- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
veector
senior tag
válasz mira72 #26207 üzenetére
mert USB szabványba egy eszköz max 100mA-t kaphat
nem. csak a low-power eszközöknek van ilyen korlátozásaThere are two types of devices: low-power and high-power. Low-power devices draw at most 1 unit load, with minimum operating voltage of 4.4 V in USB 2.0, and 4 V in USB 3.0. High-power devices draw the maximum number of unit loads supported by the standard.
Magyarul: Kétféle eszköz létezik: alacsony-teljesítményű és magas-teljesítményű. Az alacsony-teljesítményű eszközök max 1 egységet (unit loadot (100mA-t)) tudnak felvenni [...]. A nagy-teljesítményű eszközök a maximum egységet felveszik amit a szabvány támogat (USB2 esetén ez 5 unit load, egyenként 100mA -> 500mA-t vesz fel egy high-power eszköz).
-
veector
senior tag
válasz mira72 #26201 üzenetére
ezt írtad:
Lerajzolom neked: van egy portod, ami max 500mA leadására képes ugye, de egy rá csatlakoztatott eszköz max 100mA-t kaphat csak, mert ugye egy usb portra ( HUB-bal ) tudsz több eszközt rádugni... Világos????senki nem mondta hogy egy eszköz 100mA-t kaphat. a unit != eszköz. egy eszköz is meg tudja kapni az 5 unit loadot
amúgymeg fizika: egy USB HUB-on ha van 5 ilyen 100mA-t felvevő eszközöd, akkor az USB HUB és az USB PORT között mekkora áram folyik? igen 500mA -
veector
senior tag
válasz mira72 #26158 üzenetére
Az a baj, hogy keveritek a unitot a porttal.
Low power bus powered functions draw all its power from the VBUS and cannot draw any more than one unit load. The USB specification defines a unit load as 100mA.
[...]
High power bus powered functions will draw all its power from the bus and cannot draw more than one unit load until it has been configured, after which it can then drain 5 unit loads (500mA Max) provided it asked for this in its descriptor.
forrásAztán vissza a wikihez mégegyszer:
A maximum of 5 unit loads (500 mA) can be drawn from a port in USB 2.0
1 port 5 unit loadA töltő valószínűleg high power, és megkapja mind az 5 unit loadot
(#26157) Saccco
A hozzászólásod lényegét nem értem, de a számítás korrekt -
veector
senior tag
válasz mira72 #26142 üzenetére
A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and was raised to 150 mA in USB 3.0. A maximum of 5 unit loads (500 mA) can be drawn from a port in USB 2.0, which was raised to 6 (900 mA) in USB 3.0. There are two types of devices: low-power and high-power. Low-power devices draw at most 1 unit load, with minimum operating voltage of 4.4 V in USB 2.0, and 4 V in USB 3.0. High-power devices draw the maximum number of unit loads supported by the standard. All devices default as low-power but the device's software may request high-power as long as the power is available on the providing bus.
szó sincs peakről
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
válasz Willhunting #26136 üzenetére
Lehetséges. USB2 szabvány szerint 500mA-t tud leadni. Míg a hálózati töltő 700mA-t. Nem fog lerövidülni az akksi élettartama ha hálózatiról töltöd.
ohvazz beelőztek
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Egyre jobban szeretem a Blademet.
Kamera szerintem mobil létére nagyon jó (nagy a szórás tudom, az enyém sokkal jobb képeket lő, mint ami a MA-s tesztben van)
GPS is nagyon gyorsan talál jelet (Sygic Aura, kocsiban még csak a szélvédőhöz se kell rakni, hátsó ülésen is 2m pontosság)
És nekem elég hangos is (PowerAMP-pal egy kis preamp meg egyéni EQ és kb olyan mint egy iPod 6th gen 80-90%-os hangerőn)
Kijelző is nagyon jó (még csak egy subpixelhiba sincsen, buditeszt megvót)Ahogy látom nagy a szórás, de én szerencsés voltam minden téren.
mondjuk a hangerő gombok már nem olyan jók mint régen
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Jelentem hogy belekezdtem megint a svédasztalba.
Ezúttal úgy, hogy bárki megértse mit csinál (mindenhez infó, többnyelvű maga az oldal), így csak az igazán hülyék tudnak majd bootloopot kreálni.
Most nem fogom elsietni, nem lesz kész 1 nap alatt. -
veector
senior tag
Nemértem... JJ7 alatt hasított az Assasins Creed, JJ8-on kb diavetítés :/
-
veector
senior tag
Kérdem én van-e igény a svédasztalra,
esetleg egy kis portállal egybefogva?(#24289) Zoooja: annyira nem, mert már van vagy 20
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
válasz csibusz0314 #23323 üzenetére
Attófügg melyiken. A modacoson alapból nincs.
-
veector
senior tag
válasz Aftereffect #22871 üzenetére
Nem tudom neked milyen tárcsázód van, de nekem van lent 3 gomb, és a bal oldalin egy pluszocska. Tárcsázás nélkül meg lehet tappantani.
-
veector
senior tag
válasz dragon1993 #22322 üzenetére
Nemígyműködik.
-
veector
senior tag
-
veector
senior tag
Dashes FLB r6 alapú ROM-ját csak ajánlani tudom mindenkinek
-
veector
senior tag
Nos én ilyen tokot használok hozzá:
PIERRE CARDIN SLIM álló tok, neopren (S03) M méret KIWI
tökéletesen passzolcsihun
nem kell eltávolítani az előző recoveryt. ugyanúgy ráflasheled az újat mint először[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
A ZTE most nagyon belecsapott a lecsóba. Lehet hamarabb eléri a 10 milliós álomhatárt mint a Galaxy S.
azt nehezen -
veector
senior tag
Úristen. Kipróbáltam az előbb a gyári fülest... Nem vagyok vájtfülű, de ez iszonyat. Szerintem marad a dobozban
-
veector
senior tag
válasz realmadrid92 #17294 üzenetére
milyen videjókártjával halytod??kérdőlyel
-
veector
senior tag
ROMSmorgasbord v0.2
már működik www nélkül is; sokkal gyorsabb a kód; a szerver viszont lassabb, de legalább kihagyások nélkül megy
újrazipelni még mindig kell, de legalább tudom mi okozza a hibát (fájlattribútumok hiánya a php ZipArchive osztálya által berakott fájloknál)[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Módosítások történtek a svédasztalon.
lsd logout blogom. -
veector
senior tag
Ezek a táblázatok jók, köszi mindenkinek, valahogy beleapplikálom az oldalba. De mostmár mySQL segítségével
kelzsoca: tudom hogy ugratsz
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
válasz kelzsoca #16396 üzenetére
viszont a programmal kapcsolatban mindenképpen a szerzőt (veector) zaklasd, akár aprólékosan mindenre rákérdezve, több privát üzenetben is
kedves
éjjh behalt a szerverKicsit szüneteltetem az oldalt, amíg lecsillapodnak a kedélyek, nem akarom hogy kirakjanak a hostingról
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
válasz kelzsoca #16371 üzenetére
Vagy lehet hogy minden ROMhoz írok egy blacklistet, hogy melyik alkalmazásokat nem lehet kilőni, meg hogy max heapsize 64m vagy valami ilyesmi.
(#16375) djozsi na az tényleg időigényes lenne
a mostani állapotában az a jó, hogy kb fél perc míg csinálok egy kis leírást róla és már tölthetem is fel a ROMot[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
ROM Svédasztal leírás
www.romsb.cz.ccHa használod, akkor feltétlenül olvasd el a leírást!
-
veector
senior tag
Tőlem kaptok jövőre egy kis ajándékot (már elkészült).
-
veector
senior tag
Igen. Végülis a telefonon a "szoftveres beavatkozás" (így szerepel a garijegyen) nem illegális csak garancia repül miatta. Szóval rosszul írtam, lehet azt is.
(#15404) llaszlo
ez nem csak iOS-re és WM-re vonatkozik? Android az nyílt forráskódú míg az a 2 nem[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Erre a HSZ-re válaszolt alapból
-
veector
senior tag
Amúgy ezzel a csodazipes módszerrel bármit fel lehet flashelni ami az image mappában van? Gyanítom igen, de az akkor tök mókás
-
veector
senior tag
Hmm a képernyő felett a sötét részen bal oldalt van 2 lila pötty. Ezmiez? Talán a fényérzékelő és a közelségérzékelő csak eddig nem vettem észre?
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Ha nekem 256-osom lett volna én biztos bevittem volna T-be hogy frissítsék. Nem félek a szoftverbuzerálástól, de ez egy olyan frissítés amit nem lehet már visszacsinálni. Minden házi szoftverfrissítés gariugrató, de pl ha csak recoveryt és ROMot raksz fel, azt teljes egészében vissza lehet varázsolni gyári állapotba. Én a helyetekben félteném azért a garanciát főleg ha van belőle 2 évnyi...
(#14125) sagesz93: mondjuk ha kirakják a T oldalára akkor valószínűleg nem ugrik a gari
[ Szerkesztve ]
-
-
veector
senior tag
Dzsízöszke hozott egy 8GB-os CL6-os microSD kártyát. Megy is rá egy 3GB-osra méretezett ubuntu
-
veector
senior tag
válasz zsebmester #12060 üzenetére
Olyat nem lehet (legalábbis külön program nélkül) max 30 perc míg lezárja a képernyőt. De jó a 30 perc is és akkor bekapcsológombot röviden megnyomod lezárja a képernyőt.
Beállítások -> képernyő és ott -
veector
senior tag
Működik a Debian is. Mondjuk úgy ahogy alapból fentvan pár weboldalon úgy nem indult. Szerkeszteni kellett a bootloadert installert stb. de jó. Egy iceWM-mel és vncserverrel megspékelve elég mókás dolog
-
veector
senior tag
Óhogymenne a Telenor a francba... 13 Ft / 10kB ha nincs semmilyen csomagod. Szerencse lassan töltött és sztem fél megát se sikerült letöltenie mire észbekaptam.
Szóval előfizetésesek legyenek a legóvatosabbak!
-
veector
senior tag
Jó lenne ha nem anyázás menne itt a fórumon hanem megvárnátok azt a rohadt frissítést, mert higyjétek el nem csak az Androidon belüli firmware a firmware.
B](#11380) frozzyZTE a te HSZ-ed közelebb volt
-
veector
senior tag
-
veector
senior tag
válasz DIEGO15 #11267 üzenetére
Még csak GUI nélkül sikerült. Amúgy ez alapján dolgoztam (amikor vncservert akartam telepíteni besötétült a képernyő és nem reagált semmire a mobil, ekkor adtam fel). Videó a telepítésről (angol)
Nincs nagyon kamerám a Blade-en kívül
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Jelentem embörök hogy 2.2 a4-en tökéletesen lehet futtatni Ubuntut
-
veector
senior tag
2.5.1.8-as clockwork recovery tényleg nem fejjel lefele van. Ja és működik is
-
veector
senior tag
2.2 alpha 4 sajat edition - tiszta jo
42m heapsizeamugy ha lesz majd nagyobb memkarim (januar) kiprobalom azt az ubuntu on android cuccot amit regebben linkeltem
szerk: amugy nem kellett 3g a google acchoz
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
XDA-n már van külön fóruma a ZTE Blade-nek.
És van új 2.5.1.8-as recovery
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel