- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #8069 üzenetére
(#8069) apeelme
No akkor a gondom illetve a gyötrelmem
V2 felpakoltam, és semmi állítgatás semmi után állítás...a wifi gond nélkül ment.
Azt vettem észre, hogy erősebb jel volt. Tehát a gyári ROM nál is erősebb. Van egy két hely a ház környékén ahol a gyárival gyengén jött a jel míg a V2 vel erősebben.
Oldal betöltéséknél, és letöltéseknél is észrevehető volt.IA felpakolását követően és ezt sem állítgattam ( nem értek hozzá ) A gyári romtól is gyengébb volt a jel. Már írtam, hogy nem állítgattam semmit , így kint a ház környékén ahol a V2 vel simán ment a wifi itt most gyenge. Ugyan ez van a akkor is ha egy oldalt akarok betölteni ( hosszabb az idő ,illetve egy youtube videó betöltése is hosszabb ideig tart, és néha szakadozik ) No ezek a paraméterek nem közvetlen a Wifi közelében tapasztalhatóak.
csak saccolni tudom de érzésem szerint legalább 10% wifi romlás. Ez viszonyított a gyári ROM - V1- V2 - és IA között. Őszintén (de ez csak szubjektív ) úgy érzem, hogy a wifi teljesítménye gyengébb a gyári ROM-hoz képest. DE EZ szubjektív.
Nem akarok semmi féle rémhírt kelteni, de én gyengének tartom ( nem vagyok android mágus ) csak mezei júzer. Ez az én véleményem , és mint írtam ez abszolute nem a Ti saratok
.
-
joestone
addikt
válasz
apeelme #8069 üzenetére
Kérdésem lenne :
Milyen beállíásokkal megy a wifi a boardconfigban ?
Elvileg jól állítottam be
wext ver 06 , modul, fw binek elérési útja rendben wifi.interface=wlan0 build.prop ban beállítva ennek ellenére eth0 lesz és nem wlan0 . Maga a kernel és dhd.ko biztosan működik , mert a gyári rom alatt kiválóan működik .
Egyébként a 2.3.7 AOSP amin dolgozok egész szépen muzsikál annak ellenére , hogy még kicsit félárbocós.
Sajnos az elmúlt pár nap alatt volt időm tesztelni . Szenzorok , hang , kép rendben. A GPS villámgyorsan talál jelet . (ennek a segítségével sikerült megfejtenem melyik kórház idegsebészetén fekszem , mert a karszalagon amit rámaggattak csak idegsebészet szerepelt) .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest