- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
Csak en erzem ugy hogy az xbox 360 tulajok fejere tojik az MS? Mert kb 3 honapja nagyon ratyi free game volt kiveve a dirt... de a onera normalisak vannak viszonylag.... gondolkodok hogy atterek a konkurenciahoz mert csak a multiert fizetni.... hat.... :/ mindenesetre 1 dbig nem lessz goldom az tuti.....
-
masterful87
senior tag
Ez mennyire biztos?
Mert a válaszaitok alapján ránéztem az akciós listára, és valóban, a január 18-i akciók még ma 4-kor is éltek, csak nemrég vehették le őket.
Tehát február 1-én aktiválom a GOLD-ot, akkor szinte 1000%, hogy még élni fognak az eheti akciók?!
(nem mintha sok választásom lenne)
-
Zeki
nagyúr
Na, csak gyűlnek itt a jóárasított játékok!
Én a gyerekeim miatt max 7 éves korhatárig nézelődök. És az sem mindegy, hogy adott játék csak egyedül játszható, vagy többen is (osztott képernyő). Ja, és az sem mindegy, hogy mennyire körülményes a játék elindítása. Mert ha összevissza kell nyomogatni a gombokat, mindenféle opciókat kell kiválasztani, és akkor még mindig csak valami gyakorlásra raknak, és nem versenyre, vagy a kinectben már tucatnyi dolgot választottál, mire játszhatsz, akkor az gyorsan hanyagolásra kerül.
Mintha a játékok gyártói idióta kockák lennének, akik azt sem tudják mi az hogy gyerek, és szerintük csak akkor lehet jó egy játék, ha nem lehet egyszerűen zöld-zöld-zöld gombokkal eljutni oda, hogy mehet a játék.
Ezért ajánlom kinecteseknek a Kinect Party nevű játékot, mert nem csak hogy semmit nem kell vele kijelölni/beloginolni/mentse lemezre/hány játékos/melyik opció/melyik pálya/melyik rohadj meg, mikor jön már a játék, hanem elindítod, és MEGY A JÁTÉK! Egyből! És szépen jönnek az új, teljesen különböző pályák maguktól. A lakásod a pálya, a benne lévők meg a játékosok.
De ha valamelyik jobban tetszik, akkor tudod hanggal is vezérelni, meg a kontrollerrel is, és olyan pályán játszol ahol akarsz, vagy előre vagy visszaléphetsz, vagy külön kiválaszthatod csak azt a pályát, és nem megy onnan tovább a következőre, amíg nem akarod. -
Ispy
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Google Adsense hírdetéseket remélem azért ismered.
Köze nincs az oldalnak hozzá, hogy ott milyen reklámok jelennek meg. -
KBear
tag
G2A-n nézelődtem, beraktam egy Gold kártyát a kosárba (PL/EU/US jelölésű), kiválasztottam az országot (Hungary) és kapásból hozzácsapta a 27% áfát, amivel már nem is olyan jóáras a dolog. Aztán még ki is írta kedvesen, hogy Magyarországon és Cipruson nem fog működni régiózár miatt! Mi a túró, már nem vagyunk EU tagok?!
Vettem már korábban G2A-ról Gold kártyát, simán működött, de mintha azóta valaki panaszkodott volna, hogy nem ment neki. NEm elég, hogy a legnagyobb ÁFA kulcs tartozik hozzánk, de még ezzel az "EU-ba mégsem tartozunk régiózárral" is szívatnak. Ki érti ezt... -
Ispy
nagyúr
Nincs gond
Most körbe néztem mik vannak, rendeltem végül egy ilyet, aztán majd kiderül, hogy beválik-e. Legalább lesz tartója a joyoknak, most mindig szanaszét vannak.
Kicsit felkaptam a vizet, mert úgy értettem, hogy mekkora egy hülyeség 2k-val többet fizetni a vezeték nélküli megoldásért, miközben elég sokat költünk mindannyian erre a hobbira.
-
Ispy
nagyúr
Bocs, de nem ertelek? Milyen madzag? Van 2db vezetek nelkuli joyom es unom az elem cserelgeteset, ezert akarok valami akkus megoldast.
A penzt meg, mindegy ne menjunk bele, most 7k miatt leszek geek? Egyebkent mar az vagyok, mert kepes voltam egy konzolert 100k kifizetni, a jatekokra meg elvertem meg 50k-t, pedig csak hasznaltat vettem eddig.
Megprobalok maskeppen fogalmazni: hasznal ilyet valaki, es ha igen, akkor mi a velemenye rola?
-
haris
őstag
Már tölthető is a januári első játék
MX vs ATV aliveés -50% akciós az MXvsATV untamed 997HUF
-
dilipok
veterán
az email itt sem pontos infot tartalmaz. Vagyis de, de azt feltetelezi, hogy belfoldi postaval kaptad a csomagot.
Relevans resz a honlaprol:
International customers should be aware that we are unable to refund any postage and packing costs incurred in returning a product to us under our Returns Policy.
Ettol fuggetlenul perszel konnyen lehet, hogy nem fognak cicozni, es visszateritik a postakoltseget is, csak a miheztartas vegett masoltam be a fentit. Eleg erdekes, hogy az uj es a hasznalt jatek ara ugyanaz volt, az en velemenyem is az, hogy ilyenkor nem kellene kotekedniuk, de sajnos az indiai crm kollegat ez nem fogja erdekelni, o csak a szabalyokat koveti.
-
raziel01
veterán
Fogod a sima ajánlott szelvényt ami itthon is van és arra magát az angol címet írod rá. Semmilyen különleges papír nem kell hozzá. 1700 Ft körül volt ajánlottan elsőbbségivel. Nekem egy 10 fontos Halo 4-et kellett visszaküldenem.
Kb 10 nap alatt dolgozták fel és küldték is rögtön a csere játékot. Az már jó lett.
A postát utána már nem akartam visszakérni, örülök, hogy megjött.2 Zavvis pólót akkor megtarthattad? Legalább jó lett?
-
parandroid
félisten
A klasszikus pénz - kedv - idő háromszög: fiatalon kedved és időd lenne, pénzed nincs, középkorúan kedved és pénzed van, időd nincs, öregen időd és pénzed van, kedved nincs.
Tudom, én is a középső szakaszban vagyok, most vettem egy 3 játékot 49 EUR-ért akcióban GRID2-t, NFS Rivalst, meg Angry Birds összest, de még kipróbálni is csak kettőt tudtam belőlük, meg ott figyel az AC Heritage Collection is, de hogy végigjátszva mikor lesznek, azt végképp nem tudom, mert egyik sem egy délutános cucc...
p
-
-
-
DonMedve
addikt
Ezt a pechet. Mafia 2-re meg a Spec Opsra rá is kattantam,úgytudtam még annyi pénz van a számlámon, hogy ez a két játék kijön,erre nem tudom megvenni. Nézem a számlatörténetem,a bank levonta a kezelési költsékeget, éves díj,stb., ilyen nincs.
Feleségemé meg Maestro azt nem fogadja el.
-
Remi1234
aktív tag
Köszi!!
A Mafia II-vel már rég szemezgettem, csak drágának tartottam, illetve zavviról meg games-ről is nagyon hamar elkapkodták, amikor akciós volt.
De ilyen olcsón sehol nem adták, úgyhogy fain@RunTimeError: köszi, én is sejtettem, hogy nem ilyen egyszerű a dolog
viszont ennyi pénzt nem ér meg, hogy BF4 ,,érdekes" működéseit megörökítsem
-
mephi666
nagyúr
na ez pont jól jött: dnf-et rég akartam már, de ntsc kellett volna belőle, így viszont sikerült megvennem, mert live-ra általában region free teszik fel a játékokat
a bio2 meg jó árban volt és a 300ft-os első rész mellé odakerült (már csak infinite kell game.co-ról olcsón, pl valami szép ce változatban)
-
raziel01
veterán
Game nem szokott kedvezménykupont küldeni.
Zavvinál pedig fel kell iratkozni a hírlevélre és néha küldenek de mostanában nagy nulla, mert csak bizonyos dolgokra érvényes.Nekem már 18 darab használt játék jött a GAME-től és mind szép állapotú volt. Ebből már csak kb 3-4 darab van meg, mert mindig eladom de maximálisan elégedettek voltak a vevőim is.
Ha SLIM konzolod van akkor jó neked a SLIM-hez való változat. Ez olcsóbb használtan.
FAT konzolhoz kell egy kiegészítő táp is.woodbear: Bioshock majd jó lesz olcsóért PC-re.
Annyira nem vonz. Talán HD3870-el még elfut minimumon.
Inkább Tomb Raider kéne 13 fontért.
Vagy Crysis 3.Amúgy kár, hogy megszűnt most GAME-nél a 2-t fizet 3-at kap akció használt játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest