- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
anglergab
addikt
A "full-gyalulás" alatt a partíciók formázását érted? Mert így belegondolva, az tényleg lehet, hogy segít (ugyanis maradhat a wipe után ez meg az, ami partíciós tábla csere után simán bezavarhat -- tehát elromlik a partíció konzisztenciája, ha nem formázunk (?) ).
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz anglergab #31498 üzenetére
Úgy is fogalmaztam, hogy wipe-ok, tehát én wipe-oltam a cache-t és a dalvik-ot is. Oké, a full-gyalulás négy lépéséről ma hallottam először, úgyhogy azt akkor (csütörtök? péntek?) még nem tettem meg, de többi wipe megvolt. De asszem (én kis naiv) hogy amíg a Blade meglesz mostmár hagyom rajta az R8-at, mi lehet ennél jobb?
(P.H.)
-
anglergab
addikt
Akkor ez rejtély egyelőre, hogy mért nem akar egyeseknek elindulni a helyreállított rendszer csudazip2 után. Nem állhat a restore utáni wipe, (dalvik) cache wipe hiánya a háttérben?
Amíg nem derül ki, hogy mi állhat a háttérben (user error (?)), addig én nem alkalmazom a csudazip2-t (nem szeretném újratelepíteni a sok alkalmazást, igaz vannak módszerek ennek automatizálására is, de ha nem muszáj, akkor nem szeretném, ha script csinálná )
Fail3D!: az, hogy 1 vagy 2 magos a CPU és, hogy 32 vagy 64 bites az architektúra, független paraméterek. Az igaz ugyan, hogy a 2 magosok kivétel nélkül támogatják az EM64 vagy amd64 64 bites emulációt. Sőt, a kevésbé régi 1 magosok is (mint pl. egyes Celeron M-ek)
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz kelzsoca #31482 üzenetére
Én mondjuk nem jöttem nyavajogni, egyrészt nem nagyon érdekel, ha be kell újra állítani a telót, másrészt nekem könnyű, mert kicsik az igényeim, leginkább csak kép/ videónézés, kis netezés, zene, ilyesmi, a nagyja megvan SD kártyán. De a lényeg (leírom, ha már ez a téma)
készítettem backupot az általad kiadott FLB R7 rendszeremről, ami szépen megvan az SD kártyán (elvileg ezt már nem módosítja semmi). Feltoltam a csudazip2-t, majd recovery, wipe-ok, majd sikeresen resztoráltam a lementett rendszert, de elindulni már nem akart. (ilyenkor szaladnak a memberek a fórumra) De ott volt a karin a nyers zip-je is az FLB R7-nek, feltettem úgy mint egy bármilyen új romot, és így már elindult. (Ämerek nem kell beszarni a szűz rendszertől, amíg beállítod addig is elvagy vele + Appmonster - de ez csak magánvélemény csipkés zárójelben)
Tehát a lényeg, hogy valamiért nem tetszett a backup-olt rendszernek, hogy a csudazip2 megkapálta alatta a földet és Restore után nem indult el, új telepítésként viszont nem volt semmi gond, mostmár az R8 a 3. rom a cs.zip2 óta a telefonon (R7, K-R11-H, R8a).
(szegény Aggregátornál nem tudom mi lehet a error, hogy egy szűz rendszer nem képes elindulni, bár láttuk, hogy a wipe-okat néha még mindig kifelejtik...)(#31487) Aggregátor Éljen!! Na végre, gratula! Jó lesz hidd el!
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
anglergab
addikt
válasz kelzsoca #31493 üzenetére
32 bites Win7-et használok (szerintem a többség ilyet használ, nem 64 biteset).
Akkor ezért nem működik (nekem, és még sokaknak).
32 biteseket hol találhatok?Köszi, már meg is találtam.
Egyébként pont a driverek hiánya miatt használok 32 bites rendszereket.
Fail3D!: számomra még a 32 bites az "alap"[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz anglergab #31491 üzenetére
Az lehetetlen win7 64bit-es driverek azok, próbáld meg manuálisan beadni neki.
Még mielőtt mindenki rámguglizna gyorsan elmondom hogy paul 11 az alapja 8milyen meglepő) a romnak és az ahhoz készült témák másznak fel a telefonra.
(#31494) anglergab
Legelső hozzászólásban megtalálod, és majd akkor én is kiegészítem a leírást.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz kelzsoca #31489 üzenetére
köszi; egyébként a logout blogodban linkelt [win7]-es driverek nem működnek nálam Win7-en.
Azt írja, hogy nem erre a platformra készült driverek, ezért marad a sárga felkiáltójel az eszközkezelőben. Van olyan Win7-es driver, ami működik? (adb miatt kellene)
Win Update nem talál semmit. -
Wolfeee
tag
hello. Jelenleg Kelzsoca R11 HUN rom fut a telómon. Szeretnék témát rakni rá. A kérdésem az lenne, hogy mit kell nézni mikor keresgetek? Azt, hogy milyen rom az alapja vagy elég ha kelzsaca-ra guglizok?
köszi
-
Miksz
tag
azért ez érdekes, a csudazip-eknél nem lehet egyszerűbben nekilátni rom felrakásnak, elég szájbarágósan le van írva, hogy mire jó, hogy kell használni, mégis sok a kifogás, már meg tudom érteni Mira72-őt, hogy fel megy a pumpája ahogy Lenin mondaná olvasni, olvasni olvasni ja és nem csak nézni kell hanem látni is
ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S
-
barnam_
nagyúr
Nem adom fel olyan könnyen
Most ott tartok hogy felraktam usb-n keresztül a CWM-t, még nem próbáltam, de gondolom jó, mert újraindult a telefon.
Felmásoltam a mem.karira az R11-t meg az FLB R8-t, valamelyik csak jó lesz.
A telepítést pedig az itt leírtak szerint fogom végezni. Elég a wipe/factory defaults, nem kell wipe cache, és wipe dalvik cache? api29 írta hogy rom telepítés után is kell wipe/factory defaults. Biztos hogy utána is kell? Furcsának találom, mert elvileg az töröl mindent -
Fail3D!
addikt
kezdem ugyerezni hogy nem telot kell valtani hanem tegra 2 es tabletet rendelni kinabol es a multimedia megvan oldva...
-
anglergab
addikt
Tényleg, igazad van, elfelejtettem a data partíciót.
Tehát ha végez a TPT-vel, akkor utána mi történik? El akar indulni, és megáll a zöld droidnál (mert akkor még nincs system)? Vagy újra kell indítanom? Ha igen, akkor van az akksi ki-be módszeren kívül más megoldás (az újraindításhoz)? -
kelzsoca
félisten
válasz anglergab #31479 üzenetére
Ezzel csak azt éred el hogy lesz egy szűz rendszered, a teljes visszaállításhoz minden kell a data.img és a többi ami vele kapcsolatos, viszont ezt már látod nem tudom hogy feltenné -e neked a rendszer, egyrészt nem néztem, de nem is hiszem hogy feldobná, hiszen az eredeti csodazipben is csak a boot.img és a system.img van benne, tehát tiszta telepítésről van szó.
Viszont ha megcsinálod a csudazip2-t akkor a lementett rendszered vissza tudod tenni ha az nem nagyobb 128mb-nál.
(#31481) Aggregátor
Hamar feladtad de:
Ha holnap segítek akkor sem próbálod meg újra?
[ Szerkesztve ]
-
Zozoka73
tag
válasz Translator #31478 üzenetére
Köszi a reklámot, remélem jól szuperál!
-
anglergab
addikt
Kelzsoca: a csudazip2-t szeretném feltenni az újrapartícionálás miatt.
Clockwork-kel csinálok full backupot, majd kicserélem az /sdcard/image mappában a boot.img-t a saját backupomra, meg belerakom a system.img backupomat (ami ugye kisebb, mint 128 MB).
Ezután Power+fel, feltelepül.
A kérdéseim:
1. amit eddig itt leírtam, az működik?
2. a feltelepülés után be fog jönni a backupolt rendszerem, vagy megáll a zöld Droidnál, és ki kell vennem az akksit?
3. Ha megállna, el lehet ezt valahogy kerülni? Tehát valahogyan újraindítani TPT után? Vagy csak akksi ki-be módszer működik?A TPT módszer működése világos számomra, csak azt nem tudom, hogy ki lehet-e bővíteni saját backup img-kel, hogy felrakja nekem, meg ezen túl nem szeretném a hátlapot leszedni
[ Szerkesztve ]
-
Translator
tag
válasz barnam_ #31464 üzenetére
Aggregátor:
Azért én is keresgéltem egy darabig, hogy mivel érdemes leszedni.
A pénz vastag, a csavarhúzó karcol, a kartonpapír is túl puha, az asszem mekis műanyag kés jó (főleg ha letöröm az utolsó két centit), csak az meg könnyen elveszik, a bankkártya a tuti.
kelzsoca:
Azt még mindig nem értem, hogy a mobilban lévő ROM mitől lenne n-szer gyorsabb, mint az SD-kártyás, de hiszek neked.
Zozoka73 Class10 eresztéséből egyet én is beszerváltam
[ Szerkesztve ]
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
syl5
őstag
válasz Austin F. #31101 üzenetére
Engem is az 1-es pont idegesít, de nagyon...
Megoldást nem találtam rá. Akármit csinálok, csakis a boot-olás utáni első wifi-re csatlakozás után végzi normálisan a dolgát a szinkronizáció. Ha másodszorra lépek fel wifire, akkor már akkor se jelzi az e-maileket, ha közben wifin vagyok, és nem is alszik a telefon. Természetesen wifire csatlakozás után sem frissíti a mail-eket, olyan mintha nem is lenne net elérése a telefonnak.
Tököm ki van már vele, hogy állandóan mókolni kell ezzel a ...-al, mert ugye a T-s szoft meg...
Más valaki hasonló probléma? Paul r11.
Esetleg Austin F. leírhatnád, hogy milyen programokat használsz! Lehet valami program okozza a galibát. Bár nem hiszem, mert akkor boot utáni első wifire csatlakozás után/során sem végezné jól a dolgát a szinkronizáció... -
vargalex
félisten
válasz NoMagix #31457 üzenetére
Hi!
Mi értelme is lenne ott a törlő gombnak? A lenyomott billentyűket rögtön küldi, mint minden telefon (nem küld egyetlen telefon sem tömbösítve gomb lenyomásokat, értelme sincs, mert a központ egyesével veszi a gombnyomásokat). A törlést a központ úgysem értelmezi, ott általában van egy vissza az előző menüpontba gomb (pl. *).
Alex
-
kelzsoca
félisten
válasz energy_ #31462 üzenetére
Csak most, csak itt, csak önöknek.....
Letöltöttem az általam megadott linkekről a csudazip2-t és a kelzsoca_r11_hun romot (megaupload-os linkről)
Feltettem a csudazip2-t, majd telepítés után recoveryben formáztam mindent, ezután ráengedtem a telefonra a romot, és azonnal, minden hókusz-pókusz nélkül elsőre elindult.
Ha ezután valaki azt mondja: nem sikerült a leírás és a linken megadott dolgokkal feltennie a romot az nem más mint: USER ERROR
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz #19617792 #31341 üzenetére
Köszi a válaszokat (Aggregátornak is)! Most már értem, hogy a csuda nem csoda. A telepítendő ROM pedig firmware vagy op rendszer? és a telefon ROM-ja sem ROM hanem valami Eprom vagy FlashROM aminek kettős feladata van egyrészt az oprendszer tárolása másrészt a oda kerülnek a telepített progik. Ha ezt nézem akkor az ext2 partíció a ROM egyfajta kiterjesztése hiszen a telepített programok száma ezzel növelhető (vagy ahogy kelzsoca mondta, hogy a Froyo-hoz nem is kell ilyen) mivel a programok egy része vagy a programnak egy része ide átkerül.
De hogy ne csak (fél) off legyek ma újratettem az R11-et majd utána az R8-at (természetesen formatok meg wipe-ok után). Egyelőre annyi tapasztalatom van, hogy az NFS Shift gyakrabban megakad, mint az R11-en.
-
petike.hu
csendes tag
válasz energy_ #31451 üzenetére
Mint a pinty...
Többieknek is tanács:
El kellene azért legalább 1x lassan értelmezve olvasni a blogban leírtakat, akkor tudnád egyből használni.Ha csak gyorsan neki akarsz esni a csudazippelésnek a blogban leírt okok egyike miatt ("neked éép pont egy ilyenre van szükséged")
pl nekem ez a lecsípünk kicsi szabad helyet innen (system) átrakjuk ide (data):
EZ A "Csudazip2 avagy recovery telepítés+partíciós tábla átméretezés egyszerűen"Ez előtt azért odamásoltam egy általam kinézett ROM képfájlának zip-jét a microsd-mre hogy a csudazippek gyaluja után -ti. a particionálás ezen formája bizony eddigi meglévő struktúrák törlését jelenti- legyen majd mit felrakjak a particionálással együtt feltelepült recoverymmel a kártyáról-
Magyarul röviden nagyvonalakban:
1 (power+fel) Microsd-ről csudazip2
Helyzet: telód üres (kb. "Nincs rajta op rendszer") ,partíciók átméretezve, recovery ("kb. boot manager, pár plusz funkcióval") feltéve.2 (power+le) Recoveryvel ROM zip (kb. "op rendszer") telepítése Microsd-ről (alapból következik, hogy előtte tenni kell egyet ide, hogy legyen mit kiválasztani és telepíteni)
3 élvezkedni az új ROM mal
Capisce?
[ Szerkesztve ]
-
Translator
tag
válasz barnam_ #31448 üzenetére
:: A körmöm meg már leszakad, annyiszor szedtem le azt a rohadt hátlapot
Nekem nincs körmöm, egy régi bankkártyával szedem le, sokkal könnyebb.
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
KOntee
csendes tag
Hali!
FroYo_Alpha5_LITE_kelzsoca
nekem ez a rom van fent és olyan problémám lenne hogy a videókat fekete-fehérben játssza csak.
Valaki találkozott már hasonlóval? Mi lehet a hiba?Előre is köszi.
Üdv.
-
NoMagix
addikt
Nem tudom, hogy pontosan melyik topicban kellene megkérdeznem, de az alap T-s romban (Blade) miért nincs törlőgomb,amikor telefonálás közben számokat írok be például egy önkiszolgálós menüben?
Csak beírni lehet a számokat, a billentyűket eltüntetni, kihangosítani, stb...
Érthető vagyok? -
Fail3D!
addikt
válasz catroot #31446 üzenetére
hat a bladtol csak akkor akarok megvalni ha lesz majd valami masik olcso es jo telo... de meg honapok ugyhogy addigis legalabb nem 1 utolso keszulek alltal kell megismerkednem az andoriddal szeressem ezt a telot en is 2 esest megelt mar es 1 karc van csak oldalt... amugy ebben az volt a legvicesebb berkatam ongyujtomhoz kiakrtam ovatosan venni megne seruljon tole... erre amilyen ovatosan megfotam ahogy kijott a zsebbol lesett a foldre.. 2 mp ledermedes ahogy darabokra esett szet a telo(hatlap, aksi)
-
hugeboy
tag
Üdv mindenkinek.
ZTE Blade-re lehet kapni összecsukható bőrtokot? Olyat aminek egyik lapját lehahjtod és ott is van a telefon, nem kell ki-be rakosgatni.
Előre is köszi
-
barnam_
nagyúr
válasz #19617792 #31445 üzenetére
Hát én ezt nem értem...
Felraktam a csudazip1-t, belépek a recoverybe -> install from sd card -> reboot = zöld droid 5 perce :/
Az ugye nem baj hogy nincs benne a sim kártya?A körmöm meg már leszakad, annyiszor szedtem le azt a rohadt hátlapot
szerk.:
milyen 2.2-t ajánlanátok, ami megbízhatóbb? Most már az se baj ha nem magyar, ennyi szenvedés után nincs kedvem visszatenni a magyar 2.1-t.[ Szerkesztve ]
-
mukika009
tag
Animated Weather for Android - Weather forecast application. The exquisitely realistic video effects of cloudiness, rain and snow provide the vivid sensation of current or future weather conditions for more than 50000 locations over the world.
http://www.weather-android.com/
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=KY9qkmzbBy4Nézzétek meg ezt az alkalmazást naon királyos!
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
-
Fail3D!
addikt
válasz catroot #31442 üzenetére
azzal nincs bajom ha hardweresen megy galyra mert annyira nem hiszem hogy profi garda van a cegnel hogy azert is mindnet kicserlenek rajta hoyg megtudjak vajon tort-e a dolog de azert jobb felni mint megilyedni 3 honap mulva tuladok rajta es megveszem a huweit mar ha az jo aron lesz
-
catroot
veterán
Van olyan is, hogy dupla szatyor, szal a csajra egy és arra, aki nyomja, mert mi van, ha leesik a csajról? Akkor ott a másik védelem!
Egyébként a telóval kapcsolatban ettől félek a legjobban, hogy a használat közben valami bemondja az unalmast... Amúgy valaki észrevette már, hogy a vissza-gomb egy kissé jobban (szinte nincs 1mm) le van nyomódva, mint a másik széle? Ugye, mert én azt többször használom, de a Blade-m ma 3 hetes napra pontosan.
Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy az eladott példányoknál mennyin van még gyári rom
Ej, buborék, buborék, Színejátszós, csodaszép, Imitt veres, amott kék Orromból gyött ki elébb.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
petike.hu
csendes tag
Féltégla ez az LG de tetszik, hogy hasít... csajszi nagyon beizgult erre a telóra meg az sw bugokra
Köszönöm az infókat hát reméljük a legjobbakat. De én azért reménykedtem, hogy azzal az apk-val visszazárva resetleve az attempt-eket rendben lesz.
api29 a #31436 hozzászólásodban rendesen összegzed amin aggódtam
[ Szerkesztve ]
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Kezdő felhasználóknak készítettem, egy eléggé szájbarágós leírást a ROM cseréről a csodazip feltelepítésétől kezdve a ROM telepítésig mindent leírtam.
A leírást megtaláljátok a következő linken: ZTE Blade - Nem Hivatalos Magyar TudásbázisSok sikert!
-
Saccco
nagyúr
válasz Pumika1975 #31307 üzenetére
De véletlen abban volt....
A torony őre.(#31339) Aggregátor:
Esetleg, hagyd a csudazippeket és csináld gépről, vagy terminal emulatorból a cwm telepítést.(#31353) Aggregátor:
Ha van recoveryd akkor kártyaolvasód is. Mounts and Storage -> mount mass storage vagymi(#31369) dipeti:
Igen azt jelenti.(#31403) EarL 007:
Ugye-ugye.
Csak az a baj, hogy a sok jóember akinek kéne az nem olvassa el.....█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Lasy
veterán
generation x blue magyar téma r11hez.
Folyamatban a többi is,de ha privit küldesz azt hamarább megcsinálom.+36702778032
-
kelzsoca
félisten
válasz petike.hu #31423 üzenetére
A függőséggel kapcsolatos dolgokat a telefon mélyebb helyen őrzi, konkrétan alaplapi szinten, ha megfelelő eszközzel ránéznek a telefonra akkor pontosan látható hogy mikor milyen beavatkozás történt és mit érintett.
Az első nagy botrány után az emberek tömegével vitték vissza a telefonokat, ráadásul úgy hogy ténylegesen ki voltak ütve, ezt a T is észrevette természetesen.
Nyilvánvaló hogy most a szigorítások után, amik a garanciával kapcsolatban történtek, ez a független vs. nem független dolog is érdekelheti őket, így nem kizárt hogy ilyen szinten is ránéznek a telefonra.
-
esox
senior tag
LG 2X zsivány, de még erre is sw update-et ajánla a csajszi, viszont szép az az óra és időjárás widget...
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
petike.hu
csendes tag
Kérdés pont a visszazáró progi utáni állapot és a soha nem nyitott állapot közti szoftosan ránézős megmodható-e dologra vonatkozik. /gondolok itt a csodazippünk alá nem írtságára is amit korábbi hozzászólásomban linkelt forrásból szedek csak és hangsúlyozom nem értek hozzá/
Azt a szenvedő szerkezetit nekie (Kritikus nyelvtanosoknak előre válasz: Azért szenvedő szerkezet mer szenvedtem vele, hogy leírjam mit is akartam )
Ja és api29 köszönöm a gyors választ!
[ Szerkesztve ]
-
petike.hu
csendes tag
válasz tariattila #31420 üzenetére
Asszony pajtás már csak ilyen....
Az hiába az ember bütykölné... de ez nem hagyja!
Pedig bütykölni muszáj!
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz lac14548 #31336 üzenetére
Szia,
A gyári romot mindenképpen tedd vissza a csodazippel, hogy meglásd mit mutat a telefon gyári állapotban. Ha azzal is ezt csinálja, akkor megsérült a kijelző valahol, vagy a kábel, vagy az onboard chip, vagy akármi; de ez tényleg gáz, ilyen sávosodást a betűkkel párhuzamosan utoljára régi CSTN kijelzőn láttam.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
törölt tag
válasz kelzsoca #31410 üzenetére
Látom elfáradtál, igyál egyet.
(#31413) tariattila: Te telefonod, te bütykölöd, dógózzá' is vele. Meg mondtad, hogy az update.zipet kigyomláltad, oszt mi is maradt benne? Jah, hogy mi majd tudjuk azt is, hogy mit vettél ki? Mondok egyszerűbb megoldást. A gyomlált update.zip systemjét másold az r11_hun mappájába és ott egyből látod mennyi az annyi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Artika #31406 üzenetére
Csudazip2 után elég csak a most futó rendszerről készült backupot vissztenni, mert az teljes backup. Arra ügyelj, hogy a backup system.img-je ne haladja meg a 128 MiB-ot.
Nem tudom mit szólnak az eddig ext-re telepített progik, ha hirtelen eltűnik alóluk az ext... Szerintem azokat a progikat lehet újra kell tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Artika
aktív tag
Akkor egy FAT32 re formázott SD re ha fölteszem a csuda2 őt, a r11 est és az updatet, valamit a jelenleg futó backupját, akkor az előző 2.2 es telepített programjaival szépen sorban föl lehet rakni...?
Nem kell particionálni, szórakozni stb, stb...
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
72mviktor
senior tag
válasz #19617792 #31398 üzenetére
Nincs új a nap alatt....sajnos semmit nem segít, de azért mindig reménykedem, és feltolom hátha használ valamit, de nem
Api
Induljon a banzájKentucky
Semmi csík nincs benne...legalábbis nálam.Majd mindjárt jön valaki akinél tuti lesz
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
törölt tag
válasz kelzsoca #31401 üzenetére
"Piros-fehér-zöld csík van benne, elvégre magyarított nem?"
Ez fájt.Egyébként az a vicc, hogy 1. hsz-ben benne a csoda-csudazipes bejegyzésed linkje, (amit csak most olvastam el ) és ott van benne röviden, tömören, érthetően. Legfeljebb nem 1 soron belül, hanem x-szel alatta...
(#31404) 72mviktor: Értem, akkor nem is fáradok vele. Nem is használom zenehallgatásra a Bladet.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
a mai felületes olvasás után is tudom, hogy fel kéne húzni egy romot is utána
Hát erről van szó, még ha nem is akarod akkor is belefutsz az ilyen hozzászólásokba, csak sokan lusták még 2 hsz-t is visszaolvasni.
A modaco-val meg az a baj (már akinek) hogy sokan nem értik az angolt
(#31400) kentucky
Piros-fehér-zöld csík van benne, elvégre magyarított nem?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok