- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
gianni85 #26571 üzenetére
nem kioktatas volt... ha valakinek azt mondjak, hogy nezzen utana valaminek, az nem kioktatas. Amugy meg nincs eldugva az oldalon: [link]. Mindossze azert batorkodtam ajanlani, hogy nezzen mindenki (nem csak te) utana a dolgoknak, mielott valahonnan rendel, mert tegyuk fel tegnap megvaltoztattak es ma mar nem ingyenes. Lehet nem rendelt az elmult 24 oraban senki, igy mindeni allitja, hogy marpedig az ingyenes Arra meg vegkepp nincs szuksege itt senkinek, hogy utana meg itt vergodjon akarki, hogy de ti azt mondtatok, hogy ingyenes
Azt meg mar vegkepp csak zarojelben jegyeznem meg, hogy ha azt irnak az emberek, hogy figy megneztem itt, de nem talaltam, segitsetek mar valamiben, akkor az megint mas lenne, mint hogy sokan csak feltesznek egy fel soros kerdest, aztan meg nekik all feljebb, ha valaki azt meri mondani, hogy hasznalja a keresot/olvassa el maganak es ne csak tatott szajjal varja a megoldtast...
-
mephi666
nagyúr
válasz
gianni85 #26558 üzenetére
...hogy nézd, melyik küldetésnél mennyi a pontod ismerősökhöz képest, hogy állnak a csillagaid meg öltözz be (rajtam ott a +15% triad xp-s szett) és ahol legnagyobb a különbség, ott nyerhetsz legtöbbet, mert nem ad annyi xp-t, mint első körben, csak a pozitív különbséget
de akkor is elég meredek... próbálkozok majd azzal az exploittal, amit egyik kommentben írnak (mission2) aztán majd meglátom... nem adom fel egyelőre
-
Gebriel
veterán
válasz
gianni85 #26270 üzenetére
A "már egy" meg nevezés azért kicsit erős. Én spec nem ismerem azt a játékot, de egy biztos 10+ éve nem az volt a divat, hogy akkor van befejezve egy játék, ha az acsikat begyűjtöd 3 vagy 4 végig játszással.
Akkor még muszáj volt nekik minőségi, tartalmas játékot csinálni mert nem volt lehetőségük utána végig patchelni és ontani a DLC-ket egy játékhoz.
vg
Ebből pihenő lesz ha így folytatod.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
gianni85 #17027 üzenetére
egyelőre a PH-n csak 60ast találtam. annyi nem kell.. azt hiszem... bár van egy 15 éves öcsém is
konkrétan milyen az a kábel, ami nekem kell? képen megtudnád mutatni? látok ezer félét és már...
(#17028) MasterMark
nézem, köszi
ezt gondolom az only monitorhoz. hangot hova dugjam majd?apropó
-
dilipok
veterán
válasz
gianni85 #16661 üzenetére
en nem, de nem rendeltem mostanaban semmit
(#16663) Def26: engem az nem hoz annyira lazba
Legalabbis annyira tutira nem, hogy az elso napon megvegyem. Majd ha igenyt erzek ra, lesetalok a konzolboltba (ugyis csak 5 perc setara van) Az egyetlen jatek, amit most nagyon varok, az a beyond 2 souls, de ugye az meg nem ebbe a topicba valo. Na azt az elso nap megveszem
-
MasterMark
titán
válasz
gianni85 #16480 üzenetére
500 óra után kalibráltatni kell, és nem felhúzni a kontrasztot, mert rossz vége lehet. És igen, egy makacs ghost több hétig is ott lehet, de ha halványul, akkor az csak ghost. (3 órától nem lehet tartós beégés.)
Ezek szerint nem neked való tényleg. A tökéletes képminőség mellet, nekem megéri foglalkozni az ilyenekkel.
raziel01: WTF? Itt nem csak a feketéről van szó, hanem a teljes mozgásmegjelenítésről.
-
mephi666
nagyúr
válasz
gianni85 #16264 üzenetére
már listát írtam, hogy melyik játékban hogy állok és melyik van a "végigjátszási sorban"... kb sorrendben: mirrors edge, ac2, ac3, skyrim, mass effect, orange box (5 játék), dmc hd (3 játék), meg a castlevania los-t is szívesen újrajátszanám... emellett a dead rising2 hirtelen nagy csalódást okozott, de talán kap még egy esélyt... idén már nem nagyon kell szerintem játékot venni, főleg hogy jönnek még sorban a goldos ingyenjátékok
-
mephi666
nagyúr
válasz
gianni85 #16261 üzenetére
zavvi-n 13fontért van goty
onnan szereztem én is (aztán végigvittem mindenestől és párezres haszonnal elment... nem lett volna időm a közeljövőben újra elővenni, pedig elég tartalmas/hosszú játék... csak hát annyi jó akció volt mostanában, hogy vagy 10 játék vár még végigjátszásra, időm pedig kevés)
ezen a bully-n gondolkozok kicsit... ha normális árfolyamon újraszámolnák a $-t és felére levinnék, talán meg is venném
-
negyven2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest