Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
tak.adi
üzenetére
A mintat ugyan ott tudod kikapcsolni, ahol bekapcsoltad, LOL

A masik kerdesre: vagy rootexplorerrel a /system alol letorlod a regit, es bemasolod az ujat.
Vagy ugyanezt adb-vel.@(#30799) vampire17: a stagefright bugos, ennek koszonheto a benchmarkokban elert pontszam is.
-
válasz
agressor12
üzenetére
hat ha elkepzleheto hogy ez bejon mo-ra lehet valatast fogok hamarosan kezdemenyezni...
nem tunik kineeztre se roszabbnak mint a blade
de szerintem 60 nal nem lesz olcsobbb azok alapjan amiket ir rola -
agressor12
senior tag
Lehet ,hogy itt Blade ellenfele?
Személy szerint jobban néz ki mint a Blade
AMR7-es 800Mhz proci Flash támogatással
Mivel Huawei gyártmány(T-mobile Pulse) nem hiszem árban magasabb(vagy egyárban) lesz a Blade-el -
tak.adi
csendes tag
sziasztok,
előző héten volt egy olyan gondom hogy az sms progi (kelzsocaR11hun-ban található), nem rezgett amikor sms-t kaptam... feltettem a GoSMS-t ez már jól müxik.
A kérdés: el tudnám vhogy tüntetni a a régi sms progit? (néztem a feladatkezelőn belül, de ezt nem engedi eltávolítani..). Esetleg ki lehet szedni vhogy Rom-zip-ből? (milyen néven találom?)A másik: nézegettem a "hely és biztonság" menüt és beállítottam egy "mintát"... Ki tudom ezt kapcsolni vhogy?
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Akkor ezt bátran megrendelhetem a pengémhez?
http://ipon.hu/webshop/product/_kingmax_8gb_microsdhc_class_10___adapter/162026
-
k2laci
tag
A segítségeteket kérném: Ha a neten a GMAIL oldalamon beállítok a naptárban egy napot emlékeztetőül, akkor hiába kerül át szinkronizálással a teló naptárába, az adott napon még sem tudom elérni, hogy fenn az állapotsoron megjelenjen a figyelmeztetés. Mit csinálok rosszul ? Egész naposra állítom az emlékeztetőt.
-
Dani82
senior tag
Amikor gps-t hasznltok be szoktatok kapcsolni az "agps" funkciót is? Elvileg pontositja a gps jelet, de nekem tegnap 10 percig nem talalt jelet, aztan kikapcsoltam ezt a funkciot es utana 1-2 perc utan fel is allt a rendszer.
-
Glatius
őstag
-
dudika10
veterán
Üdv!
1. Van rá mód, hogy mac címet változtasson az ember?
2. Van már hivatalosan a T-nél 2.2? És ha igen akkor ők rakják fel nékem vagy én felrakom magamnak és marad a garancia? Tudom, ki lehet kerülni a garancia bukását viszont nekem kell, hogy hivatalosan legyen.
Előre is köszönöm a választ!

Üdv!
DudikaA gps meggyógyult. A 3 betűssel tökéletesen működik, viszont semmi más offline térkép nem volt hajlandó működni.

-
Lasy
veterán
valaki megmondaná pontosan milyen fájlokat kell bemásolnom ha csak a ROOT-ra lenne szükségem?
-
ux1
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
Szoktam:
Ledhez számolok ellenállást a fesz függvényében, stab. tápot, mesetleg műveleti erősítőt mikor számolok. De mivel benne van egy csomó cstlakozónak a bekötése is pl ethenten, scart, usb, svideo, ezért énnekem nagyon hasznos hogy mindíg kéznél van. A képletek nagyrészét meg már én is elfelejtettem
Szvsz nem árt figyelemmel kísérni a recovery-k fejlődését.. Ha vki még tavaly tette fel a cw2518-at az szív...
Ugyanúgy kell azt is frissítgetni mint ahogy a romot is frissíti az ember, mert fejlődik. Még-ha a verziószám azt nem is tükrözi. 
-
mira72
őstag
nem tudom miért szar azzal particionálni, én sose használtam EASEUS-sal csináltam elsőre is, és azóta is azzal teszem. minden rom telepítés előtt format fat és ext is, meg factory reset is. soha nem volt bajom így semmivel, ja és, 2.5.0.9.-et használok, minek frissítsek ha az jól működik?
azt írtad ha EPM-el se sikerül mérges leszel.. kire? magadra?
volt már itt kidobom, összetöröm, stb, ember is..
nem személy szerint neked szólt a dolog hanem nagy általánosságban, bár tudom hogy felesleges volt, mert egyszerűbb kérdezni, mint keresni, olvasni...
legeleje óta követem a fórumot, kb. tudom miről volt már szó, és HÁNYSZOR...
de hát ez van, volt van lesz még olyan aki nem képes keresni, és minden más sz@r csak ő nem lehet az ( ismétlem magamat: nem rólad, hanem általában.. ) !!...na most 1 perc néma csend Kubica kezéért, bár sajna erre az idényre már nem lesz jó

-
bba
tag
válasz
mira72
üzenetére
persze, megérten én ,hogy unod már állandóan ezt írogatni...
Túl sok komment van, gyakran átsiklik az ember felete, főleg, ha akkor ép más hírre vadászik a kommentek között és nem a formázás ép az aktuális gondja...
De még épkézláb magyarázat nem volt, hogy mitől sz@r a CWM, és miért jobb az EPM, azon kívül, hogy az tud működő képes particiót csinálni. biztos vmi program hiba a CWM-ben...Nagyon jól tudom ,hogy user error van nálam, és hogy ha másnak működik és nálam nem, akkor biztos én rontottam el vmit, de engedtessék meg, hogy én magamat véleményezzem és szóljam le, ha hibáztam és nem más, főleg nem úgy hogy paraszt, b@lf@sz és analfa-béta, ha jelzőkrre vágyok majd én aggatok magamra, oké?...

-
en is igy csinaltam mert anno meg elejen olvastam a lehetosegrol de mar tudjuk ertjuk zarjuk le mert igy szuletik a sok off topik es ezert nem talalunk soxor ertelmes hozza szolast a temakban ... pedig 1 hszt tol kezdve a kerest hasznalva mar annyi ido fordiottam en is a forumra
de a lenyeg oruljunk mint majom a farkanak hogy mostmar jo es ne beszeljunk tobbet a formazasrol
-
bba
tag
válasz
mira72
üzenetére
haha, nagyon vicces vagy, de képzeld olvastam többször is, igaz állandóan bővül-változik.
Bár nincs ott hogy kifejezetten tiltva lenen a CWM-es particiónálás és csak más programmal lehet működőképeset csinálni, sőt még az egyes menü pontokat is ismertetik a CWM-ben, és mit ad isten a particónálás is benne van.
egyébként anélkül is érthetőek többé kevésb, nem próbléma nekem az angol... -
-
mira72
őstag
nem biztos hogy elolvassa az e első hsz-.t se, mert hosszú
vagy olvasni nem tanult meg
-
sto1911
veterán
-
Lasy
veterán
nem sehogyan.
hacsak nem csinálod meg magadnak.kelzsoca
Nem fogják elolvasni, csak ha az első hozzászólásban ki lesz emelve.
Addig mindenki szenvedni fog, és tem fogja megérteni miért nem jó neki, de az a legszebb benne, hogy mire kihúzod belőlük, hogy mivel formázta azzal már rég megoldható lett volna az egész.
-
fodin
tag
Gyári T-s romra feltehető valahogy az elegant steel téma?
-
bba
tag
válasz
sto1911
üzenetére
aha, kösz a felvilágosítást, mindig tanul az ember

pedig azt hittem, hogy a Kelzsoca-féle Romok meg vannak épp elégé nyirbálva, hogy egy 128-as system particóban elférjenek és láthatóan el is indulnak, tehát működnek is, de akkor miért nem tudok már több alkalmazást telepíteni rá::

Ez nagyon furcsa számomra... -
sto1911
veterán
teljesen kitudja használni a system particiót is és ne marad üresen pontosan: nagyjabol ugyanazt ered el vele, mintha at lenne particionalva, mivel oda is tudsz telepiteni vele, ahova egyebkent nem szabadna, tehat kvazi ugy tunik, mintha tobb helyed lenne.
@(#30767) bba : szivesen

Nem tudom, hogy a pl. Modacon tarolt eredeti romok milyen melysegben nyulnak a rendszerbe, egy probat mindenesetre meger.
-
hmm jolvan na jartam de regen es mindig is utaltam a fizika orat
eleg volt csak tudni a kepletet es szamoltam sose akartam erteni
de akkor legalabb megnyugtattal es kierdemled a tiszteletbeli fizika tanar cimet!
amugy abban az electric progiban te szoktal barmit is allitgatni vagy csak megnezed a szep rajzokat kiirasokat es ennyi?
-
bba
tag
válasz
sto1911
üzenetére
Néztem a scriptet, de azt nem értettem, hogy mit csinál igazából, ettól a particó mérete nem lesz kisebb, ha jól értem, csak a felslegesen lefoglalt és programokkal fel nem töltött részbe tudja átrakni az általam telepített apk-kat, ezáltal kvázi, midig teljesen kitudja használni a system particiót is és ne marad üresen.

Illetve márcsak az a kérdés, hogy egy eredeti OSF ROMmal vissza tudom-e állítani, ha a particiónálás nem jön be ,az eredeti gyári OSF-es particiós kiosztást és rendszer fájlokat?
vagy ezek a ROM-ok ilyen alacsony szintű utasításokat nem tartalmaznak, csak magát az Android rendszert? -
ux1
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
Kedves Fail3D!
Ha netán jártál általános iskolába, odafigyuzhattál volna a fizika órán. Az az ominózus program, elektronikai számításokhoz van. Pl. egy 250mAh -s 9 voltos elem akkora terheléssel addig szolgáltat áramot. Szerinted a PowerDissipation menü meg azt írja ki, hogy mennyire fűti fel a zsebedet?
Rég nem mosolyogtam ekkorát!

-
sto1911
veterán
nem használtam más particiónálást a CWM-esen kívül...
Hasznalj!
@30759: R8-bol van lite, az talan rafer. Az 512esito zippel elvileg vissz fogod tudni allitani a particiokat. Legkozelebb az alabbi sorrendben cselekedj: gondolkodik > cselekszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy azert nem mennek a ROMok, mert kisebbre meretezted a /systemet, mint amekkora a ROMnak kell...
BTW, miert nem hasznaljatok a scripteket, amiket irtam? Ugyanazt eritek el vele, mint az atparticionalassal, veszelytelenul... De beszelhet az ember ugye, es most meg rinya van (ne vedd magadra, de 2 nap alatt te vagy a 2.)
@30761: asszem ext3 kell neki.
-
bba
tag
Amúgy még az első szériás OLED-es OSF-em van (B05-s verzió), az első dolgom a CWM felrakása volt, majd poróbáltam azóta több ROmot is : Bladevillian, Finnish Fillyonk, majd 2.2-eseket: Dashes romjait, MCR, Jap Jellyt hosszabb-rövidebb ideig.
Sokáig Jap Jelly 9-es volt fenn ,de a nagyon telepakolt rendszert gondoltam lecserélem és megnézem a flb-s sorozatot.
FLB 7-es verziója szépen is futott, amikor godoltam tegnap egy merészet és, ha már a 8-as FLB-re átállok kipróbálok egy csudazip2-t és átméretezem a system particiót.
Elvileg ez le is futott, de azóta bármiféle Romot tszek fel nem hajlandó normálisan működni.
Konkrétan:
- FLB8-as klezsoca féle feltelepül elindul, de bármiylen alkalmazás telepítésekor magától újraindul a rendszer
- az eredeti angol FLB-8as viszont érdekes módon boot loopl, és 15-30 perc alatt sem éled fel
- MCR 11-es kelzsoca féle is bebootol, de ugyanúgy újraindul apk-k telepítésénél.Mi lehet itt a baj? vissza lehet állítani valhogy az eredeti rendszer particiókat?
Lehet az EXT3-as App2Sd particói miatt nem müködnek a Romok?
Habár ez nem zavarta a korábbi JAp Jellyket...
Segítsetek, légyszííí

-
vampire17
addikt
esetleg valami ötlet mp4 vidikre? kinel milyenek a kelzsoca r11-el? nalam gyari lejatszoval zold csik van font, meg a kep is neha "erdekes".
Olyan lejatszoval ami szoftveres kodeket hasznal (ffmpeg) meg akad mint az allat....
megnezne valaki h youtube rol letoltott vidik hogy mennek a telojan? (http://keepvid.com/ ezzel szoktam leszedni, a 360p-s mp4-et)
-
felraktam ux1 flb8 t annyi kerdesem lenne van 1 app benne electric calculator es a battery menuben azt irja 250 mah a capacitasa a az aksinak ez most komoly vagy ez a program ezt alitja be neki alapbol es nekem kell megadni hogy mennyi?
-
hedler
tag
válasz
Nundee K.
üzenetére
Köszi, valóban, a mai újra inditás után azonnal elindult és simán átállítottam vele 32-re. Tegnap 3* próbáltam, egyszer sem sikerált, ma meg elsőre.

És alig csökkent a quadrannal mérhető teljesítménye. Jelenleg: 763
Szerintem ezzel a teljesítménnyel és a hardverrel (premium kategorias kijelző stb) ár érték arányával a készülék jelenleg VERHETETLEN!Most nekiesek az asszony Pulse Miniének, hogy abból mit lehet kihozni. Kiváncsi vagyok.
-
bba
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Az lehet, de az az érdekes, hogy nekem is pont ugyanígy van:
a OSF-hez kapott 2 gigás kártyára CWM 2518-as verzióval csináltam rá egy 512 ext particiót, és egy maradék 1,5G FAT32-t, ami látszik pl az EASEUS PM-ben, de a CWM ext3-asként csinálta meg. és így ha Format SDEXT-et akarok akkor hjosszas várakozás kiírja, hogy:
"
formatting SDEXT:...
E: Can't mont /dev/block/mmcblk0p2
(file exists)
Error mounting /sd-ext/!
skipping format...
Done.
"Iyenkor mi van?

nem használtam más particiónálást a CWM-esen kívül...
-
ux1
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Tud az mit kezdeni, csak az a kérdés mikori

Build Change Log:
2010-12-23 - v2.5.1.8 b1 - Initial release
2010-12-23 - v2.5.1.8 b1 - ADBd working correctly
2010-12-23 - v2.5.1.8 b1 - Screen correct way up
2010-12-27 - v2.5.1.8 b2 - Added EXT3 support
2010-12-27 - v2.5.1.8 b2 - SDcard partitioning works as expected
2011-01-09 - v2.5.1.8 b3 - added EXT4 support to Kernel
2011-01-09 - v2.5.1.8 b3 - added TFT support to Kernel2011-01-23 - v3.0.0.5 b1 - Initial release
2011-02-04 - v3.0.0.5 b2 - added ro.product.board to default.prop for amend scripting
2011-02-04 - v3.0.0.5 b2 - replaced kernel with custom version without TFM mode for quicker boot
2011-02-04 - v3.0.0.5 b2 - produced x880 version for use with V880/003Z devices -
HXY
addikt
Érdekes az árazás:
november_36.000 Ft
december_38.000 Ft
január____40.000 Ft
február___ 41.000 Ft
...
mi lesz márciusban?
-
istnag
addikt
Belefutottam ma egy hibába:
Message not sent error code 38 Kicsit kutakodtam,tényleg csak egy kicsit
és itt van egy érdekes táblázat ami hasznos lehet esetleg:
GSM hibakódok -
Reverting
őstag
A telo z4root-al rootolva astro fent... a bootanimaciot akartam torolni de nem engedi.... atnevezni sem... gyari T-rom... mi lehet a gond? Egyszeruen csak nem akarok bootanimaciot... thx

-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Vagy leszeded innen a recovery-t: [link]
recovery-clockwork-3.0.0.5-blade-update_signed.zip
Aztán update.zipként telepíted a telefonra recoveryből.
-
zozyk
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Kelzsoca oldalán a megoldás: számodra a válaszban van a megoldás...
"A CW recovery 2.5.1.8-as verziónál újabbat használok, mit tehetek hogy a frissebb recovery-m megmaradjon?
Semmi gond, fogod a friss recovery fájlt, majd átnevezed recovery.img-re, azután bemásolod és felülírod a 2.5.1.8-as verziót, majd így telepíted fel a csudazipet."
A csudazippel tudod frissiteni gép nélkül...
Nekem a cm ROM ezzel müködött (recovery-RA-blade-v2.2.1.img)
Ha kell link,szólj...(#30744) kelzsoca
Igaz,ez is megy...
-
gordonfreemN
addikt
Hali!
Flashelnem a cm beta. 1.1 vagy a 2 romot, de mindketto hibaval megall. "Getprop (ro.product device) ". Gondolom a clockwork verzio miatt. Hogyan tudom egyszeruen (gep nelkul) frissiteni a cw-t? -
zozyk
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Az a baj,hogy a legtöbb felhasználóban már rögzültek ezek a nevek.
Ha most átnevezel mindent,akkor is lesz keveredés...A gond az,hogy szövegértés=0,minden le van írva magyarul és érthetően - hála kelzsocának
- egy kis odafigyeléssel nem lehet gond.(lásd tegnapi eset,amikor egy másik ziptől várta a csodát emberünk)
-
sto1911
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Pl. 512-esito, particionalo, a masik (csudazip1) nem tudom mit csinal

Tehat valami egyertelmu, funkciora utalo neve legyen (max. zarojelben az eredeti). Tegnap volt egy esetem, srac felrakta a 2-est (particionalo), aztan meg fel egy full romot, es volt csodalkozas, hogy nem megy a telo...
(nyilvan a hulyeseg ellen nem ved...)(#30712) ux1: mig csak "koztunk" terjedt, addig tok poen volt, mert emlekszem, valaki irta, hogy biztos lesz valami csodazip, ami majd 512-esiti a telot, muhahah, akkor nem gondolta komolyan, es lam.

-
Lasy
veterán
Megvan, csak az mdpi mappában kerestem. hdpi-ben megvan.
Viszont csak nálamcsinálja a 2.2 ROMok töbsége, hogy ha csinálok egy restartot akkor az összes telefonszámkedvencekkel együtt eltünik?
Persze ha szinkronizálva van a gmaillal akkor nincsen gond, mert betölti, de én nem szeretnék szinkronizációt használni, mert ki szeretném venni a teles karimat belőle. -
Lasy
veterán
Valaki nem tenné fel az FLB7 alap hátterét valahobá.

vagy hol keressem benne? -
hedler
tag
Sziasztok! 1 napja tettem fel a csudazip2-vel Kelzsoca r11 ROM-ot, igaz másodikra, de sikerült. Tehát ezzel is felmegy, nem csak a csudazip1-el. Minden tökéletes megy, Marketben is megtaláltam az Angry Bird-et, ami szintén gyönyörűen megy! Gyerek már végig tolta, nem akadt sehol. A steel nem igazán tetszik, azt lecserélem, de egyébként nagyon prifi, köszönöm szépen! A gép sebessége a Quadranttal mérve az eredeti 2.1-el 339 volt, r11-el 795. Ez bizony komoly javulás és érezhető is. Rádió a helyén és működik is. :-)
1 dolog van amit még szeretnék meglépni, az pedig a heap size átállítás, de az nem sikerált.
a VM Heap Tools elindul, de keresésnél megáll, illetve azt nem fejezi be sosem. Csak kikapcs bekapcs segít. Van ötletetek? Üdv, Imre -
vampire17
addikt
hat FFMpeg-el meg szaggat, meg nem megy...
Gozom sincs mitol lehet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vampire17
üzenetére
Gyári lejátszó: nálam jó volt eddig. (leszámítva, hogy nincs full screen)
Galéria: szintén.Mely' videók azok, amit nem játszott le? Szívesen megpróbálom neked, de Youtube-ról minek letölteni... soha sem fért a fejembe...
VM-Heap: Még le nem vettem 32-re, addig egy csomó cucc FC-zet, azóta meggyógyultak. (Tank Hero, Mega Jump, Dantes: The Inferno, Astro fájl kezelő stb..) Úgy tűnik egy ideig működő apkinál is felléphet a dolog, mert az Astro eleinte gond nélkül ment, aztán beadta kulcsot. Nem tettem újra csak vissza vettem a Heap size értékét és láss csodát, megy.
-
vampire17
addikt
kelzsoca fele r11 nel olyan gondom lenne, hogy a youtube rol leszedett mp4 vidik tetejen egy zold csik van, illetve egyes videokat le sem jatszik rendesen a gyari lejatszo. (T-s rommal jo volt)
probaltam a heap size meretet csokkenteni 32-re, de nem segitett.
illetve rendszeresen csinalja, h ha rakattintok a galeriara, nem hoz be semmit...
-
Macz
csendes tag
Hm..
Segítséget kérnék.. Paul féle r11-et honnal tudom letölteni? Mert Modaco fórumon nem találtam letöltő linket..
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Saccco, Kelzsoca: készítettem egy leírást az Android terminál parancsairól, amely kezdők számára, vagy akár középhaladók számára is ideális lehet. Szeretném, ha bekerülne az 1. hozzászólásba, mivel már sokan kértek összefoglalót, tutorialt hasznos parancsokról. A tartalmát még lehet, hogy bővítem. Egyébként érdekelne a Ti véleményetek is, ez az első komolyabb, ilyen témájú cikkem
. Be tudjátok rakni az 1. hozzászólásba (esetleg kicsit kiemelve, hogy könnyen megtalálható legyen
?Ez a linkje, a logout blogomban:
http://logout.hu/bejegyzes/anglergab/android_terminal_parancsok/hsz_1-50.html
Előre is köszönöm!
-
válasz
SteveBeard
üzenetére
Köszii nagyon ezt kerestem már miótta valaki régebben is linkelte csak nem válaszoltak a kérdésemre délelött:

-
_NCT
addikt
Valaki használt már VNC kezelő progit a telefonon? RDP tökéletesen működik, engem VNC érdekelne jobban.
Pocketcloud nem csatlakozik, a többi VNC progi ami marketon van meg ratyi. Szóval valaki tudna egy erre megfelelő progit?
-
ux1
addikt
-
sto1911
veterán
Lhetne egy felvetesem? A csoda, csuda, es hasonlo zipeket hagyjuk el, es kapjanak ebszedesebb nevet. Mert mi, itt a forumban, igen ki vagyunk okositva, hogy mi micsoda, de aki messzriol talal ide, az ugye nem biztos, hogy rendesen olvas.
-
ux1
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
Nekem sajna kellett, a jj elqrta a partícióimat.
Ez amúgy kiderül a recovery.log-ból. Csinálsz egy wipe-ot, aztán asszem az others menüben megtalálod a log to SD cardot, mount sd és megnézed... De gyorsabb menteni a fat32 tartalmát, part+format és vissza, mint vizsgálgatni 
Én egy csomó 0 byte-os file-t is találtam.... Másik a modacon nézd meg a legfrisebb 2.5.1.8 dátumát nem-e "régi" kezdetleges verzió van fent a Blade-en... -
mira72
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
mi az az " azt " ?
-
dragon1993
addikt
Sziasztok, van egy oldalam ahol a felhasználók azt szeretnének magyarosítani erröl tudtok valami leírást adni?
-
zozyk
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Csak egy kis odafigyelés kell....
Grat.

Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem tunik kineeztre se roszabbnak mint a blade

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és itt van egy érdekes táblázat ami hasznos lehet esetleg:
?