- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi10
senior tag
Nálatok az Xbox live tesztnél ír hibát a matchmaking-re? Nálam sárga felkiáltó jel van.
Azt látom hogy a felhő adatok elérésével van probléma, ez miatt lehet nálam hiba? -
csabi10
senior tag
Üdv!
Csak nálam sz....dik a live, mindig disconnect to xbox live-ot dob 5-6 perc után multiban. Az állapotnál ezt nem írják. Amúgy szánalmas hogy ezért fizetek. -
csabi10
senior tag
-
csabi10
senior tag
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 320 gb hhd-t xbox 360 slimhez, az normális hogy formázás után csak 290 gb-t lát a box? -
csabi10
senior tag
Nem nagyon vágom még ezt a témát. Ha használt játékot veszek a Game-n pl.Call of Duty MW3 akkor azzal lehet multizni?
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Game-n a reward card mire is jó? Kell egyáltalán nekem? Ha jól látom ingyen van. -
csabi10
senior tag
válasz
abteam2008 #4949 üzenetére
+1
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem /4 napja / egy új boxot, a gép tökéletesen működik, viszont kaptam hozzá kinect sport játékot amiben a diszkosz vetésnél és a gerely hajításnál a kinect mindig alap helyzetbe áll és csak akkor hajlandó működni, ha az adjust angel menüvel beállítom a szenzor helyzetét.
A kérdés, ez a játék hibája vagy a szenzor nemjó? Bár szerintem a szenzornak nem lehet baja mivel több demót is próbáltam és azoknál nem rendetlenkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest