- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Remi1234 #27735 üzenetére
Lehet az lesz. Szép lenne ez a 360 E, kivéve a fényes tetejét, amit megtöröltem (mivel mondanom sem kell, rögtön szöszös lett) direkt LCD kijelzőre való szarvasbőr, vagy milyen, nagyon puha kendővel, rögtön karcos is lett
Ez azért vicces. H tehetett ilyen burkolatot a MS a gépre??
-
raziel01
veterán
válasz
Remi1234 #25903 üzenetére
Hát leírtam:
"Gumis cucc ami simán rácuppan a gombákra. Jó érdes felülete van, nagyon jó vele játszani."Jobb fogást ad. Nekem legalábbis jobb így. Meg már amúgy is el volt kopva valamennyire az alap gomba. Így nem látszik a kopás. 1 dollárt nem megér postával?
Mondjuk én amúgy is szeretek ilyen ebay-es apróságokat rendelni, mert izgalmas várni a postást. -
RunTimeError
tag
válasz
Remi1234 #25665 üzenetére
Szerintem mindenképp kell hozzá a külső hardver, mivel a gépeken hdmi kimenet van általában ami ugye visszafelé nem működik. Asztali gépbe egy capture card kell vagy veszel egy külső rögzítő eszközt.
Roxio Game Capture HD Pro - 36-40eFt
AverMedia Live Gamer Portable - 45eFt
Elgato Game Capture HD - 65eFtMostanában ez a 3 a legjobban dicsért rögzítő/streamer eszköz a "mesterek" között.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Remi1234 #23563 üzenetére
120k? nemár... fél perc alatt ezt találtam:
Xbox 360 E 250 GB + Kinect + Adventures + Kinect Sports 2 + Forza Horizon Bundle + Kinect Party
Házhozszállítás: Raktáron
88.290 Ft...ez talán nem is a legjobb ár, de új E-s verzió, féltucat játékkal
ui: ezt figyelembe véve én azt a 250est kinect-el, 2 kontrollerrel 1évesen olyan 55-60 környékére lőném be reálisan... (a 45 meg egy kimondottan jó ár... lehet gyorsan akar tőle szabadulni a tulaj, mert le van égve)
-
RootRulez
félisten
válasz
Remi1234 #23553 üzenetére
De az meg a másik véglet, hogy sokan új áron adnák a használtat.
Elhiszem Te is jobban örülnél, ha X év használat után annyiért adnád el, amennyiért vetted, vagy vehetnéd újonnan, de az is túlzás.
Szóval szépen lassan annyiért fognak menni ezek a kütyük is, amennyit érnek.
MasterMark Köszönöm neked is!
-
Prof01
veterán
válasz
Remi1234 #21361 üzenetére
Egyetértek a nehézséggel. Én is egyből Hard-on kezdtem játszani és egyáltalán nem volt olyan nehéz, mint a Cod-ok veterán szintje, de a BF3 is ilyen volt. Szerintem pont jó. A veterán nálam mindig is a hajtépő kategória volt.
Bocs, nem tudtam menni, de holnap v. holnapután összehozhatunk valamit!
Mister_X: Nem halt meg.
-
joysefke
veterán
válasz
Remi1234 #19509 üzenetére
Szvsz simán lehetne konzolosítani, billentyűzetre a játék során gyakorlatilag nincs szükség, kevés menü van és az egérrel sem kell "pontosan célozni".
Bár én már annyit játszottam heroes-al, hogy nem vágyom már az addiktív, de alapvetően üres és hosszú távon fusztráló játékmenetére. Amennyi időt bele lehet egy nagyobb heroes3 pályába ölni, annyiből megnézek egy teljes évad Vikings-et vagy Game of Thrones vagy végigtolok egy rövidebb sztori orientált single player játékot.
A hátralevő életem kevéssel a harminc után már túl rövid ehhez a játékmenethez...
J.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Remi1234 #19495 üzenetére
jaja, nálunk is heroes2-3 volt az etalon
hot seatben szerintem ha összeadnánk mennyit játszottunk egymás ellen, simán hónapokban beszélnénk
most nézem, hogy ez a clash of heroes majdnem 4ezer forintért van fent
...egy heroes3-at nem tudom miért nem adnak ki hd-ben konzolra... állati lenne egymás ellen gyűrni újra és az irányítást is bőven jól meg lehetne oldani
-
raziel01
veterán
válasz
Remi1234 #19043 üzenetére
Nálam van valami.
Az Xbox LIVE állapota
Account Működik és elérhető
Matchmaking Működik és elérhető
XBOX LIVE Marketplace Működik és elérhető
XBOX LIVE Service Működik és elérhető
Xbox Music and Video Működik és elérhetősalgocomp: ha nem te magad csinálod akkor kb felesleges volt rendelni.
Ha postázni kell a szerelőnek az sincs ingyen illetve ingyen az se dolgozik.
Szvsz nem éri meg mással javíttatni, mert én inkább tuti vennék vadiúj kontrollert garanciával, minthogy kiadjak mondjuk 3 ezret a javításra. 1-2 ember pofátlanul nagy összegért rakja össze. -
Blaise
veterán
válasz
Remi1234 #8447 üzenetére
Szerintem könnyen lehet.
Én az Edigitalnál vettem 6ezer Ft környékén akciósan 6db eneloop-alapú apple akksit plusz töltőt. Most kicsit drágább
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Remi1234 #7068 üzenetére
zavvi-n azonnal le kell csapni, ha valami olcsó
nem egy dolgot vettem így 10font környékén, amikor csak rövid ideig volt akciós (meg vannak néha érdekességek: amikor az 5lemezes blu ray válogatás fele annyiba kerül, mint a 3lemezes... vagy játékból goty olcsóbb, mint a classic, stb)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Remi1234 #6124 üzenetére
NO!
Haverom járt így a majd 10k g pontos live-ja úszott el a Dunán így
a hülyének kérték az email a live jelszót felhasználó nevet biztonsági email símet jelszavát stb és a ritka hülye meg oda adta
ergo: ezt hagyuk mert akár ez is mehet a warez témába... törvénytelen is
ilyet használni de még inkább készíteni és terjeszteni még ha átverés is .... sőt akkor meg még inkább
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Remi1234 #1357 üzenetére
Próbáld meg a pzstm #288-as hozzászólásában található linket: https://commerce.microsoft.com/PaymentHub/PaymentInstrument
-
Trak
addikt
válasz
Remi1234 #1357 üzenetére
Én notiról az xboxlive oldalon próbáltam hozzáadni OTP-s kártyát, megpróbáltam legalább ötször, de nekem is ugyanezt csinálta.
Utána hazamentem, és az Xbox-on keresztül próbáltam, úgy viszont elfogadta, és azóta megy xbox-on és notiról neten keresztül az xbox oldalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest