- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #5999 üzenetére
Ez biztos? Csak mert van egy ilyen topic is:
[MIUI (like)] [CM7 BASED] LewaOS Port for the Blade [ROM] [UPDATED - 06/01] - ezt mondjuk nem is értem. A Skate topicban miért van Blade rom?Valamint frissült a CM7 is.
Fixed proximity calibration
Fixed camera not taking 640x480 videos -
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #5995 üzenetére
Már bubus66 küldött egy lementett gyári ROM-ot azt rakatom vissza a gyerekkel...
Én nem értem miért kell neki a gyári ROM...De amúgy ahogy most leírtad úgy nem működött neki...
bubus666 Köszi szépen az e-mail-t
(#5993) joestone Köszi a segítséget
(#5995) kelzsoca Köszi a segítségetÍrok ha sikerült
-
bubus66
nagyúr
-
joestone
addikt
válasz
kelzsoca #5983 üzenetére
"fastboot flash system system.img"
Ha nagyobb a system.img mint 125MB akkor valszeg nem fog működni , mert a blade esetében is az volt a limit.
@skidrowkill :
adb reboot bootloader
ez fogja fastboot módban indítani a telefont. Semmi más nem fog látszani csak egy zöld droid.Ezt parancsot a gépen kel kiadni és a telefon lehet recovery-ben is , ha pedig fut a rendszer akkor be kell kapcsolni az usb hibakeresést.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #5976 üzenetére
kelzsoca erre gondoltam, hogy így tudná vissza tenni.
Nem akarok a te írásodba bele szólni vagy ez nem jó? Mert ezzel is vissza áll a gyári állapot úgye? Csak onnan gondolom, hogy a te SkaTe romodat nem tudtam fel tenni meg csináltam a linken lévő leírás alapján azóta tökéletesen működik minden -
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #5958 üzenetére
Jah oké köszi
Még egy dolog...van egy gyerek aki felrakta a CWR-t és egy Blue Monte ROM-ot...és neki nem tetszett ezért vissza szeretné rakni a gyári recovery-t és a gyári ROM-ot...
A gyári recovery visszament szóval FTM van de amikor a gyári ROM-ot akarja visszatenni(Beállítások–>A telefonról->Rendszer frissítések–>SD kártya frissítések–>OK)
http://zte-skate.info/leirasok/gyari-rom-visszaallitas/ (ez alapján)
Nem teszi fel hanem újrabootol...
Mi lehet a probléma ?? -
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #5947 üzenetére
De nem linkeltem semmiféle warez-t és az hogy SD cache fájlhoz kérek linket az egyáltalán nem warez...Akkor miért kötekszik??Az apk fájlt kell pénzért megvenni,nem?Sőt tegyük hozzá hogy az elsődleges kérdésem az volt hogy másnál is laggol-e a játék(mert sokan azt írják hogy nem) és akinél nem laggol az segítsen nekem,írja meg a beállításait,ha kérhetem...Plusz rákérdeztem arra hogy a hungariandroid fórumon megírták hogy a gangstar west coast hustle megy a skate-en(de azt egy szóval sem írtam hogy fent van az apk fájl),és nálam az egész egy nagy katyvasz tiszta fehérség minden hiányoznak a textúrák,és ez másnál is előfordult-e vagy az én telefonom a hibás...Erre elkezd velem kötekedni ahelyett hogy a kérdésemre válaszolna...
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #5901 üzenetére
Ez igaz, hogy nem használják sokan a keresőt, de tudom hogy az 1.hsz nekem sokat segített anno Bladenel és ott a Romokat, gyakori kérdéseket, és a kereső használatát is ki lehetne emelni. Hasznos lenne mindenféleképpen. Ha időd nincsen Zsoca mert hát nálad ez érthető lenne, akkor én szívesen összeszedem a dolgokat, végül is csak össze kell ollózni. Csak legyen aki beteszi előre.
-
Regiee
aktív tag
válasz
kelzsoca #5735 üzenetére
Hát a mai programom hogy végigmegyek minden launcheren, úgyis beteg vagyok
(#5736) scyllarus: Hát ez előtt Iphone volt, azt úgy adtam el ahogy csak tudtam, megőrültem tőle, nekem nagyon nem jött be. Előtte meg nokiák voltak annál meg nagyon sokáig semmi újítás nem volt, és ahogy nézem a mostani symbianokat, azok se túl sokat fejlődtek. Az android nagyon tetszik tényleg mindent lehet állítani rajta nagyon jó, azt hiszem nekem való
-
storm3
senior tag
válasz
kelzsoca #5677 üzenetére
Én felraktam tegnap a LeWa-t,kb fél órát volt fenn. Két nyelv van benne,angol és kínai,de angolra állítva is maradt benne 3 kínai program,amire nem jöttem rá,hogy mire jó.
A Lewakarhatatlant mire értitek,mit kell erről a romról tudni ami miatt ennyire rossz véleménnyel vagytok róla? -
Indiant
addikt
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #5610 üzenetére
Köszi a vállaszt
És nem utolsó sorban a ROM-ot
ez mondjuk érdekes
Emlékszel tegnap mondtam,hogy a Build-szám nál AtOmIc ot ír...rájöttem hogy a build.prop ban egy csomó változtatás-t csináltam és rom telepítés után mindég kicseréltem
de veszem a fáradságot és inkább a tiedbe írom bele azokat. -
-
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #5512 üzenetére
Atomic 3.0A le, gyári tpt t-mobil fel, format sd, és fel az új romod.
Eredmény: Eddig tökéletes, gyors rom, köszönöm szépen!Btw, megcsináltam a particion sd, 512, 0 etc etc dolgot, akkor most működik az ext3?
Mert a progit amivel "aktiválni kell" nem igazán találom a romodban.Mod.: Témákat ellehet valahol érni? Mert megmondom őszintén az Atomicban, leginkább csak a téma fogott engem meg, és a tárcsázó része (ami kicsit hasonlít a moto v3-hoz) szerintem.
Most látott a telefonom utoljára atomic féle kókány romokat.
Örülök, hogy nem lett téglafonom ..... -
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #5496 üzenetére
Ha már május 1 van, akkor én is kérnék.
A Beállításokban az Alkalmazások vissza tudna kerülni az első oldalra, mert az sokszor kell.
Az Újraindítás és recovery, pedig a jobb gombos kikapcsoló menübe.Az első szerintem mindenkinek fontos, a második csak a CM-hez szokottaknak.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #5484 üzenetére
ezt evvel cáfolnám! vagy mégsem??
ICS Atomic 1.6
Attól lehet h nincs igazam -
Frozzy
őstag
válasz
kelzsoca #5450 üzenetére
nemtudom sajnos anyira jól nemtudok angolul de mintha azt hajtaná tillaz és D3aBl3, hogy a partíció kiosztással vannak bajok (szerintük)
(#5451) apeelme: hidd el, hogy nem én csak úgy heggesztettem bele hanem linkelték modacon, hogy próbáljuk ki mert ezzel működik. beraktam és megy enyi. nem kell szívni a másik vérét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest