- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs.fefe
csendes tag
hali
tegnap esete megoldódott a promixi gondom, (köszi még egyszer) és tettem fel egy kérdést csak rövid választ kaptam ami sajna nem dobott fel. szóval szeretnék fotót csatolni a telefonkönyvben szereplő nevekhez, csak sajna nem tudom, mert az e-mailokhoz enged csak.
esetleg market????? köszi előre is!! üdv F -
balazs.fefe
csendes tag
sorry +1 probléma: sajna nem tudok képet csatolni a a telefonkönyvben szereplő nevekhez, folyamatosan az e-mail címekhez csatolná más lehetőség nincs
-
balazs.fefe
csendes tag
atya, gatya.......müxik a dolog, remélem végleges a megoldás, ha nem akkor megint megyek cserélni......skacok nagyon, nagyon, nagyon, nagyon köszönöm!!!!!!!
nem szeretnék megválni ettől a jó kis telótól!!!!
napokban próbálgatom:-)
valóban döbbenet, hogy a szervizes ezt nem tette, meg háromszor sem.-) -
balazs.fefe
csendes tag
sziasztok.
nagy az én gondom ezzel a telcsivel.-( (zte skate)
kezdem az elején, tavaly dec. elején vásároltam a t-mobile-tól. ma jan.4. van és a 4.(igen, ez nem elírás, a negyedik)cserén vagyunk túl. kissé hülyének érzem magam ezek után mert ez az utolsó is produkálja a hibát amiért már három telcsit kicseréltek.
gond nélkül müxik kb. 4-5 napig, majd egyszerűen hívás indításnál illetve fogadásnál elsötétedik a screen és nem lehet megszakítani a hívást, meg kell várnom amíg a másik fél befejezi a hívást. igazán nem értek hozzá, de esetleg nem egy nem ide való software van telepítve....istenemre nincs semmi ötletem!!!
please aki tud segítsen.
nagyon köszönöm előre is üdveri
ui: t-pont üzletben a szervizesek nem nagyon segítőkészek, nem keresenek megoldást csak cserélnek...nem szeretnék megválni ettől a telcsitől (is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged