- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Véreshurka #23378 üzenetére
Cash törlés,HDD törlés,utána gyári Beállítások visszaállítása és gyári rendszered lesz...
-
zzola
titán
válasz
Napfénysüti #23102 üzenetére
Én így voltam PC-vel, egér-billentyű kombóval. Aztán 2 hónap után váltottam xbox-ra, akkor meg az ment nehezen. Ez csak megszokás kérdése, nyilván egyik platformot a másik után nehéz megszokni...
-
zzola
titán
válasz
Prof01 #23093 üzenetére
Nálam minden játék indításnál újra be kell állítani a menüben mindent! A Dawnbreaker pálya minden alkalommal lefagy, eddig 1x sikerült végig játszanom a multit rajta...azóta inkább kilépek, amikor az a pálya jön.
FPS lag/akadozás sokszor van, ez a hardver már nem bírja ezt a játékot... -
zzola
titán
Mi a f@sz van a BF4-el? Minden indításnál be kell állítani a képernyőt illetve az összes beállítás elveszik...
-
zzola
titán
Battlefield 4 China Rising DLC integrálás szánalmas! Ilyen sz@rt még nem láttam! A szerverekkel elveszik a kapcsolat, sem a régi sem az új pályák nem töltenek be. És ez megy egész délután!
-
zzola
titán
válasz
wertigo1984 #22676 üzenetére
Papucs!
-
-
zzola
titán
válasz
WhiteWalker #22002 üzenetére
Én 36 vagyok, és tuti van idősebb is itt... Vén magyar gémerek...
-
zzola
titán
Ez a BF4 nagyon egy elb@szott egy játék lett. A semmiből lelőnek, senkit nem lehet látni...
-
zzola
titán
BF4 játékosokat keresek (még mindig) ! Headset van!
-
zzola
titán
Battlefield 3 szerverek hova tűntek? Alig van pár Ziba szerver...
-
zzola
titán
Üdv!
Új vagyok boxon, PS3 és PC után itt folytatom. Egyelőre csak BF3-at tolok... -
zzola
titán
válasz
MasterMark #4730 üzenetére
Köszi. Az elég gáz nekem...
-
zzola
titán
Egy Sharkoon X-Tatic SR fejhallgatóm van. Leírás alapján csak úgy működik a chat, ha összekötöm a kontrollerrel, ez valóban így lehet? PS3-nál simán optikai kábelen és USB-n ez működik. Mert így a vezeték nélküli kontrollerből vezetékes lenne... Vagy rossz értelmezem?
-
zzola
titán
válasz
MasterMark #4645 üzenetére
Köszönöm. Erre gondoltam, nincs beépítve az akkumulátor a kontrollerbe mint ps3-nál. Nem zavar, nincs xboxom, ezért kérdeztem csak. Új xbox vásárlásakor akkor akkumulátort is kell vásárolni, az nincs benne az alapcsomagba a kontroller mellett?
-
zzola
titán
A legújabb kontrollerbe be van építve az akkumulátor? Képeken azt látni, hogy hátrafelé kilóg a sírból.
-
zzola
titán
válasz
MasterMark #4584 üzenetére
Értem, de én natív felbontásról beszéltem, nem felskálázottról...elvileg tudja a 720p-t?
-
zzola
titán
válasz
Algotis #4577 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
Egyértelművé vált, hogy a HDD-s változatot érdemes vásárolni.
Hogy nincsenek régiós problémák, az jól hangzik.
Épp néztem Xbox store azért ezresekkel olcsóbb mint a Sony store. Teljes felületen magyar, így első benyomás alapján szimpatikus.
Még egy kérdés, natívan mekkora felbontást tud a 360-as konzol?
Köszi. -
zzola
titán
Üdv.
PS3 mellé vagy helyett szeretnék Xbox-ot.
PS3-nál az volt a gondom, hogy magyar account alatt pl. a Medal Of Honor Warfighter és a Battlefield 3 online kódját nem lehetett aktiválni. Csak UK accountal sikerült. Xbox-nál is vannak ilyen problémák, vagy itt mindegy a régió?
Másik kérdés az lenne, hogy a 4GB-os modellbe otthon be lehet szerelni HDD-t garancia vesztés nélkül, illetve notebook HDD való bele?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest