- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
ja de a gyerekek kompetitivek es eszreveszik hoyg a masik neveben jatszanak es akkor a pont amit kapnak a masikra irodik.
De pl a sportnal tenyleg restartorni kell hogy mas nevere irja? meg ha beall valaki masodiknak harmadiknak akkor is kinek irja a pontokat, nem talalom a logikat -
nyrszls2
csendes újonc
A microsoft fiókon keresztül nekem így sikerült (megvásárolni) elméletileg . Az xbox által mutatott képen amit szintén mellékeltem nincs lehetőségem kiválasztani a profil, account, privacy menüpontokat. Amikor az xboxon a live-ra lépnék mindig új regisztrációt szeretne és nem hoz olyan lehetőséget, hogy a meglévő microsoft fiókkal lépjek be ahol már sorozatszámmal rögzítettem az xbox-ot.
-
x360elite
őstag
Valójában csak egy fontos kérdés van, a többi mellékes, hiszen bontott játékot csak akkor vesz vissza bármely bolt, ha nagyon jó fej a tulaj, mert szellemi termékre más jótállási feltételek vonatkoznak.
Mi a fontosabb.... Egy megunt játék későbbi eladása és VALÓS birtoklása, vagy az hogy ne karcolódjon és ezáltal véletlenül se tudjon tönkremenni? A többi csak blabla.
Más:
A refund létezik.... Évente egyszer kérhető mindenféle kérdés nélkül. A második esetleges refund már nem olyan egyszerű.. -
vm93hun
aktív tag
No Man's Sky?
WWE 2K20?
Aliens: Colonial Marines?Az eredeti posztra reagálva: Azért ennyire nem vagyok szélsőséges. A mozijegy még mindig olcsóbb mintha BD-n vettem volna a filmet. A kaja ha nem ízlik, de ehető akkor elfogy, ha meg nem akkor a
kuka,kutya lakik jól belőle. Benzinből meg szerencsére van választási lehetőségem. -
l.skywalker
Topikgazda
Nem volt még:
https://xbox.fandom.com/wiki/List_of_Games_with_Gold -
Throme
veterán
Nem mondom, hogy a lövöldéken kívül nincs élet, mert én is játszom egyéb jellegű játékkal.
Gondolom sokan pc-ről váltottak konzolra, köztük én is és az elején tényleg rossz volt a kontrolleres játék.
Vannak olyan címek amik segítenek a célzásban, vagy beállítható, hogy mekkora szórással történjen a célba találás.
Mondjuk én is akkor gyakorolgattam, amikor még volt időm, most már nekem is nagyon limitált (pedig rengeteg jó game vár rám...)
Nyilván nem erőszak -
Throme
veterán
Nekem az 1 és a 3 tetszik. 1-ben azért kellett variálni, főleg annál az ellennél, akit szemből nem igazán lehetett leszedni...
A 3-at lehúzták, de ezek a dolgok nem nagyon számítanak. Szerencsére volt demo és kipróbálva nem volt kérdés, hogy beszerzem....
Szóval csak ajánlani tudom, hogy gyakorold a célzást, mert jó játékokról maradsz le. -
icemad
nagyúr
Szerintem először nézz meg egy kezdőknek való videót. Anélkül tényleg egy katyvasz az egész, csak bolyongsz a nagy kockák között. Kell egy kis segítség a kezdéshez, hogy ráérezz a logikájára. Utána menni fog.
Ez a videó teljesen jó: [link]
Nézd végig, utána tudni fogod, hogy érdemes e ezzel foglalkozni.
-
szabacsik
őstag
Javítás : ez bizony magyar szinkronos.
-
JozsBiker
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Az ismerősöm elsősorban a kinect miatt vette a gépet, és most látom, hogy a Marketplace -en fent van pl. a Kinect Sport Ultimate, mégpedig ingyenesen:Ez most valóban az aminek látszik :-) ? Tehát fullos verzió, letölti ingyenesen és tud vele játszani ? ( Azért szeretném ennyire alaposan körbejárni a dolgot, hogy ne a karácsonyfa alatt jöjjenek a meglepetések. ). Köszi.
-
szupermacs
veterán
Én azt mondom, hogy One mellett a 360-at nem szabad eladni. Biztos nem én vagyok az egyetlen aki tele van olyan 360-as címekkel amik nem futnak az One-on.
És vannak olyan játékok, amik futnak és így már a két gépen egyszerre lehet játszani (exemmel GoW multiztunk nem osztott képernyőn).(#54055) babicsbalu: Ha belefér, akkor használt 360 és használt PS4 kombó tökéletes lehet. Ha csak a gitáros és táncikálós játékok érdekelnek. Gears of War az új generációs konzolon halott, én emiatt nem vennék újra One-t.
-
Geresics
addikt
-
taylorp
senior tag
Nekem nagyon bejön a GH-Live.
Gratulálok a szép gyűjteményedhez.
Ha jól látom, akkor fel vannak akasztva a falra.
Van nekem is egy GH Warriros gitárom és lenne vele egy kis problémám.
A Whammy bar-ja nem olyan szoros mint a több gitáré, csak simám lóg lefelé akár a Tiéd a képen.
Akitől vettem azt mondta, hogy már akkor is ilyen volt amikor ő vette.
Lehet vele csinálni valamit, hogy szoruljon, mármint vízszintesen álljon?
Nem szeretném szétszedni ha nem muszáj.
Off: -
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
Aha, most már értem, engedi letölteni, ezért ingyenes, de használni csak lóvéért tudom! Akkor ez itt a gond!
Kezdő vagyok konzol témában, volt anno egy ps2-esem, de a joy-t nem tudtam megszokni, így használni is max fifára használtam, egy CoD vagy MoHAA használhatatlan volt célzásügyileg számomra! Gondoltam, hogy most hátha a gyereknek jó lesz ez, addig sem a gépemet nyüstöli....
-
icemad
nagyúr
Haverom hasonló gyűjtő, mint te. Ő 20 euróért megvette a repjegyet oda vissza. Kint összeszedte a cuccokat, 15 euróért hazaküldte dpd-vel. (20 kilós csomag.) Ami neki nem kellett, eladta otthon drágábban , így ingyen van neki egy csomó cucca. A múltkor valami 20 éves működő apple laptopot vett 40 euróért. Otthon eladta 60 000 forintért. És ezt félévente eljátsza. Lehet hogy neked is érdemes lenne egyszer megpróbálni.
-
Throme
veterán
Hát jó sok időtök lehet, ha mindkét géphez gyűjtitek a játékokat
.
Utóbbi időben volt kb 2-3 hónapig goldom és amit az x360-hoz kedvezményesen vettem, és az 1-2 ingyenest letöltöttem, hát jó időre nem fogok unatkozni. Ha egyszer lesz XO , akkor azon 3 progin kívül ami igazán érdekelne még mindig ott lesznek az x360 kompatibilisek....
Nem tudom hány év kell ahhoz, hogy minddel végezzekOk, ha van xo itt a fórumon akkor van, majd jobban figyelek a szelektálásra....
-
-
stillmatic
aktív tag
Köszi srácok, tehát összegzem:
-Mindkét profil aktív live goldos, igaz a felhős mentés nem volt beállítva egyiknél sem. Nem értem hogy miért nem működik anélkül is, ez egy vicc.
- A gép belső, 4 GB-os memóriáján vannak a mentéseim, a profilok egyaránt. A játékok pedig a HDD-n illetve lemezen.Tehát letöltöttem a saját, belső storagéra a profilokokat és ugyanazon storagén lévő mentések is ott vannak a maguk fizikai valójukban de nem társulnak a profilokhoz. Mindezt egy egyszerű lefagyás okozza. Ilyen foskupac összeomlás még a szintén Microsoftos Windowsokkal sem történik a PC-ken, pedig ott is előfordul időnként pár meredek dolog.
Mindegy, egy csomó open worldos játékom mentése ugrott, mostanában nem kezdem őket újra. Az én goldom nem lesz megújítva, a gyerek míg el nem füstöli addig marad a box, utána soha többé Microsoft. -
Throme
veterán
Jah, hát én tudom, hogy nem lehet ugrálni. Egy ilyen cég nem hülye, hogy ezeket a dolgokat ne írná le.
Nekem inkább azzal szokott gondom lenni, hogy hol a francban találom meg azt a kis "kapcsolót" a weboldalon, ami ezt szabályozza.Igazából én mint vásárló sosem szerettem az automatikus megújítás intézményét. Alapbeállítás legyen az, hogy ki van kapcsolva. Azért kelljen "dolgozni" a vásárlónak, hogy bekapcsolja, ha kell neki.
Ezt a kvázi kényelmi funkciót most úgy használták, hogy nekik (M$) legyen jó, ne pedig a vevőnek.
Ki akarna alapból havi goldot frissíteni, mikor az éves olcsóbb, mint a 12 x 1havi?Mindegy, megoldom, az akció keretén belül úgy is veszek legalább 2 tételt, és már ott jön vissza ebből a 2500 huf-ból... goldos ár még az akciósnál is jobb...
-
x360elite
őstag
Nem én mondom, hanem a microsoft "https://marketplace.xbox.com/hu-hu/Product/Rise-of-the-Tomb-Raider/66acd000-77fe-1000-9115-d80253510823"........
Ki van írva egy ár és fölé az ára gold-al. Ennél nehéz lenne egyértelműbben láttatni.
Április 11-én annak az egy Rise of the Tomb raider-nek fog változni az ára, amivel nagy eséllyel KEVERED a 360-as kiadást (tehát meg sem nézted a képet, csak fújod a semmit
) mégpedig a "Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration", ami egy one-os játék és semmi köze az eddigi beszélgetés tárgyához és az xbox 360-hoz, amire a kérdező eredeti kérdése irányult. LINK <--- ajánlom figyelmedbe.
-
Geresics
addikt
Már meg is vettem a full-t!
A 4,5 éves lányom imádja, azt hiszem egy darabig nem fog mással játszani! Köszi!
Legalább megtanulja az alapokat ezzel, aztán később könnyebben fog tudni játszani mással, mert mivel még nem megy neki, más játékban hamar elkezdett játék helyett bohóckodni... -
Geresics
addikt
Köszi, mindenképp csekkolni fogom!
Viszont hogy működik ez az on-line vásárlás? Mármint nem maga a vásárlás menete érdekel, az nem lesz gond, hanem, hogy nekem van egy accom, amivel megveszem (e-mail címem). Viszont a konzolon a kislányomnak is csináltam egy felhasználót. Ő is megkapja, ha letöltöm HDD-re? (Így tűnik nekem logikusnak, de inkább kérdezek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest