-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
beholder00 #14657 üzenetére
Általánosan elmondható, hogy Skate esetén az OC-al nem sokra mész, jobban fog melegedni a készülék, és gyorsabban fog lemerülni az akkumulátor, amit +ban hozhat az némileg jobb pontszám szintetikus tesztekben, és játékokban 1-2FPS, hogy ezekért megéri -e nem gyári, hanem emelt órajelen használni, szerintem nem, de mindenki el tudja majd dönteni, számára mi a fontosabb
Az pedig hogy adott készülék mennyire bírja a tuningot, csak próba után derülhet ki.
-
scyllarus
veterán
válasz
beholder00 #14657 üzenetére
Hagytam alapon. Próbaképp felvittem 904-re az elején, stabilan ment, de mivel nemigen játszom, így nem volt fontos az overclock, nem is próbáltam feljebb vinni, és romcsere után hagytam is 800-on.
-
scyllarus
veterán
válasz
beholder00 #14655 üzenetére
Mindkét gyerekemnek X8-a van, nekem Skate-em,egy hónap eltéréssel vettem mindhármat, szóval van releváns tapasztalatom.
Röviden: ég és föld, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
(Annyit árnyalnék a képen, hogy az X8-akon gyári rom van, állítólag azok is megtáltosodnak főzött rommal)
Ha konkrét kérdésed van, arra is próbálok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged