- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Nem tudom milyen az nvidia kártya Linux alatt, de, hogy az Ati nem az igazi, az biztos. Szerintem simán tud annyit, mint linux alatt, mint win alatt.
Valaki tudna nekem segiteni, VPN beállitásba? aki ért az Openvpn vagy a pptp -hez? mert én még kezdő vagyok és nem megy (viszont akik itt vannak a környéken linux guruk, azoknak sem)
-
TrollBalint
addikt
sziasztok
Kollégiumba lakok és nálunk VPN-en keresztül lenne megoldva a net. Viszont sehogysem tudom beállíani a neten linux alatt
Tudnátok segíteni? (Suse 10.0-át használok), fel akartam rakni az openvpn-t, de nem igazán szeretne felmenni, azt irja ki, hogy ''Openssl Crypto headers not found'' pedig az openssl-t direkt letöltöttem és felraktam és még így sem akar települni
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest