- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
csaresz002
senior tag
Üdv,
Kérdésem a következő: ha hívok valakit és az éppen beszél..... nem jelzi ki semmi,csak annyit hogy tárcsázás folyamatban.
van erre vmi app? mert pl az Omninál azt írta ki hogy hívás várakoztatás vagy vmi ilyesmi
vmi ötlet?
thx
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
<cyborg>
csendes tag
Köszönet azoknak, akik tegnap linkeltek netsebességet.
Végül kipróbáltam egy másik routert is és azzal már jól működött (eléggé ingadozott, de 10-19 Mbps között ment dolphinban egy fájl letöltés egy lanon levő webszerverről).Üdv.: <cyborg>
-
mira72
őstag
válasz axel0217 #30988 üzenetére
kjelző penge jobb
ram pende dupla
rom penge dupla
cam. penge AF... bár nem egy csoda de ......kb ezeket lesd meg, meg tapizd meg Blade tényleg jóra sikeredett, az árához képest.
haver 2 hónapos SGS-e nyöszörög.. a műanyag... durva....nade-- én pengét választanám.. a buherálás szabadsága is megvan, meg a SE bejelentette hogy 2.2 nem lesz X8-ra se, ha jól tudom.. X10 és társaira bizti nem, akkor egy butábbra mért lenne és nem olyan jó a supportja mint ennek
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Hosiminh
tag
a PDANEt nevü programot szeretném használni netezésre amit az előbb ajánlottak, sikerült felrakni telóra és a gépre is a debugging-et engedélyeztem, csatlakoznék a netre, de valamiért nem sikerül ezt írja ki a telefon:"Fail to connect to the Internet. Please make sure your phone has good data service and try again."
mit kell még beállítanom? -
-
axel0217
csendes tag
sziasztok lenne egy problémám szval héten veszek telefont t-től és nem tudom h zte blade vagy x8 mer most kb ugyanannyi mindkettő.. tudom h ezegy zte blade forum.. ha vki összetudná foglalni egy pár mondatba h miért jobb vmeik azt nagyon megköszönném
-
spence225
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyasmit hogy jj9-en a Gangstar West Coast Hustle 3.1.1-es verziója testúra hibás ?
Ez azért érdekes mert ugyanez a verzió Kelzsoca r11-én vagy a gyári romon jól futott.
Pediga többi játéknak semmi baja -
spence225
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyasmit hogy jj9-en a Gangstar West Coast Hustle 3.1.1-es verziója testúra hibás ?
Ez azért érdekes mert ugyanez a verzió Kelzsoca r11-én vagy a gyári romon jól futott.
Pediga többi játéknak semmi baja -
Forceman
tag
Valaki meg tudná mondani gyorsba azt hogy hogy tudnám formázni a /systemet?
Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
Bounti
aktív tag
válasz hjanos1 #30975 üzenetére
+1 itt is.
Vegre meg mertem csinalni a romcseret,foleg,hogy zsoca kifejlesztette a csudazippet. Most elvezem en is az uj rom elonyeit,csak van 1 apro user errorom. Ha gepelek a ginger keyboardon akkor nem a kulombozo szo lehetosegeket dobja fel,hanem a kontaktjaimat,es az Istennek sem tudok rajonni mi a problema. Valaki esetleg?
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
-
vampire17
addikt
kelzsoca, tervezed hogy egyeb romjaid is elerhetoek lesznek magyar nyelven? (pl: FLB-vonal)
Szerk: Ez de durva!! amig irtam a kerdest, megirtad a valaszt! egy ember biztos van, aki orulne neki
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Hosiminh
tag
bocsánat ha nagyon amatör lennék, de
"Közben engedélyezni kell az usb debugingot a pengén" mit jelent az a "debuging"? -
lac14548
aktív tag
válasz Mnemonic #30659 üzenetére
nekem is van hasonló hiba...
most kelzsoca r11 hun 2.2 rom van rajta, de a gyári 2.1 is ilyen volt, csodazip után is...ha lesz megoldás engem is érdekel!
kösz
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
caoladder
csendes tag
Üdv!
Lehet, hogy sikerült elrontani valamit. R11 volt fent, és cak annyit akartam hogy 170mb helyett 256 legyen a belső memória csudazip2-vel. Romot nem szeretnék telepíteni azt akarom hogy maradjon ami volt, most sima bekapcsolásnál csak a zöld android figura jelenik meg.
Meg lehet csinálni innen, hogy bejöjjön a sima r11 és ne kelljen törölni mindent?
köszi előre is!
-
volvoguy
addikt
Ezen az oldalon mi az a "ZTE BLADE series-Froyo kernel(2.6.3…" ????
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Glatius
őstag
válasz mira72 #30944 üzenetére
Természetes... ám ha magára ismer a tag én nem tudom sajnálni. Ráadásul itt bizony egy allegóriáról van szó, ami egy elég emelkedett eszköz!
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Pelczmann
csendes tag
Mindenkinek köszi aki segíteni próbált, tényleg jó társaság.
Köszönöm!
A hiba a letöltött zip fájl volt.
Elnézést mindenkitől akit esetleg feltartottam volna! -
mira72
őstag
válasz Glatius #30941 üzenetére
de ugye érthető hogy én nem bántani akarok senkit, én se magamtól jöttem rá dolgokra, de pár sort el tudok olvasni, és megpróbálom értelmezni a szöveget, és azt csinálni ami ott le van írva
én kb akkor vettem pengét amikor 12000 hsz fele járt a topic. fél éjjel azt olvastam, de addig nem aktatáskáztam ... aki most vett, az meg ráb@szott, olvasson el 31000 hsz-t
szerintem nincs megválaszolatlan kérdés benne
topiccímbe javaslat: ELŐBB OLVASS UTÁNA KÉRDEZZ!
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
padi68
senior tag
->zozyk
PÜ ment
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
mira72
őstag
válasz Glatius #30936 üzenetére
Mindenki elkezdi valahol.
De elég szájbarágósak már a leírások, sőt... zsoca még a recovery telepítést is lamáknak megcsinálta, és szájbarágósan leírta.
ezek után az ilyenekre nem lehet mit mondani nekiesik.... ennyi.. hamar gyorsan azt szívunk-kérdezünk és ... áá.. mind1MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
csipu23
csendes tag
Feltettem az flb r8-t, olyan gondom lenne vele, hogy elég sok appot, játékot szedtem le jj9-el és ezeket most nem találja a marketben. Mintha már olvastam volna, hogy másnak is lett volna ilyen problémája. Valami ötlet? Kösz.
-
vampire17
addikt
Erre valami?
-
anglergab
addikt
válasz Pelczmann #30922 üzenetére
A csatolt képeden látszik (a középső, háttér ikonról), hogy valószínűleg 3-as clockwork recovery-t használsz, ez a hiba oka: ugyanis az új verzió nem teljesen kompatibilis a régebbivel, amivel a feltenni próbált T-s backupot készítették (az új recovery-k nem támogatják a "régi" update-script módszert). ADB-vel flashelj egy stabil 2.5.1.8-as recovery-t, és utána próbáld újra!
[ Szerkesztve ]
-
-
vampire17
addikt
olyan kérdésem lenne, hogy megoldhato-e az, h szinkronizalom a telom a facebookal es az igy kontaktlistaba kerult emberkekhez telefonszamot rendelek?
illetve ehhez kapcsolodoan, lehet egy lepesben torolni az egesz contact listat?
Az volna ezzel a celom, h a facebook kontakt nagyjabol lefedi azokat akiknek megvan a telefonszama, torolni akarom a teljes contact listat, majd szinkronizalni CSAK a facebookal es az igy letrejott contactokhoz a megfelelo telefonszamokat beirni.
[ Szerkesztve ]
-
bba
tag
érdekességképpen:
feldobtam, a flb és mcr helyett egy Jap jellyt (eredeti 9-est) és azon minden gond nélkül tudok rögtön appk-t telepíteni.
Ha jól sejtem, más mount pontokat használ mint a másik két ROM, vagy őt nem zavarja a még CWM-mel particiónált ext3-as particióm...nem tudom mi lehet az eltérés oka. még a teljes ROM is belefért a csökkentett system particóba és működik.
különös...terminal adatok (df parancs) - (ezt is sikerült külön telepítenem)
total - used - free:
/dev: 212972 - 12 -212960
/system 131072 - 121484 - 9588
/data : 294528 - 42884 - 251644
/persist: 1536 - 1156- 380
/sqlite: 4096 - 0 -4096
/mnt/asec: 212972 - 0 - 212972
/cache: 42240 - 1160 -41080
/mnt/sdcard: 1462940 - 1365656 -97284
/mnt/secure/asec: 1462940 - 1365656 - 97284illetve azt írj, hogy 1K blockokat használ , míg az flb-ben lévő terminal emulator 4k-s blockokat írt ki.
[ Szerkesztve ]
''Semmi sem állandó, csak a változás örök.''
-
-
Pelczmann
csendes tag
válasz mira72 #30897 üzenetére
pontosan így
1. image mappa létrehozása az SD kártyán
2. image mappába ki kell csomagolni a letöltött zip tartalmát (a zippet nem kell beletenni)
3. Telefon kikapcs, akksi ki, simkártya ki
pár mp aksi vissza
4. Hang fel + Bekapcsolás nyomvatartása
5. Zöld feliratok jelennek meg a kijelzőn – meg kell várni amíg végez
ez kb 5mp.
majd a zöld emberke jelentkezik és ennyi. -
-
nemkovacs
tag
válasz kelzsoca #30888 üzenetére
"Csodazip népszerűsége töretlen!"
"Felhasználók körében végzett kimutatásaink szerint töretlen népszerűségnek örvendő állomány nem vesztette létjogosultságát az újabb kiadású hardverek korrekt RAM felismerése miatt, ugyanis gyári állapot visszaállító képessége miatt ráragadt a "gariztató zip" gúnynév is. Egyesekben felmerül a kérdés jogosan - mi fogja népszerűségét megállítani vajon?" -
stefi68
addikt
válasz 1kiskavics #30892 üzenetére
Emlékeztetők: Missed Call, Missed Reminder, Easy Reminder...
Én a legutóbbit használom nics benne annyi beállítás mint a többiben (hányszor jelezzen, milyen időközönként, stb.) viszont olyan van ami a többiben nem: be lehet állítani mikor ne jelezzen, pl. 23:00 - 06:00-ig. ez baromi jó, főleg amikor volt egyszer éjfélkor egy nem fogadott (persze ismeretlen) hívásom és reggelig csipogott ezért
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
barnam_
nagyúr
Alkalmazásokat hogyan tudok telepíteni a telefonra?
Az apndroid-t szeretném feltenni, hogy ne barangoljon kérdés nélkül a neten. Regisztráltam az appbrain-en, wifivel megy a net a telón.
De amikor szinkronizálni akar a Google-el, hiába adom meg az email címem jelszavam, megy egy ideig a csík, aztán kiírja hogy sikertelen. Ugyanez van a Market-nél is.
Mit csinálok rosszul?
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest