- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Valahogy úgy alakult, hogy minden ismerős hozzám hozza a telefonját ezt-azt beállítani. Eddig csak butafonjaim voltak, mégis volt szinte minden a kezemben (na jó, BB nem, de azt úgyis csak olyan veszi, aki ért is hozzá). Az Iphone-tól én is megőrültem, falhoz vágtam volna 15 perc után, ha az enyém lett volna (Iphone 4 volt!!!). Aztán két Samsung Galaxy Mininél kellett segítenem, és akkor döntöttem el, hogy droidos lesz a következő

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest