-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #9077 üzenetére
nem jön napi 3 de azért nah...
másrészt hagy ne kelljen már csak azért engedni mindig a 3g-t manuálisan hogy megérkezzen az mms.lehet kényelmes vagyok,de ezt egy nem okostelefon is tudja mindenféle kapcsolgatás nélkül(#9078) apeelme
tudom hogy ez a CM-nél bug,már a blade-nél is ez volt,node ugyanugy kellett az apndroid pl a skate v2-höz is
vagy én vagyok a hülye és nem találom egyik telefonban sem alaphelyzetben hogy 3g ne menjen de az mms működjönvagy van valami konfigurációs fájl ilyennel pl hogy:
3G=false
mms=true
?
mert ha igen már írom is át
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest