- Yettel topik
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Egy óra, két rendszer
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
Aktív témák
-
-
vönnék
csendes tag
Accoutok közé beteszi a nevem, mailcímem. Be is tudok lépni a marketba. De rámegyek bármire hogy töltse le, bszik letölteni. "Starting dowload...." és itt áll az idők végezetéig. Holott mondom másik 3 telefon meg vígan szedi le a szrságokat.... De az enyém az ő accukkal sem....... Se olyannokkal amit én csináltam....
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
azt azért hozzá kell tenni h agybadugós füles, és az én fülem nem bírja a hangos zenét, de fullon már olyan hangereje volt h a metrót se hallottam (csak éreztem ). Az audioboost működik, de azon kívül nem tudok alternatívát. Hazsnáld az Universal androot ot az csak ideiglenesen rootol.
-
vhunor
őstag
-
Roolek
csendes tag
Szia!!
Hát én hangerőre és hangzásra is nagy jóindulattal egy közepest adnék. Ma vettem hozzá 1 komolyabb fülhallgatót így javult egy kicsit de a hangerő problémával az sem tud kezdeni sok mindent. (Hozzáteszem, hogy én halláskárosult módon szeretek zenéthallgatni. ) De nagyon remélem, hogy talál valaki megoldást a hangerőre.
-
orrlyuk
aktív tag
1. Én eleinte panaszkodtam a hengerőre, de már nem keveslem. Zenéje válogatja, nekem egy középkategóriás Yamaha agybadugós fülesem van. Sose rosszabbat!
2. Tényleg alig használva 2 nap. De mivel senki nem szereti a napközben lemerülő telefont, a minden éjszakai töltés ajánlott.
3. Aligha akad, bár a hivatalos FROYO még mutathat valamit, de nem nagyon reménykednék benne. De azért el lehet vele lenni, konvertált filmekkel pláne.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
djozsi
senior tag
1. nekem teljesen megfelelő a hangerő. MP3 lejátszóm régebben volt csak, az azért hangosabb volt, viszont soha életemben nem hallgattam maximumon. Sajnos a hozzáadott headset hangminősége nem az igazi.
2. kérdés, mit jelent az a "kis". Ha nem órákról van szó, akkor kényelmesen bírni fog 1-2 napot. De azért az okostelefonos aranyszabály itt is igaz, érdemes minden estet töltőre dugni.
3. felbontásfüggő, yxplayerrel nekem a svéd kalózöböl szállítmányainál megszokott felbontásokkal boldogul. De inkább konvertálok, pár pillanat elindítani, simán elvégzi a melót a háttérben a format factory, miközben gépezek és így helyet és akkuidőt spórolok.
-
spence880522
csendes tag
Az mp3-ak hangerejét illetően sztem nem is túl hangos, de nem is halk. Számomra megfelelő, de ez mindenkinek a saját igénye.
Ami a divx lejátszást illeti nekem én a rockplayert használtam és nekem ezzel a lejátszóval kicsit akadt.
Más lejátszót nem nagyon próbáltam videózásra de én átkonvertálom mp4-be és sztem nagyon jó képminőséget produkál.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Masszívan leárazta az aktuális Xeonokat az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Huawei P30 PRO(google play) Erősebbik 8/256GB/ Akcióóó csak ma!
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest