- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
Mennyire igazad van.
Mindig beígérnek valamit, hogy pl. "most már tényleg aztán de ku**ára minden abszolút élethű lesz, nem úgy mint az előbbi részben".. Valahol persze ez igaz is, valami mást meg totál elcsesznek. Amúgy meg Én már a 16-ot is leszartam, mert nincs benne magyar nyelv és a 17-ben sincs ha jól tudom.
-
Croft-21
őstag
-
-
zsola32
őstag
szerintem nem éri meg jobban
a lemezessel több a bukta anyagilag, míg a digitális verzió a Tiéd marad....
egy a lényeg, jó áron kell venni, akkor kb. azért az árért veszed, amit buksz a lemezen.szerk: itt ne feletsük el hogy egy terméket vettél, játszunk el a gondolattal, hogy egy sört vettél...megittad (a lemezt kijátszottad) utána menniért ist udod eladni a sört?
a magyar persze találékony ember, a használtat szinte új áron akarja eladni, és utána néhányan nem értik, miért nem mennek el a lemezek, úgy hogy már ott a rizikó, hogy karcos, sérült a lemez...a másik:
ha csak lemezes játékokat veszel, akkor van rá sanszod, hogy tudsz váltani pl. ps-re, mert nem áll benne a pénzed.
ha digitális játékaid vannak, túl sok pénz van benne, hogy váltsál.
erre jön még rá az xbox cég keverése, hogy visszafelé játszhatóak a játékok, így meg sem fordul az ember fejében, hogy váltson.
mindenki jól jár, persze a legjobban az xbox, mert egy hullámzó szinvonallal is nála maradsz.
elég átnézni a one-ra... -
desolator
senior tag
Azt én is észrevettem, hogy játékot már szinte lehetetlen eladni 360-ra. Rajtam szintén hónapok óta van 4-5 darab játék, és 1500-4000-ig vannak beárazva, de még érdeklődő sincs rá.
Viszont nekem még van egy jó 10 játék az xbox 360 kívánságlistámon. Az ennek az előnye, hogy ezért én is 2-3 ezerért tudom őket majd beszerezni -
debcamp
aktív tag
Előző hsz-ben a forrás linken pl. De a két nagy konzolos üzlethálózatban (Konzolvilag, 576) jelenleg is elérhető.
Konzolvilag One lista
Sőt, van Refub gép játékkal is, pl FC Primal, Division, stb ami jobb ajánlat (80e Ft) , ha úgy nézzük, mert külön a játék több mint 10e Ft. De nem írom tovább, itt a link -
edda80
tag
Köszi a választ. Kontrolleren lepődtem meg a legjobban, hogy neked x-é jobban tetszik, sőt, hogy egyenesen leszóltad ps-ét, nem gondoltam volna hogx x-é ennyire jó, én csak PS-ét fogtam a kezemben.
Hát igen exclusivekben a PS jobb. Pár nap és eldöntöm melyiket veszem, árban is barátságosabb az X. -
parandroid
félisten
A szokásos árképzésre számíts: váltsd át az USD-t 1:1-ben EUR-ra, azt HUF-ra, és tegyél rá 27% ÁFÁ-t, és kerekítsd kicsit fel. Eszerint kezdésnek olyan 120, 140, 160k körül lesz a dolog, valószínűleg a nagyobb modellek esetében kis tpvábbi extra haszonkulccsal. Persze a magyar kiskereskedelmi árképzés ettől felfelé még tovább is eltérhet, illetve nem létező példányokat kínálhatnak kicsit olcsóbban, amíg a készlet tart...
l.skywalker: Én is így voltam vele, aztán amikor három hónapig be sem kapcsolta a családból senki a 360-at, akkor eladtam. Már így is egy csomó minden jött ki visszafelé kompatibilitásban, amit meg felújítanak, vagy van belőle új verzió is (Diablo, Horizon 2, GTA5, Tomb Raider, amik engem érdekeltek), az meg eleve szebb, és érdemes megvenni az új konzolra is (illetve inkább arra). Skyrimból is most ígérik az átiratot, gondolom ez is kap még egy grafikai boostot.
p
-
parandroid
félisten
Nem olyan sok az, csak a gold játékokból két év alatt összejön. Emellett ha az ember ésszel vásárol, és csak leárazott cuccokat, vagy használt dobozosakat, akkor 360-on elég kevés pénzből össze lehet szedni egy elég szép gyűjteményt. Hogy ki mivel mennyit játszik, az persze más kérdés. Én is kőkeményen próbálom magam visszafogni folyamatosan, tekintve, hogy a játékra maradó időm szinte a nullához konvergál, de nálunk szerencsére a gyerekek helyettesítenek, ha én nem érek rá játszani.
p
-
r.levente75
addikt
Mindegyikkel még én sem játszottam sokat, valamelyiket csak kipróbálás szintjén. De átlagban nálunk 6-8 játék megy szinkronban, melyekkel felváltva játszunk a fiammal. A cod 2-3 szigorúan csak felnőtt játék, most kostolgatom, azt majd esténként multiba a tesómmal toljuk.
-
-
r.levente75
addikt
Igen, a letöltős kényelmesebb, nem megy tönkre, olcsóbb. Lemezen nekem kilenc van, de lehet, hogy több nem lesz. A kérdés csak az, ha letöltünk egy játékot, időközben az megszűnik, tönkremegy a vinyóm a játékkal együtt, lesz e opció újra letölteni, a már korábban megvett játékot?
-
HF77
őstag
-
r.levente75
addikt
Ha azt veszem, hogy én még csak "most" jutottam el arra a szintre, hogy négy hónapja vagyok 360 tulaj, nekem ebben még van perspektíva. Most ismerkedek a játékokkal, potom pénzért hozzá tudok jutni. Igaz nem multizok egyenlőre, ha megcsap a szele biztos tolni fogom, egyszer. Családi szórakozásnak kíváló még a 360. Egyébként igazad lehet.
Zsola32: nem lyukat, krátert!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Vasy09
őstag
Igen, közben én is néztem, hogy annyira sajnos nem jó ez a csere!
Öcsémnek gondoltam, de a 40ezer kinekttel elég kevés amit adnának a 320as garis E slimjéért, főleg, hogy 50-et kéne rádobni az "újra"! Arról meg nem is beszélve, hogy én 85ért vettem az én használt 3 hónapos X1-emet kinekttel!
-
zsola32
őstag
igazad lehet, nálunk relatíve magasabb lehet a szám, mivel a használtpiacot megnézve, elég magasak az árak.
lehet többen úgy vannak vele, hogy eladásnál elfeletik hogy használt a termék,és mennyit játszottak vele.
ilyen az egész játékaim.xx oldal, meg ugye az sem utolsó, hogy többen ebből akarnak megélni.közben eszembe jutott még1 gondolat: ezért érdemes bezsákolni a goldos játékokat, főleg ami időtálló, később majd ONE-n is játszható.
egyszer a ONE-s lufi is kilukad talán, és az ár és az érték aránya köszönő viszonyban lesz egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest