- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
válasz
masterful87 #57347 üzenetére
Én a céleszközön (tehát az Xbox 360-nak a használatával) húztam be. Ezen a konzolon nincs PSD2 féle 2FA, igy a "Confirm purchase" gombra nyomva azonnal megtörténik a tranzakció.
-
homerhamm
addikt
válasz
masterful87 #57131 üzenetére
Rossz topik.(?)
-
Kender23
aktív tag
válasz
masterful87 #56898 üzenetére
Üdv.
Skyrimmel játszom jelenleg, van egy segítőm, aki eltűnt.
A kód meg van, hogy hogyan lehet resetelni : set playerfollowercount 1
De magát a parancsot hova tudom beírni? Akármit nyomok nem jön be a konzol. -
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56717 üzenetére
Királyság. Rájöttek, hogy hülyék
.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56715 üzenetére
Ez így van
.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56712 üzenetére
Amit te linkeltél, ott a 360-as logóval ellátott játék látszik, viszont a gwg-ben szereplő képen nincs 360-as logó a resident evil képnél, vagyis az ingyenes "resi" a resident evil Deluxe Origins Bundle-ben lévő játékra mutat, ami one-os és nem 360-as. EBBEN a csomagban lévő játék az ingyenes. Illetve itt van az INDI ONE, és az INDI 360.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56707 üzenetére
Te valamit nagyon félreértettél. A resident evil nem tölthető le 360-ra, csak one-ra. A vásárlás lehetőségét pedig azért ajánlja fel továbbra is, mert a gwg one-on nem ugyanaz, mint 360-on. One-on a live gold előfizetésedért cserébe ingyen játszhatsz ezekkel a játékokkal, de nem kerülnek a tulajdonodba. Vagyis ez a gwg inkább egy bérlet a játékokra addig, amíg van érvényes gold előfizetésed.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #56707 üzenetére
Nem a Resi nem. Ebben a hónapban 5 cím lesz. Két 360 és három One.
Én amit tudok mindig a marketplace-en húzok be, inkább megvárom amíg ott is "ingyenes" lesz.
-
MasterMark
titán
válasz
masterful87 #56691 üzenetére
Nekem anno az asztal rekeszében volt a PC-m, ami kicsit magasabban volt mint a padló. Épp a driver lemezéről telepítettem, de be akartam dugni valami hátra. Kihúztam a gépet és lefordítottam az elejét a padlóra, a lemezbe meg azonnal belevágot az olvasófej.
Ez van, előbb utóbb mindenki megtanulja ezt.
-
MasterMark
titán
válasz
masterful87 #56685 üzenetére
Nem szabad mozgatni, én ezt megcsináltam asztali pc-vel, és ott is ugyanígy beleszántott a lemezbe.
Laptop/discman, amibe be kell pattintani a lemezt azt lehet mozgatni, de azt se nagyon ajánlott. Sima lemezmeghajtóban nincs a lemez rögzítve, csak a gravitáció tartja.Az eredetiségellenőrzős rész a belső felén van igen.
-
icemad
nagyúr
válasz
Ha már a hdd dolgozik, akkor sem mozgatjuk, nemhogy DVD lemeznél. Egyáltalán minek mozgattad? Az még a jobbik eset, ha csak a lemez ment tönkre,de van rá esély, hogy az olvasó fejét is kinyírtad. Arra meg már nem is mondok semmit, hogy az első eset után mégegyszer megcsináltad a másik irányba. A tápkábel kirántása meg mire volt jó?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Szerintem azért nem gondolták ezt leírni, mert kinek jutna eszébe olyankor mozgatni? A laptopomat sem mozgattam soha, mikor dolgozott a fej. Ez nem discman, ami arra van tervezve, hogy lóbáld.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56525 üzenetére
Egyelőre muszáj elfogadnom az ügyfél szolgák álláspontját, mert anno vettem 2x1 év + 6 hó goldot és arra az első GPU-mat, ami még mindig nem járt le, így nem tudom ellenőrizni, mi történik, ha megpróbálom másodjára.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #56525 üzenetére
Nem, az ilyen ki tudja meddig permanens dolog.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56522 üzenetére
A microsoft ügyfélszolgálat szerint úgy működik a dolog első átváltásnál, hogy... Gold + 1 hó GPU = a gold ára + 300ft és annyi GPU-d lesz, amennyi a két előfizetés hossza összesen. Ha nem az első átváltásod (tehát éltél már a 300ft-os GPU lehetőséggel), akkor gold ára + 4190ft, a többi ugyanaz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #56522 üzenetére
1. kérdés: nem tudom értelmezni. Itt annyi a lényeg, hogy a Black Friday/Cyber Monday ackiók december 3-ig élnek
2. Igen még át lehet így konvertálni, de ha már éltél a 300-as akcióval lehet, hogy azt a +1 havit már csak teljes áron engedi
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56034 üzenetére
Akkor a diagnózis egyértelmű. A nálad lévő HDD nem microsoft licencelt, hanem egy akármilyen darab, ami egy herélt gépben volt, ezért ismerte fel az a gép, amiből ki lett szedve, és ez az oka, hogy a tied nem látja. Nyugodtan mondd meg az eladónak, hogy gyári gép nem látja belsőként, de USB-n keresztül igen, valamint a winfos is felismeri, és ennek csak egy oka lehet.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56031 üzenetére
Ez nem csak lehet, hanem biztos. A gép, amiben használták, vagy maga a HDD, de valamelyik biztosan herélt volt és azért ment abban a box-ban, amiből kivették.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56027 üzenetére
Neked annyi a dolgod, amit fentebb leírtam. Plusz azért amíg még PC-ben van a vinyó, másolj egyet oda-vissza, hogy egyáltalán működik-e... Ami nagyon fontos: Mielőtt box-ba teszed, töröld a kötetet és NE formázd újra. Ha PC-ben rendesen működik és a leírtak végrehajtása nem oldja meg a gondot, akkor semmi sem fogja, ugyanis az a vinyó ebben az esetben nem microsoft licencelt. Ezen semmi nem változtat.
Amire azonban mindeddig nem kaptunk egyértelmű választ, pedig elég fontos, hogy a HDD PC-ben működik, vagy nem.?.?.?. Első körben ezt tisztázzuk, mert az, hogy a sentinel látja, semmit sem jelent. Pl. egy 0-ik szektor hibát az nem fog neked jelezni (ez csak példa volt, ne ragadjunk le ennél) USB-n, azt látod sentinel-ben, hogy minden rendben, de se törölni, se formázni nem lehet a vinyót.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56021 üzenetére
Ez a sztori arra emlékeztet, mikor anno egy ügyfél felhívott, hogy nézzem meg a gépét, mert se kép se hang. 45 percig beszélgettünk, mire kiderült, hogy nincs bekapcsolva a hálózati elosztó
, pedig az első kérdésem az volt, hogy "tápfeszültséget kap a gép?"
A lényeg, hogy nagyon túlbonyolítod a dolgot és "túl szakmázod". Felesleges.... Lemezkezelés--->kötet törlés--->kötet létrehozás--->formázás, majd HDD ellenőrzése.
Lemezkezelés--->kötet törlés, behelyezés az xbox 360-ba. Ha látja, akkor jó, ha nem, nem is fogja látni soha.Ennyi.
-
masterful87
senior tag
válasz
masterful87 #56023 üzenetére
Nem lett jó az inicializálás után se, és akkor se, amikor létrehoztam egy egyszerű kötetet exFAT-ra gyorsformázva.
-
MasterMark
titán
válasz
masterful87 #56023 üzenetére
Igen, csináld ahogy x360elite mondta.
-
MasterMark
titán
válasz
masterful87 #56021 üzenetére
De mindent bánt, az egész particiós táblát is törli.
Inicializálás nélkül nem fogja látni a box, mivel így nincs rajta particiós tábla se.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #56018 üzenetére
Próbáld meg PC-n a "lemezkezelés" menüben törölni a partíciót, majd létrehozni és formázni. Ha sikerül, akkor a HDD nagy valószínűséggel jó, ezután ismét töröld a partíciót és tedd be a 360-ba a vinyót. Innentől látnia kell, ha mégsem, akkor az nem microsoft licencelt HDD, hanem mókolt megoldással ment csak 360-ban. Persze, ha PC-vel nem tudod megformázni, akkor meg egyértelműen rossz a merevlemez.
-
MasterMark
titán
válasz
masterful87 #56018 üzenetére
Mi az, hogy sima írás teszt?
Az írásos felület teszt, az destruktív, mindent megsemmisít a vinyón.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #55989 üzenetére
Nem okoz gondot a HDD csere a gépnek. Annyi a lényeg, hogy mindkét HDD-n legyen rajta a profilod, ha a géped egy alap 4GB modell és ezen a 4GB tárhelyen van a profilod, akkor természetesen nem kell, hogy a vinyókon is ott legyen, minden más esetben igen, de más feltétel nincs. Illetve annyi még (ez csak azért, hogy ne legyen kavarodás), hogy egy adott játékot mentésekkel miegymással együtt csak az egyik vinyóra tegyél fel.
-
Geresics
addikt
válasz
masterful87 #55384 üzenetére
Köszi, úgy fest, ezeket már behúztam!
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #55352 üzenetére
Ezek a rendszerhibák az automatikus megújításból, illetve a bankkártya hozzáadás/eltávolításból adódnak, ennyit lehet tudni. A miértje sajnos nem szedhető ki az ügyfélszolgákból, legyen az magyar, külföldi, telefonos, vagy chat..
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #55246 üzenetére
Nekem 3-ból 3-szor ugyanazt mondták. Mégpedig azt, hogy a közel 3 évre meglévő gold-ra éri meg rávásárolni a 300FT-os GPU-t. Neked meg teljesen mást mondott a 4.. Ezek szerint ahány ügyintéző, annyiféle válasz a feltett kérdésre
.
Minden esetre azzal biztosan nem tévedhetsz, ha veszel egy 12+1 hónapra szóló gold-ot és átváltod GPU-ra.
-
r.levente75
addikt
válasz
masterful87 #55246 üzenetére
Jól gondolkodsz, én is csak 1,5 évre vettem goldot, pont ezek a bizonytalanságok miatt.
-
r.levente75
addikt
válasz
masterful87 #55243 üzenetére
Elvileg hétköznap van magyar support 10.00-18.00 között.
Ha indiai csóka csipogott bele a telefonba, nekem is volt már ilyen, pár perc múlva újrahívva magyar hölgyike van.
+3612674636 próbáld meg ezen a számon még!Skywalker gyorsabb volt, hiába az erő nem velem van!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #55243 üzenetére
G2A-t nem szeretjük, ne használd, nem megbízható bolt (és ez főleg nem a vásárlói szempontból értendő, hanem a termékeik "forrása" nem megbízható)
Küldök PM-ben egy elérhetőséget éves Gold-ra.
Xbox telefonos ügyfélszolgálat hivatalosan magyar, de néha bekapcsolnak angolt is. Hívd őket párszor újra.
-
r.levente75
addikt
válasz
masterful87 #55237 üzenetére
Ha jól emlékszem a KV-nál volt nemrég 12k 16 havi. Ha szerencsénk lesz, karácsonyig lesz megint..
-
icemad
nagyúr
válasz
masterful87 #55230 üzenetére
A második eset is működik, de csak másik profillal. Igazából nincs jelentősége, kb 10 perc csinálni egy másik profilt, arra veszed az épp aktuális akciós cuccot, homeolod a gépre, és játszol.
Ennél viszont megtörténhet, hogy a Microsoft gondol egyet, és megszünteti az 1:1 váltást. Ennek az esélye igen csekély, de előfordulhat. -
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #55221 üzenetére
Az a gond, hogy ezt a részét nem kérdeztem meg, mert számomra nem volt jelentősége. Ami biztos, ha pontos és megbízható információt szeretnél, akkor hívd fel az ügyfél szolgálatot. A számuk: 06-80-018-590
-
negyven2
veterán
válasz
masterful87 #55221 üzenetére
Na ezt viszont nem tudom, hogy ha veszel csak simán GPU-t akkor, azzal már ellövöd az egyszeri konvertálási opciót, de elvileg nem kéne. One topikba kéne erről érdeklődni, hátha csinált már valaki olyat, hogy előbb vett GPU-t, aztán annak lejárta után vett pl. 3 év Gold-ot, és arra aktivált GPU-t, ami így 3 év GPU lett. De hátha a Topikgazda jártasabb ebben, és ide is válaszol ez ügyben
...
-
haris
őstag
válasz
masterful87 #55210 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az élő Live gold előfizetést átváltja az akciós GPU, így lenne 4 hónap Gpu-d
De majd jön aki jobban képben van és megcáfol vagy megerősít ha így vanViszont onnantól hogy átmész ultimate-be, már nem tudsz "sima" live goldot venni, csak GPU-t, vagy konvertálja az utólag vett goldot
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #55210 üzenetére
Szerintem két dolog történhet (amit leírtál, az biztosan nem), de poénnak jó volt
1; Ha megveszed az 1 hónapos gold-ot, akkor nem fogja engedni a game pass ultimate-t 300-ért.
2; Amint megveszed a gold után a GPU-t, átváltja az 1 hónapos gold-ot 14 nap ultimate-re.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #55194 üzenetére
December 2-ig.
-
Siffredi
senior tag
válasz
masterful87 #55067 üzenetére
Ha azt hiszed, hogy a linkelt eladó vadi új hdd-ket árul, akkor el kell szomorítsalak...
-
norbi333
csendes tag
válasz
masterful87 #54495 üzenetére
Nfo fájl sajnos nincs, régi 5-10 éves dvdket próbáltam meg lejátszani vele, de nem sikerült, ezért gondoltam hogy kellhet valami program még rá (az elromlott dvd lejátszó helyett nem akartam újat venni, keveset kütyü legyen). Próbálkozom még.
-
NyMRooD
őstag
válasz
masterful87 #53845 üzenetére
De akkor most hol tudom letölteni a játékaimat x360 konzolra?
-
fa4hu
őstag
válasz
masterful87 #53579 üzenetére
Ezen lista szerint bezsákoltam már, de a 16-án megjelentet csak most próbáltam, és már eleve ez a képernyő fogadott.... Nem értem, kíváncsi leszek a következő havira. Köszi a segítséget!
-
haris
őstag
válasz
masterful87 #53533 üzenetére
Szerintem csak simán másképp hívják.
Jelenleg az eddigi vásárlások az xbox.com-on a MyGames menüben találom, de ott megvan mind.próbáld ki:
[link]És le is tudnám tölteni amiket kipróbáltam
-
Csapoati
nagyúr
válasz
masterful87 #53143 üzenetére
17.-ig tart az akció a játékokra.
-
szemy94
senior tag
válasz
masterful87 #53087 üzenetére
Köszi, 360 elég nekem. De mire elhatároztam, hogy megveszem őket, utána olvastam/néztem, hihetetlen, hogy a Grid 2-be nincs belső nézet, az Autosportba meg olyan, aminél rosszabbat még nem nagyon láttam, az NFS 3-ban szebb volt... Úgy néz ki, hogy marad az első rész továbbra is.
NyMRooD: 360 van nekem, annyit nem játszok, hogy a One megérje nekem.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek.
-
szabacsik
őstag
válasz
masterful87 #52431 üzenetére
Chat en beszéltem egy angol emberrel aki azt mondta nincs rá mód. Hétfőn felhívom őket. Nem nagy összeg egy doboz cigi ára de akkor is. Regem sikerült refundolni 2szer is két különböző évben.
-
sugarforce
addikt
válasz
masterful87 #51733 üzenetére
Ha ugyanazt a jelszot hasznalod az emailhez es az ms fiokhoz, akkor persze, azt is megszerzik, bar ez biztonsagi szempontbol elegge amator dolog. Ms authenticator programban kell engedelyezni.
A legtobb 2fa mar legalabb smsben kuldi ki a kodot es nem az emailre. Azert azt mar nehezebb elcsorni. Nekem az osszes google ms es bank szolgaltatasnal aktivalva van, meg a facebookon is. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #51733 üzenetére
Van Micorosft Authenticator mobil alkalmazás amiben engedélyezni kell a belépést.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #51662 üzenetére
Azt nem. Ezt igen, és ezt ingyen szállítják. Ez most a legjobb ajánlat: [link]
-
szupermacs
veterán
válasz
Ha sikerül megrendelni és kiszállítják, kérlek szólj!
-
MasterMark
titán
válasz
MS store eddig nem szállított Mo-ra, szerintem most sem.
-
Siffredi
senior tag
válasz
masterful87 #51441 üzenetére
Nagyon jó játékok, simán megérik azt a pénzt. A 3. részt már lehet co-op-ban tolni.
-
Throme
veterán
válasz
DS2-t lehet én is kipróbálom. A 3-ban állítólag elég sok az a genya - kvázi - halhatatlan lény (nem tudom a nevét). De rüheltem. A DS 1-ben mindig paráztam
-
x360elite
őstag
válasz
Ha valaki szereti a "túlélő horror" játékokat, akkor megéri.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #49845 üzenetére
Senki sem "állít oda" sehova
. Az ügyfél szolgálaton keresztül, vagy web-oldalon kell futárt rendelni, ha pedig a regisztrált microsoft oldal szerint a gép garanciális, akkor senkit sem fog érdekelni, hogy mikor gyártották.
-
Bukk900
őstag
válasz
masterful87 #49845 üzenetére
Majd rákérdezek az eladónál, lehet, hogy szervízben cseréltek valami fődarabot és újraindult, vagy lehetett venni plusz garanciával...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #49533 üzenetére
Tekintve, hogy én még csak 1 nap múlva keszek XO tulaj, így ezek nincsnek meg, lehet, hogy másnak már ige:
Shadow of Mordor 2990
Sleeping Dogs Defdpinitive Edition 1976
ARK: Survival Edition 3495
Just Cause III 4497
Metro Reduxe Bundle 1.198.-
Wolfenstein: The Old Blood 1.976.-
Wolfenstein: The New Order 2.075.-És a Badland is van 300 huf
-
sugarforce
addikt
válasz
masterful87 #49270 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hogy pörög, mert az nem gond, csak a nagy része "elakadtam az ac1-ben, mert azt sem tudom mikor mit kell nyomni, meg merre vagyok arccal" , meg "hogy töltöm le a játékokat" kérdésekből áll. Aztán te meg mazsolázd ki belőle, amire kiváncsi vagy..
-
r.levente75
addikt
válasz
masterful87 #48914 üzenetére
A jobb joyt ha balra toltam és elengedtem akkor is továbbment, ezzel elég nehéz célratartani.
Kettőnél volt ugyanez. Az elsőnél pedig a négyirányú gomb nem reagált ez volt az eredeti joy, ennek még kismadár szindrómája is volt mindkét ravaszon.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
masterful87 #48624 üzenetére
Ezek a matricák,eléggé adják
-
Djsaba
senior tag
válasz
masterful87 #48170 üzenetére
Köszi.
Közben én is sikerrel jártam, viszont nem tudom, hogyan is kell ezt beforrasztani, hogy működik, mert olyan kis lába van, hogy azt nem is igazán lehet beleforrasztani a lyukba. Szerencsére nincs is itt most egy másik joystick, hogy meglessem, hogy s mint. -
r.levente75
addikt
válasz
masterful87 #48136 üzenetére
Köszi, köszönjük.
-
válasz
masterful87 #47808 üzenetére
A régi SLIM tápját is el lehet adni egy 5ösért.
-
heaven
tag
válasz
masterful87 #47808 üzenetére
Értem, ha a vinyót átrakom ebből az újba, akkor megmarad minden mentés és profil?
-
-szabi-
addikt
válasz
masterful87 #47801 üzenetére
Kipróbáltam mindkettőt.
Az első megakad a cím választásnál, csak US lehetséges.
A második lehetőség végén, ezt kaptam:"Sorry, your order could not be processed"üdv
-
-szabi-
addikt
válasz
masterful87 #47789 üzenetére
Hanem találok megoldást ajándék játékra talán még ez egy járható út.
Ez online is kapható, úgy értem megveszem és megküldik a kódot e-mailben, vagy ez is fizikálisan postázással történik? -
Zsozy01
újonc
válasz
masterful87 #47698 üzenetére
Én néhány napja próbáltam vásárolni 200Ft-os áron Gold-ot a neten, de csak annyit értem el, hogy 2 x 230Ft (200Ft helyett) leszedett a számlámról a Microsoft és nem kaptam érte semmit.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Én végigküzdöttem magam az ügyfélszolgálaton és a végén kaptam egy havi Gold kódot. Már kettő van, mert még a BF idején is kaptam és még nem használtam fel.
Valszeg emiatt én már nem is találom a menüben a Black Friday keretében megvehető 200-ast és a főmenüben sem adja ki
-
szupermacs
veterán
válasz
masterful87 #47727 üzenetére
Ultimate Allaince 1-2 és Diablo 3 már várós! Köszi a linket, nagyon várom.
Ez egy sokkal jobb lista, mint az előző.
Egyébként mennyire van értelme D3-nak konzolon, ha PC-n is megvan? Karaktereket gondolom nem vihetem át a Boxra, de azért az achievementek vagy legalább az accountom meglesznek rajta? -
lorcsi
veterán
válasz
masterful87 #47727 üzenetére
nem sok kinectes játékot tettek bele
-
r.levente75
addikt
válasz
Csak nem szarják le a 360- as tulajokat, hiszen ők építették fel ezt az xbox rendszert. Ha ők nem lettek volna, vagy most nem lennének, akkor sehol se lenne az xbox. Remélem ezt ők sem felejtik el soha!
-
x360elite
őstag
válasz
Hát Én ennyit biztosan nem szarakodnék, hogy legyen egy 1 hónapos gold-om. Amúgy nagy respect neked, hogy végig csináltad.
Az pedig tény, hogy a One megjelenése óta szarnak a 360-nal kapcsolatban mindenre. Sajnos ez ellen nincs mit tenni. Ha pl.: Én ha új autót veszek majd az tuti elektromos kocsi lesz és azután pont le fogom szarni a benzin és a gázolaj árát.
Mindig az új dolog a menő. Ez van.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Nem tudom, hogy milyen beállítástól függhet az, hogy ki tud olcsón gold-ot venni, de esetleg egy olyat meg lehetne próbálni, hogy egy One-ra be- majd kijelentkezel az account-oddal, aztán hátha utána már engedné web-en.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #47691 üzenetére
Nekem már fél órája csak zenél a bu.i gépük, és mondogatja, hogy milyen fontos a hívásom és maradjak vonalban.
Vicc az egész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
masterful87 #47629 üzenetére
"Ezzel szemben a One lehet egyre olcsóbb, de a játékok legtöbbször még mindig 10-15, akár 20 ezerről indulnak hozzá."
Igaz, de senkit nem kényszerítenek arra, hogy premier napon vegyen meg egy játékot. Régebbieket meg ugyanúgy lehet már kapni 5-7 ezer Ft környékén. (akár 3-4 hónapos játékokat is) A GOLD-os leárazásokról nem is beszélve.
A túlárazott X360-asokról meg inkább nem véleményeznék mert abból csak bajom lenne.
-
x360elite
őstag
válasz
masterful87 #47629 üzenetére
Teljesen igazad van. Mondjuk nem is az 50K-s gépekkel volt/van a baj, hanem a 80-90K-s használt 360-akkal. Bár majd rájönnek, hogy hirdetni bármennyiért lehet, de eladni nem.
Azzal viszont továbbra sem tudok azonosulni, hogy a játék ára befolyásolja a konzol árát. Pláne ilyen nevetséges összegnél. Mert hát nem több millió forintról beszélünk, csak pár ezer forintos különbségről, de mondom: akkor a PS2-t hirdesse mindenki 150.000.-ért mert ahhoz már nagyon olcsó a játékok némelyike.
-
r.levente75
addikt
válasz
masterful87 #47593 üzenetére
Szerintem 18,00-ig elérhetőek telefonon is. Általában hamar felveszik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
masterful87 #47581 üzenetére
Én bejelentettem az ügyfélszolgálaton ott nem mondták, hogy Magyarországon nem érvényes az akció - azt mondták (mint mindig ilyenkor), hogy a szerverek leterheltsége miatt lehet gond, próbálkozzunk később. Én fogok és ha nem megy addig nyaggatom őket, míg nem oldják meg valahogy.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
masterful87 #47568 üzenetére
Én most néztem meg egy olyan account-ra, amin jelenleg nincs gold és ott felajánlja a 200 Ft-ost. Nálad lehet azért nem, mert ha felül jobboldalon nem látható a neved, akkor a bejelentkezésre kell nyomni és utána ha előtte xbox.com-on bent voltál már, akkor a listából kiválasztható a neved. Ezután már a 200-as árat kell látnod.
-
szabacsik
őstag
válasz
masterful87 #47477 üzenetére
A kóddal aktivált gold nem újul meg.
-
r.levente75
addikt
válasz
masterful87 #47413 üzenetére
Igen, így lényegesen egyszerűbb.
Köszi.
-
szupermacs
veterán
válasz
masterful87 #47265 üzenetére
Köszi az infót!
-
MasterMark
titán
válasz
masterful87 #47254 üzenetére
Az eleje jó. Az utolsó nem. A géphez tartozó licenszeket csak a licensz transferrel tudod átvinni és csak egyszerre.
A saját accountjával nyilván bármikor eléri és le is tudja tölteni a játékokat.
-
szupermacs
veterán
válasz
masterful87 #47138 üzenetére
Köszi!
-
r.levente75
addikt
válasz
masterful87 #47096 üzenetére
Úgy tudom ezek csak az adott hónapban ingyenesek a többi viszont mindig vagy amíg vissza nem vonják.
-
szupermacs
veterán
válasz
masterful87 #47096 üzenetére
Látok egy ilyet. Ebből a teljes játékot hol lehet megvásárolni? Van valami infó? Marketplacen alig látok játékokat mostanában, amiket érdemes megvenni. Amik érdekelnek, egyiket sem lehet megvásárolni.
-
laracroft
senior tag
válasz
masterful87 #47039 üzenetére
Nekem 9062 Ft-ot terheltek be...
Ezt paypal-nál érdemes megtenni... -
V.Stryker
nagyúr
válasz
masterful87 #46943 üzenetére
Hát azért necces kiadni az accountot felvett kártyával.
-
MasterMark
titán
válasz
masterful87 #46943 üzenetére
Nekem haverom megvette One-on, a 200 Ft-os Gold-ot, szoval ez mukodik.
-
akcsy
tag
válasz
masterful87 #46935 üzenetére
Szuper!
Akkor teljesen felesleges is erre a gyönyörű ajánlatra várni? Miért jó ez az extra korlátozás?
Meg az a vicc, hogy nincsenek tisztában az ajánlatokkal a magyar ügyfelesek...
Én szerintem ilyen akciónál és egy cégnél az a legfontosabb, hogy naprakész információkat adjanak, ne itt összevissza beszéljenek, szerencse hogy még az XBOX-ot ismerik -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Akkor miért nem ezt írja ki? Vagy honnan tudja milyen gépem van? Vagy ha tudja, akkor miért írja ki az akciós árat, miért nem a nekem járó normál árat? meg úgy egyébként a 3 havit normál áron miért nem tudom megvenni?
Szóval érted...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ha így van, akkor miért írja ki, hogy 200 HUF? Tudtommal csak Magyarországon lehet HUF-val fizetni. De egyik ügyfélszolgálat sem mondta ezt eddig nekem, pedig beszéltem hazaival is és nemzetközivel is. Mindenki technikai problémára hivatkozik vagy másra. És a hibaüzenet sem azt mondja, hogy Ebben a régióban ez az ajánlat nem elérhető, hanem azt, hogy próbálgassam amíg bírom klikkeléssel. És a probléma nem az akciós ajánlat, hanem az, hogy nem tudok nem akciósat sem venni és az, hogy még fizetési módot sem tudok váltani.
-
Suineg
senior tag
válasz
masterful87 #46837 üzenetére
Akkor ezt a 200 forintos akciót Black Friday akcióban csinálták, hogy minél több gamét értékesítsenek..
28-án még érvényes lesz az akció vagy már nem???
-
törölt tag
válasz
Off-ba teszem, mert nem szervesen kapcsolódik a témához, de ilyen ügyfélszolgálatos trükkel, már többször találkoztam, más téma kapcsán, hogy azt mondják, működik, vagy náluk jó, de közben meg, sehol nem működik, csak mivel keveseket érint, ezért nem foglalkoznak vele.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Hallottam olyanról, aki ezzel felhívta az ügyfélszolgálatot és adtak neki egy havi goldhoz való kártyát a kellemetlenségért cserébe. De ez már nekem se jött be.
-
MasterMark
titán
válasz
masterful87 #46814 üzenetére
Nekem nem volt ilyen gond.
-
RZozo
aktív tag
válasz
masterful87 #46728 üzenetére
Már felkínálja a rendszer 200Ft-ért az 1 havi gold vásárlást, de a vásárlás elindításánál hibaüzenetet ad.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ezt hol lehet megvenni?
-
szupermacs
veterán
válasz
Ez engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest