Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Pumika1975
üzenetére
Erre valo a scriptem, egy klikkel...
-
catroot
veterán
Most lehet, hogy nagyon triviális dolgot kérdezek, de flb r8-as rom-nál az USB-n keresztüli töltést hol lehet lelőni? (ha egyáltalán lehet, mert egyszerűen nem találom meg), mert még 2.1-es gyárin összejött.

-
llaszlo
veterán
válasz
miketrail91
üzenetére
Én ezért tiltottam le minden ilyet az előfizetésemnél. Így nem kell bajlódnom az apn-nel sem.
-
tpeti78
senior tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
Ertem,ilyesmire gondoltam en is.Tehat a monster csinal egy mappat az sd-re,amiben az altala mentett .apk-k kerulnek?Vagy hogy mukodik ez a dolog?
-
Dave25
csendes tag
Üdv! Találtam egy eladó SF et a hardveraprón

-
Pumika1975
senior tag
válasz
tpeti78
üzenetére
én nem régen raktam fel a r11hun romot, nem backup-oltam hanem csak az sd- re a monster által mentett apk-kat újra telepítettem. persze sd-ről kimásoltam-formáztam majd visszatettem és telepítettem..... nem gyors módszer, de nekem bevált.
hétvégén megint rom csere! új rom!

-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Szerintem csak holnap

(#31878) anglergab
Hát vannak azért vele problémák, de ezekről volt már szó a topicban.
Rom felrakása után én még soha nem wipe-oltam a rendszert, így úgy gondolom nem szükséges, noha vannak akik mindenképpen ajánlják a wipe-ot előtte is és utána is.
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
TMC-t a navi proginak kell támogatnia, de szerintem szoftverből a készüléknek is, a RDS-t meg a rádió appnak kell támogatni... szóval ez még sztem alma...
és olvastam hogy kész, mert 3x írtad már
meg hogy fel is tetted, nem?de majd úgyis a nagyok oldják meg

-
Gyb001
senior tag
Akinek van blottothos egere kibróbálná lécc bladen http://www.youtube.com/watch?v=c914ubv46hM ha müködik vennék én is egyet
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
majd a nagyok megoldják, minek küzdjünk mi vele, nem ér rá?

-
tpeti78
senior tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
Praktikus az alairasod...
)Felraktam az appmonstert,backupoltam az appokat.Romcserenel hogyan tudom majd visszaallitani oket?Ugy ertem,ha legyalulok mindent,akkor az appmonstert is,nem?
(remelem nem kerdezek hulyeseget...)[ Módosította: Ndruu ]
-
dragon1993
addikt
RDS / TMC senkit sem érdekel ,hogy működik , mármint próbálta valaki most jött ki valami kerner-es cucc.
-
Pumika1975
senior tag
válasz
karofi
üzenetére
Hogyan tudok saját csengőhangot/SMS hangot betenni?
Az SD kártyán egy ilyen stuktúrát kell létrehozni:
/sdcard/media/audio/alarms
/sdcard/media/audio/ringtones
/sdcard/media/audio/notifications
Vagy Marketből is leszedhető sok erre képes app, pl RingDroid.
ha nincs időd
idézet az 1.hsz-ből!!! -
csaresz002
senior tag
Üdv,
Van itt egy ráérő ember aki segítene nekem rom-ot frissíteni msn-en vagy privibe?
tudom....tudom első hsz, meg blogok, de nekem teljesen kínai
sajnos nem tartok lépést az aktuális romokkal, de e kép alapján sztem jó lenne nekem próbaképp (ha lehet magyarított kellene).... aki tudna segíteni dobjon egy pm-et
thx 
-
kentucky
őstag
sikerült a zöld csík eltűntetése a videókból (h264)
-
csope
csendes tag
válasz
hedler
üzenetére
Nálam eddig 3szor fordult elő. Volt, h rögtön ahogy felvették nem hallottak, újrahívtam és működött. Volt , h kb 6 perc beszélgetés után egyszer csak nem hallottak.
Jah, és mindig mással beszéltem, ezért gondolom h nálam van gond (bár mind nokia volt, de különböző típusok) .A baj az , h ezt nem igazán tudom előidézni, szóval, nehéz lenne bemutatni a T-nek h bibi van.
-
sto1911
veterán
Nem esett senki senkinek, ne legyetek tulerzekenyek
En is adtam tippeket, h h lehet megoldani a hibat, ha nekiesek, az olyan, mint ahogy az elobb elkuldtem keresozni, nem irok litaniat.Egyebkent meg lehet, h ami velem tortent is az app/sim hibaja volt, de egyszer s mindenkorra megoldottam a vazolt modon, amit ajanlok mindenkinek, megkonnyiti vele az eletet.
Sajnos mostanaban kulonosen nehez eset vagyok, bocsi
Peace! -
dragon1993
addikt
Second test OC kernel with PPP for VPN and andorko RDS radio patches. Swap support, ext4, cif, tun, overclock
FLB 8 -ra fel tehetem recovery-ből , és honnan tudom ,hogy működik-e mert szerintem a rádió app nincs felkészítve RDS kezelésre. -
lac14548
aktív tag
a csodazippel javítottad meg?
nekem nem jött be...
sőt a szerdai (mai) hivatalos tmobilos frissítés se oldotta meg...
ez hardveres hiba...

-
Glatius
őstag
Többféle SIM van még forgalomban az enyém egy kövület (valamiért "nem dinamikus" jelzővel emlegetik) teljesen jól kezelhető, igaz a SIM kezelő alkalmazásból nem tudok autópálya matricát venni, meg lottózni. 6000-ért cserélték volna újra, lehet, hogy most először csóróságom előnyét is élvezem?
-
csope
csendes tag
Sziasztok!
Azt tapasztalom a telóval h néha beszélgetés közben egyszer csak nem hallanak engem, de én jól hallom a másik félt.
CSak csodazip van fent, semmi más változtatást nem csináltam.
Előfordult ez másnál?Köszi.
-
hedler
tag
Borult a bili a Nokiánál. A tavaly ősszel hivatalba lépett új vezérigazgató belső feljegyzése pár nappal az előtt került nyilvánosságra, hogy Elop a cég befektetői előtt szólal fel Londonban. A Wall Street Journal szerint a Nokia-vezér egy 1300 szavas levélben teljesen őszintén taglalja, mi minden nem stimmel a cégnél, amelynek piacvezető szerepét az okostelefon-szektorban az iPhone és az Androidos mobilok, az olcsóbb kategóriában pedig a kínai tömegcikkek fenyegetik.
"Az első iPhone 2007-ben jelent meg, és nekünk még mindig nincs olyan termékünk, amely felhasználói élményben megközelítené. Az Android csak két éve jelent meg, és ezen a héten átvette a vezetést előttünk az okostelefon-piacon. Hihetetlen" - írta Elop a levelében
-
anglergab
addikt
Valaki már próbálta a modaco-s r12-t? Mik a tapasztalatok?
Tényleg gyorsabb, mint az r11 és/vagy flb-r8? -
syl5
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Jaaj de nehéz ember vagy te...Miért mindig a tiédnek kell lennie az utolsó szónak?

"De majd videozok en is, "ha már a leírt szónak nem hisztek...""
Ne érts félre! Elhiszem, hogy nálatok működik.
Le is írtam, hogy,"Nem csak az a probléma, ami mindenkinél jelentkezik..."
Ebből nekem a fenti következik.
Éppen, hogy te/ti estetek nekünk/nekem, hogy de nálatok működik, user error...""Paul r11-es froyo-jának kontakt kezelője meg meg se jeleníti a sim számokat, exportálni se lehet sim-re....Vajon miért?"
Miert? - Mert szarul van megirva, azert!"Vagy talán tudatosan...ezt nem tudhatjuk!
-
joni20
csendes tag
válasz
miketrail91
üzenetére
Szia írj egy panaszlevelet a behajtas@t-mobile.hu-ra. Ök tudnak esetleg valamit tenni.
Üdv -
syl5
őstag
válasz
lac14548
üzenetére
Igen javított!
De nekem nem jelentkezett olyan durván, mint neked, sőt alig volt látható és szerintem nálam "csak" a gradiens hibával volt összefüggésbe.Mindenképp próbáld meg a gyári 512-esítő zip-el is, de én nem fűznék hozzá sok reményt!
"Állítólag most nm is lehet kapni a T-nél...
Ilyenkor mi van? kapok helyette másik cserekészüléket?"Gondolom elveszik tőled "szervizre", aztán majd 2 hét múlva kapsz egy újat. Cserekészüléket természetesen adnak, érdekük is, de tuti valami gagyit kapsz...
Szerintem csak akkor vidd vissza, ha tudod, hogy van raktáron! -
marmil
csendes tag
válasz
üzenetére
Elvileg minden megmarad SD -n,de nekem volt már olyan,h a fájlok sérültek,uh ha valami fontos van kártyán inkább mentsd le,a számokat meg mindenképp.
Más: a RLS12 romot most tettem fel,alapból fent van rajta a gingerbread nexus lwp ami jó jel,eddig nem röccent meg. Plusz,alapból van news & weather widget,szal nem kell keresgélni. Eddig tehát jónak tûnik,de ha akarjátok holnap lefuttatok pár tesztet és leírom,h rendes használattal milyen( a nexus eddig is ment rls 11el is,csak egy idô után kezdett laggolni).
-
sto1911
veterán
En spec nem vitatkoztam, en is leirtam a tapasztalataimat, ahogy te, meg meg nehanyan.
Nekem is volt fenn gyari 2.1, le is irtam, nagyreszt az tortent, mint adott egyennel. Kavaras, mert balfasz voltam. Elhiszem, hogy van hibaja, mert emberek irjak, es egy db szamot nekem sem akart torolni a simrol, mert csupa nagybetuvel volt irva (ezt esetleg egy gyarival ki is probalhatjatok). Meg fugg a SIMtol is. De majd videozok en is, "ha már a leírt szónak nem hisztek..."
"Paul r11-es froyo-jának kontakt kezelője meg meg se jeleníti a sim számokat, exportálni se lehet sim-re....Vajon miért?"
Miert? - Mert szarul van megirva, azert!A duplazott nevjegyeket meg mindig user errornak tartom. A heten nalam is volt egy ilyen. Nem volt netem, de romot frissitettem. Kartyan le voltak mentve a nevjegyek, importaltam onnan. Mihelyst netkozelbe kerult, azokat felrakta a gmail ala, es magatol nem jott ra, hogy duplak. De a find & merge duplicates-el meg egybol helyreallt a rend.
(bocs a duplaert)
-
rmatyi
tag
r12-ben a dialer nektek is Fc-zik?
-
karofi
csendes tag
HI!
Lehet, hogy volt róla szó, de sajnos nincs időm minden hozzászólást végig olvasni.
Hogy lehet hozzárendelni saját csengőhangot névjegyhez és csoporthoz, illetve saját üzenet jelzés feltenni?
Előre is köszi!
-
syl5
őstag
válasz
futo001
üzenetére
"Tudok simről törölni.
Simán átírom a sim számot."Örülj neki! Én 2.1-el egy fél éves sim kártyáról nem tudtam törölni számot, és nem is írta felül az a programnak csúfolt gyári névjegykezelő...
A probléma tehát adott, nálam elő is fordul. Nem csak az a probléma, ami mindenkinél jelentkezik... Egyébként ilyen az informatika...két teljesen azonos állapotot nagyon nagyon nehéz, sokszor lehetetlen előidézni!
Paul r11-es froyo-jának kontakt kezelője meg meg se jeleníti a sim számokat, exportálni se lehet sim-re....Vajon miért?(#31788) sto1911
Onnantól kezdve, hogy a gyári 2.1 kontakt kezelője sem kezeli jól a Sim-emet, és az ott sd-re lementett névjegyek voltak szétgányolva a Blade kontakt kezelője véleményem szerint egy nagy kalap szar! Fentebb írtam nem csak az a probléma, ami mindenkinél jelentkezik, és user error meg egy full üres gyári rendszeren (mert azon is ugyanez volt) nem igazán fordulhat elő....Részemről vita lezárva! Legfeljebb ha legközelebb romot frissítek, akkor csinálok egy videót a 2.1 kontakt kezeléséről, és meglátjátok, ha már a leírt szónak nem hisztek...
#31835) karofi
A kérdésedre a választ megtalálod az 1. hozzászólásban! -
pista59
őstag
opera nekem is jó, régóta használom. Most wifin internetezek otthon, nekem nincs router,valahonnan. mégis. műkdik.
-
Reverting
őstag
T-rom 512mb csodazipes.... valakinek sikerult mar torolni a gyari bootanimaciot? Mert nem akar sikerulni....
nem a rombol felrakas elott... nem 2.2 alatt.... hanem a meglevo rendszer alatt 2.1 t-romnal... thx -
gordonfreemN
addikt
Sok böngészőt kipróbáltam már. Mindnél, dupla tapintásnál röcögve nagyít. Ez ilyen, vagy van rá megoldás?

-
-
kisorosz
tag
Üdv
MCR 11 független ROM? -
sonique
őstag
válasz
üzenetére
esetleg ha kicsit visszabb olvasol
http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_31767-31767.html -
hjanos1
senior tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Mert ez programmal rakja fel usb-n.
-
dipeti
senior tag
válasz
lac14548
üzenetére
Ezt írják az r12-ről:
- Reoptimised -smaller, faster!
- Updated all outdated components Contacts should be fixed once and for all -if you uncheck Google contacts to use Smartdialer, Facebook Sync / Contact merge won't work!
- r12 goes prebakeNem akarja vki kipróbálni, hogy tényleg gyorsabb-e?
-
tpeti78
senior tag
Sracok,akkor ha most az osszes fiokkal kikapcsolom a szinkronizalast,es a simen megvannak a szamaim,igy felmasolja normalisan?Jol latom,hogy az elcseszett telefonkonyvbol csak egyenkent lehet torolni???? (nemaaaar....)
-
Akkor, ha most nekem Tmobil MIX díjcsomagom van, ami úgy működik hogy 3000ft-t rá rak minden hónapban a telefonra ami lebeszélhető, de ha lebeszéltem, akkor nem tudok többet telefonállni mert limitálva van.. csak ha bemegyek t-be és feltöltöm készpénzel || ha most én bekapcsolom a 3G-t és netezek rólla azt külön számolja? nem a 3000ft bol vonja le?

-
embe
nagyúr
Hali! Nekem kelzsoce r11hu van fenn. Wifi megy. Azt tapasztaltam, hogy gyakran dobja el a gsm hálózatot. Megoldás van rá?
-
törölt tag
Látom lassan lesz r12, tudna valaki olyat főzni belőle, hogy teljesen alap r12, stock lock screen, ZTE-s dialer-contacts és app2sd+-os? Előre is köszi!

Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

thx ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)