Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
powers
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
tegnap kipróbáltam a csudazip2 utána r11hun kombót,nem jött össze,robot után semmi.most kipróbáltam backup,csudazip2,és vissza a backupot.betölt a telefon,sim beírásig jutok,megjelenik a bal sarokba egy kis vinyó ikon egy felkiáltójellel és minden összeomlik.
mindent a leírások szerint,alaposan csináltam.ötlet? -
nemkovacs
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én anno az LG Arénámnál gondolkoztam a hűtésen, mert az ugyanis vasalónak elment volna simán, főleg töltés közben kellett menekíteni a gyúlékony anyagok közeléből, de ez ott általános típushiba volt.. El is lopták tőlem 3 hét után

-
tpeti78
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezzel kacsolatban pont az ellenkezőjére lettem figyelmes.A spicához képest a Penge egyáltalán nem melegszik nálam,és én meg ezen csodálkozom nagyon.Intenzív használat mellett sem.(Kelzsoca magyarított r11 van rajta) A samu néha tűz forró volt,hogy legszívesebben el dobtam volna.

-
mira72
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
akku kivéve annyira nem melegszik, játszani úgy is lehet vele, pl befogni jokernek egy pakli kártyába, vagy homokozólapátnak használni, stb..
na, amúgy én próbálom úgy fogni ha erőszakolom hogy nem szigeteljem a kezecskémmel ... vagy setcpu-ba le lehet vinni 600 alá a max. speedet,
de abba belekötnék hogy ördögi kör, mert nem nő szerintem a melegtől a fogyasztása, és azért melegszik, mert nem a legjobb hatásfokkal dolgozik a cpu, meleget termel megaflops-ok helyett
de hasznos dolog lehet : [EZ] is, ha már meleg a kicsike ...

amúgy, igen, szerintem is csak erős kéz-meleg lesz ( tisztelet a kivételnek, aki melegebb ennél, Ő hidegnek érzi... ) ... i900-am anno forrt a pengéhez képest....
-
Glatius
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hacsak nincs valahol fémből készült hátlap... mert az nagyon feljavítaná a hőátadást. A belső három antennát viszont nem szabad árnyékolni, úgyhogy szerintem felejtős.
Viszont a hőfok emelkedéssel nő az ellenállás, csökken az áram... -
zozyk
addikt
Jelentés:
FLB-r8 tokeletesen megy az oc.zip utan felhuzva.
Egyenlore csak 691-en,de stabilnak tunik. (JJ siman fagyott nalam)
Reggel ota nyomkodom,mint a veszedelem.
(Jatek,teamwiever,net)
Udv:zozyk -
bunnyhu
senior tag
Felmerült bennem ma reggel egy konstruktív javaslak a romgyártók fele. Mindig probléma, hogy kinek mi kell, esetleg egy hibásan működő program miatt update.zip-et kell gyártani, stb.
Mi lenne, ha a ROM-ban kizárólag az lenne benne, aminek tényleg alap szinten ott kell lennie és csak update.zip-ként telepíthető. Mondjuk a settings, egy fájlkezelő, stb. Minden egyéb programot a tárcsázótól, a kontakton, sms-en, kamera, rádió, miegymás pedig a ROM-hoz külön csomagolva adnátok zip-pelve az .apk-kat?Ennek egyrészt előnye, ha kiderül a programról, hogy hibás (lásd kockásodás), egyszerűen uninstallálható és cserélhető másra, pl. a javított programra. Másrészt tényleg mindenki azt rak fel amit akar. De a lényeg, hogy ott lennének a ROM készítő által javasolt programok egyben, tehát nem kell vadászgatni őket elég abból válogatni de mégsem fixen telepítve.
Hát ennyi. Ha tetszik az ötlet használjátok, ha nem, nem.
-
catroot
veterán
válasz
Translator
üzenetére
Látom másnak is feltűnt!

Mondjuk emlőhelyen én is tudnék szundikálni egy órát!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
mastick001
üzenetére
Bocs, hogy beleugatok, de ha csak annyi a gondja, hogy lemerült, akkor először azt is meg lehet még próbálni, hogy töltőre rakja, mert az sokaknak feltölti az akkumulátort. (Nálam legalábbis ez van). Bocs mégegyszer.

-
kelzsoca
félisten
-
Zolom89
senior tag
Joreggelt

Lenne egy komoly problémám...elsőnek is szeretném leszögezni hogy a flb-froyo-blade-r8 ROM-ot és a béjbibogyós csúda szippet használom.
Probléma: 2nap után lemerült a telefonom, nyomkodtam, tapicskoltam, miegymás.. a baj az hogy lemerült. Tudtok valami megoldást a problemáraa??

U.i: Az első HSZ.-ben semmi említés nincs erre

-
tpeti78
senior tag
Na,netem még mindig nincs...

A 3G hálózatot csak úgy tudom kikapcsolni ha beállítom,hogy kizárólag 2G-t használhat,ugye? APN beállítások jók,bár belenyúlni sem enged,maximum törölni az egészet,ha jól látom.Már a Toggle widget-et is leszedtem,így sincs net.Más erre való alkalmazás nem volt fent (pl. APN Droid) .
Állítani nem állítottam semmit,este még működött.Mindjárt agyvérzést kapok....
A beállítások jók,engedélyezve van a menüben a csatlakozás (Enabled).
Valakinek ötlet,hogy mit nézzek meg?
szerk.:Megvan....Új APN-t kellett hozzáadnom,és ebben a Pannon helyett Telenort kellett megadni.Csak azt nem értem,hogy eddig hogy működött a Pannonos beállítással...???

-
-
istnag
addikt
válasz
mira72
üzenetére
Tegnap vásároltam egy ZTE blade típusú készüléket a t-mobile -nál és nem megy a telenoros kártyával, feltettem ezt a csudazip et is. (bár nem tudom mi ez,de azóta nem megy tovább a telefonom a zöld figuránál).
Légyszi segítsetek,mert ez a telefon így egy nagy sz@r....

remélem sikerült megugranom a hülyeség lécet
??!! -
Pumika1975
senior tag

-
.DLL
veterán
válasz
CurrentValue
üzenetére
Figyelmesen olvass, az o és az u számít!
Az o-s, a RAM-ot növelte meg, semmiféle hátrány nélkül, az u-s a belső háttértár data partícióját, ezt viszont a system rovására. -
kelzsoca
félisten
válasz
hAnd73
üzenetére
A rendszer számára fenntartott helyből vesz el (system) és adja hozzá a data partícióhoz.
A backup visszaállítható, de mindent csak saját felelősségre!
(#31555) CurrentValue
Dehogy emeli, az alap csodazip ami a régi felezett ramos készülékekben oldotta fel a +256mb-ot.
(#31557) mira72
Reggelt uram

Vajon ma lesz aki átugorja az egyébként is magas hülyeség léc-et?
-
Farkaspók
tag
Ez a csudazip2 minek a rovására növeli meg a telefon memóriáját 170-ről 256 MB-ra? Nem lesz valami másból kevesebb?
Ha a csudazip2 használata előtt csinálok egy backup-ot Clockwork-el, akkor a csudazip2 használata után ez a backup hibátlanul visszaállítható?
-
tpeti78
senior tag
válasz
mira72
üzenetére
Értem.De a menűben be van kapcsolva,ezért nem értem a dolgot.
Data enabled---Enable data acces over mobile network , tehát bekapcsolva.
Vagy máshol le tilthattam valamit esetleg álmomban?
Nem tudok máshol erre vonatkozó beállítást a menüben....Aha,már ez is megvolt,ki-bekapcs.Telenornál azt mondták aktív,nincs vele gond elvileg.De akkor lehet hogy mégis náluk kell keresnem a hibát...
-
Fail3D!
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
oks, azt tudtam hoyg javitot valtozat csak azt nem hoyg a tied is az e
illetve olyan kerdesek sorozata lenne meg....
1: az megldhato hogy a gpsix rart is belepitsd a kesobbiikben a romokba amiket csinalasz? 2: a romokban a modositasok a build prop, app, framwork, file, ill mappakon kivul masra is kiterjed az allitgatasod vagy ezekhez szoktal csak hozza nyulni? -
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Reggel levettem töltőről a telót,és nincs mobilnetem,erre lettem figyelmes.ToggleData widget ki-bekapcs,semmi.
Wifi és hálózatok-Mobil hálózatok-Data enabled-Enable data acces over mobile network
Ennek így jónak kellene lennie nem? Mi lehet a probléma?
Vagy esetleg valaki aki Telenoros mobilnetet használ,nem tapasztalta hogy nincsen net?
-
tibz03
őstag
válasz
Fail3D!
üzenetére
(#31540) Fail3D! és (#31541) Ricardo, köszönöm a választ mindkettőtöknek! Akkor legalább tudom, hogy nem egyedi problémáról van szó. Viszont én azt gondoltam, hogy a hwUI pont erre való, hogy ha be van kapcsolva, akkor a 3D gyorsítót (is) használja a teló az élő háttérkép megjelenítéséhez. Vagy hülyeséget beszélek?

-
gordonfreemN
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Nos, ami azt illeti, erdekes ez a fomenube ill home-ra valo visszalepes. Nalam meg a cyanogen modos romnal lepett meg ez a jelenseg. Vissza gombra, barhonnan, a home-ra dobott ki, home gombra meg lekapcsolta a kijelzot.
De ha mar hibaknal tartunk. Az flb r8/kelzsoca-nal meg tegnap a power gomb lenyomasara nem zarta le a keszulekert.
Es a gyari widget-ben meg nincs benne a gprs/3g kapcsolasanak lehetosege.
Illetve bekapcsolas utan egy fel nappal, olyan, mintha betelne a pohar a rendszernek, belassul. Attol fuggetlenul, hogy mennyi programom van telepitve. Amit eszrevettem, hogy ilyenkor bekerul a memoriaba 40 mega, amit az osszes app killjevel sem lehet eltuntetni. -
tibz03
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ha beállítok egy élő háttérképet, akkor a home alkalmazás eléggé belassul. Értem ezalatt, hogy a főképernyők közti váltás szaggatottá és lassúvá válik, és ami számomra nagyobb probléma, hogy az app drawer is igencsak elkezd akadozni, közel sem olyan folyamatos, mint egy egyszerű háttérkép esetében. Készítettem róla egy videót, ahol látható, hogy miután beállítom az élő háttérképet, szaggatni kezd az app drawer: [link] (a minőség sajnos elég rossz, de a célnak megfelel). JJ9 ROM (ebben elvileg be van kapcsolva a hwUI) és ADW Ex launcher van a telón (de pl. LauncherPro-val is ez a helyzet).
Az érdekelne, hogy ez normális, másnál is így van-e, vagy lehet valamit csinálni vele, hogy szép folyamatos legyen a menü animálása élő háttérképpel is? A válasz(oka)t előre is köszönöm!

-
Glatius
őstag
Hoppá zöld színű kukarobot! Az android szó szerinti fordításban nem azt jelenti, hogy emberszerű??? Nem tudom ki adta a nevet az oprendszernek, és ki választott figurát, de ez elég súlyos mellényúlás. Már rég nyomta a bögyömet, hát most kinn van.
-
.DLL
veterán
válasz
Fail3D!
üzenetére
Minimálisan, de igen. Kelzsoca R11-e helyenként gyorsabb volt, mint az flb R7 , az R8 viszont mindenhol, de mondom minimális... Leginkább azért váltottam, mert az R11-ben be voltak kapcsolva a lámpalázak (Stagefright) ami a videólejátszásban hibákat okozott, aztán egyszerűbb volt* romot cserélni, mint a build.prop-ban kikapcsolgatni a stagefright-okat.
*megint csak könnyen beszélek, mert 2 nap alatt ugye nem nagyon laktam be, így a romcsere volt a legegyszerűbb.
Szerk.
MásA launcher-ekre visszatérve kicsit, kipróbáltam az ADW-t és a Go-t is, és mindegyik a kezdőképernyőre dob, ha a főmenüből indított alkalmazásból visszalépek egyet a nyíllal, ADW-nál látni is lehetett, kicsit várakozósabb alkalmazás esetén, hogy ráböktem az ikonjára, és egy pillanatra beugrott a kezdőképernyő, mielőtt az alkalmazás elindult volna. Tehát az appdrawer-t bezárja magától, és így már érthető a dolog. Erre viszont nem volt egyikben sem beállítás.
Sebességben a legdurvább a Launcherpro, második helyen a Go launcher áll, harmadik az ADW. Talán a legjobban testre szabható és a legtöbb téma van rá a az ADW. A Go pedig kicsit a kettő ötvözése, azért elég gyors is, sokoldalú, és témák is vannak rá.
Én maradtam a LPro-nál. -
mira72
őstag
3-4x volt már erről szó.. én állítom hogy 5-ös van benne, másik 8 hogy biztos nem, a fele tartózkodik, a többi meg hosszabbítana vele, és 2 naponta rákérdez hogy van-e már megoldás a kamera update-re ....
vagyunk páran akik 98%ba vagy többe követik a fórumot, de megmondom őszintén már én is sok minden felett átsiklom, mert kevés itthon a xanax
nem személy szerint neked írtam le a gondolataimat, hanem ma te hoztad ezt fel, és valamit írnom kellett rá
figyeld meg minyá jön egy aki tegnap vett blade-et, csudazipelt, de csak zöld robotja van
, de olvasni még nem tanították meg... -
Glatius
őstag
Szó nincs ilyesmiről! Csak ecseteltük a realitásokat (mer' azt is szabad): sokkal nagyobb modulokat is Zeiss üveglencsével szerelnek, mert másképp használhatatlan lenne, a Blade kamerája sokféle lehet, de nagyobb nemigen.
Ha több képpontból áll ugyanaz a minőség nem vagyunk vele kisegítve. -
rezme
tag
Személy szerint nem voltam bezsongva csak érdekelt, mellesleg itt írták a fórumban hogy az 5mpx-es verzió más kameramodult kapott nem pedig csak a sima lett felskálázva.
Amúgy nem is szoktam használni a kamerát, csak szimplán érdekelt
De szóljatok ha majd betiltják az érdeklődést a topikba..... -
Mephistoone
senior tag
Na én nem tartom magam nagy gurunak, mondjuk lassan 18 éve vagyok informatikus, de ezt mint tudjuk semmit nem jelent. (reklám vége...)
Én a japán romot használom. Egyetlen kellemetlen dolgot vettem csak észre csudazip 2 után, de ez NEM a csudazip miatt van, hogy mikor visszateszem a régi rendszert backupbol (clockwork) akkor elő indítás után rendesen fc-zik. nem esek kétségbe újra felrakom az utolsó romot, amit használtam, persze NEM wipelok, CSAK a csudazip elött. feltolom és minden tökéletesen megy, azt nem tudom, hogy más romoknál is így van e, de ennél ezt vettem észre. Nem a procihuzás miatt tettem fel egyszerűen az elejétől fogva ezzel a rommal hajtom igy megmaradtam a réginél. Majd cyanogennel lecserélem.
érthetö legyek (majd lassan írom, hogy mindenki megértse):
-clockwork backup
-wipe, de minden
-csudazip2
-akksi ki be
-clockwork restore
-jönnek az FC-k
-restart clockwork
-install zip, és itt kiválasztom az eredeti japán romot.
-ennyi -
Lasy
veterán
felesleges ilyeneken szenvedni,hiszen csak egy elírás.
ennyi erővel a vodafonnál most megveheted webshopból a 6230i telefont akciósan 62000.-ért -
mira72
őstag
válasz
Glatius
üzenetére
Nem bírják felfogni hogy a megapixel nem számít
De hát ez van...
" hú az én telefonom 5mpx-es..."
okosa 2-n használja a 3-at is..akkor minek ?
tudom! : KICSI A PÖCS, KELL A HOSSZABBÍTÓ !!!!!
Amúgy én biztos vagyok benne hogy butított a cam.. meg abba is hogy a T oldalán elírás hogy náluk 5mpx-es van... -
Glatius
őstag
Ekkora objektívméretnél már az optikai felbontás határán vagyunk, semmi értelme az 5MPx-el kamerának!
hjanos1
Reklamálni nem lehet. Tettek neked egy ajánlatot, amit elfogadtál.
Másnak más ajánlatot tettek.... ehhez semmi közöd sajnos. Szerintem még azt is tudomásul vetted egy aláírással valahol, hogy a változtatás jogát fenntartják. -
rezme
tag
Valaki nem vásárolt zalaegerszegen véletlenül blade-et akcióban?
Csak mert elég vad dolgokat állítanak.
Csak azért kérdem mert hogy most ez akkor elírás vagy megint egy újabb verziós blade-t szállítanak
-
latis666
aktív tag
válasz
Glatius
üzenetére
Én is de hogy jön ez ide? Rom cseréhez nem kell hátlapot levenni. Recoveryhez se szerintem, max ha beáll zöld droidnál a csudazipnél. Erre akartam utalni abban amit irtam.
csudazip2-es belső memoriás ujraparticionálásra gondolok app2sd-t nem használok.
Nekem a wipe olyan mint a levegővétel.
semmi baja nem lesz a simnek de lehet csak én kezelem hanyagul ezeket a dolgokat -
Glatius
őstag
válasz
latis666
üzenetére
Azon kívül vannak néhányan, akik - mire megjelent az R11 - kipróbálták az összes megelőző változatot is...

latis666
Sebességnövekedést semmit nem ad, észrevehetőt legalábbis szerintem nem. (Az A2SD a processzortól távolabbi tárolót használ némileg lassúbb mint a belső memória, de ha valaki nem fér el az 512 megán, akkor ott egyéb baj is lehet.
) Arra venni kell egy másik zsebkütyüt. -
latis666
aktív tag
Ja értem. Valahogy nem a ződ droidhoz kötöttem a dolgot hanem a recovery-be való belépéshez. Tegnap haver azzal bénázott. Korán van mentségemre legyen mondva.

Kérdeznék én is. Az átparticionálás sebességnövekedést ad terhelés alatt vagy csak helyet a telepitéshez. Mert a kraft sosem árt, de a helyem nem fogy el, tehát az utóbbi miatt nem raknám ujra a rendszert.
Illetve előre is bocs hogy nyilvánvalót kérdezek de a csodazip a particiót is visszaállitja gyárila? Olvastam hogy mindent visszaállit, de pl sem Csernobilt sem az ózonréteget nem állitja helyre szóval inkább megkérdezem.

-
Glatius
őstag
Jó reggelt!!!
Hátlaplevételhez gitárpengető a király! -
latis666
aktív tag
válasz
rhiannon223
üzenetére
Annyi észrevételem lenne hogy "power-hangero" az pontosan power és hangerő +. (hátha benézted.
A másik hogy tedd fel terminal emulatorral, hozzá sem kell nyulni a power gombhoz.
Ha nem tudtam segiteni akkor bocs. -
Fail3D!
addikt
lehet csak nekem uj de modacon van valami flb re hogy lehessen huzni!
probalta mar valaki? http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/323154/rom-oled-tft-flb-froyo-g2-for-zte-blade/kicsit lefele kell menni es ott van egy masik link: flb-froyo-blade-r8-oc.zip
-
Wolfeee
tag
modacon nézelődtem témák után, de igazából belefáradtam a rengeted oldal végig nézegetéségbe..... :S
linkelne nekem valaki pár használható témát Kelzsoca R11 HUN-hoz?
ezer hála
-
anglergab
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
64 bitet támogató rendszerre nem telepítenek szükségszerűen 64 bites rendszert. Nekem is támogatja a CPU a 64 bites módot, de mégis 32 bites oprendszert használok, ugyanis vannak hardverek, amelyekhez nehéz (volt) beszerezni xp/7 64 bites drivert, különösen igaz ez Linux rendszerekre.
Minden jel arra utal, hogy a 64 bites Win7 megtalálja, és telepíti a Win Update-tel a megfelelő drivereket, míg a 32 bites nem. Ez általában (régebben) éppen fordítva szokott történni, ezt furcsállottam.Egyébként eddig a fórumban szerintem sokaknak (ha nem mindenkinek) azért nem működtek a linkelt Win7 driverek, mert azok 64 bitesek, míg az oprendszereik 32 bitesek.
-
Fail3D!
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jól kitalált rendszer ez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

??!!

)