- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Tomszy1 #4712 üzenetére
SkaTe ROM alatt a SkaTe nevű ROMot értem, amit Kelzsoca készített, a gyárira T-s ROMként szoktunk hivatkozni. Ha te sem használod a 3G-t, kapcsold is ki a vezetéknélküli beállításokban, jótékony hatással van az üzemidőre. A játék, és minden más, ami aktívan tartja ezt a nagyfelbontású kijelzőt, valóban gyorsan meríti, ez minden telefonnál ilyen. Ha már pár lemerülés-feltöltés ciklus megvan, utána 2 napot simán bírnia kell(ene), még sok nyomkodással is. Nekem a 3 nap úgy van meg, hogy céges teló, sokat beszélek rajta, napi 2-3 óra Bluetooth a kocsiban, este wifin letöltés, szinkronizálás (AirDroid), némi játék (kb 1 óra).
Amikor feltettem a SkaTe-t, azt hittem, sosem fog lemerülni -
scyllarus
veterán
válasz
Tomszy1 #4702 üzenetére
SkaTe ROMmal nekem 3 napig simán bírja. Mondjuk, nekem le van tiltva a 3G, csak wifi, sok nyomkodás meg telefonálás ezerrel. Kellemes csalódás volt nagyon, a mai átlagos okostelefon-üzemidőkhöz képest. Nyilván, aki kihasználja, annak jobban merül, de ott is lehet okosan beállítani (mondjuk ne kérdezze le a GMailt 5 percenként).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged