- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
scyllarus #11390 üzenetére
ZTE Mifavor UI
http://115.com/file/aqkka8ah 2,7Mb
http://115.com/file/clsg18jw# 2,8Mb
http://115.com/file/e6p5hbkb 8,3MbJobb szürke gomb kibontva a szélső.
-
apeelme
addikt
válasz
scyllarus #10773 üzenetére
csak részinfókban van igazad...nincs forrás csak közölték hogy majd lesz és elkezdték szivárogtatni...na most jelenleg is 5 repository-t tartalmaz (amik ráadásul csak alkalmazások), mint kezdetben, így egyelőre ez még édeskevés...érzékeltetés képpen cyanogen teljes forrása 393 repository...
-
kelzsoca
félisten
válasz
scyllarus #10767 üzenetére
Szerény a gyerek, büszkén kijelenti, hogy a világon először neki sikerült(?) ARMv6-ra MIUI-t tenni...
Még nem néztem nem hogy a romot, de a topicot sem, sőt a repo-t sem, legutóbb még csak forrás foszlányok voltak fent, ezek szerint már kikerült a teljes forrás, forrás hiányában semmit nem lehetett kezdeni eddig ARMv6 alá, persze az amit most csinált is kérdéses milyen formában-miként működik, és hogy hozta össze...
IA3-ra lesz még egy patch, csak most készítem a modaco-s verziót, ők még eddig nem kaptak IA3-at.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #9807 üzenetére
Nem rossz , az tény, és ha az ár értéket nézzük akkor tényleg jó az üzlet.
Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy nem cserélném el , vagy le a Skate-tVárok én még 1-2 évet, mert ahogy látom a fejlődést, előbb vagy utóbb a most felső kategóriás telefonok egyszerű halandó számára is "olcsón " elérhetővé fognak válni. Nem hiszem , hogy az 1 magos procik sokáig fogják húzni, helyettük jönnek a " csoda procis "
több magos telefon csodák.Addig is van egy jó (Skate ) telefonom, ami a mostani igényeimet bőven kielégíti, sőt én már meguntam a 3D-s launchet ...ott még csak most teszik fel
-
Norbeee01
tag
válasz
scyllarus #9799 üzenetére
Ha tényleg tartani fogja a 70.000 alatti árat akkor bestbuy lesz....és senki nemfog Skate-et venni...Személy szerint nekem a design-ja is jobban tetszik az alcatelnek....Dehát Istenem türelmetlen voltam ezért vettem meg a Skate-et pedig már van Huawei X5 és jön ez az alcatel is.Mindkettőről tudtam de mikor volt pénzem,akkor még csak a Skate volt kapható...Szeretem ezt a telefont(elsők közt voltam aki szert tett ilyen telefonra novemberben),de ez az armv6 soc ez bosszantó...Főleg ezek után hogy az összes többi gyártó már-már lassacskán totál elfelejti.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #9488 üzenetére
scyllarus
"sámánszertartás"
ez hídba vágott
tetszik
A V2 ez előtt is nagyon bejött, ez van . Nem "fejlesztői " hiba, mert szerintem szuper jó és párját ritkító ROM -ROM-okat varázsoltak Zsocáék
. Mindenki azt használja ami az igényeinek megfelel.
Nálam is az IA2-ben a beállítási lehetőségek és a testre szabás sokrétűsége fogott meg, ha ez az irány a V2 -ben is elmozdulna , tehát több beállítási lehetőség lenne benne , ...nos az lenne a csúcs. Ez szerintem nem Zsocáékon múlik hanem azon, hogy milyen forrás áll a rendelkezésre.
Szerintem ha lesz lehetősége akkor fogja fejleszteni a V2-tapeelme
szvsz scyllarus nem negatív kritika ként hozta fel. Valóban többször esett róla szó. Véleményem szerint onnan indult ki a dolog, hogy a "macska " rom szintén CM7 alapokon van, vagy onnan indult ki. Lehet ( én nem vagyok mágus ) de esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " megoldhatja vagy megoldja a wifi problémát ( már ha ott nincs ilyen. )
Azzal maximálisan egyetértek, hogy mindenki azt használja ami bejön neki , működik az igényei szerint
-
apeelme
addikt
válasz
scyllarus #9488 üzenetére
érdekes hogy mindig visszakanyarodunk egy már régen kitárgyalt, megemlített, hibával, problémával....valamivel ugyanoda.
Ha itt órákat, és napokat beszélgettek róla attól még nem lesz megoldva.
El lett mondva többször is (pl.:#7729,#8069) hogy a "hibáról" tudunk/tudnak, aki ezzel nem tud együtt élni az NE használja a rom-ot, mert sosem volt kötelező...
Ha lesz rá mód majd ki lesz javítva!
Persze gondolom ha addig nem adnánk ki a rom-ot amíg nincs megjavítva akkor meg itt "dörömbölne" mindenki hogy nem baaaaj csak legyen kint használjuk mi úgy..."egyik telón működik ez vagy az a dolog, a másikon mókolással, a harmadikon úgy sem"
- elárulok egy annyira nem is nagy titkot, ez azért van mert minden telefonnak más a felhasználója és - hála Istennek - különbözőek vagyunk...az ilyen hibák minden esetben egy "hatalmas user error" és ezt nekem és zsocának nyugodt szívvel elhiheted, szörnyen elenyésző az a szituáció amikor egy átlag felhasználó olyan dolgot említ meg amiről nem tudunk és nem is kamu... -
Frozzy
őstag
válasz
scyllarus #9481 üzenetére
a wifit meg nem tudod használni
nem tudom miről beszélsz. nállam tökéletes a wifi. vegyél normális routert aminek tudása is van. és nem 3ezer forintos. nekem még a másik utcában levő haverom routerét is látom és tudok rá csatlakozni.
cyanogenmod romból készült az ia ezért jobb fényévekkel mint az eredeti gyári T-s rom
dehát ezt te biztos jobban tudod
-
callvote
senior tag
válasz
scyllarus #9179 üzenetére
(#9179) scyllarus
"Tobika1 :Gondohatott erre, igen. De attól még nem kellene elhinni, mert ez tipikus marketingduma."
Nem is arról van szó hogy én mit hiszek és mit nem.Hanem érdekes módon megtalálta amire én gondoltam hogy olvastam..bár nem én írtam ennek ellenére én lettem mindenféle jelzővel illetve stbstb,mintha ez az én állításom lenne.
Jogosan háborodok fel vagy nem tetszik a nekem szóló okoskodások,kötöszködések és (egyeseknek) vicces GIFek.
Ha ekkora nagyágyú mindegyik,akkor ne nekem célozzák ezeket,hanem azt aki azt a blogot,cikket stbstb írta.
Én nem apeelme munkáját szidtam,csak az ö kommentjére ment a válasz amiben 3ik személyről szólt a dolog.(#9184) apeelme
Mivel egyből nekem estek egyesek,valóban nem álltam neki megkeresni,mert mire fel?kik ők nekem?kinek is kell elszámolnom?pár taknyossal vagymi?nem is értem...
amugy a hangnemváltás nálam onnantól kezdödött hogy oylan jellegű komment jött az irásomra ami valoban nem dijaztam(közeljövöben sem fogok)..egy szonak is száz a vége zsocának igaza van és ennyi. -
apeelme
addikt
válasz
scyllarus #8066 üzenetére
a rémhírek terjesztése ellen azért közölném hogy a CM vonal wifi adatátviteli sebessége ami változott (redukálódott) a gyárihoz képest, annyira hogy még mindig bőven elég mindenre (4-5Mbps), a jelerősséggel kapcsolatban megemlíteném hogy a használt csatornák számát ellenőrízni kellene talán javít a dolgon...és router beállításai sem elhanyagolhatók...bár az is meglepő számomra hogy ezek szerint van olyan hely ahol gyárival simán wifiztél, CM-mel meg nem? jó messze lehetsz routertől...
(#8068) mrskatejoe: tényleg érdekelne hogy mi az amit már nem tudtok ezzel a gyötrelem sebességel elvégezni?
-
Norbeee01
tag
válasz
scyllarus #7581 üzenetére
Én is szomorú vagyok emiatt,hogy a szeretett deszkámhoz armv6 procit adtak, a Taniához pedig már egy jóval fejlettebbet...Én is útálom a wp-t, a 7est meg a régebbieket is mert minden csak nem felhasználóbarát...Egyébként szerintem hónapok kérdése és lesz rá teljes értékű android oprendszer is csak győzzék kivárni a büszke tulajdonosok...Nekem amúgy tetszik a Tania külcsíne is viszont nálam pár nap alatt megfeketedne a szép fehér burkolata
Szerzek már egy Taniát aztán összehegesztem a kettőt
Nekem kell az a CPU+GPU!!!
-
Drbonci
aktív tag
válasz
scyllarus #6140 üzenetére
100-ért adtam el , ez 40 volt , kicsit gyorsabb kicsit jobb de NEM 2,5-xer annyival , mint amennyibe kerül . Nekem mint munkaeszköz kell , nem villogni , és ugyanazokat el tudom intézni amit azon . Progik is azonosak vannak fent , nem olyan nagy durranás az a telefon mint ahogy sokan gondolják . Szép kijelző , hitvány aksi , ha 9-ért vesz bele vki egy 2000mah-est akkor már egy napot kibír erősebb használattal is .
-
joestone
addikt
válasz
scyllarus #5783 üzenetére
Az XT 4-6 MHz tipikusan 512kB rammal 8088 procival . Az AT gépek már 80286 8MHz procit kaptak és 640kB volt az alapmemória . Tavaly szabadultam ,egyébként a 12MHz -es TTL ickből kirakott alaplapomtól , pedig maximumra volt bővítve (1MB) .
Anno a középiskolában c64 en és zx spectrumon (ez már maga a csúcs volt a zx81 -hez képest , színes volt és rengetegh játék volt elérhető hozzá) kellett programozni. De akkor még nagy szám volt a HT1080Z is.
A Videoton TVC -n gyakoroltam a Z80A (3.125MHz) gépi kódú programozását és a más gépekre készült játékokat portoltam rá . -
snecizero
senior tag
válasz
scyllarus #5757 üzenetére
Ehez bőven elég. Vannak gyorsabb kártyák is, de azok drágábbak is. Nem egy Full HD a
telefon videó felvevője.HD videó felvételre képes telefonba érdemes gyorsabb kártyát venni. De lássuk be a ZTE Skate ettől nagyon de nagyon messze van. De nem is ezért vettük ezt a készüléket.
-
-
Tomszy1
tag
válasz
scyllarus #4732 üzenetére
Aham, értem
Köszi az infókat. Még egy amatőr kérdés, bár omniánál tisztában vagyok a folyamattal itt nem. Tehát ha rootolok és felteszek új romot akkor ugrik a gari. De vissza tudom-e csinálni eredeti állapotra? (winmonál elég volt feltennem a gyári ramot és gari visszaszállt
), van-e itt ilyen? Köszi!
-
Tomszy1
tag
válasz
scyllarus #4704 üzenetére
Skate rom alatt gyári romot értesz, vagy készítettek hozzá egy SkaTe nevű romot?
a 3 nap az igencsak komoly. Nekem 3g nincs, csak wifin van netem. Gyakorlatilag nem nagyon változtatgattam az alap beállításokat, feltettem pár progit és annyi. Igaz hogy egész nap nyomkodom, de játékkal például nagyon hamar merül, nem nfs persze, mondjuk angry birds mellett..A led alatt a hátsó fényt értettem, nem a hívásjelző küyüt.
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #3526 üzenetére
(#3526) scyllarus
nem akarok nagyképűnek tűnni, de ezek után ha még egyszer kellene raknom (annyi tudással amit most itt tőletek össze szedtem háááttt nem egy óra kellene hanem max 15-25 perc. No nem azért mert annyira jó vagyok hanem azért mert ez ROM annyira gördülékeny ezekkel a paraméterekkel ( recovery-vel stb ) hogy NAGYON.
..és szerintem ez egy jó ( szerintem KIVÁLÓ ) ROM jellemzője
tehát kelzsoca ismételten
meghajlok a tudásod előtt
-
válasz
scyllarus #3444 üzenetére
ROM-ot cseréltem 2 hete egy Skate-en, azzal sikerült a függőségét csillapítanom. Azaz egy bizonyos ROM feltöltése után minden OK volt. De akkor az egyetlen út a gari érdekében a Turbo SIM. Nekem volt egy, az annyira behülyítette a GT540-esem, h újra kellett flashelnem. Ugyanezt csinálta a ZTE-nek is - a Turbot kivettem, mégsem látott semmit, kb. a 10edik reboot után tért észhez. A fene enné meg a Vodafone-t, hogy nem tudnak ilyen telót árulni. Nagyon dühös vagyok... akkor marad egyenlőre a GT540esem -.-"
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #3422 üzenetére
Hali mindenkinek.
Nos ez az én véleményem :
Nem vagyok oda alapból ezektől a "launcher" től. Lehet azért mert most kelzsoca rom-ja nagyon bejön nekem.
Egyébként a menü ennél is 3d jellegű. Szerintem az ettől "erősebb" alkalmazásoknak igen nagy a proci igénybevétele, és ha ez nő akkor az energia felvétel is (hamarabb merül )
na ezért nem szeretem az ilyen "launcher" -t.de ahány ház annyi szokás
Az aksi töltöttsége még mindig 47 % pedig ment a forgalom ( net- zene- telepítés stb. )
meglepően jólbírja. -
Agyzuzo
addikt
válasz
scyllarus #2636 üzenetére
Hát pont ezeket néztem át én is, de az SE Mini sztem elég csajos teló...
A HTC Wildfire meg szintén.A Skate az már csak a méretéből kifolyóan is tekintélyt parancsoló. =) Amúgy egy élvezet használni, így 2 nap után kijelenthetem.
Persze először én is a HTC-kat nézegettem, de ami bejött volna (Sensation) az egy másik dimenzió árban...
-
atillaahun
veterán
válasz
scyllarus #2371 üzenetére
Egyébként vagy arra fordítja valaki az idejét, hogy utánajárjon valaminek, és más hibájából tanuljon, vagy arra, hogy megkeresse a pénzt, amit a saját hibájából bukott el. Az eredmény végülis ugyanaz lesz. Harmadik út meg nincs. Legfeljebb ha valaki egyikből se tanul.
(#2377) hodostamas
Nem játékokra gondoltam, tényleg nem játszok velük. Illetve sakkozni szoktam ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, de ott meg nem jutok túl a 4-es szinten. -
atillaahun
veterán
válasz
scyllarus #2371 üzenetére
Hát pedig az én első vásárolt App-omnak is háromszor vonták le az árát. Azóta se vettem többet:
De most hogy látom mennyi hulladék bugos szemét van köztük, amiket basznak updatelni a készítők, csak helyeselni tudom a döntésem.
(#2372) Agyzuzo
Ez fura. Én nyomom neki a hangerő minuszt, és átvált rezgőbe. -
atillaahun
veterán
válasz
scyllarus #2354 üzenetére
"...és ugye mit csinál elsőnek valaki egy új telón, beírom ide..."
Tol neki egy TPT-t, felrak egy custom Rom-ot, felhúzza a procit az égbe, majd lefuttat egy Benchmark-ot, és berakja a screenshotot az eredményről a fórumba.
vaaagy
Hülye játékokat játszik, és jól behúzzák.
-
kelzsoca
félisten
válasz
scyllarus #2318 üzenetére
(#2316) atillaahun nemrég írta, és én is azt mondom, hogy egy launcher csere, meg adott esetben böngésző csere azért kellhet (főleg ha mobilnet előfizetésed van) illetve igényektől függően, érdemes lehet cserélni a gyári képnézegetőt (Galéria) pl: quickpic-re, zenelejátszót is lehet száműzni, mondjuk poweramp (szerintem érdemes megvenni)
Illetve amit külön kiemelnék, az a fénykép és videokezelő alkalmazás cseréje, vagy az mellett egy normális használata, pl: camera360, akkor ki lehet esetleg tenni a gyári fájlkezelőt, helyette egy root explorer, illetve egy jobb video lejátszót a gyári helyett: moboplayer, gyári sms alkalmazást is lehet cserélni gosms vagy handcent sms....és még sorolhatnám, lényegében az egész rendszert át lehet alakítani külsős alkalmazásokkal, ami lehet ingyenes vagy fizetős is -
kelzsoca
félisten
válasz
scyllarus #2265 üzenetére
A céges-flottás kártyák speciális SIM-ek, így ha az 2 évnél fiatalabb, azzal nagy valószínűséggel nem fog menni, ha ennél régebbi akkor működhet, 3G valószínűleg nem lesz (mint írtad ez nem gond) illetve az elavult hálózati kiépítésnek köszönhetően bárhol előfordulhat hálózatvesztés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged