- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
scyllarus #15835 üzenetére
én meg sem lepődöm ezen....
mint már írtam is többször itt...,ha elolvasod az e-care fb oldalát..akkor 99%-ban HTC-k miatt "rinyálnak" a vásárlók...mindig panasz van a htc szinte összes modeljére..mindnél van valami hiba...(skate-t egyet nem láttam)nem is vennék htc-t az is biztos
-
Szoszo94
őstag
válasz
scyllarus #15684 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=HNyn1h5uJHU&feature=youtube_gdata_player
Nézzétek a boot animációt
-
-
Torento
tag
válasz
scyllarus #15672 üzenetére
Azthittem többen rámozdultak erre...(és ha tényleg jó a nagyok meg fogják mondani mi a gond) dehát úgy látszik nem...
Ja igen énis feltelepítettem úgy h kicsomagoltam a Zip-et és utána telepítettem az apk-t... Nem jelent meg a launcher->reboot->utánna sem lehetett kiválasztani....
Beállítások>alkalmazások közt megnéztem de minden szürke volt..Mentett adatok,gyorsindítótárazás stb... -
krystman
őstag
válasz
scyllarus #15652 üzenetére
Még annyit ezzel a ROM-mal kapcsolatban, hogy az sms pl. egyből megjelenik a főoldalon. Nem kell megnyitni. Egyébként nekem a CM .7.2-es ROM-ok nagyon jók, és nagyon gördülékenyek. Ez meg meglepően jól gurul.
Azt az időjárási Widgetet, mivel hoztad elő? Nem láttam benne ilyet!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15652 üzenetére
No igen
aki gyors az gyors
"Azt nem értem, hogy-hogy hol helyezkedik el a CM romok között?"
arra gondoltam, hogy stabilitás, fogyasztás ...stb de olvastam, hogy pár órája van fent nálad, így még gondolom nem ismerted ki teljesen . Tehát még nem aktuális a kérdés sor
Köszi az eddigi infókat... az eddigi infó a ROM csere irányába terel
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15650 üzenetére
Igen
IA3 -ra gondoltam...de sebaj
akkor még csak gyötörd
és ha megkérhetlek majd oszd meg a tapasztalatodat
...esetleg 1-2 kép róla
és ha nem gond akkor egy kis véleményezés ( bár tudom, hogy minden felhasználó másként áll a ROM-okhoz ) tehát olyan kis összehasonlító vélemény kéne nekem , hogy kb hol helyezkedik el a CM romok között ?
Köszi
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15644 üzenetére
Hali
A wifi hogy szuperál vele ? ( nálam sajna IA alatt elég gyenge volt a wifi a V2-höz viszonyítva ) ezért kérdeztem, illetve úgy tudom, hogy nálad sem volt szuper a wifi IA2 alatt
Nézegettem , így elsőre tetszetős volt . Gondolkodtam rajta, hogy a jó öreg és stabil V2-t lecserélem valami grafikusabb rom-ra .Ugye ha jól sejtem nem Magyar nyelvű ?a válasz megérkezettKöszi
-
Torento
tag
válasz
scyllarus #15592 üzenetére
Értem és pont így tettem énis "mindig" kivéve most úgyvoltam vele "hátha nyerek" úgyse játszok soha semmi ilyennel. Itt egy MTSMS-t kellett küldeni az adott számra.
Közben írtam T Mobile topic-ba.. és közben beléptem t-mobil oldalára a számommal és jelszavammal...
Itt elvileg testre tudom szabni az előfizetésem (persze 2 év hűségem van és nemtudom h ez miatt milyen szinten..)
Ilyen dolgok vannak itt:Fogadott Emeltdíjas SMS tiltás
A T-Mobile-lal szerződött tartalomszolgáltató cégek emelt díjas SMS-einek fogadását tilthatja le.ennél az van h "aktiválva"
MMS szolgáltatás
Képek vagy hangok, illetve videofelvételek és szövegek küldése üzenetben.szintén:"aktiválva"
NA KÖZBEN KAPTAM VÁLASZT A T TOPICBAN
Elnézést az offért
-
okoska74
senior tag
válasz
scyllarus #15344 üzenetére
Amióta megvettem ezt használom. Cseppet sem lassabb mint bár melyik. Az órajelem alapon van alatta még film nézés közben sem szaggat. Játékra nem használom. Azért választottam mert a gadgetjei közül ennek tudom használni a legtöbbjét nem kell hozzá semmilyen plusz alkalmazás és szép.
-
saucelori
tag
válasz
scyllarus #15191 üzenetére
Szerintem meghagyom ezt, mert nagyon stabil, semmi probléma nincsen vele
Csak az adw launcher nagyon lassú, pedig nem próbaverzió
Valami akadás nélküli kellene, mondjuk a motorolás gyári launcher nagyon jó, csak nem hiszem, hogy van-e ilyen a neten fent, ami kompatibilis az enyémmel -
Nyertes480
csendes tag
válasz
scyllarus #14893 üzenetére
Nem tudom miért szapulja őket mindenki... Lehet, hogy nem ők a legnagyobb királyok a vidéken, de legalább próbálkoznak valamivel.
Attól függetlenül, hogy nem az ő általuk készített romot használom, szimpatikus az, hogy foglalkoznak egy már kifutófélben lévő telefonnal, és próbálják naprakésszé tenni a sok nehézség és megoldhatatlannak tűnő probléma ellenére.
Sok sikert nekik! -
krystman
őstag
válasz
scyllarus #14814 üzenetére
Én is kipróbáltam, de nekem az mp4 videók szaggatnak, és néztem a fix hd oldalán elő adást, és szaggat mint a bűn. Hardveres videó gyorsítás ahogy látom nincs megoldva benne! Youtube sem a legjobb. Nem lenne rossz, mert vannak benne olyanok amik tetszenek. Külsőre jól néz ki.
-
-
Danex
addikt
válasz
scyllarus #14739 üzenetére
bár csak csak a 4mag lenne a különbség,
de jobb kijelző, támogatja az USB host módot(pendrive ilyesmik), flash-t alapból támogatja, fullHD videó felvevés
mondjuk a Skate Acqua-nál 56ezer színes kijelzőt írnak o.O de gondolom csak elírás
Persze ez csak az én véleményem, aki tényleg telefonként használja a telefonját annak nem kellenek jórészt ezek
meg ugye függ az ár is
-
DarknessHope
senior tag
válasz
scyllarus #14698 üzenetére
telefon pc fényképező stb IT termékeknél mindig ez van.. ha vársz még 2-6-8 akármennyi időt vehetsz jobbat
ZTE skate hála kelzsoca romjainak (ez kicsit félreérthető de értitek
) barom jó kis cucc... nekem alcatelben a kijelző minősége tűnik leginkább fejlettebbek illetve az anyaghasználat minőségibb. a többi pl a hardver akár skate-é is megfelelne nekem.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #14661 üzenetére
scyllarus igen ! Amit írtál ugyan azt produkálta
"Valamiért 0 lesz a fényképek mérete, a telón meg tudod őket nézni, de a számítógép már hibás formátumúnak látja."
..csak azt nem értem, hogy miért "0" a méret, ha egyszer látható a telefonon? ez elvileg lehetetlen lenne.
..és miért tűnik el a telefonról ...ha egyszer látható volt???..ezek alapján ki kell jelenteni, hogy csodák mégis csak vannak
mit használsz helyette ?
-
Danex
addikt
válasz
scyllarus #14642 üzenetére
igen az tervezem
, unalmas kis tesztelgetésre gondolnám
wep titkosításokhoz ha jól tudom nem kell nagy gép(legalábbis a laptop pár perc alatt sikeresen megfejtette) , wpa-hoz meg tényleg sok-sok idő kellene azt nem is erőltetném nagyon
pc azért nem jó, mert nincs USB-s wifi-m illetve azt nem tudom elvinni iskolában, vagy ahol váratlanul jól jönne pár mega gyorsan a hó vége fele
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
scyllarus #14592 üzenetére
Hogy mondjam vajon el azon tűnődöm, hogy senki ne vegye támadásnak a csapatból...megpróbálom még érthetőbben mint legutóbb:
Egy mondatban összegezve: haza modder nincs, aki foglalkozik is vele és elég felkészült lenne javítani bármelyik fennálló hibát.
Mégis mire vártok? Hmm? Hogy majdcsak előkerül egy olyan ember, aki legalább 5 éve kernelt épít és csak a két szép szemünkért épít nekünk egy 3-as kernelt?
Hogy a Google majd csak azért mert mi megkérjük kivételt tesz és a zárt forrású drivereit lesz olyan kedves nekünk odaadni?
Még ha mindkettő be is következne, akkor is még ott a kamera rendszer gyártója, az FM rádió chip gyártója, a memóriák gyártói... stb... Mind egyöntetűen támogatni fog?
Ha még ez is meglenne. Adok valakinek egy működő forráskódot, csak fel kell építenie és lényegében már jó is. Az hazai közösségnek ebbe is beletörne a bicskája...
Az Android legalább 4, de olykor több programozási nyelv magas szintű ismeretét követeli meg. Még a mérnökök, akik dolgoznak rajta megtehetik, hogy csak egy-egy modult írnak meg a saját technikai tudásukon és az elsajátított nyelvben, addig ti arra vártok, hogy majd egy modder megírja C-ben a drivert, aztán felhúz fölé C++-ban egy új framework-öt, majd egy kis Dalvik Java után előáll napok múlva, hogy mindenki más hülye volt csak ő nem...
-
krystman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged