Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• callvote

senior tag

válasz scyllarus #9179 üzenetére

(#9179) scyllarus

"Tobika1 :Gondohatott erre, igen. De attól még nem kellene elhinni, mert ez tipikus marketingduma."

Nem is arról van szó hogy én mit hiszek és mit nem.Hanem érdekes módon megtalálta amire én gondoltam hogy olvastam..bár nem én írtam ennek ellenére én lettem mindenféle jelzővel illetve stbstb,mintha ez az én állításom lenne.
    Jogosan háborodok fel vagy nem tetszik a nekem szóló okoskodások,kötöszködések és (egyeseknek) vicces GIFek.
    Ha ekkora nagyágyú mindegyik,akkor ne nekem célozzák ezeket,hanem azt aki azt a blogot,cikket stbstb írta.
    Én nem apeelme munkáját szidtam,csak az ö kommentjére ment a válasz amiben 3ik személyről szólt a dolog.

(#9184) apeelme

Mivel egyből nekem estek egyesek,valóban nem álltam neki megkeresni,mert mire fel?kik ők nekem?kinek is kell elszámolnom?pár taknyossal vagymi?nem is értem...
    amugy a hangnemváltás nálam onnantól kezdödött hogy oylan jellegű komment jött az irásomra ami valoban nem dijaztam(közeljövöben sem fogok)..egy szonak is száz a vége zsocának igaza van és ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák