lehet, hogy azzal sem történik baj. -
Sianis
addikt
#3086 és #3087 hajszál pontosan ugyanakkor elküldve !!!
Bővebben: link -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Írtam egy scriptet(bash), de egy kicsit elakadtam!
A végén lenne egy kérdés, ami vár egy i/n betűre, ha i akkor töröl egy könyvtárat, ha n akkor nem csinál semmit!
Ezt hogyan tudnám megcsinálni, mert tavalyi jegyzetekben sajnos nem találom! Kérlek segítsetek! -
Sianis
addikt
VIA szupersztar!
Nekem eddig semmi bajom vele!
-
Sianis
addikt
Nincs más megoldás mint a Crossover Office...
Microsoft Office, Lotus Notes, Microsoft Project and Visio, graphics applications like Macromedia Dreamweaver MX, Flash MX, and Adobe Photoshop, and many more.
Ebben benne van minden ami kell neked. Tudom, hogy fizetős, az alapverzió, ami visz mindent...$39.95. Ez eltörpül a Photoshop ára mellett, ha pedig minden warez......akkor úgyis mindegy.
-
Sianis
addikt
Photoshopra gondolsz? Mert ugye Reader van, de ez nem öröm.
Létezik program amivel lehet próbálkozni, de sajnos csak warez..., ingyenes WIN emulátor nem létezik. Viszont ha érdekel akkor segítek
Nos, hogy Balmer mester fizet-e ezért, hogy ne legyen? Nem tudom, nem szeretek tapogatózni, én még nem hallottam róla. -
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2486 üzenetére
Toljad felfelé az Ubuntut öreg! Ne itt vágd el a napod, hanem telepíts, olvass, cselekedj, hibázz, olvass, cselekedj, keseredj el, és kérdezd meg!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
A vitatkozó kollégáknak mondanám:
''Shut up and hack!'' azaz ''Fogd be a szád, és hackelj!'' - Theo de Raadt -
Sianis
addikt
Válaszolva kérdésedre: Annyira nem pörög, de azért néha van valami. Linuxforum.hu-n is üzemel egy Ubuntu részleg egészen jó!
De én ezt a topicot szeretem nagyon ill. a Linuxforum.hu-n van az Ubuntu Kalauz fejleményének bejelentései ilyesmi, meg van egy -két azóta kiokoskodott válasz is .Olvasni olvasni olvasni ez a lényeg, és ugye maga ami az aláírásomban is szerepel.
Ugye nagyobb Linux topikosoknak ismerős eddie303 neve. Azt mesélte nekem v.melyik nap, hogy Ubuntu (alap) kernele gyorsabban tölt nála, mint egy általa összerakott Gentoo (bár gyorsabb gépen igaz), mégis ugye tudjuk, hogy egy jól összerakott kernel, pláne Gentoo alatt, igen gyorsnak számít. Tehát Ubuntu jó, nem mondom, hogy mindenkinek, de aki használni akarja a gépet, és nem hackelni, vagy bármilyen más fejlesztést csinálni, annak tökéletes. Ha nem elég magyar, akkor marad az UHU, bár sajnos nekem notebookomra nem elepül, erről volt egy majdnem egyhónapos levelezés több fejlesztőjükkel is, nem sikerült megcsinálni, annyiban maradtunk, hogy következőnél tesztelni fogom a bootloadert. Szép világ a Linux világ, hiszen hasznosat tehetsz, megbecsülést, barátokat szerezhetsz, míg MS alatt is megteheted ezt, de nem biztos, hogy legális úton...
-
Sianis
addikt
MOD-ot is olvass pls....
Amúgy nem tudom ki mennyire olvasta ESR könyvét ( A katedrális és a bazár-t), de tudni illik, hogy régen ami nem olyan régen volt, még igen rá voltak utalva a hackerek, hogy olvassanak, hiszen lassú net, kis tárhelyek, nem tették lehetővé a gyorsa, sok információközlést, ezért tűnhet CsY mesternek rossz fényűnek egy mostani újonc, mint pl én hsz-ei, hiszen én már eben a korban növök fel Linux-on belül, nem tudom elképzelni, és soha nem is fogom látni, hogy milyen volt a régi HTML nagykorsak....a HOWTO igazi tündöklésének korszaka.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
ngabor2 #2465 üzenetére
Így van!
Sőt van a backports, akik menet közben is fejlesztenek, tehát a szoftverek eléggé frissíthetőek időközben is, majd októberben csak annyi lesz, hogy átírom a sources.list-et és nyomok egy dist update-t, és kész az 5.10 telepítése.
Igen minden .deb csomag felmegy rá, csak ugye a függőségek, lehetnek gondok...bár az Debian alatt is megvan, ezért jó az apt-get ami ugye megvan Debianban is...no de ne spirázzuk túl, aki Ubuntu-t tesz, tekintsen rá úgy, hogy Debian az apja!és így félig meddig maga is Debian-os, csak mégsem teljesen...
MOD: Amúgy meg szerintem felesleges itt hajszolni, hogy ki mit használ, mióta. Ez esélytelen nagy bunkóságra ad némelyeknek esélyt, persze nem feltétlenül kell vele élni. Vannak itt Linuxosok, és segítséget kérünk/adunk egymástól/egymásnak. Erre figyeljünk oda, és ne az erőnket fitogtassuk, hanem a tudásunkat, hiszen az ha nem is mondjuk ki is nagyobb kincs más szemében. Gondolom akit érdekelt a HACKER'S HOWTO olvasta, hát akkor aki magáénak érzi ezt a szellemiséget, járjon is el ezáltal.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Nagyon - nagyon! Nekem a suliban Debian van, itthon Ubuntu, semmit nem veszek észre, hogy különbözne.
A Kalauz nem csak az én munkám, de tavaly október óta állt elhanyagoltan, én pedig átvettem, mai napig nem tudom, hogy ki volt aki először elkezdte készíteni.neki nagyon sok...de most nálam a staféta bot, és akinek van napi 5 perce az is segíthet!
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2447 üzenetére
5.04 a legutóbbi stable...októberben jön a 5.10 de egy pillanat majd frissíteni rá, neked mindenképpen 5.04-et ajánlok!
mod:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2445 üzenetére
Nah akkor még egyet mellé tölteni nem nagy ördöngősség!
Nem mondanám, hogy rossz a Debian, csak valahogy úgy egy helyben áll...nem halad semerre.Telepítője is nehézkes, úgy látom én legalábbis. Miért ne lehetne egyszerű, miért kell mindent azonnal megmondani, hogy akarok?
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2 #2438 üzenetére
ISO mount:
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2437 üzenetére
1 cd-s az egész, a többit meg telepítés után működő netkapcsolattal, és az Ubuntu Kalauz segítségével elintézheted, de minden van alapból ami kellhet...Firefox, szövegszerkesztő...de ami kellhat csomgaolva megvan, csak tényleg olvass Kalauzt és minden kitisztul...
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2434 üzenetére
Nem próbálkoznál meg Ubuntuval esetleg? Én abban készségesen segítek, telepítés teljesen egyszerű, ott a magyar leírás is, és én is itt vagyok, ha kérdésed van! Debian lesz az is ettől ne félj! Csak sokkal egyszerűbb, nem ilyen körülményes...
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2 #2430 üzenetére
vlami ilyesmiről lenne itt szó:
Sianis
addikt
Gábor kolléga úranak és bárkinek akit érinthet:
Sianis
addikt
válasz
Insomnia666 #2416 üzenetére
Telepítés közben nem hoztál létre semmilyen felhasználót?
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2413 üzenetére
Egyszerű, ha Ubuntu akkor! Gyorsan fent van, kell a net, de a kiegészítő dolgokhoz, nem feltétlenül a telepítéshez. Ubuntu egy Debian Linux alapjában véve, csak gyorsabb a fejlesztése, és a frissítése. Az Ubuntu Kalauzban olvashatsz erről kicsit bővebben, és rengetek segítség van ott a kezdőknek!
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2411 üzenetére
Nem telepítettem soha Debian-t megmondom őszintén. Ha kezdőnek érzed magad, de mégis Debian-szerű (nagyon közeli) Linuxot akarsz, akkor inkább Ubuntu. Nem reklámozni akarok, semmi hasznon nincs belőle, magadnak spórolsz meg talán sok vesződséget.
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2404 üzenetére
ha van egy konzolod, akkor meglehet, amúgy nem hiszem...
-
Sianis
addikt
válasz
Forest_roby #2400 üzenetére
Bár Ubuntu, azért mégis Debian.
Én készítettem, szal használjátok!
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Nem ártana szerintem egy jó kis meghajtóteszt egyszer, meg lehet hogy adni kéne neki DVD olvasáshoz kellő csomagokat, pl:
- libdvdread3 , ha meg fordítod az MPlayert akár ennek -dev változata is kellhet, hogy ténylegesen kompatibilis legyen...
Lehet, hogy ez most nagy kontárkodás, de jobb nem jut az eszembe.
Jah és ha már xmms tud menni arts-n vagy min, akkor tedd fel annak dev csomagját, és fordítsd újra az mplayert...ha van egy működő hangcsatornád, akkor vele kéne próbálkozni...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
XMMS, vagy bármilyen zenelejátzód ami működik milyen csatornán üzemel? Mert ha pl ESD-n akkor
$ gmplayer -ao esd
, de ha más csatornán, akkor options menüben az audio résznél az legyen kiválasztva. Jah és ha ESD-d nincs, de az kéne, akkor mivel én is ezzel szívtam ma, leírom neked mi a teendő.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
bubusoft #2220 üzenetére
MPlayer-hez talán
Sianis
addikt
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest