- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #46183 üzenetére
Bennem is ez merült fel, hogy ezt a nyomorult FIFA-t minden évben újracsomagolva kiadják, 100. rókabőrt lehúzva róla és még mindig káoszt okoz a forgalmazóknál, mert akkor őrület van érte?
-
HKorn
veterán
válasz
aftercooler #46111 üzenetére
De lehet (bár lehet hogy vannak olyan játékok amiknek kell folyamatos net, nem tudom) csak nem kapcsolódsz live-ra.
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45897 üzenetére
Gondolom ezek a kisgyerekek miatt is mennek jobban még, szerintem ott még nem álltak át One-ra
-
HKorn
veterán
válasz
rumos XIII #45840 üzenetére
25-30 ezer körül, slimet, vagy E-t érdemes venni.
-
HKorn
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #45838 üzenetére
Jah hát mások vagyunk, nekem egy játék a véigjátszása után már csak lom, annyi sok játék van amit nem játszottam még így se, az időm meg annyira kevés hogy esélytelen hogy újra elővegyek valamit amit már végigvittem.
Kb könyvekkel is így vagyok ezért is van ebook olvasóm, azért hogy a polcon porosodjon felesleges megtartani egy már elolvasott könyvet.
Kb a 360- as 5 évem alatt az eladásoknak hála néhány 10 ezer ft-ból megúsztam azt kb 40 játékot amiket megvettem. Ha nem adtam volna őket el akkor most nem lenne One-om, mert az ára szépen ott porosodna a polcon.
Legjobb példa a Mass Effect 2 amit lemezesen újonnan vettem meg még az elején, annyira tetszett, hogy nem is adtam el, gondoltam majd újra végigjátszom, kb 4 év porosodás után tegnap adtam be az 576-ba, mondanom se kell hogy egyszer se vettem elő azóta.
-
HKorn
veterán
válasz
zsola32 #45835 üzenetére
Hát nem tudom, én totál az ellenkezőjét tapasztaltam. Amiket én vettem 360-ra lemezes játékokat azokat jellemzően 10-20% veszteséggel mindig tovább tudtam adni, sőt volt olyan is, amikor ugyanannyiért adtam el, mint amennyiért vettem. Kivéve az utóbbi párat, mióta már erősen haldoklik a 360.
A digitálisak egyszeri végigjátszás után delete és ugye ez 100% bukta. Persze megkaptam érte a szórakoztató tartalmat amiért fizettem, de ez dokkal többe kerül mint a lemez szórakozás.
Digitálisat csak akkor,vettem amikor heti akcióban sokkal olcsóbb lett mint a lemezes.
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45830 üzenetére
Mondjuk a letöltőst én a komfortja miatt szerettem, nincs lemez ki-be rakás és azonnal elérhető volt ha meg akartam valamit szerezni, míg a rendelt lemezesekre mindig várni kellett.
De anyagilag a lemezes sokkal jobban megéri
-
HKorn
veterán
válasz
Croft-21 #45826 üzenetére
Ezért is preferálom inkább a lemezes játékokat a digitálissal szemben. Mindig lehet belőlük pénzt csinálni, vagy így, vagy úgy.
Amik digitálisan voltak meg 360-on azt most jól buktam, bezzeg ha ugyanazok lemezesen lettek volna meg 10-15 ezret még beszámítással is kaptam volna értük.
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #45823 üzenetére
Lehet
amilyen használt játék árak vannak ott nem csodálkoznék.
Arra számítottam, hogy majd rá kell fizetnem, de még ők adtak pénzt a kit mellé
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #45814 üzenetére
Jah, meg mindenki az heti akciós játékokat veszi, amivel nincs gond, mert én is így szereztem mindet szinte
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #45810 üzenetére
Splinter Cell Blacklist, AC Black Flag, LA Noire, Dishonored, de valszeg beszámíttatom majd 576-ban egy play and charge kitbe.
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45808 üzenetére
Mindenképp.
Kezd érződni már, hogy kihalóban van a 360. Gépet is elég nehéz volt már eladni, játékokat meg egyenesen lehetetlen, kb 2 hónapig kellett nyomott áron árulnom egy-egy játékot mire el tudtam passzolni. Így is rajtam maradt még egy-két dobozos játék.
Arról nem beszélve, hogy minden játék, ami érdekelt 360-on már kijátszottam, újabbak meg már csak One-ra vannak.
-
HKorn
veterán
További jó gamelést Urak, én átköltözöm a One topikba. Eladtam a jó öreg 360-at és beszereztem egy One-t.
Annyit már most látok, hogy jóval drágábbak a játékok, de remélem azért nem bánom meg.
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45675 üzenetére
-
HKorn
veterán
Persze, mindannyian mások vagyunk, más szokásokkal, habár nekem még most is érthetetlen, hogy 360-on ahol egy játék átlagosan kb 7-8GB hogy nem lehet elférni 500GB-on.
Vagy teljesen más szisztémát követünk, vagy nem tudom, de én addig nem kezdek bele más játékba, amíg be nem fejeztem azt, amivel épp játszok. Tehát nem is nagyon kéne, hogy egy, maximum kettőnél több játék legyen egyszerre a gépen és amint végeztem vele, törlöm is le, mert úgysem fogok vele újra játszani.
A dobozos játékokról nem is szólva, amik meg pláne nem kellene, hogy foglalják a helyet, hiszen bármikor újrainstallálhatóak a polcról.
Persze ha többen használják a boxot, főleg gyerekek, akkor nyilván ez többször egy, vagy két játékot jelent, de akkor se 60db játék.
Szerintem inkább arról lehet szó, hogy gyűjtögettek, vagy nem akarjátok letörölni ha végeztetek, mert hátha még előveszed, meg amúgy is kényelmes ha ott van
Nektek akkor One-on a 2TB is kevés lenne
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #45630 üzenetére
Far Cry 4, Forza Horizon, AC4, Dishonored ezek beférnek a 'rendes játék' kategóriába? Mert épp ezek vannak rajta.
Aki meg nem fér bele 250Gb-ba, az vegyen bele egy 500-ast szerintem.
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #45627 üzenetére
4 játék ráfér, és olyan alkalmi játékosnak, mint én, aki soha nem játszik egyszerre 2 játéknál többel, ez bőven elég.
De persze vehetsz 64GB-st is kb 4500Ft körül, arra meg már több játék is fér.
Szerintem teljesen jó ez a pendrive-os megoldás
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #45523 üzenetére
Holnaptól lesznek tölthetőek akciósan ezek a címek. Jelenleg még a teljes ár van fent.
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #45509 üzenetére
Kúl, kíváncsian várom
-
HKorn
veterán
válasz
edda80 #45500 üzenetére
Nekem pl nyomós érv volt a kontroller, a PS3-é egy ramaty a 360-éhoz képest.
Nekem volt egyénként mindkettő, 360 sokkal jobban szerethető gép és rendszer szempontból.
Persze Ps3-on vannak elég jó exkluzívok, (Uncharted és Last of Us főleg), de ha szeretsz autózni (Forza), vagy bírod a GoW és Halo féle lövöldét, akkor a box-ról is elmondható ugyanez.
Ha boxot vreszel akkor sztem csakis Slim vagy E verzió lehetőleg beépített vinyóval. (bár nekem sima 4GB-s van és semmi gondom vele, pendriveról tolom a játékokat)
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45441 üzenetére
Na majd mindjárt elindítom én is pont most akartam egy jó Farcry 4-et tolni.
Szerk. Simán megy, no problem.
-
HKorn
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #45433 üzenetére
Azt nem tudom, nekem nem kellett ilyen sose mivel nem multizok, de gondolom a játék menüben belépve valahova átírányít Ubisofthoz ahol tudsz venni. Vagy esetleg Xbox store-ban.
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45419 üzenetére
2TB a felső limit, szal nyugodtan veheted.
De te most vettél belső vinyót, már ki is nőtted, vagy mi történt?
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #45378 üzenetére
Elég jelentős szorzó az itthoni 27%-os ÁFA sajnos, ha csak az 500GB-s alapmodellt nézzük, akkor ~380$=110K lesz kb.
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #45370 üzenetére
Sima 500gb verzió is lesz kb 120 mire ideér decemberben sajna
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #45277 üzenetére
5 éves akkor elég sanszos hogy slim lesz az.
-
HKorn
veterán
Tegnap nem kicsit szopatott a box. Megvettem a Metro Last Light-ot neten, betette a letöltési sorba, boxon elíndítottam a letöltést, majd kikapcsoltam a gépet hadd menjen a háttérletöltés.
Reggel nézem, nem látja pendrájvot, oké, kihúz-bedug megy újra de a játék sehol rajta.
Letöltési sorban sincs sehol a játék. Megkeresem újra live-on, semmi nyoma annak hogy megvettem, na mondom mifasz van.
Aztán végülis profilból sikerült újra beletennem a letöltési sorba és éppen tölti, remélem most már jó lesz. -
HKorn
veterán
Hogy tudom beállítani, hogy ha a live-on vásárolok, akkor fizetéskor kérjen valamilyen kódot, jelszót? Jelenleg simán enged vásárolni a hozzáadott kártyámról, akár telefonról is, amit kicsit aggasztónak találok.
-
HKorn
veterán
válasz
MrPeekaboo #45243 üzenetére
Far Cry 4 - 986Ft
Metro-kból érdemes az első részt bezsákolni, vagy az már túl öreg és menjek rá a Last Light-ra inkább?
LA Noire-t, meg Dead Islandot meg pont most vettem meg lemezesen
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45191 üzenetére
Ja, meg nyilván preferencia kérdése is, nálam mondjuk alapból sok játék kiesik, nem játszok se sportjátékkal, se platformjátékokkal, se autóssal, se verekedős, szóval igazából, ha nagyon több időm lett volna se játszottam volna több játékkal.
Amik érdekeltek, azokat beszereztem így is.
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45186 üzenetére
Te már mennyi játékot vásároltál össze mostanában?
Felét nem tudnám kijátszani, bár lehet neked több időd van
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45154 üzenetére
Milyen zombis játék?
Amúgy 8k-t megér, erre azért már fér cucc.
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #45148 üzenetére
Mennyiért vetted?
-
HKorn
veterán
Far Cry 4 úgy nézem már egy ideje 2990 mindenféle akció nélkül, ez elég jó ár a dobozos piaci áraihoz képest, nem?
-
HKorn
veterán
válasz
MrPeekaboo #45005 üzenetére
MS Publisher sale az mit jelent?
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #44947 üzenetére
Black Flag elég jó, mondjuk én a 3-at is szerettem. Rogue a legújabb, de ahhoz még nem volt szerencsém, habár 1200-as árat igen megéri szvsz.
-
HKorn
veterán
válasz
MrPeekaboo #44942 üzenetére
Köszi, AC rajongóknak csemege
-
HKorn
veterán
válasz
zsolti72837 #44815 üzenetére
30
-
HKorn
veterán
válasz
zsolti72837 #44810 üzenetére
Hehe, úgy döntöttem, hogy akkor inkább megmarad
-
HKorn
veterán
Megkérdeztem 576-ot az akcióról, egy 4 gb-s 360 E-t 17-be számítanak be a 90 ezres refurbished one-ba.
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #44788 üzenetére
Azért lehetne több akciós cím...
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #44771 üzenetére
Nálam is így volt csak én lemez játékokat szerettem gyűjteni a polcon, de manapság már lusta vagyok a lemezeket cserélgetni a meghajtóban, jobban szeretem letölteni. Ott meg nem gyűjtöm, max 3-4 játék van fent, amit kivégeztem az delete, sosem játszok újra egy játékot, így felesleges a vinyón tárolgatni őket.
-
HKorn
veterán
Ok, meggyőztetek
Mondjuk One-ból nekem bőven elég lenne egy 500-as.
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #44752 üzenetére
Nekem 2010 óta van 360, ez már a második gép, egyszer tettem egy kitérőt ps3-ra, sírva futottam vissza 360-ra.
Ha tartani akarod a lépést és most nem a mindig a legújabb játékokkal való játszásra gondolok, hanem max 1-2 évesekre, amikkel én szoktam, akkor váltanod kell előbb-utóbb.
Egyedül a kinect játékok hiánya aggaszt, mert nekem is kicsi gyerekeim vannak, jó lenne nekik azért majd valami játék.
-
HKorn
veterán
válasz
r.levente75 #44749 üzenetére
Az a jövő, a 360 már szinte halott, persze ettől még lehet rajta játszani, de semmi nem jön már rá.
Én a használt játék eladásnál veszem észre hogy kifújóban van a 360, míg régen bármelyik játékomat eladtam 1-2 hét alatt, most 1 hónap alatt se tudtam eladni egyiket se.
Használt játék árak one-on se annyira vészesek sztem.
Na meg azért most már jönnek igen jól kinéző játékok one-ra.
-
HKorn
veterán
válasz
MasterMark #44747 üzenetére
ja, bár azért egy 10-es is pénz, viszont ami pozitív a dologban, hogy van egy halom használt játékom, amit külön már nehézkes eladogatni, viszont így attól is meg lehetne szabadulni, tovább csökkentve a ráfizetendő összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest