Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
Aktív témák
-
vönnék
csendes tag
Accoutok közé beteszi a nevem, mailcímem. Be is tudok lépni a marketba. De rámegyek bármire hogy töltse le, bszik letölteni. "Starting dowload...." és itt áll az idők végezetéig. Holott mondom másik 3 telefon meg vígan szedi le a szrságokat.... De az enyém az ő accukkal sem....... Se olyannokkal amit én csináltam....
-
DIEGO15
őstag
azt azért hozzá kell tenni h agybadugós füles, és az én fülem nem bírja a hangos zenét, de fullon már olyan hangereje volt h a metrót se hallottam (csak éreztem
). Az audioboost működik, de azon kívül nem tudok alternatívát. Hazsnáld az Universal androot ot az csak ideiglenesen rootol.
-
vhunor
őstag
-
Roolek
csendes tag
Szia!!
Hát én hangerőre és hangzásra is nagy jóindulattal egy közepest adnék. Ma vettem hozzá 1 komolyabb fülhallgatót így javult egy kicsit de a hangerő problémával az sem tud kezdeni sok mindent. (Hozzáteszem, hogy én halláskárosult módon szeretek zenéthallgatni.
) De nagyon remélem, hogy talál valaki megoldást a hangerőre.
-
orrlyuk
aktív tag
1. Én eleinte panaszkodtam a hengerőre, de már nem keveslem. Zenéje válogatja, nekem egy középkategóriás Yamaha agybadugós fülesem van. Sose rosszabbat!
2. Tényleg alig használva 2 nap. De mivel senki nem szereti a napközben lemerülő telefont, a minden éjszakai töltés ajánlott.
3. Aligha akad, bár a hivatalos FROYO még mutathat valamit, de nem nagyon reménykednék benne. De azért el lehet vele lenni, konvertált filmekkel pláne.
-
djozsi
senior tag
1. nekem teljesen megfelelő a hangerő. MP3 lejátszóm régebben volt csak, az azért hangosabb volt, viszont soha életemben nem hallgattam maximumon. Sajnos a hozzáadott headset hangminősége nem az igazi.
2. kérdés, mit jelent az a "kis". Ha nem órákról van szó, akkor kényelmesen bírni fog 1-2 napot. De azért az okostelefonos aranyszabály itt is igaz, érdemes minden estet töltőre dugni.
3. felbontásfüggő, yxplayerrel nekem a svéd kalózöböl szállítmányainál megszokott felbontásokkal boldogul. De inkább konvertálok, pár pillanat elindítani, simán elvégzi a melót a háttérben a format factory, miközben gépezek és így helyet és akkuidőt spórolok.
-
spence880522
csendes tag
Az mp3-ak hangerejét illetően sztem nem is túl hangos, de nem is halk. Számomra megfelelő, de ez mindenkinek a saját igénye.
Ami a divx lejátszást illeti nekem én a rockplayert használtam és nekem ezzel a lejátszóval kicsit akadt.
Más lejátszót nem nagyon próbáltam videózásra de én átkonvertálom mp4-be és sztem nagyon jó képminőséget produkál.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Medence topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest