- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
raziel01 #34400 üzenetére
Nem kell hozzá power cable, mert Slim-em van, csak érdekes módon a kábeles változat volt olcsóbb a game.co.uk-n.
Láttam a 20 fontost, de arra még rámegy 3 font posta, az olyan 9200ft lenne összesen.
A kábeles meg 15,50 font lenne postával (ha lenne) az 6200ft.-nak felelne meg. Nem mindegy.
Régen be lehetett állítani készlet értesítőt rá. Most nem találom. -
törölt tag
A game.co.uk-n már nem lehet stock alert-et beállítani az éppen készleten nem lévő termékekre?
Olcsó Kinect-re vadászok, nem sok sikerrel...[link]
Ha valakinek lenne eladó hasonló árban, az ne habozzon, írjon privátot! -
törölt tag
válasz
tomee007007 #33552 üzenetére
Dehogy csak a gyári Eneloop töltővel használhatóak!
Sőt aki ért egy kicsit is hozzá, nem ajánlja az Enelloop-hoz adott töltőket. Az akku tényleg jó, a töltője meg a 20ft-os kínai vacaknál is rosszabb, de ez egy másik topic témája...
[link]
-
törölt tag
válasz
matyialiga #32778 üzenetére
OBI, PRAKTIKER, TESCO, Stb...
-
törölt tag
Mint ahogy Mastermark is írta, nekem sem egy garnitúra ENELOOP-om van, hanem több. Ha lemerül a Controllerben, egyszerűen csak kicserélem feltöltöttekre, és kész. Nem kell kábelezni, meg kerülgetni. Mindíg van feltöltött ENELOOP-om, mert másban is használom őket. Nem hiszem hogy van ennél egyszerűbb megoldás. Egyébként kb. 2 havonta merülnek le nálam az ENELOOP-ok a controllerben, ebből kiderül, hogy nem vagyok egy hardcore játékos.
Ráadásul nálam az Xbox el van zárva, hogy a másfél éves fiam ne tépje szét. (Legutóbb, amikor hozzáfért, kitépte belőle a HDMI kábelt) Tehát az XBOX usb portján tölteni ebből kifolyólag macerás, telefon töltő USB portja nem tölti a Play&Charge KIT-et, (ki érti miért) számítógépet ha kikapcsolom, szintén nem tölti. -
törölt tag
Nekem eredeti van, mert vettem egy plusz controllert play&charge kit csomagban. Kb. 2x töltöttem fel-merítettem le, aztán félreraktam, és raktam a controllerbe két ENELOOP akksit. Na azok egy feltöltéssel 2x annyi ideig bírják (ha nem 3x) mint a play&charge kit. Szóval a gyári alá ne menj, mert az is elég gyengécske, az utángyártottak meg egytől-egyig gyengébbek még a microsoftosnál is!
Speedlink 1000mAhhát mire elég az?!
-
törölt tag
Mi történik, ha vettem a Live-on egy játékot, de ép nincs a kártyámon annyi, hogy levonják az árát? Letiltják az accountomat, vagy levonják legközelebb amikor pénz lesz rajta?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29788 üzenetére
Akkor lemondok róla!
Köszönöm azért!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29780 üzenetére
LG 32LE4500 Full HD LED
Ráadásul a TV-n van ilyen "Simplink" funkció is, ami pont erre lenne hivatott!
Nálam HDMI-vel van az Xbox a Tv-re kötve, de a Simplink nem látja, pedig ha minden igaz, amikor bekapcsolnám a boxot arra a csatornára kéne kapcsolnia a TV-nek, talán még a TV kikapcsolásakor az Xbox is kikapcsolna. A HDMI kábelem viszont egy régi HAMA. Lehet az lehet a gond, és érdemes lenne egy HDMI 1.4 kábelre cserélni? -
törölt tag
Az XBOX 360 HDMI-CEC kompatibilis?
Azt szeretném elérni, hogy ha bekapcsolom a boxot, a TV a megfelelő csatornára kapcsoljon. -
törölt tag
Ha valakinek lenne eladó Lego Indiana Jones 1 az legyen szíves dobjon rám egy üzenetet, mert vennék! Köszönöm!
-
törölt tag
Aliens Colonial Marines limited editiont az e-bayen postával 2775ft-ért találtam új bontatlant.
Valaki esetleg tud ennél olcsóbban valahonnan, vagy megrendelhetem az e-bayest?
(Ismerem a játék hibáit, ettől függetlenül szeretném megvenni)
Továbbá érdemesebb megrendelni inkább az Extermination Edition-t? Az kb. 400ft-al drágább
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
parandroid #28557 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a LEGO Harry Potter years 1-4 ketten játszva dinamikus osztott képernyőn megy vagy sem? Csak az vállaszoljon, aki játszott is vele, mert találgatni én is tudok! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
logitech25 #27806 üzenetére
FAT
-
törölt tag
Tegnap az egy éves Xbox 360 S 250GB játékkonzolom kétszer is lefagyott a LEGO Pirates of the Caribbean alatt, és buktuk az addig nem mentett részeket. Feleségemmel ketten játszottunk. Eddig sohasem csinált ilyet, most meg egymás után kétszer. A játék HDD-ről ment, és semmi módosítás nincs az xbox-on. Lehet túlmelegedett?
Csak az újraindítás segített.
-
törölt tag
A Gears Of War 1 létezik magyar felirattal?
Vagy az csak a második résztől van? -
törölt tag
válasz
MasterMark #26216 üzenetére
Pedig én baromira nem kaptam! Lehet valami rosszul van beállítva?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #25906 üzenetére
köszönöm, beállítottam!
-
törölt tag
Ha HDMI kábellel kötöm össze az Xbox-ot
full HD LCD tv-mel, mi a legjobb display beállítás a konzolon? -
törölt tag
Ha csak egyet lehetne választani, melyik a jobb választás: LEGO Star Wars The Complete Saga, vagy LEGO Pirates of the Caribbean ?
Asszonnyal játszanánk közösen.
Mindkét játék 4000ft most a Konzolok Szervizében. Mindkét világot szeretjük. -
törölt tag
válasz
MasterMark #25566 üzenetére
A Crackdown is magyar szinkronos.
-
törölt tag
A most akciós LEGO játékok jövő héten is még akcióban lesznek? Nincs most pénz a kártyámon.
Továbbá a GOLD-os árhoz elég próba GOLD-ot aktiválni, vagy úgy mint a havi két ingyen játékhoz minimum 1 hónapos GOLD előfizetés kell? -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #21972 üzenetére
Szerintem meg a Kinectimals-al például nyugodtan játszhat egy 4 éves is!
-
törölt tag
Ja és néztem egy zoom-ot is, mert kicsi a hely otthon. Ez valóban tudja azt amit írnak róla?[link]
-
törölt tag
Mi a véleményetek, ez biztonságosan megtartaná a Kinectet a TV tetején?
[link] -
törölt tag
Műkődik! -
törölt tag
válasz
Silencer83 #16691 üzenetére
Amióta én is apa lettem, (10 hónapja) csak éjjel tudok játszani, amikor a baba elaludt, max 2-3 órát naponta!
A fejhallgató azóta alap tartozék lett.
Február óta így vittem végig az összes HALO-t, most pedig a Dead Space trilógiának állok neki.
De ezeknél a játékoknál vigyázni kell, (főleg a Dead Space-nél) hogy a gyerek ne lássa meg véletlenül se, mert megáll a növésben! -
törölt tag
Meg tudná valaki mondani, pontosan milyen hosszú a kinect vezetéke?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #15538 üzenetére
Miféle hibákat?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #15535 üzenetére
Szuper!
Csak mert találtam az e-bay-en postával 1800ft-ért, akkor lehet hogy megveszem.
Azt tudom, hogy az achievements rendszer nem működik régi XBOX játékokkal, de a mentések azok rendben mennek? Nem akarom egy ültő helyemben végigjátszani!
-
törölt tag
Sziasztok!
A Halo 2 elfuthat Xbox 360-on?
Mert olvastam, hogx nem mindegyik régi XBOX játék futtatható a 360-on. -
törölt tag
Halo 4-es Controllert még lehet valahol kapni?
A UNSC logósra gondolok, nem amit a Halo 4 konzol m,ellé adnak.
Bárhol nézem, nem elérhető már sehol. -
törölt tag
Nem tudom letölteni a Crackdown-t!
Azt írja ki, hogy: This item isn't available from your current location.
Gondolom ennek köze van ahhoz, hogy az accountom az UK-be van migrálva.
Akkor én nem tudom letölteni sehogy???
Vagy van rá valami módszer? -
törölt tag
Tudni már mi lesz holnaptól az ingyen játék Live-al?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #13783 üzenetére
Meg is csináltam, köszönöm szépen!
-
törölt tag
Üdv!
A kérdésem az lenne, ha kipróbálom az egy hónap Gold Trialt, az autómatikus megújítást ki lehet kapcsolni az ingyenes időszak lejárta előtt, vagy mindenképpen le fog rántani egy hónap árát a bankkártyámról?
UK accountom van
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest