- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
anglergab
addikt
Szerintem is tölthető a szabvány USB-s töltőkkel, csak gondoltam, megkérdezem, hátha van valakinek ezzel ellentmondó tapasztalata.
Egyébként ez a nagy előnye az USB-nek: 5V kell csak a töltéshez, ~ mindegy, honnan származik a feszültség (hálózat, akkumulátor, PC, bicikli agydinamó, citrom). Persze mindig 5V kell (tehát transzformálni, leszabályozni, stabilizálni, egyenirányítani stb. kell a forrásfeszültséget), +-5%-ot a tűr el a szabvány, ha jól emlékszem -- és ne legyenek benne feszültségtüskék
-
Keeperv85
nagyúr
Ezzel az egész proxi mizériával csak az a baj, hogy egyik sem tudja mit kell vele csinálni, re okoskodni azt én is tudok. Konkrétan most megnéztem ezeket a fájlokat az RC2-ben és az n15-ben. Nem fogok meglepőt mondani: ugyan az van benne. Vaj' miért nem vagyok meglepve, hogy még az n15 tényleg hibátlan (ezen a téren legalábbis), addig az RC2 elhasal ezen a ponton. Konklúzió: nem ezek a fájlok okozzák a hibát sajnos, csak esetleg olyan hibát okoznak, ami más fájlokban van jelen, amikhez a kicserélés után másképp, máshogy érnek el ezek a fájlok.
A kernel mod jól jöhet. Teszek vele egy próbát majd. Viszont ez megint érdekes, amit korábban írtál... nekem egy nap alatt merült 20 %-ot, neked egy éjjel alatt 10%-et.. nem tudom miért, de ez nekem nem tűnik javulásnak...
@ux1: Sokkal megnyugtatóbb a tudat, még azt hiszem hogy te voltál.
Most azt keresem mi a sz@rt csesztek el, ami a GPS-hez köthető, de nesze nekem nyílt rendszer.. egy rohad betű nincs azon a köcsög neten, amiben lenne egy függőségi fa vagy bármi, amiben benne van, mi kell a GPS-hez pontosan...
(...arra hamarabb rájöttem miért nem tudok írni...
)
-
Keeperv85
nagyúr
Konkretizáljunk egy kicsit, ok?
Ez most melyik kernel hozzá? Csak mert én olyat találtam, amivel elvben lehet húzni a CPU-t, de az nem a Modaco-ról van, hanem az XDA-ról. Azt hiszem még nem lesz stabil a rom, ezt biztos nem teszem alá. Nem mintha pont a kernel frissítés lenne egy ördögi feladat, csak nem szeretnék egy beszélgetés közepén egyszer csak egy nagy csendre felocsúdni, hogy lemerült a teló...
Hopsz,.. nem néztem hogy ez vajon Blade-re is jó-e.
-
Keeperv85
nagyúr
Én meg most tépem ki az utolsó szál hajamat is, pedig eddig vállig ért...
(NEM röhög!
) Az n15-ben rendesen működik végre a proxi, tényleg semmi baja, erre az megöli a GPS-t. Vannak sejtéseim mi történt, de drivert cserélni romban kézzel... hát nem lehet jelentem alássan. Olyan szépen megáll a zöld droidnál, hogy öröm nézni. Akinek eddig a védelemmel volt gondja, ezzel is megcsinálhatja. Azt garantálom, hogy onnan tovább nem fog bootolni, várhattok egy órát is...
sunahunter: Recovery backup.
Az tényleg MINDENT ment. Nekem még valahol megvan az ELSŐ Blade-em biztonsági mentése. Még az akkor kapott sms-ek is benne vannak...
-
TRob1
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
Igen, meg is látszik rajta...
Na jó nem, nem fikázom más munkáját, szép teljesítmény az biztos. Éppen csak annyi maradt angol, ami a Spica fájlokból hiányzik. Csekély probléma, pár nap alatt pótolható... lenne. Csakhogy még az n11 rakoncátlankodik nem tudom minek volna érdemi haszna egy ekkora munkának. Ma éjjel nem jött n12, de lehet holnap n13 (péntek 13
, akkor meg jószerével lehet elölről kezdeni... már ami az összerakást illeti...
-
-
Joshi
titán
Ez egy elég sz@r példa volt, mert akkor kelzsoca írása valahogy így nézne ki:
"Tartsd nyomva a hangerő+ gombot ezután nyomd meg a power gombot, és így kapcsold be a telefont."
Meg aztán miért ne lehetne bekapcsolni valamit más gombbal?dragon1993:köszönöm a többi sík hülye nevében is, szerintem a többség örülni fog neki.
Amire nem válaszoltál(#32977) akkor most egy rom csere egyben függetlenítés is? -
norbi93
senior tag
szóval akkor szerinted gt540-ről váltás jóötlet?
igazából az érdekelne még, hogy moddolt rommal az ilyen újabb 3d-s játékok jól futnak rajta? (gondolkodok itt esetleg nova-ra, raging thunder2, reckless racing). quadrant teszt most az LG-men 1300-1400 pontot dob 825mhz-n, hallottam hogy ezt nem lehet addig húzni, de nem is a pont a lényeg, csakhogy gördülékeny legyen mindennapi használatra=)
-
vick33
tag
Köszi, ez nem egy program. Ez a böngésző javascript futtatási teljesítményét teszteli, tehát hogy ténylegesen milyen gyors a böngésző a telefonon, ellentétben a quadranttal meg a linpackkel ami tényleg csak egy szám és nem sok köze van a valósághoz.
http://www2.webkit.org/perf/sunspider/sunspider.htmlJa és készülj fel eltart egy darabig:-)
-
vick33
tag
Végignyálaztam, nagyjából előtte is de kíváncsi voltam új véleményekre mert azóta egy csomó froyo rom majdnem végleges. Egyik sem tökéletes telefon, de a blade felé dől a mérleg, viszont sunspidert még senki sem futtatott, rajta és kíváncsi lennék a böngészője a spica és a nexus one között hol van sebességben:-) Köszi mindenkinek a segítséget
-
Alexios
veterán
én elhiszem, hogy egyszerűbb, tudom jól, hogy nehezebb egy változatosabb hadverű os-re programot készíteni, de ettől függetlenül, nehogymár az ilyen programok, amiknek nem túl nagy a hardverigénye, ne fusson akadozásmentesen(van hogy az angry birsd szinte játszhatatlanul elkezd szaggatni!!), főleg hogy a doodle jump pl. fizetős alkalmazás, oldják meg.
-
mira72
őstag
-
orrlyuk
aktív tag
Biztos, hogy okostelefonok a symbianok, mert buta ember még egy programot sem tud telepíteni rájuk, ld. szignózás...
On:
Figyelitek ezt a beszélgetést? Érdekes...
-
mira72
őstag
használtam symbinaos telefont (N N82 ), az nem volt rossz.
de az érintős symbiánok a hagyományos symbán toldozott foltozott változatai.
nem hiába szerződött le a nokia a MS-elszerintük nokia for windows jobb lesz
nem értem miért nem droid, de mind1.de akkor legyen a symbian okostelefon, ha az hát az, akkor olyant kell venni, nem ríni h nem ébreszt a blade kikapcsolva, mert akkor se fog, ezt nem oldja meg ROM frissítés, mert hw. alap is kellene hozzá.
de mind1 -
Saccco
nagyúr
Nem olcsó, de strapabíró. Nekem már a 4dik telefon van benne.
Hivatalos oldal - Caselogic CL704 - iPonnál pont kapható itt 2.887 FtÉn Veszprémben az intersparban vettem. Volt ott egy telefonos bolt. Bementem, hogy tokot szeretnék venni, ebbe passzolt bele a Touch HD-m így ezt vettem meg. Nem bántam meg.
(#18109) esox:
Igen csak az ext rész megy át ezzel. Gondoltam az triviális, hogy a többit át kell másolni.(#18111) SpeedR:
Így csináld inkább: #18041. -
Dashes
őstag
Theme for JJRLS2 and Sebs, elvileg azoknak mennie kell.
"For any new installs you must let it boot fully before you applying any mods. Otherwise you etc boot loops."
Kell egy boot minimum telepítés előtt, ha egyből a ROM után rakjátok fel recoveryben akkor bootlop lesz a vége.fonix232. Tudom, RLS1 alapú, ezért mondtam, hogy azok a témák jók elvileg.
-
fonix232
aktív tag
Ez is egy lehetőség, habár kétlem, mert a két verzió között nem változott a backup rendszer (sőt, az már egy éve nem változott jelentősen, csak annyit, hogy támogatja a Froyo alatti android-secure mentését a kártyáról, de az meg régiről újra térés esetén nem zavar be.
Lehet a cache-ben maradt valami aminek nem kellett volna és az kavart be) -
Krinyo
senior tag
Igy lesz a fosztogatasbol osztogatas.
Ki mondta, hogy lesz jovo het szerdan magyar hivatalos Froyo????? SENKI!
Jovo het szerdan jelenik meg a Blade kinai megfeleloje kinaban, Froyoval, ebbol lesz egy ujabb alap fozott romot kesziteni. Senki sem mondta, hogy tudni fog magyarul, senki sem mondta, hogy hivatalos Froyo lesz a MI KESZULEKUNKRE!
Ne kavarjatok, hitegessetek masokat baromsagokkal!
-
kelzsoca
félisten
A Jellyfish egy Japán 2.2-es főzött froyo rom, ami tele van tiltásokkal, illetve nem használható teljeskörűen.
Ami várhatóan jövő héten érkezik, az a Kínai rom lesz, ami már várhatóan normálisan fog működni, és minden funkció elérhető lesz benne (rádió is)
Továbbá támogatni fogja az összes nyelvet, így várhatóan a Magyart is. -
kelzsoca
félisten
Felmásolod az sd-re, recovery mód, wipe reset, majd lehet telepíteni, ~30mp alatt felmegy egyébként a rom
Én inkább ezt a recovery-t ajánlom, mindenkinek:
recovery-clockwork-2.5.1.8-blade
Normálisan nem fejtetőn jelenik meg a menü, illetve végre normálisan lehet vele SD kártyát formázni
A témáknak menniük kellene, de sajnos nem volt időm ezt tesztelni.
-
kelzsoca
félisten
Feltettem, de sajnos nem tudok róla mit mondani, mert nem független a készülékem, és ez miatt ezt a lehetőséget nem is szeretném elhasználni, továbbra is várakozás van, normális független rom-ra
(#13430) fonix232
Szuper, amúgy láttam hogy ügyeskedsz, viszont a kész rom még mindig figyeli a függőséget, ami számomra probléma
-
totog
tag
Detto, délelőtt meghozta a futár a picikét. Első blikkre tökéletesnek tűnik.
Sajna ez így gyári rommal elég lassúnak tűnik, no de még nem piszkáljuk, várni kell pár napot. Aztán ahogy elnézem az appok tömkelegét, minimum egy hónap, mire kiismerem és beállítom úgy, ahogy nekem tetszik.
Viszont appokat próbálgatni elsőre jó a gyári rom is. Már lementettem vagy 100 hozzászólást ilyen célra...
Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest