- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remi1234
aktív tag
Eladom Microsoft kormányomat, he érdekel valakit vagy valakinek a valakijét keressetek nyugodtan
-
Remi1234
aktív tag
Ha nem olvasnátok indexet
-
Remi1234
aktív tag
válasz
MasterMark #26524 üzenetére
Azért, mert ha esetleg TVzni szeretnék úgy, hogy mást ne zavarjak, akkor nem kellene átdugdosni mindig. + a TV hangszórójánál mégiscsak jobb lenne a minősége nem?
-
Remi1234
aktív tag
válasz
MasterMark #26522 üzenetére
miért lenne mindegy? van egy true 5.1-es fülesem, amit nem stereoval szeretnék meghajtani
-
Remi1234
aktív tag
válasz
WhiteWalker #26520 üzenetére
Az LM660 tud ilyet?
Mert akkor jó fax vagyok, hogy a boxra van bekötve a fülesem, nem pedig a TVre
-
Remi1234
aktív tag
Valaki írta, régebben, hogy a Mafia 2-t ne vegye meg senki akcióban.. Én már szerencsére a vétel után olvastam, mert szerintem elég jól el lehet lenni vele. Én nem bántam meg
-
Remi1234
aktív tag
Köszi!!
A Mafia II-vel már rég szemezgettem, csak drágának tartottam, illetve zavviról meg games-ről is nagyon hamar elkapkodták, amikor akciós volt.
De ilyen olcsón sehol nem adták, úgyhogy fain@RunTimeError: köszi, én is sejtettem, hogy nem ilyen egyszerű a dolog
viszont ennyi pénzt nem ér meg, hogy BF4 ,,érdekes" működéseit megörökítsem
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Nescafé #25642 üzenetére
ajánlom durrogtasd el a lövedéket amilyen gyorsan csak tudod, és akkor újratölt mielőtt lejárna és lesz még 1 köröd
Más: van arra lehetőség, hogy gameplayt rögzítsek boxob külső hardver nélkül?
Valami [ilyesmire] gondolok
-
Remi1234
aktív tag
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
Van egy BF4 China rising DLC-m. Mivel az apróban a kutya nem írt, ezért úgy döntöttem elajándékozom. Tanulva az utóbbi idők ninjázásaiból, akit érdekel írjon privátban. Ha többen is jelentkeztek akkor kisorsolom
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Prof01 #21354 üzenetére
Nekem ez volt az első BF játékom, és nekem tetszett. Párszor röhögtem is, Irishnak jó a dumája. Nagyon összehasonlítási alapom nincs, de ebben a hard rész messze nem volt olyan nehéz mint a CoD2 és a CoD WaW veterán szintje..
Inkább az acsik kiszedése miatt kellett újratolnom 1-1 scene-t. Az viszont baromira idegesített, hogy 2-3al a vége előtt egyszerűen az összes addigi progressem eltűnt, és csinálhattam előröl az egészet.
@Prof01: multizni nem nagyon jöttél múlt hétvégén
-
Remi1234
aktív tag
Hát micsoda kellemes meglepi
A gameről rendelt kinect csomagomban lévő Kinect sportsban volt 1 havi live kód. És persze működött is
-
Remi1234
aktív tag
válasz
joysefke #21120 üzenetére
Na azért erre szerintem kb. annyi az esély, mint arra, hogy a barátnőm csak az F1 2013 elé hajlandó leülni.
Nem éppen egy csajos játék
Kinect ügyben még csak a sportsot próbáltam, el lehet vele baromkodni.
Giinos fórumtársat keresd meg szenzorral kapcsolatban, úgy tudom neki lehet pár db raktáron
-
Remi1234
aktív tag
Nekem is megjött a kinect szenzor + a 3 játék gamesről. Első ránézésre látszik, hogy nem új a szenzor, meló után adok neki egy próbát. A játékok közül csak a Kinect sportsot bontottam ki, karcmentes a lemez papírok benne, mintha új lenne
-
-
Remi1234
aktív tag
válasz
MasterMark #20898 üzenetére
oszt milyen? kipróbáltad már?
-
Remi1234
aktív tag
Használ itt valaki ilyen[minőségi terméket]?
Ezt elvileg felteszem a wireless controllerre és lehet voice chatre is használni a fülest?
-
Remi1234
aktív tag
válasz
WhiteWalker #20292 üzenetére
A kód 1x használható fel?
-
Remi1234
aktív tag
Játszik valaki az F1 2013al? Keresek co-op partnert.
-
Remi1234
aktív tag
Csak én nem tudok livera csatlakozni? A böngészőből sem érem el az xbox.com-ot
-
Remi1234
aktív tag
válasz
WhiteWalker #8970 üzenetére
Ha valakinek sikerul zavvi kodot szerezni ertesitsen, beszallnek en is a rendelesbe.
-
Remi1234
aktív tag
Nah csak sikerült a CoD2-ből kiszedni az 1000G-t... Hát nem volt egyszerű....
-
Remi1234
aktív tag
Hát én ahogy nézegetem az árakat, pont annyival olcsóbb amennyivel olcsóbbnak kell lennie mint itt magyarországon.
Pl:
SANYO Quick Recharger Kit NC-MQR06 & eneloop AA x8 (2000mah) Battery charger set
Manufacturer: SANYO
MPN: ncmqr06
SKU: ncmqr06
Price: $45.90batterywebshop.hu-n, ugyanez csak 4db elemmel: 9 590 Ft
Amúgy meg az Apple cuccok alapból túl vannak hypeolva szerintem
-
Remi1234
aktív tag
Tervez valaki eneloop vásárlást mostanában? Mert én igen, ha kell másnak is irjon privátban. Szerintem [innen] fogok rendelni.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Mister_X #7692 üzenetére
GoW2-t en jatszogattam, amig ra nem kaptam a CoD2 veteran kitolasara..
Hat, varni kell, de azert szoktak fent lenni. En csak a Warzonet es a Hordat jatszottam, mondanom sem kell, hogy az elobbiben szinte 0 a sikerelmenyem
Viszont, ha van kedvetek coopban kitolni, abban benne vagyok
-
Remi1234
aktív tag
Hi,
BF3 vagy Bad company 2?
Nekialltam a CoD2-nek Veteranon.. hat baszki.. aki szerint ez konnyu az nem is ember
-
Remi1234
aktív tag
Meg arra erdemes odafigyelni, hogy sokszor a jo akciok nagyon rovid ideig tartanak. En mar csusztam le emiatt jatekrol, es orulok, hogy tegnap rendeltem 3db Fifa 12-t, mert ma mar kint sincs a listaban.
Erdemes lehet naponta nezegetni, vagy legalabb a forumot megnezni, mert ha van valami fain akcio, azt ide ugyis kiirja valaki.
Az arfolyam kalkulacio pedig a bankod aktualis kozeparfolyaman tortenik.
-
Remi1234
aktív tag
Bar az F1-rol lecsusztam, beszereztem a Fifa 12-t. 10 font alatt van az ara.
-
Remi1234
aktív tag
Na basszus... Bebuktam az F1 2011-et.. delelott meg occso volt, most akartam megvenni, es mar nem az..
-
Remi1234
aktív tag
Hi,
Ez a Zavvi hogy mukodik? Magyarorszagra is szallitanak?
-
Remi1234
aktív tag
válasz
MasterMark #6439 üzenetére
Akkor torodjek bele, hogy nem megy a controlerrel az FPS?
-
Remi1234
aktív tag
Hali,
[SplitFish FragFX]-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
Remi1234
aktív tag
Hali!
Van valakinek dual playes TVje? Mmi tegnap kipróbáltuk, de lég trágya lesz a felbontás. Ez játék függő is?
-
Remi1234
aktív tag
Hali,
Remélem ez nem warez kategória
Live feltöltő kódokat kerestem a neten, és sorban jöttek azok az appok, amik állítólag ingyenesen generálnak kódokat. Mennyire átkúrás ez vajon? Telepítgetni nem szívesen telepítek ilyeneket a gépre, mert van benne kockázat.
Illetve, akik akár itt az apróban is árulnak ilyeneket, vajon honnan szerzik meg olcsóbban?
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap először játszottam multit boxon a GoW2-t próbáltam. Minden játéknag ennyire fostos a multi része??? 5-10-15 perceket kell várnom, amíg talál egy partit, azt pedig nem hiszem, hogy én játszok egyedül... Most pl. nem is talál semmit.
Letöltöttem a CoD2-t, 5 perc után meguntam, hogy csak keres, keres... Nálatok is ez van?
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
Lehet gyermeteg kerdes, de Heroes, vagy ahhoz hasonlo jatek van boxra?
-
Remi1234
aktív tag
Errol egesz jokat irnak. Lehet emelett dontok, mivel igy akar masra is hasznalhatom az elemeket, mig az akksit nem. Te honnan szerezted be oket? Illetve milyet erdemes?
-
Remi1234
aktív tag
Hali,
Nemreg irta valaki, hogy talalt e-bayen piszlicsare osszegert wireless controlerbe akkut, de nem talalom. A kozonseg segitseget szeretnem kerni az ugyben.
Koszi! -
Remi1234
aktív tag
válasz
MasterMark #1852 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miert nem slager az F1 multiban? Elso korben en is F1et szerettem volna, de irtatok, hogy nincs online kozossege. Ezert nyitottam a Forza fele.
-
Remi1234
aktív tag
Hali,
probalkozok a bankkartya hozzaadassal, de nem adja
Ez a fizetési mód nem engedélyezhető. Ellenőrizze, hogy helyesek-e az adatok, vagy használjon másik fizetési módot. Ha továbbra is megjelenik ez az üzenet, lépjen kapcsolatba a pénzintézettel.
Lehet hogy a Citibanknal nem engedelyezett ez a tranzakcoi? Mert azt tudom, hogy szerencsejatek celra nem lehet utalni, de eleg szopo, ha itt se tudok vele fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest