- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konczi06
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék tőletek kérni! Holnap megyek egy nem nevezem nevén konzolbolt állásinterjújára és valószínűleg számíthatok olyan kérdésekre, hogy miért jobb az egyik konzol, mint a másik, stb. Ebben kérném a segítségeteket, mert igazából én mindkét konzolt szeretem. Szóval kérnék szépen érveket, ellenérveket a konzolokhoz, ugyan is én megvagyok lőve ilyen téren. Köszönőm Szépen előre is a segítségeteket!
-
Konczi06
tag
Hát akkor így járt a drága, kedves fater
Azért köszönőm
-
Konczi06
tag
válasz
MasterMark #9697 üzenetére
Mint említettem édesapámé a gép, egy 43 éves embert képzelj el, aki tipikus alap játékos, megtetszik neki egy játék , megszerzi, egyszer végig tolja és csá. Én se vagyok oda a warezért. Igazából a törölt profilból semmi sem kell, egyedül a mentéseket szeretném megoldani, ami mint mondtam, a merevlemezen ettől függetlenül megtalálhatóak.
-
Konczi06
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Adott édesapám Xboxa, rajta 2 profil volt, amiből igazából csak az egyiket használtuk mindenre, a másikat csak apu csinálta véletlen (nem igazán ért a boxhoz, csak játszik vele) így azzal nem is törődtünk! Na most a mai napon édesapám addig - addig nyomkodta a boxot (filmet akart nézni pendrive-ról) míg sikeresen törölte a fő profilt a gép merevlemezéről. Ezzel a fő profillal játszottunk minden játékot, így a mentések is azon voltak. A Merevlemezen látom a mentéseket, de ott "unknow profil" néven vannak. Ha elindítom a bármelyik játékot , ezzel az eddig nem használt profillal, akkor nem találja a mentéseket és semmit. Na most az a kérdésem, hogy valahogy megoldható-e , hogy a mentéseket rá varázsoljam erre az új profilra, mert apám idegbajt kapott
Ritkán játszik és több játékban is nagyon messze járt már. Remélem tudtok segíteni
Annyi még, hogy a gép sajnos flashelt, így sajnos nem tudom Live-on keresztül vissza hozni a profilt
.
Előre is köszönőm!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest